2011. december 27., kedd

Kryon - Gyorsított érzelmi gyógyító folyamat



Ez egy olyan gyógyító folyamat, melynek az a célja, hogy érzéseket váltson ki /idézzen fel, egy finom formában. Ha jelen van az érzés, akkor kezdetét veheti a gyógyítás az érzés elismerése és elengedése által. Emlékezz, hogy az érzés múltbeli programozás, ami a gyermekkorunkkal van összefüggésben. Ha az érzéseink nem tiszták, akkor az ahhoz hasonlítható, mint amikor egy hajót kormányzol, miközben magaddal vonszolod, magad után húzod a horgonyt.





Hunyd be a szemedet.



Lélegezd be a lelkedet. Tartsd a lelkedet a testedben a folyamat teljes ideje alatt.


Válassz egy személyt, aki érzéseket vált ki belőled. (A szüleiddel különösen célszerű elvégezni ezt a folyamatot, de bárkivel dolgozhatsz, aki érzéseket vált ki belőled.)


Nézz a szemébe annak a személynek, akivel dolgozol…


Ismerd fel az érzést/érzéseket a másik személy szemeiben…(Ha a másik személy nem engedi, hogy a szemébe nézz, akkor érezd azt az érzést, ami ellenállást és elkülönülést teremt.)


Érezd a megfelelő érzést/érzéseket önmagadban.


Hagyd összeolvadni az érzésedet a másik személy érzésével. (Érezned kell az érzésüket, és engedd, hogy ők is érezzék a te érzésedet, és hagyd, hogy megszűnjön minden ellenállás ezzel kapcsolatban.)


Ismerd el az érzést, majd engedd el.


Vannak egyéb érzések, melyek most felszínre kerültek? (Kezeld őket hasonlóképp.)


Öleld át a másik személyt.


Nyisd meg a szívedet a másik személynek, és engedd, hogy szeretet áramoljon a másik személy nyitott szívébe. Bizonyosodj meg róla, hogy te is tudod fogadni az ő szeretetét, majd hagyd, hogy az ő szeretete a te szívedbe áramoljon, míg a szeretet szabadon áramlik mindkét irányban. Ahogy a szeretet növekszik, lásd magatokat egy Fénygömbben.


Lépj hátra egy lépést. Lásd az energiakötelékeket, melyek összekötnek benneteket.


Tisztítsd meg az energiát kettőtök között azáltal, hogy elengeded az összes köteléket. Használj pl. egy képzeletbeli ollót, hogy elvágd vele a kötelékeket, vagy kérd meg „Merlint, a Varázslót", hogy szórjon varázsport a kötelékekre, és oldja fel őket ennek segítségével. Bizonyosodj meg róla, hogy az energia tökéletesen tiszta kettőtök között.


Teremts kettőtök között egy gyönyörű új fényköteléket, ami a szívközpontjaitokat köti össze, és engedd, hogy csak feltétel nélküli szeretet áramolhasson szívedből a másik személy szívébe, és viszont. Ha ellenállást találsz vhol a szívedben, hagyd, hogy ez a feltétel nélküli szeretet megtisztítsa azt.


Kérdezd meg a másik személyt, van-e még vmi befejezetlen dolog kettőtök közt. Ha igen, rendezzétek ezt is, és találjatok vmi befejezést. Használd az intuíciódat és a képzeletedet. (Vigyél varázslatot is a folyamatba.)


Mondj köszönetet a másik személynek a múltbeli leckékért.


Engedd el a másik személyt szeretettel. Fizikailag érezd az energiát, ahogy a másik személy távozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése