2011. október 19., szerda

Párhuzamos világok




A párhuzamos világokat egyszerű megérteni, ha magatokra gondoltok. Azzal tisztában vagytok, hogy több testetek is van, amelyek bizonyos csakrákhoz, és annak megfelelő tudatszintekhez kapcsolódnak. Mivel a földi síkon élő isteni lények vagytok, ezért nemcsak fizikai testetek van, hanem finomanyagi testeitek is - akár tudatában vagytok ennek, akár nem. Fizikailag bárhol is vagytok, mindig "magatokkal viszitek" az összes testeteket. Ez azt jelenit, hogy egyszerre több síkon léteztek, de tudatosságotok fókusza csak az egyik síkon van. Amíg van fizikai testetek, addig általában a fizikai síkkal azonosítjátok magatok. Ettől azonban fényesebb finom testeitek még ugyanúgy léteznek és működnek. 
Amikor elindultok a tudatosodás útján, és eléritek azt a szintet, ahol már tudatotok rezgése meghaladja a sűrű anyag világát, nem lesz többé szükségetek fizikai testre, és tudatosságotok fókusza egy magasabb szintű világba kerül. Most ennek megfelelő testet fogjátok valóságként érzékelni, és azt a világot, amely e tudatosság alaprezgésére épül. Tudatotok együtt rezeg ennek a világnak az alaprezgésével, és ismét csak azt fogjátok érzékelni, hogy egy adott világban vagytok benne, a többit - ha tudtok is róla - nagyon távolinak tartjátok, és nem élitek meg valóságként. 
A tudat fejlődéssel azonban elértek majd egy olyan szintre, ahol integráljátok magatokban ezeket a világokat, és érzitek, hogy egyszerre vagytok jelen mindegyikben.  Amikor eléritek a legmagasabb szintet - amikor visszatértek Istenhez - akkor élitek meg majd, hogy "ott vagyok mindenben, és a minden ott van bennem". 
A párhuzamos világok azt jelentik, hogy minden tudatszinthez kapcsolódik egy világ, amelyek között a tudat tágításával vagy beszűkülésével lehet mozogni. Ezek a különböző tudatállapotoknak megfelelő rezgéseken alapuló világok egyszerre, együtt, egy időben (ahol még van) léteznek, és a tudatosságotok emelésével tudtok "univerzumot" váltani. 
Amikor azt mondjuk, hogy a Föld felemelkedik az ötödik dimenzióba, akkor azt értjük ezen, hogy a Föld, mint élő bolygó tudatossága - és vele együtt a teste is - a harmadik dimenziós tudatállapotból áthelyeződik a negyedikbe, majd az ötödikbe. Az ötödik dimenzió nagyjából azonos a felső asztrális világgal, vagy másképpen mondva a szív csakra tudati szintjével. A materiális síkról nézve ez a mennyország, amit több vallás szent könyve is leírt. Ez a sík eddig is létezett, a Földnek és rajta élő minden élőlénynek eddig is volt megfelelője, teste és tudata ezen a magasabb rezgésű síkon, de ez eddig a harmadik dimenzióból nézve a ti tudatossági szintetek felett rezgett, így nem ezt tekintettétek valóságnak, realitásnak. Amikor tudatotok - a Földével együtt - tartósan megmarad az ötödik dimenzió/a szív csakra rezgésszintjén, akkor  tudatosságotok egy új világban ver gyökeret, és ettől fogva ezt élitek valóságként. A materiális sík és az alsó asztrális világ csak egy rossz álomnak fog tűnni. 

Szabó Judit: 2012

Kapcsolódó cikk:   Az emelkedés hét világ,  Csakrák

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése