2012. február 7., kedd

Gyönyörű Kirakó – Tegyetek Valamit


Üdvözlet Otthonról!

A Szépség a Fény Horgonya

Az Otthon most megváltozik attól, amit most tesztek ezen a bolygón. Mindegyikőtök magával hozta a Földre az Otthon egy speciális szeletét, hogy itt hordozzátok azt. Az Otthonnak ez a része nem csak a nektek szóló üzenetet jelenti, a belső vezetést vagy a fényetek szikráit, hanem valami mást is, amit a bolygótokon ti szépségnek neveztek. És ahogy emberi lényként feljebb léptek, egyre többet fogtok hordozni a szellemetekből a fizikai síkon. 

Sok változásotok érzelmi és energetikai volt, mégis ezek most elkezdenek megjelenni a fizikai szinten is. Nem nehéz látni, hova tart ez a folyamat. Eláruljuk, mi lesz ebben segítségetekre, ahogy megtapasztaljátok ezeket a változásokat és az átalakulást. Arról a horgonyról kívánunk beszélni, ami meg fogja tartani az energiátokat minden egyes helyzetben ezen növekedési tapasztalások alatt. Tudjuk, hogy legtöbbeteknek nehéz ezt meghallani vagy érteni, különösképpen pedig érezni. De arra fogunk kérni benneteket, hogy vigyétek be ezt az információt a mentális testetekbe, aztán egyszerűen engedjétek átszűrődni, hogy már most is az Otthon szépségét tudjátok hordozni a lényetekben.

Sokatok erős szívkapcsolódással érkezett. Gyerekként meg kellett tanulnotok, hogyan mérsékeljétek ezt, és hogyan húzzátok összébb az energiátokat, hogy beleilljetek egy világba, amibe úgy tűnik nem passzoltatok. Ez sok problémával járt, de mégis megtanultátok, hogyan fogjátok vissza az energiamezőtöket azért, hogy az elkülönülés illúzióját adja az nektek. Most kezditek megérteni, hogy kapcsolatban vagytok és ez mindig is így volt. 

Elkezditek elengedni ezt a korlátozást, ami az energiamezőtöket olyan szorosan összefogta körülöttetek. Most, hogy visszatértek valódi önmagatokhoz, van valami, ami majdnem mindannyiótokkal meg fog történni. Úgy fogjátok érezni, hogy kiestek a földelési folyamatból, és amit ez elsőnek kivált belőletek, az a kétség. Most általános ezen a bolygón, hogy azon tűnődtök, helyesen teszitek-e azokat a dolgokat, amiket már régóta csináltok. Többféle módon elkezdtek kételkedni magatokban, de szerintünk ez nem negativitás. Inkább egyszerűen csak egy lehetőség számotokra, hogy átértékeljetek mindent. Tehát, ahogy elveszítjük ezt a korlátozást, elkezdünk kapcsolódni különböző energiamezőkhöz és elkezdünk más embereket érezni úgy, mint azelőtt soha. Elkezditek érezni a kapcsolódást mindenkivel körülöttetek. Szokatlan ez, így arra kényszerültök, hogy veszítsetek autonómiátokból és elkülönültségetekből, valamint a saját magatokról alkotott illúzióból.

Belső Szépség

Ezért fogtok hozzá a harmonizálási technikákkal való munkához, és tanuljátok meg, hogyan küldhettek ki biztonságosan energiát az univerzumba. Ha azt mondanánk, hogy képesek vagytok kiküldeni az univerzumba szépségetek és energiátok sugarát, és ezt mindenki megérzi, nagyon kevesen tennétek ezt meg, azt gondolva, hogy a ti energiátok nem tökéletes. Annyira kétségbe vonnátok magatokat, hogy blokkolnátok és korlátoznátok a saját szépségeteket. És mivel a szabad akarat bolygóján vagytok, ez egy körkörös folyamattá vált számotokra. Ez a folyamat része, ahogy behozzátok az energiamezőtöket, és elkülönültnek tettetitek magatokat az Egésztől. 

Most ez meg fog változni, ahogy elengeditek a határokat, amiken olyan keményen dolgoztatok az inkarnációitokban itt a Földön. Az első dolog, amit észrevesztek, hogy az egész részei vagytok. Egy kirakó részei vagytok, ami nem létezhet nélkületek. Egyedülálló szépséget hordoztok, az Otthon egy részét, ami csak a mosolyotokon, a szavaitokon és a rezgéseteken keresztül látható. Az első és legfontosabb felelősségetek az, hogy ráleljetek a saját belső szépségetekre, mivel most erre a darabra van szükség a kirakójátékban. Legtöbbetek számára ez ijesztő lesz. Könnyű szépséget találni valaki vagy valami másban, de a sajátotokat nehéz meglátni. A fátyol része ez, amit e földi játék elején már megteremtettetek. A fátyol részének alkottátok meg, hogy ne lássátok magatokat annak, akik valójában vagytok. A fátyol most kezd felbomlani. Lassan, de egyenletesen oszlik szét. Elvékonyodik, és elkezdtek olyan dolgokat érezni, amiket soha azelőtt.

Tegyetek Valamit!

Tudatossá váltok az univerzumbeli felelősségetekről, hogy szerepetek van a folyamatban. Nagyon mélyen tudatában vagytok egy érzésnek, hogy valami nagyot vagytok hivatottak alkotni az életetekben. Egyetértéssel jósoljuk meg, hogy hamarosan lehetőségetek lesz behozni a saját részeteket az Otthon szépségéből, ami megteremti a Mennyországot a Földön. Mindegyikőtök folyamatosan dolgozik ezen, ugyanis ez egy nagyszabású kirakódarab, ami addig nem létezhet, amíg az összes a helyére nem kerül. Ti is birtokoltok egy-egy ilyen darabot. A szenvedélyetek, az izgatottságotok az, amitől felfénylik a szellemetek, És ez el fog vinni benneteket a szépségetekhez. A leghihetetlenebb elképzelésekhez vezetnek ezek, és értsétek meg, hogy amilyen módon definiáltátok a szépséget ezen a bolygón, az furcsa. Érdekes látni, hogy mindannyian máshogy határozzátok meg a szépséget, mivel ez az Otthon része sok nézőpontból szemlélve.



OM TAT SAT
Fénymunkás

Ez tulajdonképpen emlékezés arra a részre, amit ti ismertek. Amikor belefeledkeztek egy naplementébe az érintetlen tájon, és látjátok bejönni az energiát, és azt mondjátok: „Ó, ez gyönyörű!”, az Otthonra emlékeztek. Ugyanarra az érzésre, ami az Otthon minden egyes pillanatában a tiétek. Sokat segít most, ha minden nap időt szenteltek a szépség eszméjének megújítására, hogy méltányoljátok és gyakoroljátok kifejezni azt. 

Itt az ideje, hogy meg merjétek engedni az embereknek, hogy észrevegyenek benneteket, és hogy beengedjétek őket. Hadd omoljanak le a korlátozó határok, amikhez annyira ragaszkodtatok. Itt az ideje az elengedésnek. Ezeken mentek most keresztül mindannyian. Nem könnyű, tudjuk. Habár mi még soha nem inkarnálódtunk a Földre, hogy eljátsszuk az emberi szerepeket, itt vagyunk és segítünk nektek emlékezni az igazi természetetekre, ugyanis egy sokkal magasabb szinten a részeitek vagyunk. Itt vagyunk, hogy emlékeztessünk benneteket, hogy előbb vagytok szellem, aztán ember. Azért vagyunk itt, hogy nagy családként egyesítsünk benneteket. Fivérek és nővérek vagytok egy királyságban. Messze különlegesebbek vagytok, mint hiszitek, és az Otthonból származó fényetekre most nagyobb szükség van, mint bármikor. Tudjuk, hogy ijesztő ez számotokra.

Tudjuk, hogy kétségeitek vannak. Ez az emberi létállapot része, és mégis megtapsolunk benneteket. Amikor érzitek a szelet a hátatokon, azok a mi szárnyaink, ahogy egymáshoz érnek, miközben tapsolunk benneteket. Azért, amiért kiléptek abból a kis komfortzónából, amit oly régóta tápláltok, hogy az a biztonsági zónátok legyen. Most rá fogtok jönni, hogy az visszafog benneteket. Frusztráló lesz, és kétségeket ébreszt. Ezért tudtok belefogni az elengedésbe, és azzá az energiamezővé válni, ami mindig is voltatok. Először adódik lehetőség arra, hogy a fizikai testetekben tartsátok meg azt az energiát. Újdonság ez, és ennek eredményeként új kommunikációs formák születnek. Az emberek jelenleg órákat töltenek beszélgetéssel szavakat használva, hogy kommunikáljanak, kis sikerrel. Amikor a rezgések összehangolódnak, a másodperc töredéke elég lesz, hogy megértessétek magatokat. Képesek lesztek nagyon gyorsan átmenni, és elérni azokat a szinteket, amiket mi Mélyszintű Kapcsolódásnak hívunk. Természetes állapototok része ez, ahogy kezditek elengedni, amit felépítettetek, hogy védelmezzétek magatokat.

A Kétség Utóhatásai

Hadd áruljuk el, hogy teljesen rendben van, ha úgy érzitek, mintha nem lennétek összeszedettek. Semmi baj azzal, ha törékenynek érzitek magatokat, hiszen a bolygón most mindenki ugyanígy érez, még ha nem is azt mondja. Az emberi létezés része, hogy ezen most keresztülmentek, felkészülve arra, ami jön. Már említettük a hullámokat, amik áthaladtak a Földön, és évek óta mesélünk is róluk. Az energiahullámok a 01-01-01-es és 02-02-02-es dátumokkal indultak útjukra. Egyszerű azt mondani, hogy ha elkapjátok ennek a hullámnak a tetejét, az nagyon könnyen előretol benneteket. Megváltozott az energiamezőtök, ahogy végeztétek és végzitek a dolgotokat. Tudatosan változtok most, és a külső világ is változik.

Elfogadhatóbb számotokra annak lenni, akik vagytok. Minden gyönyörű tulajdonságotokkal és esendőségetekkel meg kell értenetek azt, ahogy mi látunk titeket. Ti vagytok Isten tökéletes tökéletlenségei, mivel mindennek a fátyol innenső oldalán rendelkeznie kell egy kis tökéletlenséggel, hogy létezni tudjon. Ezért Isten eljátssza azt a játékot, hogy tökéletlennek tetteti magát. És ezek ti vagytok. Most ébredeztek az álomból. Most kezdtek rájönni, hogy a megértéseteket messze felülmúló erőkkel rendelkeztek. Rájöttök, hogy nem vagytok elkülönülve egymástól, igazából összekapcsolódtok, még ha nem is álltok erre készen. 

Szóvalarra kérünk benneteket, hogy merjétek meglátni a saját szépségeteket. Ez nem egyszerű, hiszen másképp lettetek kondicionálva. Amikor belenéztek a tükörbe, azonnal észreveszitek a hiányosságaitokat, hogy mennyire törekedtetek tökéletesek lenni. Arra kérünk benneteket, hogy hagyjatok fel az igyekezettel és vegyétek birtokba azt, akik vagytok. Ismerjétek el minden részeteket. Amit tökéletlenségnek hívtok, tökéletesen beleillik az egészbe.

Egy ideje történt kedveseim, hogy az emberiség megtanult előállítani egy a gyémánthoz nagyon hasonló anyagot. Valójában ez arra késztette a gyémánttal foglalkozó gyárakat, hogy megjelöljék a gyémántjaikat, mert nem tudták megkülönböztetni a természeteset az ember alkotta darabtól. A ma gyártott gyémántok legtöbbje ipari használatra készül, de érdekesnek találjuk és az oka nagyon egyszerű. Az ember készítette gyémánt hibátlan, így nem is értékes. Nem érdekes? Túl tökéletes. Tulajdonképpen attól szép a gyémánt, amit a belsejébe zárva látunk, ahogy a fényt visszaverve gyönyörűen szikrázik. És ezek ti vagytok. Az összbenyomást nézzük, amit a gyémánt mutat, amit ti mutattok. Ahelyett, hogy a hiányosságokat figyelnénk, arra fókuszálunk, hogyan tudjuk őket pozitívan használni. A tökéletlenségetek, amit a gyémántotok a belsejébe zár, teszi a gyémántjaitokat az Otthon páratlan szépségévé. Nem könnyű, hiszen ez a mesteriségetek birtokbavételét jelenti, és annak elismerését, akik vagytok. A legnehezebb rész az egótok, mert annak mindig egyensúlyban kell lennie, és ti tudatában vagytok ennek.

Helyet Csinálni a Többi Istennek:
A Meghatalmasodás Művészete

Sokan túl szigorúan veszitek, és annyira az egóval vagytok elfoglalva, hogy soha nem nyilvánítjátok ki az igazi valótokat. Soha nem osztjátok meg a többiekkel a szépségetek azon részét, amit Otthonról hoztatok. Így tehát ez a kiegyensúlyozásról szól, mégis mindig megtorpantok, az egótok féken tartása pedig nem bonyolult, ahogy kifejezitek saját igaz szépségeteket. A többi istennek készítitek elő a terepet az univerzumban? Higgyétek el, hogy a leggrandiózusabb titok, amit megoszthatunk veletek az, hogy istenek vagytok. Azok vagytok, akiket mindig kerestetek. Kívül kutattátok és belülre jutottatok. Ti vagytok azok, akik ezt őrzitek, és a fátyol még így sem engedi, hogy emlékezzetek erre. A fátyol megakadályozza, hogy kapcsolódjatok az Otthonhoz. Így, ha egyszer elkezditek eltüntetni a fátylat, érezni fogjátok ezt a hatalmat és kapcsolódást. Aztán az első dolgotok az lesz, hogy fejjel futtok a falnak, mert elfelejtitek, hogy nem ti vagytok egyedül istenek. 

Segíteni fogunk emlékezni, és megtapasztalni a változásokat, amelyeken minden ember keresztülmegy most. Úgy fogunk dolgozni ezen veletek kedveseim, hogy felemelünk benneteket a legmagasabb fénybe. Azért vagyunk itt, hogy bármilyen tőlünk telhető módon meghatalmasítsunk titeket. Reméljük továbbviszitek ezt az üzenetet, ami valaki mást hatalmasít meg, mivel a valódi meghatalmasodás csak akkor aktiválódik, amikor meghatalmasodott emberekkel vagytok körülvéve. Meghatalmasodott társadalmat teremtetek és bizony ez meg fog történni. Már képesek vagytok megtartani ezt az energiát az energiamezőtökben. Most már képesek vagytok az Otthonhoz kapcsolódni, és ezt megtartani a fizikai testetekben, és ez azoknak a változásoknak, illetve az evolúciótoknak köszönhető, amit mindannyian megtapasztaltok.

A félelem, a magány és az értéktelenség azok az emberi érzelmek, amelyeket mindegyikőtök megél, ahogy áthalad ezeken az evolúciós szinteken. A kihívás az, amikor igazán kételkedsz magadban, amikor tényleg elhiszed, hogy nem érsz semmit, és nincs mit adnod. Higgyétek el, ha így lenne, nem lennétek a Föld bolygón.

Nem könnyű létezni ezen a bolygón, nem éppen vakáció. Bár a Föld az univerzum kertje, nagyon nehéz itt lenni ebben az energiában, ebben a földi energiában. Itt vagyunk nektek, hogy segítsünk emlékezni az igazi természetetekre, az erőtökre és a saját energiátokra. Nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk, erre menjetek vagy arra, merthogy ez teljesen rajtatok áll. Ezek a ti választásaitok, mivel a szabad akarat bolygóján éltek. Ne ítéljétek el magatokat ezekért a választásokért, inkább hozzátok meg a döntéseiteket, még akkor is, ha azokat helytelennek tartjátok. Ha megejtettétek a választásaitokat, visszamehettek és változtathattok rajtuk. Ha nem teszitek meg, a megszokott kerékvágásban maradtok, és sok kihívással találkoztok, mert így nem vagytok a saját életetek irányítói. Olyan idők járnak most, amikor ti ragadjátok meg az irányítást. Annak ellenére, hogy nem ismeritek a pontos irányt, vagy hogy milyen érzés az, és hogyan néz ki, azt azért tudhatjátok, ha olyan helyen vagytok, ami nem tartja meg számotokra az energiát. Szóval, ha bármilyen irányba elindultok, az arra az ösvényre helyez benneteket, ahol választhattok, és megteremthetitek saját környezeteteket, még ha nem is a legtökéletesebbet. Ez elvezet benneteket ahhoz, hogy döntéseket hozzatok és ráleljetek arra a hiányzó darabra.

A Mező Használata Rezonanciakamraként

Az energiamező kitágult körülöttetek. Nagyon hosszú ideig csupán 5 centire nyúlt ki a testetekből, és most sokatoké 2 – 2,5 méterre, van akié 3 méterre is kiterjedt. Sok munkába telt ez. Sok erőfeszítést és megszorítást igényelt ez a részetekről, de szerencsére elég jól bevált, mert most, ahogy mindannyian átmentek ezen a fejlődésen, rezonánskamraként fogjátok használni ezt a testeteket körülvevő energiamezőt. Amint az alapenergiátokat kifelé sugározzátok, az energiamezőtök ki fog tágulni és nem lesznek már korlátozások. 

Kezdetben tévesen használják majd ezt az energiát. Sokan lesznek, akik megpróbálják a saját céljaikra használni, ahogy kibontakozik ez az energia. Sok tipikus dolgot fognak az emberek elkövetni, mint általában, amikor valami újat tanulnak. Mégis, ez teszi lehetővé, hogy megtegyétek ezeket a lépéseket. Beszéltünk arról, hogy egyszerűen csak üljétek meg a hullámok tetejét, hogy jobban ki tudjátok használni az energiátokat ahelyett, hogy minden egyes részéért harcolnotok kelljen. Amit viszont nem mondtunk el, hogy mielőtt a hullámok elérnék a partot, van egy olyan utóhatása az energiának, mintha az a másik irányba tartana. A víznek ki kell áramlani, hogy a bejövő hullámot felépítse. Most éppen ebben az utóhatásban vagytok. Ezért érez némelyikőtök pánikot, vagy azt, hogy nem tud továbbmenni, túlreagálva a körülöttetek lévő történéseket. Ezért van sokatoknak nyers modora, és érzi úgy, mintha a világ szélére lenne taszítva. Ne féljetek attól, amit mondunk nektek. Segít, ha tudatában vagytok, hogy nem vagytok egyedül, de azt is jó tudni, hogy ez olyan evolúciós folyamat, amelyen minden ember keresztülmegy. Át kell mennetek ezeken a változásokon, hogy eljuthassatok A-ból B-be, ahol saját szellemetekből többet vagytok képesek hordozni a fizikai testetekben. Ugyanez a hatás lesz érezhető a 11:11:11 és a 12:12:12 során is.

Tehát így fest az utóhatás. Ilyenkor azt érzitek, hogy az összes energiátokat kiszívták, ahelyett, hogy az energia feltöltött volna benneteket. De arra buzdítunk benneteket, hogy soha ne veszítsétek szem elől a nagyobb képet, akármennyire is erős az utóhatás, vagy bármennyire elveszettnek érezhetitek is most magatokat. Hiszen tudjátok, hogy ez az első energiahullám, ami az elkövetkező három évben lép be, az emberiség egyik új formáját hozza magával. Olyan új meghatalmasodott környezetet, amilyenben még soha nem volt lehetőségetek létezni. Ez nem könnyű átmenet, mivel az emberek ellenállnak a változásnak. Az egyik biztonsági mechanizmusotok az, hogy nem változtattok. 

Most úgy fogjátok találni, hogy könnyebben engedtek el dolgokat, mint eddig. Üdvözölni fogjátok ezt, és ugyan régóta építitek már ezt az energiamezőt, és ezt a biztonsági zónát, ahogy érzitek elmozdulni, izgatottak lesztek. Nézzétek a lehetőségeket. Nézzétek, mi történik veletek, és nézzétek meg, milyen hatást gyakoroltok a körülöttetek lévőkre. Olyat, amire soha nem gondoltatok. Tegyétek meg ezt, és érezni fogjátok a belső szépségeteket. Itt az idő tudatosan megtenni a következő lépést, és elkezdeni a munkát ezzel az energiával napi szinten, félelmek nélkül. Játsszatok vele! Játsszátok el, hogy új emberi lények vagytok, annyit beleadva a szépségetekből, amennyihez van bátorságotok. Nem a fizikai szépségről beszélünk, hanem a szenvedélyről, és azokról a dolgokról, amelyektől felfénylik a szellemetek. Majdnem mindig fizikai formában mutatkozik ez meg, de ne felejtsétek el, hogy a fizikai szépség nincs definiálva a bolygótokon, mivel az mindegyikőtök számára mást jelent. Mindig lesz valaki, aki észreveszi a szépségeteket, ha hagyjátok tündökölni. Mindössze annyit szükséges tudnotok, hogy a helyes ösvényen vagytok, hogy képesek legyetek meglátni, milyen hatással bírtok, és meg tudjátok tenni azokat a lépéseket. Az utóhatás, amiben most benne vagytok, éppen előkészületben van.

Ez a végső tisztulás, amint az első hullám beérkezik. Sok ember a bolygón nem lesz a középpontjában. Ebben az első energiahullámban térdig gázoltok majd a sötétségben és a zűrzavarban, de ti olyan rendíthetetlenül álltok majd a fény jelzőtüzeiként, hogy mások megkérdezik: „Mi folyik itt? Mi történik? Mit éreztek? Mit kell feláldoznotok ezért?” Olyan idők járnak most, amikor elkezditek felfedezni a saját igaz szépségeteket, és birtokolni azt. Itt az ideje, hogy birtokba vegyétek mesteriségeteket. Ismerjétek el azt, akik vagytok. Nem csak ebben az életben, hanem az összes inkarnációban, ami eddig volt. Vegyétek igénybe ezt az erőt. Húzzátok be az energiát az elődeitektől, ott vár most benneteket. Mindezeken túl pedig, élvezzétek az utazást!

Nagy megtiszteltetés számunkra, ahogy ezekkel a szavakkal és három kis Emlékeztetővel itt hagyunk most benneteket. Bánjatok egymással a legnagyobb tisztelettel, hiszen ez a meghatalmasodott társadalom útja. Tápláljátok egymást minden adandó alkalommal, és ne felejtsétek, hogy ez egy gyönyörű játék, és játsszatok jót együtt.
Espavo!

A Csoport
2010. október 15.

Kapcsolódó bejegyzések


Érzelmek



Mihály arkangyal





Ébredés





Felemelkedés Ösvénye





Mesterlét


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése