2012. március 29., csütörtök

Üzenet...



„Meg kell, hogy értsétek ezt a szükségszerű folyamatot. Egy változást indítottunk el az életetekben, testetekben. Most megmutatjuk mindezt képekben. Az energetikai testetekben képzeljetek el két egymást keresztező tartószerkezetet, mint egy keresztet. Ez a kereszt tartalmazza a hitrendszerbeli alapjaitokat, amit a földi életeitek, de leginkább ez a mostani élet alatt építettetek fel. Tehát minden olyan beidegződést, félelmet, énképet, reakciókat, amit csak a tudatos elme irányításával és egy rendkívül tudatos megértéssel és cselekedettel tudtatok eddig átalakítani. Erre az alapra kerültek rá azokat az energetikai blokkok, amik először az érzéseitekre, majd a fizikai testetekre hatnak, tették nehezebbé az életeteket, illetve hoztak létre betegségeket.

Eddig a gyógyítások folyamán a felkerült terheket el lehetett távolítani, de a tartószerkezetet nem vehettük el, mert az érzelmi és a mentális részetek összeomlott volna. (és ugye milyen érdekes, hogy a negatívba kapaszkodtok)

Amiért a napokban sírtok és emlékeztek már rég elfeledett fájdalmakra….

03.14-én reggel 3 bolygó együttállása következtében egy új minta letöltése indult meg Felétek, nem a Felső Énetekbe, amely csak idővel íródhat át, hanem közvetlenül a Fizikai Testetekbe, Tudatotokba. Ez az első ilyen alkalom a Föld életében. Ez a minta tartalmazza az új, magasabb rezgésű Földön lévő új élet mintáit. Nem lesz világvége, a Föld nem pusztul el, de változnotok kell, amihez minden segítséget megkaptok. Az új minták hatására felhagytok a régi, rossz szokásaitokkal, eltűnik a félelem és a teher az életetekből. Rajtatok áll ennek a folyamatnak a gyorsasága és a sikeressége.

A folyamatról: a fejtetőn keresztül egy finom rezgésű energia érkezik, amely az energiatestetekben található blokkokat kezdi feloldani. Ebben a folyamatban érzelmi kitörések várhatóak, fizikai tünetei is lehetnek, hiszen ahol sűrűbb energetikai lerakódásokkal találkozik, ott ez a finom rezgés többet kell, hogy időzzön, dolgozzon. Ezeken a területeken zsibbadások, mellkasnál légszomj, fejfájás is előfordulhat. Ez a tisztítás a fejtetőtől a talpatok irányába halad. Itt kell megemlítenünk, hogy ez a finom rezgés csak egy bizonyos sűrűségig hat. Azok a lerakódások (régi berögzült félelmek, sérelmek), amik még hátra maradnak, külön sorolandók, de szintén távozniuk kell. Kérjétek meditációban, vagy egy imával a kitisztításukat, vagy forduljatok szakemberhez segítségért.

Miután az energetikai testetek tökéletesen megtisztult, kezdődhet a hitrendszerbeli alap (tartószerkezet) eltávolítása. Nem kell, hogy féljetek, nem fogtok összeomlani, egyszerűen nincs már rá szükségetek. Azonban ennek következtében egy teljesen új gondolkodást kell elindítanotok, amiben elsődlegesen az énképeteket kell újra kialakítani.

A női és a férfi énetek fogja átvenni ennek a tartószerkezetnek a szerepét. Szintén tudnotok kell, hogy ebben a folyamatban düh, vagy túlzott érzékenység várható, hiszen a közös teherviselésben fele-fele arányban van szükség a női és a férfi energetikára. Mindkettő Bennetek van, de nem egyformán működtek. Csak gondoljatok vissza akár a közelmúltra, a reakcióitokra, hogy mennyire volt férfias, vagy nőies. Most megszűnik a férfi és a női energetika különálló szerepe, hiszen az új Föld új életében az egységre lesz /van/ szükség. Természetesen ennek az egységnek először Bennetek kell megszületnie. Miután a férfi és a női aspektus eggyé vált, távozik a feleslegessé vált (50% feletti) erő. Most már érzitek, miért jár dühvel ( túlzott férfi energetika), illetve intenzív érzékenységgel (túlzott női energetika). Szintén meditációval, illetve imával tudjátok segíteni ezt a folyamatot. Ezzel elérkeztünk a felszabadult energetikai testhez és ennek tökéletes egységéhez. Ez egy tökéletes alap, hogy végre az új minta eggyé váljon a rendszeretekkel. Új érzések, új gondolatok, új rálátások a régi és új szituációkra és a belülről jövő mosoly jelenik meg először Számotokra érzékelhető szinten. Sajnos nem mindenki fogja befogadni ezt a folyamatot. Azok az emberek, akik direkt módon ártanak másoknak (fizikai, érzelmi), folyamatosan termelik az energetikai blokkokat, így a tökéletes tisztulásuk nem lehetséges. Azok, akik az ego hatalma miatt utasítják el, szintén nem tudják befogadni, hiszen az alaptörvény szerint tiszteletben kell tartanunk a szabad akaratot. Ez az ő döntésük. Mindezt hatalmukban áll feloldani, döntésüket megmásítani.

Mindezek következtében csoportok fognak kialakulni, egyrészről az egymást segítő, támogató közösségek, akik védik és óvják ezt a tisztaságot és energetikát, úgy, mint egymást. Mindezt nélkülözések és terhek nélkül a feltétel nélküli szeretetben. Másrészről egy másik csoport, hol a feszültség, viszálykodás, hazugság, később mentális zavarok, agybetegségek lépnek fel. A döntés a Ti kezetekben van, mindez nem vallási hovatartozás, vagy a spirituális világban való hit kérdése, hanem csak a tiszteleté. Tiszteled-e saját Magad, fontos vagy-e Önmagadnak annyira, hogy változz. Mindezt nem érzed igazságosnak? Hogy miért kényszerülsz ebbe a helyzetbe? Higgyétek el, ez a kevésbé nehéz és a legkevésbé rossz megoldás. Tudjátok és érezzétek a támogatásunkat ebben a folyamatban és kérjétek a segítségünket.

Szeretettel, Fény Entitásai”

Bár Ők nem említették, de a hála és a köszönet nélkülözhetetlen az irányukba…

Nyirő Viktor
Egy üzenetet kellett, hogy leírjak ma reggel (2012.03.15.). Kérlek, küldjétek el Mindenkinek, aki Számotokra fontos. Olvassátok el és megértitek, miért…

Szeretettel,

Viktor

www.fenypontok.hu


Kapcsolódó bejegyzések

Felemelkedési tünetek







Csakrák





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése