2012. március 28., szerda

A dimenzióváltás küszöbén



Az emberi történelem kulcsfontosságú pillanatainak idején - amikor a Föld bolygó a harmadik dimenzióból felemelkedik a negyedikbe - tanítás, KOLLEKTÍV BEAVATÁS adatik, hogy fölébressze a szunnyadó lelki-szellemi képességeinket. Az új korszak embere, a beavatott, megérti az idők szavát, ért a napjainkban sokszorozódó jelenségekből.


 Melyek ezek a jelenségek? 



Lassul a Föld forgása, titokzatos gabonakörök bukkannak fel világszerte, rekordmennyiségű hó és eső esik, rekord hőmérsékleti ingadozást, határértékeket tapasztalunk folyamatosan gyengülnek a Föld mágneses mezői, új betegségeket észlelünk, melyek kórokozói ellenállóak modern oltásainkkal szemben.


Belső finom- fizikai, meditatív módszerek számtalan csodás gyógyulást idéznek elő, a felmérések új, öngyógyító DNS - formákat találtak világszerte a lakosság körében világszerte növekszik a földrengések, vulkánkitörések száma kapcsolatnélküliség, elveszettség, depresszió érzése felerősödik, az általános a kontrollvesztés érzése, míg a teljesített feladatoknak nincs értéke gyorsabban múlik az idő, felgyorsultak az események, különös alvásminták, elegendő alvás után is fizikailag fáradtan ébredünk, fájó izmokkal, egymást követő éjszakákon élénk, határozott és jelentőségteljes álmok követik egymást.



 Mi az oka ezeknek a változásoknak? 


Világkorszak-váltás küszöbén vagyunk. A Föld evolúciós változása felgyorsult, amit az emberi faj sejtszintű átalakulása is követ. Gyengül a Föld bolygó mágnesessége, az elmúlt 1500 évvel összehasonlítva 50 %- s, 2000 évvel ezelőttihez hasonlítva 38 %- s, /2000 évenként éri el a nullpontot /, aminek következménye, hogy lelkileg közelebb kerülhetünk önmagunkhoz. Ezzel párhuzamosan növekszik a bolygó alaprezonanciájának frekvenciája, tehát nagyobb sebességgel vibrál. /1987-től kezdve gyorsul leginkább, testünk sejtjei keresik a Föld ritmikus szívveréséhez való illeszkedést!! / Korábban 7,8, majd 8 HZ helyett közelit lassan a 13 HZ-hez.


 Mi a korszakváltás célja? 


A Föld és minden - e gyógyító energiát elbíró - életforma végső egyensúlya és gyógyulása a Krisztus- energia segítségével. A feltámadás célja a SZERETET új megnyilvánulási formája.


 Mikor lesz a dimenzióváltás? 


 Hasonló pólusváltás kb. 11- 13 000 évvel ezelőtt fordult elő utoljára. Ez az időszak szorosan kötődik Platón beszámolójához, amely szerint Atlantisz utolsó darabjának szétmorzsolódása és elsüllyedése i.e. 9500-ban történt. A jelenlegi átmeneti időszakban, amely Jose Arguelles szerint 1992- 2012-ig tart a Föld továbbra is a harmadik dimenzióban nyilvánul meg, miközben ráhangolódik egy magasabb információs- és frekvencia tartományra, a negyedik dimenzióra.

 Mire számíthatunk a korszakváltást követően?

Új tudatállapot jön létre /a tudati kutatások irodalmában kozmikus- negyedik dimenziós - tudatnak nevezik/. A földi élet belesimul az új rezgésszám rezonanciájába. Minden anyagnak lehetősége van rá, hogy harmóniába kerüljön az új információs forrással, azaz az új rezgésszámmal. Minden olyan anyag, amely képtelen harmóniába kerülni akár közvetlenül, akár azáltal, hogy belépne valamely harmonikus frekvenciába, elemi alkotórészeire bomlik. Ezt a Föld alapvető gyógyulásának tekinthetjük majd. Ez az első Feltámadás, amelyet követ Mennybemenetelnek nevezett folyamat, ami kb. 1000 évig tart majd.


 Az új kor tudata

Az új rezonancia energiája a SZERETET ÉS EGYÜTTÉRZÉS frekvenciája, a test minden sejtjében létrehozható és fenntartható legtisztább megnyilvánulási forma. Ez volt Jézus ajándéka, aki élő bizonyítékul szolgált,hogy élettapasztalatunk maga az eszköz, a híd az alacsony frekvenciájú, magas mágnesességű háromdimenziós tapasztalásból az optimális frekvenciára hozott, és alacsony mágnesességű tapasztalás felé. A NEGYEDIK DIMENZIÓS TUDAT az a tudatállapot, amelyet az Egyetemes Krisztus 33 földön töltött esztendeje alatt megvalósított. Élő példájával - élete során meghozott döntések felhasználásával és szabad akaratával, hogy megvalósítsa ezeket a döntéseket- a Názáreti Jézus képes volt ráhangolódni egy magasabb, még fejlettebb tudati tartományra, amelyre az "Atya" kifejezéssel utalt.



Mire figyelmeztet minket a korszakváltás? 


A Föld felemelkedik a Krisztus tudatba, ami nem csupán körülöttünk, hanem bennünk történő változást eredményez. Megjövendölték a maják, az azték hagyományok, a kabbalista tanítások, a Biblia: olyan tudást emelünk életünkbe /amivel eddig is rendelkeztünk, csak nem emlékeztünk rá!/ , amitől más emberré válunk, és ehhez az érzések az eszközök!!!

200 000 év tapasztalati ciklusának lezárásához közeledve Új Kor jön, a Fény korszaka!


A Föld az új frekvencia tartományban nem tartja majd fenn a FÉLELEM, GYŰLÖLET, ÍTÉLKEZÉS mintáit, csupán egyetlen, fejlett tudást támogat majd, amelyet KRISZTUS /Buddha / FREKVENCIÁNAK is nevezhetünk. A Biblia szemszögéből feltámadásként utalnak az egyik dimenzióból a másikba való tudatos átvibrálásra, áthangolódásra. 

Valójában szellemi lények vagyunk, a testünk révén nyilvánul meg a szellem. Testünk egyes, holografikusan hangolt sejtjei megpróbálnak kapcsolatba lépni az új vibrációval, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a testünkben tárolt feloldatlan tapasztalatok érzelmeihez hozzáférhessünk és lehetővé teszik a történelem során misztériumiskolák által megőrzött tapasztalat tökéletesítését. Az emberi érzelem határozza meg a DNS mintázódását, megérinti a sejtjeinkben lévő DNS molekuláit, felébresztve az életerő bennünk szunnyadó kódjait. Életünk, amely egyetlen beavatás- készít fel a Korszakváltásra. Amilyen mértékben képesek vagyunk félelem nélkül szeretni, ítélkezés nélkül tapasztalni, együttérzés révén engedni, olyan mértékben készíthetjük fel magunkat, hogy a Korszakváltást érzelmileg , pszichikailag, és fizikailag túléljük. 

/A korábbi Korszakváltásoknál kevés túlélő volt, lásd Vízözön, Noé bárkája /

Nincs félelem, ha a félelem nem kap erőt, ami táplálná. Ha a félelem torzulásai feloldódnak, csak a szeretet marad. Engedjük magunkat túllépni eddigi tanításainkon. Ha képesek vagyunk az élet eseményeit csak a szívünkkel nézni, akkor gyógyítjuk elválasztottságunk illúzióját. A szívünkben nincs polaritás.




GREGG BRADEN: KOLLEKTIV BEAVATÁS c. könyve alapján 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése