2011. december 31., szombat

Üzenet 2012-ről



„Sokan várjátok az újévet, ezt a nagy időpontot, ami az emberek világában olyan nagy port kavart. Fontos, hogy mindvégig nyugodtak legyetek, nyitott szívvel várjátok Teremtőtöket, mert megfogjátok hallani a hangját és eljövetelét. Fontos, hogy béke legyen az emberekben, akkor fogják tudni meglátni a fényt és benne a Teremtőt, aki eljön értünk. Aki békével és szeretettel fordul Teremtője felé, annak nincs mitől félnie. A teremtő szeretettel jön el, hogy magához ölelje minden gyermekét, aki felé fordul, de elfordul azoktól, akik Tőle is elfordulnak, és a sötétséget választják. A sötétség és a fény kettéválasztódik. A fény fogja uralni ezt a bolygót és minden lényt, aki rajta él. 

 
Krisztus eljön, és beköltözik minden ember szívébe, aki be tudja Őt fogadni. Közel van már, nagyon közel. Lassan-lassan alászáll a ti lelketekbe, hogy felismerjétek Őt, és ezentúl Vele tudjatok élni, hogy minden percben együtt legyetek Vele, együtt örüljetek az új fénynek, az Új Földnek, és annak a szeretetnek, ami a Földön fog élni. Mert szeretet köszönt a Földre, olyan szeretet, amit eddig nem ismertetek, amire a lelketek csak nagyon homályosan emlékszik a régmúlt időkből, amikor még nem a Földön volt az otthonotok. Most ez a szeretet lejön a Földre, és itt vesz szállást. És mindazok az emberek, akik megméretnek, és tisztának találtatnak, benne fognak élni ebben a szeretetben, a mi Urunk Jézus Krisztus jelenlétében. 

Ne féljetek, Jézus szeretettel jön el, és nem büntetéssel. Isten a szeretet nem pedig a bosszúállás. Mondjátok el testvéreiteknek, hogy Isten szeret, ezért nem kell félni. Nyissátok meg szíveteket, hisz ott áll a kapu előtt, kitárt karokkal. Egyetlen pillanat lesz, amit mindenki fog érzékelni. Mindenki tudatában világos lesz, hogy mi történik. Nem fog fájni: fény lesz és boldogság lesz azok számára, akik fölvétettnek a magasabb világba. Ne nézzetek hátra, csak előre, és amikor Jézus megjelenik, öljétek át teljes szívetekkel, hogy magával tudjon emelni az égi birodalomba. Nincs mitől félni, aki szeret, az biztonságban van. 

Jézus már itt van közöttetek, és számolja báránykáit. Még néhány, bizonytalanul kóborló báránykára vár, azért nem zárja még be e sötét kor ajtaját. De már csak néhány bárány, és bezárul a kör. És aki nincs bent, az kint marad a külső sötétségben, hogy egy új korszakban tanulja újra a szeretet törvényét. 

Aki viszont megtanulta, az megkapja azt, amibe hitt: a szeretet, a fény és a testvéri közösséget. Mert meg kell látnotok azt, hogy valóban létezik az , amibe eddig csak hittetek. Urunk azt mondta: Boldog vagy, mert hiszel, de nem látsz. És most fordítva lesz: boldogok vagytok, mert meglátjátok azt, amibe hittetek. Ez a fizetség hűségetekért, ez a fizetség könnyeitekért, amely végig kísérték utatokat. Isten látta könnyeiteket, amelyeket nem hullajtottatok hiába. Hosszú az út, ami haza vezet, de ott már kitárul a mennyek kapuja, és a kapuban ott vár Az, Akit mindig is kerestetek. Az, akit most megtalálhattok magatokban, a szívetek legmélyén. Ezért nyugtassátok meg embertársaitokat. 


A szeretet ünnepe jön, és a szeretet ünnepe most hosszú lesz: 'hosszú ezer éves béke', ezért a szeretetre kell készülni, nem a büntetésre. Urunk a szeretetet hozta el elvetette a lelketekben a szeretet magját, és most learatja azt a gyönyörű gyümölcsöt, amit megérleltetek. Begyűjti a termést, és megsokszorozza azok lelkében, akik magukban hordozzák a fényt, a szeretetet és a békét. 

Kérdezitek, hogy mi fog történni a Földön? Találgatjátok, hogy mit kell tennetek, hogy megmeneküljetek a nagy pusztulástól. A pusztulás be fog következni, ahogy az árnyék elválik a fénytől. De csak azokat érinti, akik árnyékban vannak. A fény nem lesz kevesebb azáltal, hogy eltávozik az árnyék. Aki a fényben van annak semmiféle bántódása nem lesz. Aki az árnyékban van azt kapja amit választott. Ezért nem kell futkosnotok másik országba, másik helyre, dimenziókapuhoz, szent helyekre,- sehová. Ott fogtok találkozni Istennel, ahol találkoznotok kell: belül, a lelketek mélyén, függetlenül a külvilágtól. Függetlenül attól, hogy földrajzilag hol vagytok, hiszen a találkozás nem ebben a dimenzióban lesz. A találkozás pillanatában megszűnik minden körülöttetek, és isteni énetek találkozik Teremtőjével. Az egy másik pillanat lesz, egy másik világ és egy másik dimenzió, ahol bármi is történik körülöttetek, nem fogjátok érzékelni, annyira erős lesz a találkozás Istennel.. Ezért nem kell számítgatnotok, hogy mikor hová menjetek, és mit vigyetek magatokkal. Lelketeket, megtisztított lelki ruháitokat, szereteteteket és alázatotokat vigyétek magatokkal bárhová is mentek. Elég lesz ezt felmutatni a találkozás pillanatában. Ha kitárjátok lelketeket, a szeretet átölel, és magával emel. Nincs helye a félelemnek, mert a szeretet kiszorítja. 

Szeretnénk, ha nyugodtak lennétek. Szeretnénk, ha a nyugalmat és a békét továbbítanátok embertestvéreiteknek. Elméjük kicsit zaklatott, zavart a sokféle hírektől, amelyek terjengenék. A szívetekkel lássatok, és fogjátok érezni, mikor mit kell tenni. A szívetekkel lássatok, és fény lesz körülöttetek. Ha egy kicsike félelem beszivárogna lelketekbe, hívjátok a Megváltót, hívjátok Krisztus végtelen szeretetét, ami most árad rátok. Adjátok át neki félelmeteket, és kérjétek, hogy az Ő békéje töltse el a ti lelketeket, és rajtatok keresztül másokét is. Ezt tegyétek, ha a félelmek támadnának. 

A Föld meg fog remegni, sötét lesz, azért, hogy a fény teljes mértékben megnyilvánulhasson, amikor eljön a Megváltó. De ha megérzitek a szívetekben, nem fogtok félni, mert biztonságban vagytok. Mindez nem fog sokáig tartani. Az öröm, a találkozás öröme átjárja a szíveteket, megfogjátok érteni, mi történni, és tudni fogjátok, mit kell tennetek. 

A Földnek meg kell rázkódnia, hogy lerázza végre magáról a súlyos sártömeget, ami eddig uralta. Mikor a Megváltó megérkezik, a második dobbanásra**  a Föld lerázza magáról az alsó asztrálist. És így a Megváltó a megtisztult földre lép le. Ezért éreztek remegést a testetekben. 


Ahogy a múltkor mondtam, a Megváltó már letette egyik lábát a Földre – akkor volt a szigetországban a nagy földindulás. Ott egy nagyon magas rezgésű, erős, mély energia lépett be a Földbe, ami már megindította az új világ megszületését. Ugyanakkor, ahogy a Föld testébe lépett a Megváltó, a ti testetekben is érezni ezt a lépést. Ez a rezgés, ez a rázás átrendeződést jelent a finomtesteitekben.

Ez a kozmikus szeretet energia hangolja össze most testeitek működését. A harmonizálás mellékjelensége ez a finom rázás, amit éreztek. Ez a magas rezgésű energia más módon nyilvánul meg az emberi szervezetben, mint a Földanya testében. A Megváltó azért lépett oda, mert ott volt abban a pillanatban a legkisebb pusztítás esélye. Ott volt egy törés a Földanya testén, ami lehetővé tette a magasabb, égi energia befogadását úgy, hogy az a lehető legkisebb károkat okozza. Ha más helyen történt volna ez, tízszeres lett volna a fájdalom és a szenvedés. Ezért urunk a legpuhább pontot választotta. Tudtuk, hogy áldozattal fog járni ez a lépés, de minden, minden megvolt tervezve, és a lelkek nem szenvedtek ok nélkül, cél nélkül. Ezen a területen volt a legkisebb veszteség lehetősége. 


Itt ezen a résen keresztül, a Föld belsejébe jutott be az a fényenergia, ami azt az alsó asztrális burkot lefogja rántani a Földről és az emberről. Ezért akkor, nagyon gyorsan azután, hogy belépett oda az emberek testét is megérintette. Nem annyira drasztikusan mint a Föld testét. Be felejtsétek el, hogy a Föld óriási a ti testetekhez képest. Bár fájdalmas, ami a szigetországban történt, fájdalmas a veszteség, de Földnek ez volt legkisebb veszteség.. Ez a belépés az ember testébe, nem okoz nagy veszteséget, de mélyen és finoman megtudja indítani az átrendeződést,- bár néhány embernél valóban lelki megrázkódtatásokat is okozott. 


Amikor másodszor teszi le lábát a Földre, az erősebb lesz, és az fogja eltávolítani a Földről mindazt, ami tisztátalan. Szükség van erre, hogy a Föld újjászülethessen, hogy az a sáros burok leváljon, és megmutatkozzék a szép, új élet. Ez szükséges és elkerülhetetlen a feltámadáshoz. Most a sötét éjszaka utolsó napját élitek. A sötét éjszaka még sokak lelkében kétségeket, félelmeket és aggodalmakat kelt. De ez már a vége. Szükség van arra, hogy még mindig magatokba nézzetek, és megtaláljátok a fényt, megtaláljátok a megoldásokat régi lelki terheitek leoldására. Hiszen a lelketek, isteni énetek akar most megszabadulni minden nehéz súlytól, ami lehúzhatná. ezért vannak még nagy munkáért az utolsó pillanatokban is. Egészen addig, amíg Jézus azt mondja. „Elég, vége, bezárom a kapukat!” 


A jövőt most nem láthatjátok, el van takarva előletek. Amint tudjátok, van olyan pillanat, amikor az „istenek eltávoznak”. Ezt régen így hívták. Az újjászületés előtti szakaszban az újjászülető lélek magára van hagyva. Elhagyják tanítói, elhagyják mesterei, elhagyják szerettei, és végtelenül egyedül érzi magát. Ennek kell megtörténnie a Földön is, hogy az ember belássa, milyen kicsike valójában-és belássa, hogy egyedül csak Teremtőjével tud bármit is tenni a világban. Hogy belássa: Isten nélkül nincs élet. Az alázat és meghajlás időszakát élitek. Minden életnek fel kell ismernie, hogy teremtője nélkül semmit sem tehet. Az emberi gőgnek meg kell szűnnie ebben a sötét éjszakában . Csak meghajolva léphettek be Isten országába. Ezért érzitek most az utóbbi időszakot még nehezebbnek, mint a korábbit. De a lélek felfogja ismerni e korszak feladatát, és alázatosan meghajol a fény előtt- és így beléphet a mennyek birodalmába. Ezért gyűjtsétek erőtöket, mert már nincs messze a megszabadulás. Az időpontot nem láthatjátok, ne is kérdezzétek,-ahogy a jövőt sem. De ha a szívetek tiszta, mindent fogtok tudni, és hajatok szála sem görbül meg. Isten végtelenül szeret benneteket-minden gyermekét. 


A békesség angyal, az áldás úrnője, az ég csillaga, a Teremtő fénye, és a mi Megváltónk, Jézus Krisztus végtelen szeretete öleljen át benneteket, töltse el a lelketeket, az Ő végtelen szeretetével és békéjével, hogy rajtatok keresztül sugározzon az életbe, ami hamarosan újra föltámad, ahogy a mi Urunk föltámad a ti lelketekben, és a Földön újra. Ámen. 
 


* A karácsonyt szimbólumként érti, nem szó szerint. 
** Egy korábbi közlésre utal, ahol azt mondta, a japán földrengés volt az első, amikor Jézus letette a lábát a Földre. A "második dobbanás" arra utal, amikor a másik lábát is leteszi a Földre. 

A szellemi üzenetet közreadta: Szabó Judit
http://www.spiritualis-tanitasok.hu/

A kapcsolódó bejegyzések linkjei: Metatron - 2012; 2012 - Ajtó az új kezdetre; 2012 - Önmagunk felfedezése; Hiranus - 2012; A maja vének tisztázzák a maja naptár kérdését; Énok kulcsai; Névtelen Szellem szózata 1940--ből az átalakulás időszakáról; Kryon - Ezek a végső idők; Mit jelent a mesteri tudás?; A felemelkedés tudat ösvényének ajándéka; Metatron szeptemberi üzenete a felemelkedésről; Orin az átváltozás ideje; Spirituális fejlődés; Az emelkedés hét világa; Orin - A fény forrásává válás; Változások korunkban ; Ébredés - A külső valóban megváltozik; Az ember, mint mester;A mester 42 életbölcsessége;Tarts igényt a mesterlétre!;Kirael: Mikor történik meg a nagy váltás? ; A terhek könnyítése: belépés a személyes valóságunkba



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése