2011. július 1., péntek

Sorsmissziószám - választott életfeladatunk


A sorsmissziószámunkat születési dátumunk (év, hónap, nap) számainak összeadásával kapjuk meg. Az összeget egyjegyű számmá redukáljuk, a mesterszámok (11,22,33...) kivételével.

Példa: 1931.7.21.
1+9+3+1+7+2+1=24=2+4=6
A sormissziószámunk tehát a 6-os.

Sorsmissziószám vagy életfeladatszám elárulja, milyen leckékkel szembesülünk rendszeresen, mit ismételgetünk azért, hogy megtanuljunk bizonyos feladatokat, felismerjünk lehetőségeinket.

Sormissziószám és a feladat:

1: A kreativitás és az önbizalom  feladatkörén kell munkálkodnia, meg kell tanulnia egyéniségét, önbizalmát és akaratát helyes módon kifejezni.

2: Az együttműködés és az egyensúly megteremtése a feladata. Fel kell ismerniük meddig terjed saját felelősségük, hogyan működjenek együtt embertársaikkal, egymást kölcsönösen támogatva. Feladatuk megvalósításában segítségükre van kiváló intuíciójuk, amelyet mindenképpen be kell építeniük mindennapjaikba.

3: A kreatív önkifejezés és az érzelmi érzékenység leckéin kell dolgozniuk. Született vendéglátók, nagy képzelőerővel és ihletettséggel rendelkeznek, igazi szóvivők.

4: Stabilitás, fejlődés, munka. Fontos, hogy a számukra oly nagyon vágyott stabilitást és biztonságot életük során türelmesen és fokozatosan előrehaladva érjék el.  Szorgalmasan és  teljes odaadással dolgoznak céljaik eléréséért, ám ehhez elengedhetetlen a belső stabilitásuk megteremtése.

5: Tanulnivalóik a szabadság, az önfegyelem, a sokoldalúság, a rugalmasság. Ők a másokkal való kapcsolatból tanulhatják a legtöbbet.

6: Az otthon, a család, a harmóniára törekvés, a felelősség  és a szolgálat leckéivel szembesülnek leginkább életük során.

7: A bizalom, a nyitottság, az alaposság, a logikus elemzés, a rejtett információk utáni kutatás leckéivel találják szembe magukat. Egész életen át kutatják, elemzik önmagukat és a világ rejtett titkait.

8: A jólét, a hatalom, a tekintély, a pénz és a  vezetői képességek feladatkörével találkozik leginkább. Sokkal könnyebben tudják magukhoz vonzani a bőséget, mint a többi ember, ám meg kell tanulniuk a pénz valódi értékét és használatát.

9: A teljesség és bölcsesség életfeladatán munkálkodva el kell sajátítaniuk a könyörületesség, az önzetlenség, az emberszeretet leckéit, a tudatuk magasabb régiónak felfedezését, és példájukkal ösztönözniük kell embertársaikat is.

1 megjegyzés: