2012. március 5., hétfő

Egység





Ne feledjétek életetek egy pillanatában sem, hogy az Igaz Ember nem kelt megosztottságot. Sem nő és férfi közt, kiemelve egyik áldozatát vagy erejét a másikkal szemben, sem vallások közt, méltatván az egyik a másik ellenében, hisz számára csak Egy Hit létezik, sem emberek közt, hisz pontosan tudja, mindenki másban jó, és másban hibádzik. Mindig minden egybetartozik.

Ne kövessetek haragvó és ítélkező szót, mert megosztottsághoz vezet, engedjétek meg saját lelketek igazságát érvényesülni, amely emlékszik az egység igazságára.

Ne legyen hallásotok hibák keresésére, és felnagyítására, csak megoldások keresésére, mert ha a hibát látja az ember, érti mibenlétét, akkor képes a javítására, és ezáltal megtanítja másoknak is anélkül, hogy okolna bárkit is.

Minden szavatok és gondolatotok a napi helyzetek békés megoldásáról, kioldásáról szóljon, mert ez lesz bőségetek forrása.

Sose erősítsétek, hogy miért nem tudtok megbocsájtani, csak azt nézzétek, hogyan lehet békét teremteni erőszak nélkül, mert ezt érezvén belőled egyre kevesebb lesz a neked ártó.

Keressétek az egyszerű szót, amely mindenki nyelvén ugyanazt mondja el a szellem és a cselekvés egységbe kovácsoló rendje szerint.

Hogyan lehet a kétséget egységgé kovácsolni.

Hogyan lehet a háborút békévé formálni.

Hogyan lehet a kiszolgáltatottságot erővé hajlítani.

Hogyan lehet a tehetetlenséget cselekvővé varázsolni.

Hogyan lehet a lebontó erőket alkotó erőkké alakítani.

Hogyan lehet a betegséget teremtéssé kovácsolni.

Hogyan lehet a függőséget felelősséggé formálni.

Hogyan lehet a haragot értéssé varázsolni.

Hogyan lehet a birtoklást elengedéssé tenni.

Mutassatok példát másoknak, akik még nem ébredtek fel az elmúlt korszak árnyai hatása alól, a saját hitelességetekkel.

Kosztich Évi

tunderkert.eoldal.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése