2012. március 14., szerda

Az átminősülés napjai



Íme elérkeztünk a tavaszi megújulás időszakához, hiszen március 14-étől a csillagok és  Égi segítőink által lendületes, átminősítő energiákat hívhatunk be életünkbe.

A nehéz téli hónapok után radikális, varázslatosan tüzes tisztító erő jelenik meg egy Fény-háromszög formájában egyfajta belépő az Aranykorba.

Itt a lehetőség életünk és kapcsolataink alapjaiban történő átalakítására, feloldhatjuk akár inkranációk során hordozott energetikai blokkjainkat, változtathatunk energatikai lenyomatainkon.  Felismerhetjük a tiszta, igaz, Szívbéli értékeinket magunkban  és így teremtett valóságunk részéve tehetjük.

A mai maja mantra, a Vörös Elektromos Kígyó is segít minket ebben, hiszen ahogy a kígyó is megújul az által, hogy levedli bőrét, a mai napon az önszeretetünket és a világ feltétel nélküli elfogadását akadályozó, bennünk futó negatív programok is felszínre törnek az elektromos tónus dinamikus, HÁROM PÓLUSÚ - jegyezem meg egy hármas-fényszög időszakában - szerkezetében. A polaritást feloldhatjuk és a teljességbe intergrálhatjuk.

Március 15-én  Szívünkben az Istenember kódok újabb Fényksirtályai nyílnak meg, Pusztai Orsi szavait idézve: "Ez a nap nekünk magyaroknak különösen fontos, mert bennünk, szívmagunkban megnyílnak az Istenember kódok újabb Fénykristályai. Mit is jelent ez: Az Istenember kódok olyan szellemi energiák (Tudatszikrák) Bennünk, melyek az örökkévaló Tudatrészeink rezgéseit képviselik. Ezek a szellemi részek folyamatosan együtt rezegnek az isteni Teremtés-Tudat azon részével, mely a tiszta szellemi esszenciából „megformálta” Valónkat. Mivel Tudatosságuk az isteni szintekkel egyenlő, működésük is az isteni ELV-et követi:

Egy
Lét/Létezés/Létező
Van

Ha tudatosságunkat képesek vagyunk ráhangolni ezekre az isteni rezgésekre, akkor velük összekapcsolódva, mintegy nyílt csatornán keresztül képesek vagyunk az ELV szerint cselekedni.

Ami számunkra nagyon fontos, hogy magyarságtudatunkon keresztül történik meg mindez bennünk.

Azok az ősi kódok, melyek bennünk találhatóak, olyan feladatokat és a hozzájuk tartozó erőket aktiválják, mellyel beteljesíthetjük Isten előtt vállalt és a Földdel, felemelkedéssel, tanítással, példamutatással kapcsolatos küldetésünket. Legyünk ma különösen büszkék magunkra és magyarságunkra tiszta szívünkből, igaz lelkünkből!"

Ha időtök engedi olvassátok el újra Kiss Balázs Kunó írását: Az alapok átalakítása címmel, illetve Veres Mónika csodás, részletes írását Tavaszi robbanás-t.

Szépséges, átalakító napokat!

Kata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése