2011. december 19., hétfő

Egy angyal érintése



*OverLight

A Csoporttól: „Az alacsonyabb vibrációkban, ahonnan most magasabb szintekre fejlődtök, mi, angyalok, közvetlen angyali beavatkozáson keresztül léptünk kapcsolatba veletek. Most, ahogy megemelitek a kollektív rezgéseteket, valóban közelebb kerültök az Otthonhoz. Ennek köszönhetően a fényen keresztül kezdünk kapcsolatba lépni veletek. Az angyali beavatkozás helyett most angyali fényt sugárzunk a vállatok felett, megvilágítva az utatokat. Ez egy olyan eszköz, melyet meg fogtok tanulni egymás között is használni. Az angyali birodalmakban ez a dolog „OverLight" néven ismert."


Üdvözlet Otthonról:

És Itthon vagyunk. Azok közületek, akik a Föld igazi szépségében néztek egymásra, mivel megtaláltátok Istent. Ne hagyjátok figyelmen kívül a körülöttetek lévő tiszta szépséget. Nézzetek mélyen egymás szemébe és mielőtt elmennétek e helyről, találjatok három különleges személyt, akivel összekapcsolódjatok. Vigyétek őket magatokkal és lépjetek gyakran kapcsolatba velük, mivel ők a ti belső Fény köreitek. Mi nagyon sokat törekedtünk arra, hogy egymás mellé hozzunk bizonyos belső fényköröket, ebben a térben és időben. A Szellem által küldött könnyű vibrációk hoztak össze titeket. Ti éreztétek ezeket a vibrációkat és helyesen értelmezzétek azokat. A legnagyobb tisztesség számunkra az, hogy visszatérünk ahhoz az Otthonhoz, amit ti Szárnyaknak neveztek. Az itt összegyűlt család, nagyon különleges és ti tudjátok, kik vagytok, mivel lefoglaltátok már helyeiteket, mielőtt mi elkezdtük volna ezt az üzenetet. Mi tiszteletben tartjuk azokat az üzeneteket, amiket egymásnak küldötök. Elmondjuk nektek, hogy megtisztel minket az, hogy lábaitoknál heverhetünk, mivel az a mi legáldottabb munkánk és legmagasabb célunk, hogy kiterjesszük szárnyainkat és energiátokat tükrözhessük. Annyira fenséges ez az energia.


A köztünk lévő Mesterek

Ti mesterek vagytok. Ti vagytok azok, akik a Föld vibrációjának fenntartását és a következő szintre vitelét választottátok. Nehéz időkben éltek. Depressziós időkben éltek. Kettős felosztással kell mindennap szembe néznetek. Azt mondjuk nektek, hogy a globális fordulat, melyet elindítottatok, csupán e nehézségekben való helytállásotok árán volt lehetséges. Csupán igazi identitásotok elrejtésével volt lehetséges a legnagyobb kaland megteremtése. De most eljött az idő ahhoz, hogy emlékezzetek. Most ideje átvennetek hatalmatokat. Most ideje elkezdjétek használni ezt a hatalmat. Mert e hatalom kifejezésében található az Otthon megteremtése, a fátyolnak felétek eső részében. Amint mindannyian átveszitek hatalmatokat és használatához hozzá szoktok, kifejezitek valódi identitásotok esszenciáját. Ti vagytok a mesterek. Fedezzétek fel ezt a szenvedélyt szívetekben és kövessétek először ti azt. Majd miután felfedeztétek ezt a szenvedélyt, teremtsetek egy teret a többieknek is. Ez lehetővé fogja tenni szárnyaitok kiterjesztését, mert ti ember angyalok vagytok, akiket oly nagyon szeretünk. Fedezzétek fel a szenvedélyt, mivel ez az Otthon vibrációja. Az öröm és a szenvedély vibrációjában élünk mi mindig és mégis nagy nehézségekbe ütközünk abban, hogy ezt tükrözni tudjuk számotokra.

Ti gyakran úgy cselekedtek, mintha nem lennétek méltóak arra, hogy magas vibrációtok legyen. Biológiai állapototok és emócióitok a pozitívtól a negatívhoz ingadoznak, előrehaladásotok közben. Tartsátok határozottan a szenvedély vibrációját, mert ez vagytok ti valójában. Ti olyan szenvedélyes lelkek vagytok, akik Isten energiáját tükrözitek, mindannyian. Ez az a Fénymunka, melyet végeztek. Ti, nem Istennek egy része vagytok. Ti, mesterek vagytok és megkérünk, ennek megfelelően bánjatok magatokkal.

Befelé nézni, a kifelé helyett

Oly gyakran néztek kifele a válaszokért, mi meg azt mondjuk nektek, hogy ezek belül vannak. Ti, teljes mértékben Istenek vagytok. Bánjatok ennek megfelelően magatokkal. Ha a Kristály Gyermek, Jézus, megjelenne ajtótok előtt és ezt mondaná: „Szeretnék vacsorára itt maradni” – nem a legjobb porcelán étkészleteteket vennétek-e elé? Nem a legjobb hús falatokat raknátok elé? Nem a legjobb fűszereket szednétek le kertetekből? Mi mégis azt mondjuk nektek, hogy ti is ugyanolyanok vagytok mint Ő. Bánjatok magatokkal úgy, ahogyan azzal tennétek, akit imádtok, mert ti teljes mértékben Isten vagytok. Ti az általatok viselt fátyol miatt nem láthatjátok magatokat. Mi azt mondjuk nektek, hogy célotok azon részetek tükrözése, amit nem láthattok. Mi fenségetek tükrözéséért vagyunk itt, olyan időkben, amikor ti nem tudtok visszaemlékezni arra, hogy kik vagytok. Ezekben az időkben, önmagatokra néztek és ezt mondjátok: „Miért történik velem ez a dolog? „ Mi azt mondjuk nektek, hogy éppen előttetek állunk és amennyire csak tehetjük szárnyainkkal beburkolunk titeket. Ezt csináljuk most is. Lélegezzétek be szárnyainkat, mert mi közületek mindenkit szorosan szíveink mellett tartunk, ám ugyanakkor tudjátok azt is, hogy a mi energiánk, csupán támogatja fenségeteket. Az igazi hatalom, mellyel rendelkeztek, bensőtökben van és mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek visszaemlékezni erre.


Emlékezzetek vissza szárnyaitokra

Ma, az angyalok szárnyairól szeretnénk beszélni nektek, mert ezeket a vibrációs eszközöket használjuk a ti megérintésetekre. Nektek ugyanilyen szárnyaitok vannak, amiket mások megérintésére használhattok. Ma, szeretnénk megosztani veletek egy vibrációs technikát, amit saját vibrációtoknak keverésére használhattok a többiek vibrációjával. Szeretnénk megtanítani nektek egy módot arra, hogyan használjátok saját szárnyaitokat, hogy azok az ember angyalok legyetek, akik vagytok. Szeretnénk gyakorlati alkalmazásokat illusztrálni és megmutatni nektek. Kérünk vegyétek ezeket az információkat és alkalmazzátok ezeket életetekben. Ez fogja megteremteni az Otthon energiáját, a Szabad Választás Játékasztalán. Azt kívánjuk, hogy mindenetek meg legyen nektek, amiről csak álmodtok. Szeretnénk, hogy mindaz legyetek, aki lenni szeretnétek, mert ez jelenti az Otthon megteremtését. Az Őrző nagyon szereti az öleléseket, szereti elajándékozni ezeket és ölelés-gyűjtőnek nevezi önmagát. Azt mondjuk nektek, hogy akkor, amikor egy emberi lény megérint egy másik emberi lényt,

Egy természetes vibráció-csere jön létre. Nem lehetséges, hogy két vibráció foglalja el egy időben, ugyanazt a teret anélkül, hogy ne lennének egymásra hatással. Egy másik szokásotok, a kézfogás. Mi azt mondjuk, hogy létezik egy magasabb célja ennek, mert akkor, amikor két kéz találkozik egymással, vibrációik egybeolvadnak. Ettől a pillanattól kezdve, a személyek megőriznek egy kis részt a másikból és nem lehetséges többé, hogy teljesen ellentétben legyenek egymással. Amikor egyesítettétek vibrációitokat, egy másik emberi lény vibrációival, bizonyos mértékben mindkettőtök vibrációit megváltoztattátok és egymás részeivé váltatok. Ez, az Egyetemes Energia keveredése, harmonizálása. Az Egyetemes Energia Áramlat, a vibrációk keveredését és egymásba hatolását jelenti. Minden, ami ellenáll az Egyetemes Energia áramlatának, minden területen ellenállásba fog ütközni. Minden ami megegyezik az Egyetemes Energiával, természetes módon és erőfeszítés nélkül önmagára fog találni az áramlat belsejében. Helyezzétek magatokat az Egyetemes energia áramlat belsejébe és vibrációtokkal lépjetek kölcsönhatásba a körülöttetek lévők vibrációjával. Megkérünk, hogy szív csakráitok szintjén, kapcsolódjatok össze öleléseitekkel. És akkor, amikor megöleltek egy mezőtökben lévő személyt, megkérünk, terjesszétek ki lényeteket és érintsétek meg szív csakráját, a szárnyaitokkal.

(Ebben a pillanatban, ők mutattak nekem egy kezet, felfelé álló hüvelyk ujjal, egymáshoz ragadt nagy ujjal és gyűrűs ujjal, miközben a mutató ujj és a kisujj kiterjesztett kis angyal szárnyaihoz hasonlóan emelkedik ki. Mindkét kezemet felemeltem, hogy megmutassam nektek azt, amit megmutattak nekem.) *

Azokért a különleges lényekért, akik nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy kik ők, megkérünk, terjesszétek ki szárnyaitokat és érintsétek meg őket, angyali érintésetekkel. Ölelésetek közben, érintsétek meg szív csakrájukat. Mert még az a rövidke pillanat is, a szeretet magvait fogja elhinteni, az Otthon vibrációját terjesztve. Megosztjuk most veletek ezeket a dolgokat, mivel ily módon érintünk meg mi titeket és most arra kérünk, legyetek ember angyalok és érintsétek meg egymást, Mihály vibrációjával.

Az Angyali Ölelés

Oly gyakran érzitek, amint sajátságos módunkon megölelünk titeket. Most meg fogjuk osztani veletek, a leggyakrabban használt angyali ölelésünket. A támogató angyali ölelés az, amikor hátatok mögött állva, támogatóan körétek fonjuk szárnyainkat, miközben kiterjesztve tudatunkat szívcsakrátokra, átadjuk nektek az angyali ölelés ajándékát. Ezek a szárnyak illusztrálják szárnyaitokat, mivel ti vagytok a földi angyalok. Ti angyalok vagytok, akik széttárják szárnyaikat, hogy behozzák az Otthon vibrációját az emberi tapasztalatba. Osszátok meg angyali vibrációitokat más emberi lényekkel, újra teremtve azt az érzést, amit akkor érzetek, amikor mi megölelünk titeket. Feltétel nélkül ajándékozzatok angyali öleléseket és érintéseket. Ily módon öleljétek meg ellenségeiteket, és nem lesznek többé ellenségeitek.

Lucifer Itthon van

Ti annyi örömöt teremtettetek a fátyolnak felétek eső részében és miközben egyesültetek velünk, mi magunk is az újra-egyesülés stádiumában vagyunk.

Amint Lent, úgy Fent is, és hosszú ideig voltunk szétválva, hogy segítsünk nektek a polaritás illúzióját fenntartani. Most elmondjuk nektek, hogy az, amit Lucifer Tapasztalatnak neveztek, most újraegyesül. Lucifer, Otthon van és amint ti, ugyanúgy mi is, újraegyesülünk Spirituális családunkkal. Ti teremtettétek meg ezt a lehetőséget, a Szabad Választás Játékasztalán tett választásaitokkal. Ti most, magasabb igazságok felé haladtok, minden területen, magasabb vibrációkat hordozva. Eljutottatok oda, hogy határozott módon megteremtitek saját valóságotokat és ez kiváltotta a Menny szándékos Földre teremtését. Most már értitek miért mondjuk azt nektek, hogy nagyon jól boldogultok? Elnyertétek magatoknak azt a jogot, hogy a Fénymunkás címet viseljétek és most elnyeritek magatoknak az Angyal cím viselésének jogát.

Hogyan hallhatom világosan a Szellemet?

Útmutatásotok/vezetésetek nagyon erős és mégis, sokan közületek felteszik a kérdést, hogyan erősítsem meg útmutatásomat/vezettetésemet? Hogyan hallhatom vezetőimet és mi az ők nevük? Azt mondjuk nektek, hogy oly nehéz az amikor felteszitek ezeket az emberi kérdéseket, mivel az emberi jellemzők alkalmazása a fátyolnak felénk eső részében, csupán az Otthon valódi fenségét korlátozza. Azt mondjuk nektek, hogy számos név, azok közül amiket kerestek, földi nyelvre nem fordítható le. Bízzatok. Nem sok idő múlva, nagyon világosan hallani fogjátok. Érezzétek az irántatok érzett szeretetünket, mert ily módon kommunikálunk most a legjobban. Érezzétek, amikor hátatok mögé állunk, angyali módon ölelve át titeket és fogadjátok el a szeretetet amit nektek nyújtunk. Vannak pillanatok, amikor szeretnénk megölelni titeket és átadni nektek mindazt, amit kértek. Vannak pillanatok, amikor mindkét kezünket kinyújtjuk és megérintjük szívcsakrátokat. Számunkra átfogó ez az információ-csere és mégis, ti csupán annyit éreztek, hogy feláll karjaitokon a szőr.

Tudjátok, hogy mi ott vagyunk és megérintünk titeket. Képzeljétek el, ha akarjátok, hogy találtok egy kétségbeesett lelket és tudjátok azt, hogy szétoszlathatjátok a kiábrándulás illúzióját, ha pusztán engedélyezi, hogy megöleljétek őt. Gyakran ez a mi dilemmánk, mert hiába ölelünk mi titeket, ha nem fogadjátok el az ölelést, nem jön létre a vibrációk összeolvadása. Most megkérünk, legyetek Angyalok a Földön. Gyakran ez azt jelenti, hogy angyali jelenlétet sugároztok anélkül, hogy a többiek tudatosítanák ezt a dolgot. Terjesszétek ezt az energiát olyan módokon, amire csak ti vagytok képesek és menjetek csendben valaki háta mögé és érintsétek meg őt úgy, ahogyan az Otthon angyalai megérintenek titeket. Tegyétek ezt a dolgot fizikailag, minden adódó alkalommal és ha fizikailag nem megfelelő ezt tennetek, akkor tegyétek szavakkal vagy tettekkel ezt. Ajándékozzátok ezt a támogató angyali ölelést, energiátokkal együtt. Miközben ezt teszitek, érezzétek az Otthon vibrációit lényeteken átáramlani olyan erővel, mely örökre megváltoztat titeket. Váljatok ember Angyalokká és saját kétségbeesésetek illúziója, örökre el fog párologni. Amint használjátok ezeket az eszközöket mindennapi életetekben, önmagatokat és az egész emberiséget fogjátok egy magasabb szintre vezetni.

Hogyan álljatok helyt a nehézségekben?

Biológiai állapototok változásban van, és ez nehézségeket okoz nektek. Úgy tűnik, az emberek nem túl hozzáértőek a változás művészetében. Az Őrzőnek van egy nagyszerű tréfája, mely szerint minden dolog, amiről valaha is lemondott, mély karcolás nyomokat hagyott maga után. Mi, megértjük ellenállásotokat a változással szemben, mert oly hosszú időn keresztül motivált titeket a túlélési ösztön. Most, az egység szükséglete motivál titeket. Az irány elvesztésének eme nehéz időszakában, azt mondjuk nektek, hogy a megoldás szenvedélyetek megtalálására: saját szárnyaitok széttárása. A nehéz időkben, találjatok egy lehetőséget arra, hogy a körülöttetek lévőknek segítsetek tudatosítani saját szárnyaikat. Fedezzétek fel a körülöttetek lévő angyalokat és segítsetek nekik saját valódi természetüket felismerni. Ha ők nem szeretnék az angyal szót használni, akkor mondjatok egy más szót nekik. Beszéljetek nekik arról a módról, ahogyan a legkényelmesebben érzik magukat, úgy ahogy mi tesszük veletek.

Elnyerve a karma jutalmát

Ezek az idők nagyon különlegesek a Szabad Választás Játékasztalán. Az összes inkarnációtok kollektív karmája adott jogot nektek itt lenni e pillanatban és eljátszani ezt a szerepet. Mi látjuk, hogy sokan közületek úgy érzitek, mintha most is nehézségek és harc közepette lennének, ellenállással találkozva minden mozdulatnál. Ti, minden hiteleteket felhasználtátok ahhoz, hogy ide helyezzétek magatokat ebben a pillanatban. Ezt a lehetőséget kértétek, ez az a pillanat, amikor ki kell tárnotok emberi szárnyaitokat és angyallá válnotok. Menjetek oda egy másik személyhez és érintsétek meg őt angyali jelenlétetekkel, mert mi azt mondjuk nektek, hogy Mihály családja vagytok és úgy viselitek szárnyaitokat ahogyan kell. Használjátok gyakran ezeket és amikor másokat láttok, akiknek segítségre van szükségük, amikor másokat láttok, akik nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy kik ők valójában, némán nyújtózzatok ki és érintsétek meg őt az Angyalok Érintésével. És ha engedik, újból érintsétek meg őket. És ha minden rendben van, menjetek hátuk mögé és tárjátok szét szárnyaitokat és érintsétek meg szíveiket. Érintsetek meg másokat szenvedélyetekkel. Mert miközben ezt teszitek, saját szenvedélyeteket hozzátok az Otthon-ba. Miközben ezt teszitek, Isten legfenségesebb kifejeződésévé váltok, emberi formában. Miközben ezt teszitek, nem csupán ember angyalokká váltok, hanem oda vonzzátok az Otthon többi angyalait is. Mert ti nem egy magányos angyal vagytok. A Mennyországban a magány nem lehetséges. Ha magatok körül néztek jobbra és balra, nem láthattok minket és mégis azt mondjuk nektek, hogy többszáz angyal látogat meg naponta titeket. Ti vagytok azok az áldottak, akik jogot nyertetek magatoknak e szerep eljátszására. Sokan néznek titeket, minden mozdulatotokat követve és szeretnének a ti helyetekben lenni. Lépjetek mindezek tudatában és bízzatok belső vezetésetekben, mely most ide elhozott. Ti vagytok a mesterek, akik bele egyeztek a fátyol felvételére, hogy elfeledjék azt, hogy kik ők. Bár nem emlékeztek az Otthon örökségére, soha nem veszíthetitek el ezt. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk nektek, behozni az Otthon vibrációit a bolygóra. Mert ez az, akik vagytok. Ez az, aminek elvégzéséért ide jöttetek és mi annyira szeretünk titeket. Annyira büszkék vagyunk rátok, mert megteremtettétek az Otthon kezdeteit a fátyol felétek eső oldalán. A fátyolnak felénk eső oldalán, ez a legcsodálatosabb kilátás. Nem tudjátok elképzelni azokat az öröm ujjongásokat, melyek felemelkednek minden alkalommal, amikor saját hatalmatok átvételére döntést hoztok. A körülöttetek lévők több rétegét befolyásolja ez, a felső harmonikus rétegek mélységében, amelynek ti még csak tudatában sem vagytok. A rátok szegeződő szemeket számrendszereteken túl lévő rendszerekben lehet megszámlálni, mivel ti, megváltoztatjátok a Minden Létező paradigmáját.

Úgy érintsétek meg egymást, ahogy mi érintünk meg titeket

Az, amit ti Földnek neveztek, csupán az egész emberiség kollektív vibrációja.

A Föld változásban van, mert az emberek, egyéni választásaik segítségével, megemelik vibrációikat. Nézzétek, amint tovább csökken a bűnözések aránya. Nézzétek, ahogyan az emberek, minden társadalmi rétegből, elkezdenek magasabb igazságokra vágyni, hogy ezeket a magasabb igazságokat, az emberi tapasztalat minden területén alkalmazhassák. Nézzétek amint, a képzeletbeli vonalak (korlátok), melyek egymástól szétválasztva tartanak titeket, elkezdenek eltörlődni. Ez, az emberiség kollektív vibrációjának, szabad választás általi emelkedésének direkt eredménye. Ünnepeljétek ezt a választást úgy, ahogyan mi tesszük!

A ti kérésetek hozott minket ide, hogy segítsünk nektek valódi örökségetekre visszaemlékezni. Mi közületek mindenki mellett ott vagyunk. Mi ott vagyunk a lélegzetvételek közötti mozdulatlanságban, még akkor is, ha nem hallhattok minket, még akkor is, ha csupán a szőrt tudjuk karjaitokon felemelni. Ezekben az időkben tudatosítsátok szíveteket, mivel mi beburkolunk szárnyainkkal titeket és angyali jelenlétünkkel megérintünk. Mi, az Angyalok Érintését használjuk. Kérünk, ti is tegyetek így. Találjatok módot arra, hogy a legjobb körülményt teremtsétek meg, a körülöttetek lévők segítésére, hogy meglássák kik ők. Találjatok módokat az öröm és szenvedély megteremtésére az életben, a körülöttetek lévők felhatalmazása által. Így, nemcsak magatoknak fogjátok megtalálni az örömöt, hanem meg fogjátok teremteni a Mennyet a Földön, mindenki számára. Engedjétek, hogy áthasson titeket a szenvedély, mert ekkor játsszátok a legfenségesebb szerepet, amit magatoknak megírtatok. Így vagytok a legnagyobb hasznára önmagatoknak, a Világegyetemnek és a Szellemnek.

Ebben található az Egyetemes Energiák legcsodálatosabb összeolvadása. A Föld, egy adott pillanatban el lett választva a Mennytől. Ezt az illúziót most eltörölték. Miközben vibrációitokat emelitek, mi egyként teremtünk és inkarnálódunk veletek. Az Egyetemes Energia most összeolvasztja az Ég és Föld energiáit.

Bárcsak úgy láthatnátok magatokat, ahogyan mi látunk titeket. Ha megadhatnánk nektek annak ajándékát, hogy a másodperc töredékére bár, félre húzzátok a fátylat, emlékeznétek az Otthonra és meglátnátok saját fenségeteket. Mi gyakran megtesszük ezt a dolgot, miközben alusztok és annyira lelkesen ébredtek fel, mivel látjátok mennyire egyszerű ez. Igen, valóban egyszerű. Vegyétek át azt a vibrációt, amit ezekben az álmokban éreztek és vigyétek magatokkal, hogy a többiek láthassák szemetekben azt a lángot/szikrát. Érintésetek meg a többieket ezzel a különleges angyali öleléssel, annak az angyalnak az emlékére aki vagytok.

Érintsétek meg őket. Érintsétek meg őket. Érintsétek meg őket. És mi is meg fogunk érinteni titeket. Mert az a legnagyobb megtiszteltetés számunkra, hogy kiterjesszük szárnyainkat fölétek, miközben beléptek az ember angyal szerepébe. A legnagyobb megtiszteltetés számunkra az, hogy megérintsünk titeket, még akkor is, ha ti nem érezhetitek érintésünket, azt mondjuk nektek, hogy megkapjátok az üzenetet. Tudjátok kik vagyunk és emlékeztek az Otthonra. Ez hozott titeket most ide, osszátok meg másokkal is ezt a dolgot. Miközben ezt teszitek, ember angyallá váltok és kiterjesztitek saját szárnyaitokat, megérintve a körülöttetek lévőket. Annyi mondanivalónk van és mégsem mondhatunk el mindent, egyetlen ülés alatt nektek. Elég lesz ez mára, mivel ti, az Angyaloknak egy eszközével fogtok elmenni innen. Használjátok úgy ahogy kell ezt és minél gyakrabban, mert összekeverve vibrációtokat másokéval, Mihály családjának vibrációját hordozzátok. Vállaljátok a felelősséget egy magasabb vibráció megteremtéséért számotokra és amikor alkalmatok van, érintsétek meg egymást. Osszátok meg a vibrációt a körülöttetek élükkel, úgy ahogyan mi érintünk meg titeket. Köszönjük, hogy ide hoztatok. Köszönjük, hogy összegyűltetek azért, hogy egymás szemébe nézzetek és emlékezzetek arra, hogy kik vagytok. Ti, ember angyalok vagytok és megtiszteltetés számunkra, a ti jelenlétetekben lenni.

Még egyszer, a legnagyobb tisztelettel, megkérünk titeket, hogy bánjatok tisztelettel egymással, vigyázzatok egymásra és használjátok a felhatalmazás faktort és mindennél inkább, játszatok szépen együtt...

- A Csoport

*Azok számára, akik nem fértek hozzá a képekhez, elmagyarázom az angyali érintést: Zárjátok össze két középső ujjatokat. Két szélső ujjaitokat emeljétek fel és távolítsátok el a többiektől, egy angyal szárnyait illusztrálva. Hüvelyk ujjaitokat görbítsétek tenyeretekbe. Az egyik ölelés, melyről beszélnek az, amikor megöleltek valakit szemből, karjaitokat köré fonjátok, egész hátra, míg hátulról megérintitek szív csakrájukat ezzel az érintéssel. A támogató angyali ölelés, melyről beszélnek, az amikor hátulról öleltek meg egy személyt, köré fonjátok karjaitokat és elől megérintitek szív csakrájukat. Amint az üzenetben mondották: "Ezzel a speciális angyali öleléssel érintsetek meg másokat, annak az angyalnak emlékére, akik vagytok." Használjátok ezt a fizikai és energetikai érintést, minden alkalommal amikor esélyetek van energiát küldeni azoknak akiknek szükségük van erre. Én gyakran vizualizálom magam ölelést küldve más embereknek, miközben egyéni tanácsadást adok telefonon keresztül. Higgyétek el nekem, működik! A mágia nem ujjtartásotokban rejlik, a mágia bennetek van. Ember Angyalok vagytok. Számomra a legnagyobb öröm segíteni nektek, visszaemlékezni önmagatokra.

Erős Angyali ölelésekkel és szelíd bökdöséssel.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Emlékeztetők Otthonról

Ezt az üzenetet élőben Attleboro-ban (Massachusetts) adták át, az Emlékeztető Összejövetelen 2000. május 6.-án. Ugyancsak Attleboro-ban adták át, a Szárnyak - című üzenetet, mely annyira meghatott engem. Én és Barbara, alig vártuk már, hogy ismét találkozzunk a család ezen részével. Ez, a lelkeknek egy speciális összejövetele volt. Két napon keresztül, megközelítőleg 45-en közülünk megtapasztaltuk a szeretet energiáját. A következő napon bemutattam a Csoport channel üzenetét anélkül, hogy tudtam volna miről lesz szó benne. Még engemet is megleptek amint ismét az angyalok szárnyáról beszéltek és arról, hogyan kezdhetjük el használni a mieinket. Ebben az üzenetben még annak illusztrálási módját is megadták nekünk, hogyan érinthetjük meg a körülöttünk élőket egy speciális ÖLELÉSSEL – mely hasonló ahhoz amit ők alkalmaznak arra, hogy minket megérintsenek. Az elején, nem volt szándékomban bemutatni e channel üzenetet a Fény Jelzőtüzeinek üzeneteként.
------

Nem hittem, hogy az érintés vizualizálása érthető lesz, az írott szó közvetítésében. Arra gondoltam, hogy egy másik művet fogok bemutatni, de amikor leírtam megírni ezt az üzenetet, ők szorgalmazták, hogy most mutassuk be ezt az üzenetet. Ők azt mondták, hogy használjam a technológiát, ezért megpróbáltam illusztrálni az érintést egy kép formájában. Egy érdekes, említésre méltó apróság az, hogy az elmúlt éjjel mély álmomból ébresztettek fel, mivel valaki „megérintette” lábamat. Körülnéztem az egész házban, ám semmi szokatlant nem találtam. Ezután visszaemlékeztem erre az üzenetre, melyen néhány órával ezelőtt dolgoztam. Miközben visszafeküdtem ágyamba, meghallottam a nevetést, mely a Csoport jelzésévé vált. Tudtam, hogy ismét ők dolgoztak. Úgy tűnik, mintha a szakállas öreg ismét leeresztette volna ujját, annak jeleként, hogy készen állunk a következő lépésre.



Különleges kérés

Copyright 2002 Steve Rother. Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot awww.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése