2011. október 9., vasárnap

A Szerelem / Szeretet, Szándék és Gyógyulás útja






KIRAEL: A világban, ahogy annak megértéséhez elérkeztetek, mindegyikőtök megemelte fényét, eljuttatva magatokat a legcsodálatosabb lehetőségre, amire képesek voltatok. Nem számít, hogy a tudatosság melyik szintjét értétek el, most felismeritek, hogy az Istennő Fény ezen nagyszerű tudatosságán – a szerelem fényén, a gyógyulás fényén – keresztül minden elkezdett változni ezen a bolygón. Egyszerűen kifejezve, a Váltás megkezdődött.

Ezt a nagyszerű változó mintázatot – melyre mindannyian oly régóta vártatok, hogy megérezzétek, meglássátok és részesei legyetek – most sejtszinten kellene érezni a felsőbb én felemelő éteri fényében mindenféle módon. Bármilyen szintet választottatok, hogy meghalljátok, érezzétek, érzékeljétek: tudjátok azt, hogy egy napon ez a nagyszerű tudatosság elfoglalja helyét – ez a csodálatos energia, melyet ti Istennői Szerelemnek, Vénusz tranzitnak [1] hívtok – az a bizonyos nap, ami ráébreszt titeket arra a valóságra, hogy a szerelem az, ami meggyógyít mindent, aminek szüksége van gyógyulásra.

Tehát, ma beszéljünk erről a remek kalandról, melyet gyógyulásnak hívnak. Beszéljünk erről úgy, mintha életünket a maga teljességében mi irányítanánk. Mi lenne barátaim, ha a túlmesterkedés [2] többé nem irányítaná minden cselekedeteket? Mi lenne barátaim, ha minden egyes alkalommal, amikor valami történik életetekben, saját belső szerelmetek felé hajolnátok, és megtalálnátok a legcsodálatosabb kifejezést önmagatokban, hogy azt mondjátok, VAGYOK, AKI VAGYOK a hatalmon, és mivel én irányítom életem, többé nem esek áldozatul a túlmesterkedésnek.

Vannak, akik igazán ellenetek fordulnak, barátaim. Ezt mondom nektek a kezdetek óta. Minél több fénnyel töltődtök fel, annál több fényt juttattok kifejezésre, minél több túlmesterkedés ébreszt kétségeket bennetek, annál több túlmesterkedés akar semmi mást, mint lelassítani titeket, mert a túlmesterkedés az összes energia romlásától és sötétségétől, lehangoltságától függ. Azon múlik, hogy emlékeitekben, a múltban éltek, ami ellentéte annak, hogy a mostban éljetek. Azon múlik, hogy a fénytől távol tartsátok magatokat, ami ellentéte annak a természetes ténynek, hogy a fény lényei vagytok. Vár rátok, hogy tévedést, hibát kövessetek el, hogy elessetek, és utána reméli, hogy nem fogtok felállni, mert mindenki, aki elbukik, és lecsúszik egyik térdére, vagy hanyatt esik, az, aki átadja energiáját annak, amit mi túlmesterkedésnek, vagy a „mátrixnak” hívunk.

Látjátok, mindenki közületek, aki térdre kényszerült, mindenki, aki ezt a cikket olvassa, és térdre kényszerült – akár egy kapcsolatot, akár pénzt veszített el, vagy a betegség világában találta magát – közületek mindenki, akit térdre kényszerítettek, halljátok szavaim még hangosabban, mint amit valaha is hallottatok előtte: …a tanácsadók, az angyalok, és a Teremtő Erő segít nektek felegyenesedni.

Mi, a tanácsadók világában, nem megyünk oda, amíg nem hívnak. Még mindig ez a szabály hatályos. Az angyalok, akik szeretnek szolgálatotokra lenni, a tanácsadók, akik mindent megadnának, amivel rendelkeznek, hogy képesek legyenek utatok részesei lenni, nem mozdulhatnak, amíg nem hívjátok őket. Nem tudjátok őket mindig szavakkal hívni. Néha szerelmetekben / szeretetekben, szenvedélyetekben kell hívnotok őket.

SZABADON SZERETNI ÉS SZERETVE LENNI

Tehát, mit jelent a Vénusz tranzit az Istennői energiával? Erőt jelent barátaim, erőt, mely meghaladja legvadabb álmaitokat is. Jelenti a képességet, hogy olyan dolgokat tegyetek, melyeket előtte soha. Halljátok, ahogy ezt mondom, tisztábban, mint bármit: Azok, akiknek szükségük van gyógyulásra ezen a napon – azok, akiknek szükségük van valakire, hogy elérjék, és szolgálatukra legyen – ők lesznek a legbüszkébb és leghathatósabb gyógyítók hamarosan, mert már most tudott, hogy a gyógyításnak / gyógyulásnak semmi köze sincs a módszereitekhez; a szándékotokhoz, az energiátokhoz van köze, amelyet meg tudtok alkotni, hogy szeressen. Amikor felfedezitek a szeretetet / szerelmet barátaim, felfedezitek, hogy az Istennő Fény bennetek van.
Ahogy ma beszélünk, az energia áthatja a Föld síkját. A Szerelem / Szeretet körülöttetek van. Bőségesen. Még nem is kezditek el felfogni, milyen mértékben. Mindenki ráébred erre? (Ó, milyen pompás lenne, de ráébrednek?) Nem. Sokan fogják magukat a túlmesterkedés energiájában csapdába ejtve találni. Úgy találják, hogy betegségük kényszerítette őket térdre, a kapcsolataik azért szakadtak meg, mert nem volt elég bátorságuk felállni, és lépéseket tenni. Sokan fogják találni pénzügyeiket hanyatlani, ahelyett hogy nőnének akkor, amikor minden a siker felé mutat.

Barátaim, elmondom ezt, nem számít, melyik kategóriában találjátok esetleg magatokat egyik, vagy mindkét térdeteken térdelni, ha fel akarjátok magatokat emelni, kezdjétek el velem ma. Kezdjétek el, amikor elolvassátok ezt a cikket, és mondjátok magatoknak „A Teremtő Istentől ÉN VAGYOK. Van bennem erő, hogy felismerjem a szerelmet, és a szeretet / szerelem mindent meggyógyít. A Szerelem / Szeretet meggyógyítja a kapcsolataim. A Szerelem / Szeretet meggyógyítja a pénzem. A Szerelem / Szeretet meggyógyítja fizikai világom. A Szerelem a fényrészecskékből áll, ami elvihet engem a legmagasabbra az összes felsőbb rezgés közül. ÉN EGY VAGYOK a Teremtő Erőben. Szeretem ezt a világot. Szeretek részese lenni. Szeretem azt az életutat, amelyet éppen most fedeztem fel, és most szeretem átvinni azt arra a szintre, amelyre el akartam jutni. Többé nem vagyok része a túlmesterkedésnek. Kiszabadítottam magam onnan. Most rendelkezem azzal a szabadsággal, hogy szeressek, és szeretve legyek.” Hallottatok engem? Szeretve lenni.

„Megnyitom szívem félelem nélkül. Nem érdekelnek többé azok, akik azt mondják, hogy ezt, azt, és amazt sem tudják. VAGYOK AKI VAGYOK, és ÉN VAGYOK minden, ami lehetek, mivel ÉN VAGYOK az Egyetemes Fény. A Minden Ami Van részese VAGYOK ÉN, és ennélfogva elfogadom a szerelmet / szeretetet, bárki adja. Bárki ad szeretetet nekem, ő lesz az én gyógyítóm, és ő tesz engem minden gyógyítók gyógyítójává, mert utunkat oly sok erővel, fénnyel telve találjuk, hogy senki sem képes minket egyesült erőként a túlmesterkedésbe bevonni. Ezen a napon szabadok vagyunk, mert a Vénusz transzit és az Istennői Szeretet / Szerelem felébred bennünk. Szabadon azzá válhatunk, amiről mindig azt gondoltuk, hogy válnunk kellene, mivel szándékunk visz el arra a szintre. Többé sohasem fognak térdre kényszeríteni.”

Azok, akik kapcsolatokat szeretnének, erősebben nyúltok ki, mint valaha. Tisztítsátok ki elméteket, és használjátok a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve [3]. Képzeljétek el, hogyan fest az a személy, milyen érzés a kapcsolat, milyen az íze. Érezzétek magatokban, és utána csupán figyeljétek, ahogy előttetek jelentkezik [manifesztálódik].
Az út öt lépés, száz, vagy ezer lépés lesz? Nem mondhatom el nektek. Nem lehet tudni, amíg nem teszitek meg a lépéseket. Ó, Istenem, barátaim, figyeljetek: Ne habozzatok megtenni a lépéseket, mert a szerelem visz el most titeket. Elvisz titeket bárminek a legcsodálatosabb részeibe, amit akartok.

Vannak hölgyek, akik úgy ébrednek, hogy ezt mondják: „Nem tudok sokat a Vénusz tranzitról. Nem tudok sokat az Istennő energiáról, azonban tudom, hogy nem maradok ebben a kapcsolatban többé.” Oly sok férfi száll ki autójából reggel, megy el munkahelyére, mely tele van rosszkedvvel, és ezt mondják: „Többé nem teszem ezt.”

Támogatom, hogy hagyjátok ott állásotokat? Nem. Azt támogatom, hogy alakítsátok át munkátokat olyanná, amilyenné akarjátok. Ne tétovázzatok. Ne engedjétek meg senkinek, hogy megmondja nektek, mivel nem rendelkezhettek. Nincs pénzetek a bankszámlátokon? Nincs megtakarított pénzetek? Alkossátok meg barátaim. Újra, én nem mondhatom meg nektek – öt lépés, húsz lépés, ezer lépés – mindaz, amit tudok ez: ha megteszitek a lépéseket, nem véthetitek el, azonban kell, hogy most legyen bátorságotok.

Egy ideje elhoztam e Föld síkjára azt a gyönyörű dolgot, melyet a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének hívnak. Az emberek csupán most kezdik megérteni őket. Azt mondjátok: „Kirael mester, már régóta itt vannak.” Azt felelem: „tudom”. Most itt vannak, mert a Föld változik, az agy változik, és a szív változik. Az emberek most először szívükkel látják az Alapelveket.

Ó, elolvassák a szavakat, tanulmányozzák a szavakat, és eszmét cserélnek. Utána hirtelen, lakóhelyük csendjében ülve egy üzenet bukkan fel szívükben: „Az igazságban kell lennem. Meg kell tanulnom újra imádkozni. Meg kell tanulnom, hogyan tegyem meg életutam. E Tíz Alapelv számomra csupán egy tanácsolt ösvény, hogy járjam. Olyanok, mint a tartó oszlopok mellettem, azért, hogy legyen valami, amely mellett kitartok, amikor felébredtnek érzem magam. Amikor meglátom annak a glóriáját, ami akarok lenni, és nem lesz bátorságom érte elmenni, kinyúlhatok, és támaszkodhatok egy Alapelvre, amely eljuttat oda.” Barátaim, tudom ezt, mert az Alapelveket a szerelemben alkották, ahogyan engem is.

Csupán csukjátok be szemeteket egy percre, és mondjátok magatoknak: „A Teremtő Fényéből VAGYOK ÉN, tehát, ÉN VAGYOK a lehető leghathatósabb energiamintázat. Csupán elfelejtettem, ez minden. Most emlékezni fogok. Emlékezni fogok az út megtételére. Öt lépés, húsz lépés, ezer lépés – nem habozok. Megteszem sétám. Istenemre, amikor sétám végén tartok, minden, amit szándékoztam, hogy ott legyen, ott lesz, és élvezni fogom minden pillanatát, mert csupán egy lépés vezet a következő sétához, és valami új kihívást fogok találni ott számomra.”

„Nem fogyok ki a kihívásokból életem további részére, Isten iránti elkötelezettségem további részére, itt, e Föld síkján. Elkötelezett vagyok, Teremtő Isten, minden nap, minden órában és minden óra minden percében szándékozom pozitív gondolatok kigondolását arról, amilyennek akarom az életem.”
Ez az, amit a Vénusz tranzit megnyitott számotokra, és mindenkinek, akinek van bátorsága elmenni érte. Tőletek függ. Térdepelve, vagy állva, kezdjétek el utatokat.

SZÁNDÉK ÉS A PÉNZ ÚTJA

Most, amikor valaki meg akarja érteni a szándékot, csupán tudnia kell, milyennek akarja, hogy élete tűnjön. Mégis, szükséges ismernetek azt egy szinten, melyen még előtte sosem ismertétek, mert a szándék a hajtóereje annak, ami átsegít ösvényeteken.

Néhány ember bír azzal a szándékkal, hogy pénze legyen. Csupán pénzt akarnak. Nem érdekli őket, mennyi; csupán birtokolni akarják. Ha azt mondjátok nekik: „Tehát, ha lenne 100.000 dollárod, boldog lennél?” azt válaszolnák: „Igen, igazán boldog lennék.” Utána elvégeznek egy matematikai számítást, és azt mondják „Nos, 8.000 dollárba kerül nekem havonta a megélhetés. Tehát, 100.000 dollárból kb. 12 hónapig élek meg … Ó, mit kezdek utána?”

Bumm! Itt megy ki az ablakon a szándék, mert értitek, amikor mindezt összerombolod, a pénz semmi más, mint annak a szerelemnek / szeretetnek a mellékterméke, melyet kinyilvánítasz e világ síkjára. Azok, akiknek van pénzük és gazdagságuk, egyetértenének velem. Azok, akik nem rendelkeznek vele, ellentmondanának nekem. Ti választjátok meg, hogy melyik oldalon akartok lenni.


SZENVEDÉLY ÉS SZÁNDÉK

A szenvedély a tűz a szívetekben. Ez melegít fel titeket, ez mozdít el titeket, ehhez vonzódtok.

Voltatok valaha hideg időben kinn, amikor valaki tüzet rakott a kör közepébe, és mindenki köré gyűlt? Igen, mert meleget adott nektek. Utána belepillantottatok és erőt adott nektek. Átadta nektek az erőt, hogy lendületbe jöjjetek, és valamit elkezdjetek. Nos, ez az, amit mi szenvedélynek hívunk.

Pele Istennő [4] például, minden szerelmében / szeretetében rendelkezik szenvedéllyel és erővel a benne található tűz révén. Legfőképpen rendelkezik azzal a vággyal, hogy megváltoztasson mindent, és ilyennek várják el az emberiséget is. Az embertől elvárják, hogy rendelkezzen tűzzel, hogy akarja a változást. Elvárják, hogy rendelkezzen a vággyal, hogy megtegyen mindent, amit tud. Elvárják, hogy vágyakozzon arra, hogy a tőle telhetően a legjobb legyen, beavatkozás nélkül. Az egyetlen alkalom, amikor megtörténik a beavatkozás, amikor nem rendelkeztek a szándékkal, amikor szándékotok meginog. Pontosan ekkor képes valaki a túlmesterkedésből megérkezni, és megrendíteni világotokat.
Amikor világotokat megrendítik, az nem valaki más hibája. Ez azért van, mert szándékotok nem volt elég erős, hogy hatalmatokat gyakoroljátok, mely a szándékkal jár, és ez azt jelenti, hogy a ti kötelességetek emlékezni, hogy a Teremtő részei vagytok. Ti eresztettétek le védőpajzsaitokat, és engedtétek meg a túlmesterkedésnek, hogy elragadjon titeket. Amikor a túlmesterkedés megkaparint titeket, rajtatok áll, hogy visszajussatok életutatok ösvényére, arra az útra, melyet akartok.
Tehát, higgyetek nekem, amikor ezt mondom: Amikor valaki megpróbál titeket legyőzni, és egyik térdetekre lerogyva találjátok magatokat, azt akarom, hogy azt az embert csókoljátok meg az arcán a következő pillanatban, amikor tudjátok, mert ünnepelnétek kellene azt az embert, mivel megmutatta nektek gyengeségeteket – nem az ő erejét, a ti gyengeségeteket. A szándékkal, senki nem tud titeket térdre kényszeríteni. A szándékkal a hatalom és erő állapotában tartjátok meg magatokat, és senki nem tud leszorítani titeket.
Ha a legnagyobb ellenségetek kényszerít földre – halljátok szavaim – csókoljátok meg arcát, és köszönjétek meg neki azt, amit éppen tett, mert megmutatta nektek az egyik gyenge pontot szándékotokban és szerelmetek tartalékaiban. Utána javítsátok meg ezt a kis csorbát, töltsétek meg azt a lyukat, melyet megtalált nektek, és [alátámasztással] erősítsétek meg. Egész nap úgy fogtok járkálni, hogy mindenkit arcon csókoltok.

A FOTONENERGIA ÉS AZ EGYENSÚLY MEGTARTÁSA

Az Istennő energia az egész világon felébred, nem csupán a lelki emberek számára – és érezni fogtok valamit, melyet előtte soha. A Vénusz tranzit ehhez egyszerűen hozzáadódik. Egyszerűen ismét életre kelti az energiát.

Amikor az Istennők találkoztak a Vénuszon, oly nagyon régen, feltöltötték a Vénuszt szeretetükkel / szerelmükkel, és utána Napotok átsöpörte a Vénusz felszínét, és lerakta ezt az összes energiát a földi síkotokra. Az Istennők ráébredtek valamire önmagukban, és ezt mondták:

„Meg kell találnom az egyensúlyom. Emlékeznem kell, hogy a Teremtő teremtette ezt a világot a jóval és rosszal. Emlékeznem kell, hogy a Teremtő teremtette a Földet a boldogsággal és szomorúsággal. Emlékeznem kell, hogy vannak szegények és gazdagok. Emlékeznem kell, hogy vannak betegek és nem betegek. Emlékeznem kell minderre.
Ha mindent túl kell élnem ezen a bolygón, a Teremtő erejének részeként, fel kell ismernem, hogy mindennek a közepén állok. Minden alkalommal, amikor így, vagy úgy változik, újra kiegyensúlyozom azt, újra egyensúlyba hozom világom. Amikor elkezdek az egyik, vagy másik oldalra zuhanni, kiegyensúlyozom világom, mert ha kiegyensúlyozott maradok – mivel a világ megnyílik ennek a csodálatos kozmikus energiának, melyet foton fénynek hívnak –akkor megtanulom ezt az energiát gyújtópontomba [fókuszomba] vonni. Meg fogom tanulni ezt egyensúlyom részévé tenni. Meg fogom tanulni, hogyan hassak kölcsönösen fizikai világom rendszerére, amikor a fotonenergia alacsony, és hogyan hozzam érzelmeim az egyensúly szintjére. Meg fogom tanulni, hogyan tartsam gondolati testem a középpontra összpontosítva, és hogyan tart engem a lelkem mindennek a szeretetében / szerelmében.
Tudni fogom, hogy nem számít, mi történik a túlmesterkedésben, a mátrixban, vagy akárhogyan is akarjátok ezt hívni, amikor célba vesz minket – „Mi az Embereket” – és úgy érezzük, mintha lefelé, újra térdre kényszerülnénk … amikor néhányan azt mondják, háborút kell indítanunk, azt fogom mondani: „Hadba szállhatsz, azonban nem fogod elragadni szívem, mert beletekintek Istennőm szerelmébe, és rájövök, mit kell tennem, és ezt egyensúlyban fogom tartani.” és Isten által, együtt, elegendően összegyűlünk, és nem szállunk hadba a következő háborúnál.”
Barátaim, tegyétek meg azt, amit ma meg kell tennetek, azonban az Istennő szerelme veszi át a hatalmat, mert a szerelemben / szeretetben vagyunk, és ezen a szereteten / szerelmen keresztül fogjuk megtalálni a választ. Néhányan elolvassák ezt, és szitkozódnak, mert nem akarják ezt hallani. Amikor majd meg akarják hallani, csókoljátok arcon őket.

GYÓGYULJUNK EGYÜTT A SZERELEMBEN / SZERETETBEN

Most, amikor olyan emberek közt vagytok, akikben teljesen megbíztok, amikor olyanok közt vagytok, akikről tudjátok, hogy teljes fizikai életüket feláldoznák értetek az általuk kifejezett szerelem okán, amikor tudjátok, hogy olyan emberek közt vagytok, akik kinyitnák az összes érzelmüket és megmutatnának nektek mindent, amely bennük lakozik, amikor olyan emberek közt vagytok, akik nem támadnak a gondolati [mentális] harci játékokkal, mert oly tisztán megbíztok bennük, és amikor olyan emberek közt vagytok, akiknek lelki tudatosságuk teljesen működik [aktivált], akkor a szerelem közt vagytok. Hívjátok ezt Istennőnek, igen, azonban hívjátok először szerelemnek / szeretetnek.

Hadd mondjam ezt: Más lelki emberekkel [*], vagy Fénytevőkkel a bizalomnak és szerelemnek / szeretetnek ezen élménye nem csupán egy estén, vagy hétvégén kellene előfordulnia. Ennek az élménynek kéne léteznie bárki is vagy, akárhol vagy odakinn a világban. Ennek kéne lennie a cégnek, ahol dolgozol. Ha a McDonald’s-nál dolgozol, képesnek kellene lenned reggel elmenni oda, egymás kezét megfogni és imádkozni. Nem vagy képes rá, ugye? Látjátok, a szerelem / szeretet nem része munkátoknak, azonban képesnek kellene lennetek elmondanotok mindent, ami lényetekben van, és érezni a biztonságot körülöttetek, mert tudnátok, hogy a szerelemben mondjátok. Ha a szerelemben mondjátok, senki sem tud mérges lenni rátok.

Bízzatok, barátaim. Bízzatok azokban, akikkel együtt tudtok dolgozni. Jussatok el arra a pontra, ahol megbíztok mindenkiben, hogy pontosan megteszik azt, ahogyan azt mondták, egyetlen megengedett kifogás nélkül. Amikor azt mondják: „Most megyek, és megteszem” pontosan tudni fogjátok, hogy megteszik. Nem lesz más gondolatotok. Amikor azt mondják: „Ebben az időben itt leszek”, tudni fogjátok, hogy ott lesznek, mert azt mondták.

Imádkozom, hogy eljussatok arra a nagyszerűbb tisztaságra, hogy fizikai testetek egyszerűen egy „jármű”, hogy ebben a Harmadik Dimenzióban járkáljatok. Érzelmeitek lehetnek biztonságosak; sírhattok, nevethettek, mindezt megtehetitek, amikor a szerelemben / szeretetben teszitek. Gondolataitok lehetnek védettek, amikor körülöttetek vannak olyanok, akik ugyanígy gondolkodnak: Gyógyítsunk. Tudjátok, hogy lelketek belétek oly nagyon „átszőtt”, hogy mindaz, amit tennetek kell az, hogy rápillantotok Fénytevő barátotokra, és érezzétek őt, ahogy „átszövődik” belétek.

GONDOLJ A SZERELEMMEL, GONDOLJ A GYÓGYÍTÁSSAL

Mindenkinek, aki ezt olvassa: nézzetek körül környéketeken. Szerfelett boldogok vagytok a látvánnyal? Ha nem, az Isten szerelmére, változtassátok meg. Változtassátok meg, hogy boldoggá tegyen titeket. Ez a ti életetek, tegyétek meg azt, amit akartok.

Az életútban, barátaim, amikor az Istennővel gondoltok, amikor a szerelemmel gondoltok, a gyógyításra gondoltok. Amikor a gyógyításra gondoltok, nem hibázhattok. Megtehettek öt lépést, száz, vagy akár ezer lépést, azonban nem számít hány lépésnyit sétáltok, amit kerestek, ott lesz a végén, mert ti Istennők vagytok, ti vagytok a szerelem / szeretet, és ti a Teremtő Fényéből vagytok.

Ez egy időszak, hogy ráébredjetek arra a szükségletre – vagy vágyra – teljes mértékben, hogy szeressétek magatokat eléggé ahhoz, hogy meggyógyuljatok.

Nem számít, mit mondtak neked, nem számít, melyik térdedre estél, tudd, hogy van egy másik Fénytevő valahol, aki hajlandó felsegíteni. Amikor valaki megpróbál lerántani, amikor valaki valami rosszat mond neked, vagy rólad, szeresd azt a valakit eléggé, hogy megmutasd a szerelmet / szeretetet magadért, magad iránt.

Ebben a fényben barátaim, képesek lesztek a térdelésből felállni, és senki nem tud lekényszeríteni. Ha fényemben, vagy a Teremtő fényében álltok, ha a Teremtő szerelmében álltok, és a szerelmet olyan erőként használjátok, mely előrevisz titeket, akkor azt mondom nektek őszinte szívvel: meggyógyultatok.


Jó estét.

[1] Vénusz tranzit: 2004. június 08. a csúcspontja annak, melyet Kirael mester Vénusz együttállásnak hív, amely a június 6. és 10. közötti időszakot ívelte át.

[2] Az egész emberiség tömegtudatossága, különösen a Föld síkjának korlátozott és korlátozó gondolatainak (például a félelmek) teljessége. Ezen „Mi az Emberek” közös hite kevéssé vagy egyáltalán nem irányítja életutunkat, vagy a végeredményeket.

[3] A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve – lásd a korábban lefordított cikket e témában

[4] Kirael azt mondja: „Ő a négy fő istennő egyike, mert ő a Tűz Istennője. Nem szándékozom az összes többi istennő felé helyezni őt; csupán azt mondom, hogy ő az egyike a négy fő istennőnek.”

[*] A fordító megjegyzése: az angol iratban a „spiritualist” [spiritualista] kifejezést használják, amit én előszeretettel fordítok le, és lelki emberként említek. (Igyekszem azokra is tekintettel lenni, akik nagyon magas szinten vannak lelki érettségi szintjük vonatkozásában, azonban ezt iskolai végzettségük, nem mindig tükrözi. Tehát szeretném, ha a fordított szöveget mindenki megértené, ezért fordítok le minden szót. Szerencsére nem vagyok egyedül ezen törekvésemben, mert vannak rajtam kívül még olyan szerzők, fordítók, akik igyekeznek a közlendő szöveget érthetővé tenni minden réteg számára, melyre tudjuk, hogy a magyar nyelv szókincse valóban alkalmas.)

Kirael mester Kahu Fred Sterling szeretetteljes közvetítésével

Five Steps or A Hundred Paces:The Journey of Love, Intent and Healing 2004. június© Fred SterlingContact: Lightways Publishing,3075 Kalihi Street, Suite 101,Honolulu, Hawaii96819, USALightways@Kirael.comTel: + 808 952-0880www.Kirael.com

A magyar nyelvű fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése