2011. október 1., szombat

Az énünk stabilizálása az út



Két lépés vezet el ahhoz, amit magatok elé tűztetek, ugyanakkor ez erős frusztráció érzetet is kelt. Magaddal törődj! Ezt már régóta tanítjuk. "Miért - kérdeznek vissza néhányan -, az mennyiben segít?" Erre válaszunk a következő: Ha győzni szeretnél egy autóversenyen, akkor vajon fordítanál-e időt az autó felkészítésére is, vagy csak egyszerűen beugranál a volán mögé és már adnád is a gázt? A válasz, természetesen az, hogy az autó felkészítése jóval több időt vesz igénybe, mint maga a futam. A bölcs Ember pontosan tudja ezt. Minél inkább felkészültél a feladatodra, amiért a Földre születtél, annál nagyobb hatása lesz ténykedésednek. Ezért hát, készítsd fel magad! Emeld a rezgésszinted, válj bölcsebbé, és fordíts időt lelki-szellemi éned nemesítésére. 




Amikor elkészültél növeld a fényed erejét, és kezd meg a munkát. Ez pedig a tudat koncentrálásában, és a sötét helyek fénnyel való feltöltésében áll. Ne elméleteidet vagy gondolataidat küld...csak a fényt. Dolgod a sötét helyek fénnyel való feltöltése, hogy így az ott élők képesek legyenek szabad döntésük alapján felfedezni mindezidáig ismeretlen elméleteket, melyek között ott rejtőzhet néhány olyan is, mely a Föld legnagyobb problémáira is megoldást hozhat. Ez nem olyan  fény, amely igét akar hirdetni; ez a fény a bölcsesség szerető fénye. Ez a fény tiszteletben tartja az emberiség jogát a szabad döntésre, és mégis, egy olyan kiegyensúlyozott állapotot teremt, melyben jól láthatóvá és értékelhetővé válik minden lehetőség. 




A politikában ez olyan megoldási lehetőségekben ölthet testet, melyeket korábban nem vettek észre. A járványok sújtotta vidékeken békét és reményt teremt. A tudományban olyan ötleteket és találmányokat, melyek mindaddig rejtve voltak a tudósok elől. Ahol harc dúlt, ott megszületik a béke; ahol gyűlölet uralkodott, ott a megértés lesz az úr. 




És hogy hol van ebben az frusztráció? Bár küldöd a fényt, sokáig nem érzékeled majd semmi hatását. Nincs azonnali válaszreakció, mint ahogy azt mindennapi valóságodban megszoktad. Mivel minden Emberi Lény vágya, hogy tevékenységének eredményét lása, elkeseredsz majd, hogy ez nem lesz azonnal látható. Elkeseredésed olyan mértéket ölthet, hogy alapjaiban megkérdőjelezed, egyáltalán történt-e valami. 


A legnagyobb dolog, amit a bolygóért tehetsz, nem más, mint hogy a jövőbe vetett remény energiáját megőrzöd, és a sötét helyre isteni fényt küldesz. 


Kryon - Új gondviselés 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése