2011. október 2., vasárnap

Az ÚT megtalálása



Az Isteni Út angyalának tanítása 
Lelkek a szeretetben, a fényben! Lássátok utatok előttetek az Isteni Létben! Mindig ott van, megtalálhatjátok, ha szívvel s szeretettel, hittel jártok! 
Minden lélek igaz útját keresi itt a Földön. Isteni szótól vezérelve, szíve szavát hallva kutat, próbál, ÉL. Ez maga az ÚT. Az életetek, mit megéltek, mit irányítva, sorsotokat kézbevéve szeretettel teljessé, vagy Istentől elfordulva szenvedéssé változtathattok. 
Irányotok mindig a Szeretet. Ezzel van kitáblázva utatok. Ha követitek, jó irányba haladtok, s el nem tévedhettek! Sok más tábla is látható az út szélén, miközben haladtok. Egyik ezzel kecsegtet, másik azzal. Széles, kényelmes országútra mutatnak, keskeny göröngyös gyalogösvényedről.
Tudjátok! Minden út járható! Nincs olyan, melyen végig ne lehetne menni. Minden úton más tapasztalatok, feladatok, döntések, ezáltal más következmények is várnak reád. Az ember szívével érzi, mire képes, mi való neki. Lelked ismeri már előre kijelölt utadat, mert Isteni Éned irányítja, ha hagyod, hogy meghallja szavát. Ezért ha bizalommal vagy szíved hangja iránt, mi lelkeden keresztül Isteni Énedtől érkezik, el nem tévedhetsz. Olyan ez, mint egy beépített iránytű! Ha figyeled és kezedben tartod, mindig mutatja a neked való utat.
A térkép benned van, lelkeddel olvasod, s lelked szavát szíved súgja érzéseiden keresztül!
Igaz utad csak akkor láthatod, ha elengeded a görcsösséget magadból, mellyel mindenáron meg akarod találni. A görcsösség elborítja elméd, és nem veszi a finom üzeneteket, melyek neked érkeznek lelkedből, segítőidtől.
Ne légy görcsös! Légy elengedő, légy befogadó, légy elfogadó! Tudd! Pontosan tudod, mi neked a legjobb, s ha hagyod meghallanod és elfogadnod a sugallatot, Isteni felismerésben lesz részed!
Utad Benned van! Már akkor benned volt, mikor leszülettél erre az áldott bolygóra. Most újra fel kell fedezned magadban, s ha megtaláltad, kívül is eléd áll! 
Mikor Belső utadon elindulsz, megkapod a lehetőséget, hogy azt kiteljesítsd fizikai világodban is. Ne forgasd a fejed, s ne kívül kutasd mibe kezdhetnél. Először belül tudd, és hidd, mire vagy képes, értsd mit súg lelked szíveden át, és légy bátor! Legyél képes megtenni a lépést! Csak az elsőt kell egyedül! A többit már mi vezetjük a kiteljesedésed útján.
Értsd hát! Utad Benned van! Tárd fel ott, s lásd! Ha képes vagy megérteni, s elfogadni, indulj el rajta először belül. Szemléleted, látásmódod igazítsd hozzá, ahogy a hegymászó is a megfelelő felszereléssel indul útnak. A te felszerelésed a megfelelő hozzáállás! A szemléletmódod utadhoz való igazítása! Mikor hited s utad egybecseng, s elhatározásod az Isteni Akarat elfogadásában rejlik, akkor tárul fel a Belső Utad kívül is. Akkor láthatod csak meg a lehetőségeket fizikai életedben, földi emberként. 
Így keresd és megtalálod! Kérdezz, s hallgasd szíved válaszát! Fogadd el azt! Kövesd Belső Hangodat, melynek szava kiteljesedik, ha már hallasz!
Segítséget kapsz hozzá tőlünk és embertársaidtól is. Ha utad hittel és szeretettel kívánod járni, minden segítség megtalál, mire szükséged van.
Bízz Önmagadban, képességeidben, és azzal a tudattal élj, hogy ismered utad, mert szíved tárja eléd!

Áldással és szeretettel szóltam hozzátok. Az Isteni Út angyala vagyok,
Semel
  Pusztai orsolya 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése