2011. október 12., szerda

Ezek a végső idők





Ezek a végső idők végül is a kezdeti idők. Hányan láttátok az órákon a 11:11-et? Amikor ezt látjátok, ennek az energiája azt jelzi számotokra, hogy "végső idők"? Ez egy félelemmel teli szám? A tizenegyes a numerológiában azt jelenti: megvilágosodás. A 11:11 a megvilágosodás négyzetre emelve, ha így szeretnél fogalmazni. Megvilágosodás. Megvilágosodás. Ez semminek sem jelenti a végét! Ez egy ígéret!


Vannak, akik azt mondják, ez a megsemmisülés energiája. Ez nem igaz. Ez a megvilágosodás. "Akkor miért mennek most olyan rosszul a dolgok Kryon? Miért van annyi harc? Miért vesznek körül fölemelt fejjel járó ellenségek? " Még egyszer elmondom, kedveseim, pontosan erről beszéltünk nektek tizennyolc évvel ezelőtt. 1989-ben már beszéltünk nektek erről a harcról. Ez nem újdonság azok számára, akik tanulmányozták Kryon írásait. A "Kardok Hídja" felé közeledsz.  Vannak, akik ezt most nem értik, és megijednek. Ők még attól is félnek, hogy egyáltalán fényküldöttnek nevezzék magukat. Nos, elmondom ezeknek a Fényküldötteknek: voltál-e valaha is igazi Fényküldött, vagy csak magadra akasztottad ezt a címkét?


 Talán eljött az ideje, hogy megvizsgáld magad. Azt mondod magadról, hogy szakács vagy, és mégis félsz bemenni a konyhába, mert a tűzhely túl forró? Azt állítod magadról, hogy szélerőmű vagy, ami áramot fejleszt, de félsz a széltől? Mi a helyzet azzal a világítótoronnyal, amelyik fél a vihartól? Ezek a dolgok nem léteznek. Ez ellentmondás lenne. Ha magadra ismersz, akkor talán eljött az önvizsgálat ideje, mivel magadat te változtathatod meg! Ezért adom át neked ezt az üzenetet. Ne félj ezeknek az időknek az energiájától. Ezekre az időkre az idők bölcsességével tekints, és mondd: "Ezt vártuk. Ez helyénvaló ezekben az időkben. Nos, mérsékeljük a negativítást azáltal, hogy fényt küldünk oda. Tegyük ezt egy rövid csatává., mert annyi megvilágosodás van már. Hadd hozzak változást."


"Kryon, hogyan tudjuk ezt tenni,  ha az évszázad legnagyobb elméi is megpróbálnak rájönni a megoldásra, és még ők is bajban vannak ezzel? Semmi sem történik. Úgy tűnik, hogy sosem jutnak eredményre. Nem úgy látszik, hogy változást hozna az erőfeszítésük, akármennyire próbálkoznak." Ha ez a te valóságod és az igazságod, akkor pontosan így fog történni, de van egy másik forgatókönyvem, melyet megvizsgálhatsz: te a kozmosz intelligenciáját küldöd a spirituális fénysugáron keresztül. Megmászod spirituális világítótornyod lépcsőfokait, felgyújtod a fényt, és a kozmosz intelligenciáját küldd a rászoruló helyekre, hogy a frusztrációban szenvedők megvilágosodhassanak, és találkozzanak olyan dolgokkal, melyekre sosem gondoltak előtte. Mi a véleményed erről? Legyél te az, aki a világítótoronyban áll, és azt mondja: " Fogalmam sincs róla, mennyire hatalmas ez a fény, de érzem az istenit benne. Küldöm az üzeneteket, melyek annyira isteniek, hogy az Egyesült Nemzetek vezető és más országok vezetői meg fogják találni a kiutat ebből a helyzetből. Lehet, hogy nem győzhetjük meg a terroristák semmiről, de a Föld többi részét megváltoztathatjuk úgy, hogy a terrorizmusnak már ne legyen létjogosultsága ezeken a helyeken. Ez a fény nem logika, hanem az idők bölcsessége. Mindent felülmúl, amit az ember tehet, vagy gondolhat. Ez az isteni fény."


Évekkel ezelőtt meséltem már nektek erről a csatáról,nem? A régi és az új energia összeütközik. Meséltem nektek a spirituális divatról. Egy napon, amikor nem használtad ezt a szót vagy fogalmat, én használtam. Mondtam, hogy spirituális divat valami, amit kereshettek ezekben az időkben, és meg is jelent. Megérkezett a jelenbe, és úgy van itt, ahogy ti most a széken ültök. Ez a régi energia. Hányan feltételeztétek, hogy a kör harca Istenről fog szólni? Ha te is ezt vártad, akkor nagyon jól ismered az emberi természetet. Ezek a végső harcok sosem a földterület-szerzésről, vagy az olajról fognak szólni. Ezek a dolgok sosem változtatnak meg egy kort. A spirituális eltolódás viszont nagyon is. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése