2011. december 7., szerda

~ Te hiszel-e? ~



Steve-től:

Az évek során rájöttem, hogy a Csoport üzenetei mindig kódoltak. Ők a „szív kódjának” nevezik, mivel arra használják, hogy egyszerre több szívhez szóljanak. Ugyanazokat a szavakat használják, hogy egyszerre sok különböző üzenetet jutassanak el sok különböző szinten. Közületek, akik élőben hallhatták a Csoport üzeneteit, tudhatják, hogy az összes különböző minőséget képvisel. Néha nagyon megnevettetnek, máskor fontos információt adnak át. Megint máskor könnyekre fakasztanak a hatalmas szeretettel, amit sugároznak.

Ez az üzenet megtölti majd a szíved, ahogy azt a Csoporttól várnád, ugyanakkor a remény és a szeretet fontos magvait ülteti beléd a jövőre nézve. Miután elolvastad ezt az üzenetet, elemző, racionális elméd talán azt kérdezi majd, „Ez egy szép üzenet, de mire tudnám használni?” Habár számos pontja hasznosítható a mindennapokban, ez az üzenet inkább jövőbeli „énednek” szól, mint a gyakorlatias személynek, akinek talán hiszed magad.

Most egy izgalmas utazást teszünk a remény és a szeretet varázslatos birodalmába. A Csoport tervezte nekünk, hogy megérintsék a szívünket a reménnyel és a szeretettel és segítsenek emlékezni az Otthonra.

CSOPORTos ölelések:
Steve Rother
A Kard Őrzője


Üdvözlet otthonról!

Isten hozott benneteket, kedveseink! Egy mesterekkel teli teremben ültök, mégis csak nagyon kevesen képesek látni közületek kik is vagytok a fátyol mögött, ami a Földnek nevezett valóságban tart benneteket. Látjuk, hogy néhányan olyan őrült tempóban változtok, hogy nehezetekre esik egyensúlyban maradnotok, de mi látunk benneteket. Mi sokszor tartjuk az energiát, akkor is mikor ti nem látjátok. Hagy nyújtsunk most tehát számotokra néhány lehetőséget energiáitok kiegyensúlyozására, mivel éppen most haladtok át egy nemrég kezdődött rezgésbeli változáson, és az előttetek álló napok telis tele lesznek örömmel és csodákkal – olyasfélékkel, amilyeneket teremtetek saját magatok számára.

Igen, látjuk, hogy sokatoknak jelen van a stressz az életében. Beléptek szenvedélyetekbe, vagy legalábbis azt gondoljátok, és nem bírtok rájönni, hogy miért nem áll össze a kép. Stresszeltek amiatt, mert nem találjátok a szenvedélyetek. Oh, ezt imádjuk. Mindannyiótoknak mondjuk: az emberek túl sokat gondolkodnak. Ez alkalommal a gondolkodás helyett inkább arra kérünk benneteket, hogy egyszerűen vegyetek egy nagy levegőt és engedjétek, hogy az energia beáramoljon és átjárjon benneteket. Engedjétek, hogy a stressz, amit éreztek, a barátotokká és mentorotokká váljon, mivel ti magatok hoztátok be valóságotokba, persze egy magasabb perspektívából.

Igen, tudjuk. Nem igazán ezt érzitek, ugye? Sokkal inkább azt érzitek, hogy mindenféle nehézségbe ütköztök, és minden alkalommal, mikor tenni próbáltok valamit, valamiféle blokk utatokat állja. Felteszitek magatoknak a kérdést: „Nem erre kellene mennem? Talán a szellem próbál velem valamit tudatni.” Mi azt mondjuk, hogy sokatoknak útja részeként meg kell tapasztalnia a stresszt. Hagy mutassunk rá egy másik szempontból!

Borotvaélen táncolni

Sokan közületek borotvaélen táncolnak. Néhányan úgy érzitek, mintha már régóta egy sziklán táncolnátok, nagyon közel annak széléhez. Tudjátok, kedveseink, áldunk ezért benneteket, mivel amint ezt már sok ember esetében láthattátok, akiket sikeresnek gondoltok, hogy néha pont erre a szakadék szélén táncolásra van szükség, hogy ne féljetek többé attól, hogy leestek a szikláról. Sőt, mit több, emlékezzetek rá, hogy bár aggódtok a dolgok kimenetele miatt, akkor sem tudnátok lezuhanni, ha megpróbálnátok. Úgy játsszátok a Játszmát, hogy mindenütt angyalszárnyak vesznek körbe benneteket. Bizony, hajolhattok erre, hajolhattok arra. Igen, lehet, hogy megbotlotok az úton, de meg nem sérülhettek. Ti teremtitek meg ma a Mennyországot, vagy az Otthont a Földön. Ebben rejlik a csoda. Ezt teremtettétek meg.

Jusson ez eszetekbe legközelebb, mikor azon filozofáltok, vajon képesek lesztek-e még egy stresszhelyzetet túlélni. Jusson eszetekbe, hogy mikor egy széndarab hosszú időn keresztül nyomásnak van kitéve, a legcsodálatosabb gyémánt lesz belőle. Ha képesek vagytok változtatni nézőpontotokon, képesek vagytok felhasználni ezt az energiát arra, hogy felmutassatok valami olyasmit, amit létre tudtok belőle hozni, és ha hagyjátok, hogy szépségetek gyémánt módjára ragyogjon, akkor többé nem lesz szükségetek a stresszre.

Három kérdés

Hagy kínáljunk tehát egy másik perspektívát! Hagy tegyünk fel három kérdést! Hagy ajánljunk néhány lehetőséget, hogy más szemszögből tekinthessetek önmagatokra, a tiszta energia szemszögéből, mert valójában ezek vagytok. Úgy látjátok magatokat, mint a biológiának ezen csodálatos buborékait, amikben játszotok és azt gondoljátok, ezek vagytok ti, de ez nem így van. Energia vagytok, rezgő mozgás vagytok, és ti vagytok a leggyönyörűbb vibráció, amit csak el tudtok képzelni. Az univerzumban az összes tekintet titeket követ, mert megváltoztatjátok a rezgés táncát valóságotokban és ez csodálatosan gyönyörű számunkra. Tehát, mik is azok a kérdések?

Első kérdés: Hiszel-e?

Az első kérdés, Hiszel-e? Ahh. Most várjátok a többi részét, ugye? „Hiszek-e miben?” kérdezitek. Nem, nem erre gondoltunk. Egyszerűen: hiszel-e? Mivel a hit akkor alkalmazható, ha az ismeretlenre vonatkozik, ezért minden további konkretizálás ellentétes a kérdés valódi céljával. Képtelenség olyasmiben hinni, amit ismertek, mert akkor mást tudásról beszélünk és nem hitről.

Tartsátok észben, hogy a hittel, vagy egy hiedelemrendszer szerinti cselekvéssel szó szerint az angyali birodalombéli tettet hajtotok végre, emberi jellemzőkkel felruházva; tehát mikor a hiedelemrendszeretekhez folyamodtok, az angyali birodalomba terjedtek ki. Amikor tehát megtaláljátok azt, amiben hinni tudtok, ösztönszerűen rögtön megpróbáljátok becsomagolni és meghatározni. Berakjátok egy dobozba és meséltek róla a barátaitoknak. Könyveket írtok. Tanítjátok és megosztjátok másokkal. És ez csodálatos — kivéve, hogy ekkor már tudássá válhat. Ilyen az emberi természet, mivel kellemesebben érzitek magatokat a tudással, mint a hittel. Az ismert világon belül kevés a lehetőség. Az ismeretlen világ tele van lehetőséggel. Ma azt mondjuk nektek, hogy képességetek a hitre fontos szerephez jut az elkövetkező napokban előttetek álló fejlődés során.

Különböző hitek léteznek. Valójában nem a hiedelmek változnak, hanem az, ahogyan érzékelitek őket. Vannak hiedelmek, amik azt határozzák meg kik vagytok, és vannak hiedelmek, amiket ti határoztok meg. Ez az apró változás a hiedelmeitekben egyetlen pillanat alatt megváltoztatja a világotokat. Jusson eszetekbe, hogy bármikor, mikor nem tesz boldoggá titeket a benneteket körülvevő valóság, újra választhattok, mivel születési előjogotok. Ez egyben, mint a Földön biológiai buborékokban táncoló teremtőknek, felelősségetek is. Mivel amint hangot adtok teremtési jogotoknak—amint kifejezitek szándékotokat arra, hogy kilépjetek és valami újat alkossatok—egy hiedelemrendszert hoztok létre, ami azt mondja, „Hiszek önmagamban,” ez pedig Istenbe vetett hitetek. A lehető legszebben arra kérünk benneteket, hogy többé ne kifelé mutogassatok, hanem befelé. Saját kreatív képességeitek energiájában állni a lehető legnagyszerűbb tisztelgés Isten előtt, amire csak képesek vagytok, mivel… ti vagytok Isten.

Amint előrehaladtok a fejlődés útján, lehetőségetek nyílik kiterjesztenetek az univerzum és a titeket körülvevő világ érzékelését. Munkátok, házasságotok, gyermekeitekhez, anyátokhoz fűződő kapcsolatotok egyetlen pillanat alatt megváltozhat, mivel akkor elkezdtek a kegyelemben sétálni. Kegyelemben sétálni annyit tesz, hogy utad közben kapcsolatban állsz mindennel, ami körülvesz. Mikor a friss fűre léptek, nem aggódtok többé amiatt, hogy bánjátok-e a növényeket. Megértitek, hogy a fű azzal a legmagasztosabb szándékkal nőtt oda, hogy puha párnaként szolgáljon lépteid alatt, amíg arra haladsz. Érzékelésed lehetővé teszi számodra, hogy a fűvel teljes harmóniában sétálj, és az így profitál jelenlétedből. Ez a kegyelem. Ez a lehetőség arra, hogy a Minden Létezővel egyként sétálj—minden szívvel, minden fűszállal, minden kővel. A kegyelemben sétálás olyan hiedelemrendszer, ami csak belülről képes eredményt elérni.

A hiedelmek emberi jellemzők

A hit emberi jellemző, mivel a mennyben nincs szükség rá. Csak akkor van szükségetek egyáltalán hitre, mikor a polaritás pályáján kezdtek játszani és a biológia buborékában táncoltok. Ezért arra kérünk benneteket, hogy folyamatosan vizsgáljátok felül a különböző hiedelmeiteket. Mindig keressétek a felsőbb igazságokat—azokat, amik szolgálnak benneteket—, hogy képesek legyetek megtalálni a dolgokat, amiket szerettek. Ott találjátok majd legmagasztosabb szenvedélyeteket, és így, legmagasabb rezgéseteket. Ekkor váltok az univerzum lehető legnagyobb hasznára. Ekkor ragyogtok úgy, mint egy gyémánt és ekkor fizetődik ki az elmúlt évek összes stressze. Örömmel tudatjuk, hogy többé nem kellenek évezredek egy gyémánt kialakulásához. A gyémántok ma keletkeznek, itt, ebben a teremben. Annyira büszkék vagyunk rátok!

Sokat befogadtatok az energiából, amit nektek adtunk és a következő szintre emeltétek. A könyvek száma, amit csupán az ebben a teremben ülők írnak majd, nem kevesebb, mint 32-re rúg. Bizony ám. Néhányan most egymásra néztek és azt kérditek, „Honnan tudták, hogy van három könyvem?” Nem lesz több titkos Fénymunkás. Amint haladtok, azt veszitek majd észre, hogy még a fű is kicsit erősebbre nő a talpatok alatt, hogy még puhább legyen a léptetek. Egyre gyakrabban kap a szél a vitorlátokba, gyakrabban, mint valaha… ha hisztek. Hisztek-e?

Második kérdés: Hiszel-e a csodában?

Kettes számú kérdés: Hiszel-e a csodában (mágiában)? Ó, igen, nézd csak az erre-arra billegő fejeket, mivel a csoda ismét csak az ismeretlent jelképezi. A csoda egy erő. Egy erő, amit belül ösztönösen ismertek. Valójában ez a hitnek egy nagyon magas foka. A csoda azt jelenti, hogy semminek nem kell az általad hitt vagy neked tanított szabályok szerint történnie, a szabályok szerint, amire világod épül. A csoda energia, és mint minden energia, ez is dinamikus, folyton mozgásban van. A csoda az öröm egy pillanatnyi testetöltése. Figyelmen kívül hagyja amiről azt gondolod, ez az ismert univerzum. A pillanatnyi telepatikus kapcsolat, amiben egyik szív a másikkal a szavak interferenciája nélkül kommunikál.

A csoda elkezdődött, mivel a csoda valójában a mennyországot képviseli a Földön. Ezért van ilyen bűvereje a mennyországnak. Ezért bír jelenleg bolygótokon ekkora vonzerővel a csoda. A Harry Potter nyilvánvalóan közvetítésen (channelingen) keresztül érkezett, ugyebár? Ó, de ez nem újdonság. A csoda még Merlin napjaiban is nagy varázserővel bírt—nem a lustaság vagy a rövidebb út, hogy hogyan könnyíthetnétek meg a dolgotokat, hanem saját teremtő képességetek varázsereje, amivel képesek vagytok a korlátolt ismertet ismeretlen lehetőségekké változtatni. Ott rejtőzik ez mindannyiótokban és csak ti aktiválhatjátok.

A csoda új lehetőségeket nyit meg és eddig még nem meghatározott valóságokat. Már sokszor mondtuk nektek, hogy az embereknek komoly problémájuk van a valósággal. Azt gondoljátok, hogy igazi. A csoda minden, ami a másik oldalon van, mivel képtelenség csodát alkotni bármiből, amit valósnak gondoltok. A csoda a híd az ismert és az ismeretlen között, a tudás és a hit között. Azért magyarázzuk ezt ilyen részletesen, mert ezekben az esetekben kinyúltok a mennyország felé és emlékeztek az Otthonra. Ilyenkor az Otthon összes energiáját és az Otthon összes teremtési képességét bevonjátok lényetekbe. Ez varázslatos.

Vannak katalizátor szavaink, amiket elég gyakran használunk. Higgyetek nekünk, mikor azt mondjuk, a fordítóknak meggyűlik a bajuk ezekkel a szavakkal. A csoda közülük az egyik. Elég gyakran használjuk ezt a szót, mivel az Otthon energiáit hordozza, ami azonnal beáramlik és megránt egy zsinórt a szívetekben. Hisztek a csodában? Nem telik sok időbe, hogy bizonyíthassátok magatoknak, mivel bár ti a varázslatos gyermekekre vártok, akik azokkal a csodálatos képességekkel érkeznek, amit ti Kristálynak vagy Indigónak neveztek, a valóság az, hogy mindannyian rendelkeztek ezekkel. Csodába vetett hitetek hozza mozgásba az örvényeket.

A Szeretet Hálója
Már beszéltünk a „Szeretet Hálójáról”. A Szeretet Hálója egy új fajta kommunikáció, ami összeköti a szíveket, melyhez mindegyikőtöknek lehetősége lesz csatlakozni. Mindannyian tudtátok, hogy eljön; mindannyian vártátok, hogy itt legyen. Csak azt nem tudtátok, hogyan fog testet ölteni. Hamarosan aktiváljátok. Ha tudjátok, képzeljétek el a Szeretet Hálóját egy minden szívet összekötő, bonyolult, egymást keresztező energiafonalak hálójaként. Ahhoz, hogy használni lehessen, a rácsot működésben kell tartani. A Szeretet Hálóját örvények tartják működésben, amik nagyjából telefonpóznaként működnek. Azért nem tudtátok eddig saját használatra aktiválni a Szeretet Hálóját, mivel az örvényeket portálokká kellett alakítani, a portálokat pedig aktiválni kellett, hogy az egész folyamat működésben maradhasson. Ha pedig kész, akkor ott van; és most nekiláttok, hogy a kiépítsétek a szívek egy új kommunikációs mátrixát.

Arra kérünk benneteket, hogy nagyon gondoljátok meg, mit raktok ebbe a hálózatba. Nagy körültekintéssel válasszátok ki azon gondolataitokat és érzéseiteket, amiket a hálóba sugároztok, mivel minden szív érzi majd a világ minden pontján. Kölcsönhatásba és kapcsolatba lép majd az interdimenzionális valóságokkal, amik szintén a ti világotokban léteznek, bár ti nem tudtok róluk. Íme, a teljes kapcsolat, egyszerre az összes dimenzió valóságaival. Ez majd megnyitja az ajtót az általatok ET-knek hívottak számára. Akkor majd az ismeretlen nagy része ismertté válik.

Megváltoztathatod a valóságod, ha megváltoztatod a pontot, ahonnan érzékeled. Ennyire egyszerű. Nem azt mondtuk, hogy „könnyű”, hanem azt „egyszerű”. De a helyes úton vagytok. Ti vagytok a nagyszerű lelkek, akik megváltoztatják a Minden Létezőt. Jövőtök a saját kezetekben van… ám először hinnetek kell, aztán pedig hinnetek kell a csodában. Hisztek-e a csodában?

Harmadik kérdés: Hiszel-e a benned rejlő csodában?

Hármas számú kérdés… és ez bizony a nehezek közül való. Hiszel-e a benned rejlő csodában? Bizony, a vak is látja a Harry Potter, a Mátrix, a Gyűrűk ura, és néhány más alkotás sikerét. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy társadalmatokban eddig a pontig általánosan szünetelt az erővel bírók támogatása. Ennek köszönhetően kialakult egy vákuum, ami most szépen kitöltődik. Ezek és számos egyéb alkotás bemutatja annak lehetőségét, mikor valaki birtokba veszi saját erejét és arra használja, hogy egy magasabb rendű valóságot hozzon létre.

Sokan személyes kapcsolatot éreztek Merlinnel. Látjátok magatokat a mester mágus tanítványaként. Amint megjelenik előttetek a kis vödrökben vizet hordó Miki egér képe, úgy gondoltok magatokra, mint inasra. A valóság pedig az, hogy ti vagytok a mesterek. A legnehezebb a fátyol mögött, saját nagyszerűségetekben hinni. Bizony, tudnánk róla mesélni. Igen, megmutathatjuk mindenféle módon saját mesteri éneteket. Megmutathatjuk, hogy ti vagytok, akik teremtenek minden olyan gondolattal, amit több mint hét másodpercig hagytok a fejetekben uralkodni.

Egy energiafolyam halad át a fejeteken folyamatosan. Ezek a gondolatfolyamok. Nem kérjük tőletek, hogy próbáljátok megállítani, vagy hogy válogassátok meg melyiket engeditek keresztül a fejeteken, mivel a valóságban nincs hatalmatok afelett mi áramlik a fejetekbe. Részei vagytok egy gondolatfolyamnak, amiben minden energia osztozik mindenütt. Afelett viszont, hogy milyen gondolatok maradnak a fejetekben, tökéletes kontrollal rendelkeztek. Hét másodperc. Tartsd a gondolatot a fejedben több mint hét másodpercig és a tiéd. Dolgozz a gondolaton, higgy a gondolatban és az testet ölt. Túl egyszerű ez, hogy megértsétek? Komplikálhatjuk, ha szeretnétek, mert ez a folyamat. Egy tiszta gondolatot a fejetekben tartani nagyon egyszerű. A kihívás abban rejlik, hogy még nem váltatok eléggé gondolataitok mestereivé, hogy tudjátok mi folyik keresztül a fejeteken és mit választotok.

Ti vagytok a varázslók, akik inasoknak álcázzák magukat. Eljöttök, leültök elénk és minden szavunkra hallgattok. Sokan papírt és tollat vesztek elő és jegyzeteltek. Amit nem értetek az az, hogy mi ülünk a lábaitoknál, tisztelünk benneteket és mindent megteszünk, amit tudunk, hogy látassuk veletek saját nagyszerűségeteket. A pillanat, mikor érzitek Istennel való egységeteket, a pillanat, mikor megérzitek egymással való kapcsolatotokat, mikor kegyelemben sétáltok a fűszálakon, lesz a pillanat, mikor tudni fogod mi a célod itt a Földön. Ez az a pillanat, amit angyalként legmagasztosabb szándékkal megteremtünk.

Egy már ma használható eszközként beszélünk róla, mivel abban a pillanatban, mikor megadjátok a hatalmat valakiknek, hogy lássák önnön nagyszerűségüket, beléptek következő evolúciós szerepetekbe, az Ember(i) Angyaléba. Csodálatosak vagytok. Ti vagytok a teremtők. Valóban Isten vagytok. Nem, nem ti vagytok az egyetlen Isten, de ezen majd máskor dolgozunk. Közben azt is elmondjuk, hogy hosszú utat tettetek meg és nagyon büszkék vagyunk rátok. Minden egyes stresszhelyzet segítségetekre volt, hogy a lehető leggyönyörűbb gyémántokká váljatok. Legyetek tudatában, hogy fényetek beragyogja az univerzumot.

Rajtatok a világ szeme, kedveseink, mivel nem vagytok egyedül, bármennyire is azt gondoljátok. Léteznek párhuzamos valóságok, ahonnan figyelemmel kísérik a Földet és az életeteket. Figyelik minden mozdulatotokat, és ők veszik elő a papírt meg a tollat, hogy jegyzeteljenek, mivel a Föld hamarosan leérettségizik. Minden nap új rezgésszintet értek el. Már magatok mögött hagytátok Camelot, Atlantisz és Lemúria napjait.

Most van itt az ideje, hogy összeolvadjatok ezzel a részetekkel. Most van itt az ideje, hogy higgyetek benne, és összpontosítsatok befelé. Amikor érzitek a stresszt, mikor látjátok magatokat borotvaélen táncolni, hangosítsátok fel a zenét és élvezzétek a táncot! Ez az új tánc az új energiában, és ez határoz meg benneteket teremtőként, akik a biológia buborékában játszanak.

Lelki magabiztosság a lelki kapcsolaton keresztül

Van egyfajta magabiztosság, ami egyenest a lélekből jön. Mi „lelki önbizalomnak” hívjuk. Egyik entitásról a másikra a szemeken keresztül jut el. Létezik egy rendkívül különleges képesség a lelki kapcsolat létrehozására, minden alkalommal, mikor valaki szemébe néztek. Használjátok ezt a mai naptól, méghozzá szándékosan. Használjátok bárhová is mentek, bárhol is legyetek—a zöldségesnél, egy benzinkútnál. Minden alkalommal mikor találkoztok egy lélekkel, hozzátok létre ezt a kapcsolatot és mutassátok neki a szellemet, akik vagytok. Ennek nincs köze az egóhoz. Nem arról van szó, hogy próbáljatok bármit is tanítani nekik. Egyszerűen hagyjátok, hogy lássák kik vagytok, mivel egymás nézésével elnyerhetitek a lelki önbizalmat, azzal kapcsolatban miért vagytok itt. Így érintitek meg Istent minden egyes személyben, akivel kapcsolatba léptek.

Gyorsan átmegy rajtatok. Néhányan közületek ilyenkor azt érzik, hogy hevesebben ver a szívük. Ne féljetek ettől és ne keresgessétek, hogyan tudnátok leállítani. Lazuljatok el és hagyjátok, hagy menjen a saját útján. Egyszerűen a rezgésetek gyorsul és energia áramlik keresztül rajtatok. Munkátok Fénymunkásként csak most kezdődik. Hisztek-e? Mi hiszünk bennetek, mivel ti őrzitek a Földön a mennyország tiszteletét. Ti őrzitek a szeretetünket. Ti vagytok a legnagyszerűbb angyalok, akik valaha játszották a Játszmát, és mi nagyon büszkék vagyunk rátok. Tehát, mi hiszünk bennetek és őrizzük majd az energiát, amíg képesek lesztek hinni önmagatokban. Ez a feladatunk.

Amint mindannyian érzitek az átáramló energiát, tudjátok, hogy ez magasabb rezgésszintre juttat benneteket és hogy aktivál. Használjátok a Szeretet Hálóját, és ha így tesztek, abban a pillanatban minden szív megismeri egymást egyszerre. Mikor egy szív megismer egy másikat, nem lehet több háború a Földön. Ez hamarabb lehetséges, mint gondolnátok. Őrizzétek az egység energiáját. Minden alkalommal, mikor egy olyan vezetőt láttok aki az elszeparálódásról beszél az egység helyett, annak megfelelően hozzátok meg döntésetek. Ha hisztek magatokban, egy szív vagytok.

A legnagyobb tisztelettel osztjuk meg veletek ezeket az üzeneteket, mivel mi csak azért vagyunk itt, hogy visszatükrözzük saját nagyszerűségeteket. Ma nem zárjuk be ezt a csatornát, habár a hagyományos módon búcsúzunk. Ha akarjátok, veletek tartunk a vállatokon, hogy érezhessétek a támogató szelet, hogy érezzétek hogyan segít benneteket a fű minden lépésnél, hogy érezhessétek milyen kegyelemben sétálni. Hisztek-e?

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy arra kérhetünk benneteket, hogy a lehető legnagyobb tisztelettel bánjatok egymással, és gondoskodjatok egymásról minden adandó alkalommal. Emlékezzetek rá, hogy ez egy csodálatos játék, amit ti terveztetek, és teremtőkként játszotok, a biológia buborékaiba bújva. Játsszatok együtt jót!

Espavo

- A Csoport


Különleges kérés

Copyright 2002 Steve Rother
Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a www.Lightworker.com/beacons/címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése