2012. február 15., szerda

A Szent Szuverenitás



2010.07.18


"Üdvözlet Szeretteim, Metatron vagyok a Fény ura, és üdvözlöm a résztvevőket ezen az ülésen. Mindannyian közületek a kiterjesztett feltétel nélküli szeretetbe kerültök.

A nem-lineáris vektortér nyitott, mivel mindenki aki olvassa ezeket a szavakat amikor, és ahol éppen van, bekerül ebbe.

A bolygó lineáris idejének ebben a szakaszában vannak, akik önvizsgálatot tartanak, és ehhez az egyedüllétet választották. Közületek sokan tanítók, különösen azok, akik a hetedik ciklus hét éve alatt (49 év körül) találták magukat a magány állapotában elváltak, a kapcsolat véget ért és házassági szerződéseik befejeződtek. És bár ezen az úton néha teljesen egyedül rendkívül nehéz, és sokan "abnormális"-nak érzik. Ezért mondom, hogy ezt az időt használják bölcsen öleljék át, fogadják el.

Csúcspontra jutottak az érettségben.

A Felemelkedett Mesterek, akik a Földön éltek évezredek óta, ők is az egyedüllétet választották mesterré válásuk elérése előtt. És ez ugyanígy van most is.

Kedveseim sokan, akik egyedül vannak ebben a pillanatban, meg vannak győződve arról, hogy partnert kell találniuk. Sokan keresik"lelki társ"-ukat, ikerlángjukat. Minden bizonnyal nemes küldetés és különleges.

Vannak, akik érzik, Itt az ideje az Isteni Magánynak. Egyedül keresik a szent fényt, azok, akiket az úgynevezett "szellemi megvilágosodásra szenteltek fel", akik úgy döntöttek, hogy bizonyos időszakokban az életüket egyedül élik egy darabig. Ez nem jelenti azt, hogy mindig egyedül kell lenni, egyszerűen csak azt jelenti, hogy egy ideig úgy dönt, hogy "egyedül dolgozik", az önszeretet eléréséig.

Követelmény az önszeretet 

Olyan követelmény ez, amit sokan, különösen a keresztény hagyományok elvesztettek. A kereszténység tanítása az eredeti bűnről, amit tanítottak hibás, és meg kell megbocsátani.

Az egyensúly elveszett

A tanítók azt mondják, hogy van még egy nagy cél, ami valójában követelmény. Nem véletlen, hogy sokan a megvilágosodásuk utolsó szakaszában az utat egyedül járják a mostani időben. Előjáték a közelgő Felemelkedéshez. Ha te ezek közül való vagy, azt mondjuk, hogy talán a magány jó. Lehet, hogy kell.

Láthatjuk, hogy sokan tervezik. Sokan mégis úgy érzik, hogy a magány túl sok és kapjanak egy társat. Az Ikerlángjukat. Kedves lélek, sok a zavar az Ikerlángok, a "lelki társ", fogalmában, szerepében, jellegében.

Egyedüllét és nem függőség

Az egyedüllét célja, hogy ezt a fenséges időt önmagára szenteli. Saját életét teremti, egyéni hittel szövi át. A magány, a lélek felé terelő, saját önvizsgálatra ad lehetőséget, mélyen elmerülni mi is folyik odabent. Úszni az óceánban, ezáltal újra felfedezni a szeretetet, megtanulni, milyen fényes szikrája ő Istennek. A Különlét megköveteli az egyéntől, hogy vizsgálja meg az önállóságát, és ez lehetővé teszi szuverenitását. Nem szeretnék félreérthető lenni. 

Nem vitatom annak legitimitását se, hogy csatlakozzon a lelki társához. Ha megtanulják, hogy meghaladják a fizikai énjüket. Minden meg kell tenni (mi úgy hívjuk) a "kifogástalanság" végleges megszerzéséért.

A feddhetetlenséget, az egyértelműséget... Ez magában foglalja a függő kapcsolatok elengedését, mert az nem szolgálja az isteniséget. Minden átütemezését, és újjátevését kívánja meg tőled.. 

Azt mondjuk, hogy az örömteli önuralom elérése, a szeretetteljes kapcsolatok egy szent eszköze, de minden léleknek alapvető követelmény a szuverenitás irányába növekedni. A szuverén egy önellátó, és nem kell, hogy függjön egy másiktól. ( Az ilyen függőség a Mesterség akadálya.) 

A másik fele újra beleolvad, Integrálódik és felemelkedik az Isteni Önvaló magasabb birodalmában. 

Sokan hisznek lelki társban és az ikerlángban is. Csak a szintaktika hasonló. A valódi jelentése különböző.

Az ikerláng a másik fele ugyanannak a léleknek, kettéosztva és ezek ritkán találkoznak testileg. 

A "lelki társ" szó a mi szempontunkból, egy másik lélek, akivel szerződés jött létre, hogy együtt a fizikai kettősségben, fejlődünk és feltárjuk a szeretetet egy másik léleknek. Egy közös cél felé mozdulunk.

Látszólagos paradoxon a lineáris kapcsolatokban, hogy a "lelki társak" (nem az ikerlángok), aránylag két nem-függő szuverén lény, nagyobb örömben, nagyobb egyensúlyban, erősebb összeköttetésben az istenivel él, nagyobb lehetőségekkel, mint előző függő kapcsolatokban.

Látod?

Ebben az időben, sokan egyesülnek a valóságban éterikus (nem fizikai) ikerlángjukkal és szent teljességében megtestesítik a királyság kristályos integritását. A legtöbb esetben a lélek ezt elérve visszakapcsolódik az egyedüllétbe, vagy kialakít nem függő kapcsolatokat.


Sokan vannak a nők közül, akik az egyensúlyt választották a bolygón ebben az időben. Úgy tűnik, hogy az "ÚJ KORSZAK" eszméje a nők túlnyomó többségét vonzotta, hogy lehorgonyozzák a szent női minőséget. A nőket a jelenlegi paradigmában lekezelték és "gyengébb nem"-nek cimkézték. Semmi sem áll távolabb az igazságtól!

Sok nő most az egyedüllétre van kondicionálva, de úgy érzik, hogy kell egy partner. Ismét azt mondjuk, öleld át a magányt. Tiszteljük azokat akik ezt az utat választották. Valóban, a szuper-lélek androgün, önálló, önellátó. Minden bizonnyal a legmagasabb rezgés. Ez az a rezonancia, amely által a kozmosz kialakult, és a kollektív harmóniát tükrözte vissza, a szeretet lencséjén keresztül. Volt idő, amikor néhányan, már játszottak a lelki társukkal. Az elme átalakult, hogy elérjék az önellátó mindenhatóságot, és ezzel feltétel nélküli szeretetet sugározzák. Így is kell lennie.

Felölelő Szuverenitás

Belül az isteni ÉN univerzális összhangban van A MINDEN EGGYEL.

Ez aktiválja a saját isteni rezonanciát a Kvantum Kristály mezővel. Előfordul elkülönülés, ozmózis, mielőtt a végső egyesülés megtörténik a MINDEN ami VAN-nal.

Vagy Aki vagy.

Ez az ÉN VAGYOK AZ AKI VAGYOK.

Ha van egy szép kapcsolatod, a legnagyobb szeretetben - nem függőségben - az jó. A szeretet kiterjesztett és a kapcsolat egyre inkább gyönyörű, nem-függőség, és nem fedezed fel benne a társfüggést, amely kiegyensúlyozatlan.

Vannak előre egyeztetett pontok, amelyek lehetővé teszik a választás szabadságát. A szuverén személyek megosztják egymással eszményeiket egymás veszélyeztetése nélkül.. Mindketten felismerik az istenit egymásban, és megőrzik integritásukat az én-ben.

Egyes kapcsolatok a fenti értelemben élethosszig tartanak majd, egyesek nem. De az archetípusa a szuverenitás, hogy jobban támogassák egymást a kölcsönös megállapodás alapján, és ezt minden szinten kifejezzék. 

Az ego sajnos vezérli a személyiséget, a tömegek az egót.. Igaz, hogy már a magasabb fokú fény hányados is felébredt a világban, mint még eddig  soha sem történt meg korábban, de még mindig  a lakosságnak  csak mintegy 10%-  változott, a több mint nyolc milliárd lakosból. Ez a szám elegendő a Felemelkedéshez, de sok minden nem történt még meg.

Az új paradigma

Az új paradigmában egyedileg kell igazán ismeri az ÉN természetét, az Isteni lélek természetét. Egyik jelenlegi uralkodó vallás sem fejezi ki teljes mértékben és pontosan az igaz emberiség történetét a földön. Ezért nincs igazi vallás a bolygón jelenleg. A legtöbbjük sablonokat adnak el, és előre meghatározott minták szerint. Mindegyik azt állítja, hogy tudja az utat Istenhez, hogy képes vezetni az utat Istenhez, de egyik sem igazán tökéletes. Mindegyiknek dogmái vannak, mindegyiknek megvan a saját hierarchiája és kontrollálnak.

Az ember Istenhez törekszik nagyobb hévvel, mint bármikor a bolygón, és meg is van a lehetősége megtalálni a fényt. Néhány vallási vezető igaz mester, tudós, de nem igazi tanító.

Mások sarlatánok, még a metafizikai szférában is és az úgynevezett "New Age"-ben is. És vannak olyanok is, akik azt állítják, hogy Felemelkedett Mestereket és angyalokat csatornáznak, és nem biztos, hogy igaz.

Minden léleknek megvan a Felemelkedéshez vezető út elérésének képessége, hogy felemelje magát. Befele néz, és megtalálja a saját isteniségét, belül a szívében. Nem vakon követve gurut, evangélistát, csatornázót vagy a spirituális vezetőt, hanem MAGÁT.

Azt fogadd el igaznak, amivel rezonálsz.. Kedves EGY ne add át a hatalmat másnak.

Feltárni, megfigyelni mindent. Figyelemmel Fedezd fel, vizsgáld felül és azt fogadd el amivel belül rezonálsz.

Az isteni ösvényen az Én szent szuverenitása a mennybemenetelbe vezető út, és a nagyobb önállóságon, Új önmeghatározáson keresztül történik. Ezek feltárására törekedve, ezen dolgozva!

Most itt vagy, hogy megismerd az ismeretlent! Dolgozol rajta! Legyél a dualitás fény harcosa, hiszen az igazi csaták bennünk zajlanak. Az út nem könnyű. A saját hajtó energia használatában rejlik a Vezető-mester mesterisége, hogy gyönyörűséggel tölti el minden előre tett lépés, és minden következő másik szint. Mert a Tudat mindig bővül


Zárszó

Szeresd magad, szeressétek egymást, az istenit benne, és mindben az egyet! Fedezd fel az igaz lélek többdimenziós vonatkozásait. Ez a magány nemes állapota. Tudom, hogy az út nehéz, néha teljesen egyedül, a dualitás kihívásaiban... 

Metatron vagyok, a Fény Ura, jöttem megosztani veletek ezeket az igazságokat! Szeretettel.




A szerző: www.earth-Keeper.com. A kiadás terjesztése más weboldalakon megengedett, míg az információ nem változik,és feltüntetik a szerzőt és a honlapot ami ezt tartalmazza. Nem teszik közzé újságokban,magazinokban vagy nyomtatásba Keeper engedélye nélkül. Spanyol fordítás: Alicia Virelli, traducciones@aliciavirelli.com.ar


Fordította: Margardian - szivtanc.eoldal.hu



Kapcsolódó bejegyzések:











A kapcsolatok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése