2011. október 26., szerda

A Felemelkedés Tudat ösvényének ajándéka



Buddhának tulajdonították a kijelentést, hogyha az emberek egyszer hallanak a Nirvánáról, örökké fogják keresni és meg is találják. Ugyanez a helyzet a Felemelkedés Tudattal. Úgy hisszük, hogy minden lélek rendelkezik egy veleszületett hívással, mely az egység felé vonzza. Sokan nem is ismerik fel, hogy választott viselkedésükkel tulajdonképpen az Egység felé vezető hívó szót követik. Mindannyian meg fogják találni az utat a Forráshoz. Amikor ismét egyesülnek, felajánlják utazásuk ajándékát az Egységnek. Ezért van az, hogy a be nem avatkozás az alapvető hozzáállása azoknak, akik valós Felsőbb Kapcsolatban állnak. Beavatkozni egy másik ember ösvényébe annyit tesz, hogy lecsökkentjük a mértékét, amit a Forrásnak vissza tud adni az újraegyesüléskor. Más útjába beleszólni figyelmen kívül hagyja az Isteni Intelligencia tiszteletét. Mind a hatmilliárd ösvény tökéletes!!
A Felemelkedés Tudat nem magányos ösvény, ez a kapuhoz vezető út. Az Egység felé történő megnyílás egy eszköz, mely átvezet a harmadik dimenzión. Azok az emberek, akiknek halálközeli élménye volt, vagy elhagyták a testüket, rendelkeznek azzal a lehetőséggel, hogy könnyedén időzzenek a Felemelkedés Tudatban. Számunkra, akik a fátyolnak ezen az oldalán vagyunk, egy kicsit több figyelemre van szükségünk ehhez!
Nem kell meghalnunk ahhoz, hogy új életre kelhessünk!
A Felemelkedés Tudat olyan döntés, melyet most meghozhatsz. A jelenlegi idők energiája lehetővé teszi mindenki számára, aki ezt szeretné választani. Természetesen mint mindig, a döntés most is a Te kezedben van! A döntés meghozatala megkívánja annak felismerését, hogy mindezt korábban már megtetted. Lehet, hogy a részletek megváltoztak, de fel kell ismerned, hogy alapvetően lélek vagy, aki testben él és rá kell ébredned önvalódra. 
A Felemelkedett Tudathoz vezető ösvény ajándéka a tudatos valóságteremtésre való felhatalmazás. Ezen felül megtapasztalhatod az Istennel Való Egyesülés üdvét, mialatt továbbra is testedben létezel. 
Természetesen vannak a döntésnek további következményei is. Az anyagi világ teremtményeihez való erős kötődés akadályozza a Felemelkedés Tudatba való belépést. Ez azt jelenti, hogy a függőségeid a harmadik dimenzióban tartanak téged. Sokak számára ez vonzó lehet. Mások számára ez egy "itt is voltam, ezt is megtettem" típusú tapasztalás. Ők készen állnak arra, hogy továbblépjenek. 
Függetlenül attól, hogy azt gondolod, valóban készen állsz -e erre, a Felemelkedés során meg fog mutatkozni, hogy hol vannak még függőségeid. Minden alkalommal, amikor megmutatkoznak, ismét döntened kell! A folyamat az előrehaladásod része és úti célod biztosítva van addig, amíg rendszeresen az istenire tekintesz.

A felemelkedés nem veled történik, 
hanem rajtad keresztül!

Srí Ram Kaa - Kira Raa: 2012: Van választásod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése