2012. február 21., kedd

Teremtő nap



A tízmilliószoros karma vagy teremtő napok a tibeti hagyományból eredeztethetők. Évente négy ilyen nap van. E napok jelentősége, hogy minden gondolat-szót-tett - legyen negatív vagy pozitív - az univerzális energia 10 milliószoros erejével indul útjára. 

A mindennapokban is szükséges tudatosítanunk társteremtő képességünket, azt, hogy világunk egyetlen teremtői és irányítói mi magunk vagyunk! Mi vagyunk életünk Mesterei! 

"Ha az ember magára talált, és tudja, hogy ő is isten, mert Isten ereje hat benne, MESTERLÉLEKKÉ válik." (1) "A Föld és az emberisiég a mesteréveit éli. A mesteri tudás azt jelenti, hogy spirituális és tudati erőtök és hatalmatok lesz! Elkezditek felismerni az élet törvényeit. Megtanuljátok, hogy gondolataitok, meggyőződéseitek és kisugárzástok teremti meg azt a valóságot, amit személyesen megéltek. Továbbá megtanuljátok, hogy hogyan válasszátok meg tudatosan gondolataitokat és mindazt, amit szeretnétek megteremteni az életetekben. Ez a mesteri tudás!" (2)


Tarts igényt a Mesterlétre! Van választásod! 


A 10 milliószoros teremtő napon választhatunk! Ha eddig nem tettük, induljunk el a tudatosodás ösvényén, ha elindultunk, de megtorpantunk - hiszen az út nem mindig könnyű - e nap energiái segítenek, hogy folytassuk az utat!


A mai napi cikken túl, arra gondoltam, hogy az eddigi bejegyzésekből készítek nektek egy kis útra- vagyis napra valót.


Figyelj ezen a napon a gondolataidra! Minden egyes gondolat energiával bír, amely útjára indul az univerzumban. Légy ma különösen tudatos, gondolataid legyenek pozitívak. Persze tudom én, hogy ezt még egy napig sem lehet könnyen betartani. Milyen egyszerű is lenne. A felüti a fejét (a fejed) egy negatív gondolat és elcsípted, fél siker! Mondhatnánk: mesteri! Ennek örülj, és mosolyogj. Ez pozitív energia. 


Ahogy Kuthuminál olvashattuk a mesteri tudás és vizsga lényegéről: " Abból vizsgáztok, hogy mennyire tudatosan választjátok meg gondolataitokat, hogy tudatosan tesztek-e az ellen, ha rájöttök, hogy éppen negatívan gondolkodtok, hogy érzelmi állapototokat meg tudjátok-e változtatni akaratotokkal, és hogy tudjátok-e szeretni magatokat. Ez a vizsga nem azt követeli meg tőletek, hogy teljesen tökéletesek legyetek. Azt kell elérnetek, hogy akaratotokkal ki tudjatok emelkedni a nehéz helyzetekből! Ez nem azt jelenti, hogy a nap 24 órájában folyamatosan pozitívan kell gondolkodnotok, és soha nem törhettek le érzelmileg. A vizsga lényege, hogy megtanuljátok akarattal megváltoztatni az ilyen állapotokat! Minél többet gyakoroljátok, annál jobban fog sikerülni! "


Mert mi is a negatív gondolat? Byron Katie Négy kérdés című könyvéből értettem meg: 

"A gondolat ártalmatlan, míg csak nem hiszünk neki. Nem a gondolataink, hanem a hozzájuk való ragaszkodás okozza a szenvedést. A gondolathoz való ragaszkodás azt jelenti, hogy elhisszük, a gondolat igaz, anélkül, hogy megvizsgáltuk volna. "Azt gondolom, ma nem fogok gondolkodni?" Túl késő: Már gondolkozol! Csak megjelennek a gondolatok. Kilépnek a semmiből és visszamennek a semmibe, mint ahogy a felhők mozognak az üres égbolton. Azért jönnek, hogy áthaladjanak, nem azért, hogy maradjanak. Nincs bennük semmi káros, míg igaznak nem hisszük őket, és nem kezdünk el hozzájuk ragaszkodni. Soha még senki nem volt rá képes, hogy kontrollálja a gondolatait, még akkor sem, ha vannak emberek, akik történeteket mesélnek róla, hogyan sikerült nekik. Én nem megszabadulni próbálok a gondolataimtól - megértéssel fordulok feléjük, és akkor ők hagynak el engem. " (3)


A gondolataink szorosan összetartoznak érzelmeinkkel. Ezen a napon, sőt egész februárban kiemelt Égi segítséget kapunk negatív érzelmeink elengedéséhez. Ha e napon erős érzelmi blokk tör a felszínre, ne habozz tudatosan elengedni vagy meggyógyítani, hiszen tízmilliószoros erővel támogat ebben az univerzum. 

Te tartsd észben, minden esetben fogadd el az érzelmeidet és ne ítélkezz magad felett. 

Ahogy Hiranus mester megfogalmazta az elengedésről szóló közvetítésében: "Mindannyian saját tudatotok, érzéseitek és gondolataitok által vezérelve, meglévő lélekemlékeitek alapján hoztátok meg döntéseiteket. Ennek eredményeképpen pontosan itt és most vagytok, ahol lennetek kell! Ezt kell elfogadnotok, és ebben az elfogadásban és felismerésben szükséges minden, ezt gátló energiát és emlékképet feldolgoznotok és elengednetek!"

Figyeljünk a kommunikációnkra is ezen  a npon! Csakis őszintén, kimondva saját igazságunkat ,pozitívan és szeretettel a szívünkből kommunikáljunk. A szív és torokcsakránk folyamatos tisztul, finomodik, alakul, s ha nem mondjuk ki, ami a szívünkben van, hol gombócot érzünk torkunkban, hol rekedtség gyötör vagy egyszerűen megfájdul a torkunk. 


Gondold át, mikor és hogyan használod az Én ilyen vagyok vagy olyan vagyok kifejezést. Vagyok, Aki vagyok kifejezéssel a saját isteni tudatod szólítod meg! Gondold meg, nem százszor, de tízmilliószor is, milyenné teremted magad e napon.


Mondjuk imádságot, és adjuk hálát e a napon! Az imádság és a hála gyógyít. Adjunk hálát azért, hogy itt vagyunk, létezünk és tanulunk. Adj hálát - elég gondolatban - mindenkinek akivel találkozol, és Földanyának is. 


A mesterlét nagy ajándéka és csodája tehát a társteremtés lehetősége!

Elég sokat foglalkoztam a blogon ezzel a témakörrel. 

Azt hiszem Kryon társteremtő imája a legkiválóbb ezen a napon! A neved behelyettesítve egyszerűen csak olvasd fel magadnak!


Ha kifejezetten egy álmot, vágyat megteremteni a mai napon, akkor használd társteremtő képességed, ebben segít Adamus Saint - Germain Tudatos valóságteremtő sorozata, illetve Metatron üzenete a vonzás törvényéről.


És végül, de semmi esetre sem utolsó sorban az Atlantiszi erőkristályok: 















Ez csak néhány kristály, így nézd végig őket, lehet, hogy valamelyik megszólít!


A nap kezdetén vagy végén, amikor szeretsz vagy lehetőséged van rá, meditálj!

Ezen a napon minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy 10 milliószor erővel jelenjen meg az életedben!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése