2013. március 25., hétfő

Alone: 12 szálas DNS aktiválás - hanganyag

Alone: Készítettem egy hanganyagot, ami abban segít, hogy Isten-Emberré váljunk.

Segít összekapcsolni azzal, akik valójában vagyunk, aktiválja a 12 szálas DNS-ünket is.Most szeretettel megosztom veletek.Különböző hang frekvenciák vannak benne:

Solfeggiok: 528,852, 147,936, 1122, Agyhullámok:1Hz, 0,9Hz, 2,5Hz, 3,5Hz, 4,9Hz, 5,5Hz, 7,83Hz, 22Hz, 40Hz,

továbbá a DNS szálak héber, lemúriai nyelve, aktiváló fény nyelv, energia amit én tettem bele a hanganyagba,

illetve megszámlálhatatlan segítő, akik megjelennek ha elkezded hallgatni..A hang frekvenciák segítik, támogatják a folyamatokat, nyugtatnak, kiegyenlítenek, aktiválnak gyógyítanak..A hanganyag linkje.
http://szeretetegysege.hu/mp3/DNS/Istenre_hangolas_DNS_aktivalassal.mp3Aszeretetegysege.hu-n is elérhető a hanganyag linkje:http://szeretetegysege.hu/letoltesek.html

Valamint a kryon.shp.hu-n is elérhető a hanganyag linkje és a leírása:http://kryon.shp.hu/hpc/web.php?a=kryon&o=a_benned_levo_istenre_hangolas_AJvqFontos!

Mielőtt meghallgatjátok olvassátok el hangosan a vastagbetűs, szándék kinyilvánítást.

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd kiegészíteni a szándék kinyilvánítást, nyugodtan tedd meg. Akár időnként egy konkrét probléma (testi, telki, nehéz szituáció..) megoldására is használhatod. Akkor erre a területere irányuljon a szándék kinyilvánítás meghallgatás előtt.

(„ Az Univerzumot vagy Szellemet (amelyet mi Istenként ismerünk) tájékoztatni kell szükségleteinkről, ez a vezetőkön keresztül valósulhat meg. A vezetőkhöz beszélni kell, a megnyilatkozás élőszón keresztül valósulhat meg. Csendes időszak legyen, amikor a szellemhez szólsz. Foglald szavakba a gondolataidat, és hangosan mondd ki őket, azután várakozz türelemmel. Így fennhangon megfogalmazva vezetőiden keresztül kifejezed szándékodat a világegyetem felé. Ügyelj a szándékot kifejező mondatok tartalmára. Nélkülözhetetlen, hogy saját füleiddel halld a kiejtett szavakat. Ha egyszer szándékod vezetőiden keresztül elérkezett az univerzumhoz, nem kell tovább várakoznod, mert a szándék minden, abszolút és megkérdőjelezhetetlen." Kryon)
Sztereó fülhallgatóval hallgassátok, mert más frekvenciák vannak a jobb és a bal hangszóróban.(Szándék kinyilvánítás nélkül a hanganyag energia töltésének csak a 30%-át tudod megkapni.

A szándék kinyilvánítás a katalizátor, ami elindítja a folyamatot.

Sztereó fülhallgató nélkül a hanganyag energia töltésének csak az 50%-át tudod megkapni.)A csatolt dokumentumokban több hasznos info van, ami segítheti a tudatosodást.*

A szándék kinyilvánítást úgy állítottam össze, hogy minden olyan terület érintve legyen benne, ami a fejlődésetek szempontjából fontos lehet.Úgy tapasztaltuk a hanganyag meghallgatásával kapcsolatban, hogy esetenként az egó hiszti, düh vagy pánik rohamot kap hallgatás közben vagy utána. Ami többszöri meghallgatás hatására folyamatosan szűnik, illetve nagyon nehéz reménytelennek tűnő érzelmi, fizikai állapotokból pedig ki tud emelni.

Hallgatás közben nagyon érdekes, sokféle tapasztalatról számoltak be azok, akik már meghallgatták.

Többen mondták, hogy ha fülhallgató nélkül hallgatták a térben lévő virágokra nagyon pozitívan hatott.Ajánlott többször meghallgatni. De arra figyeljetek, hogy kezdetben egy nap maximum csak egyszer tegyétek meg.

Lehet, hogy először 1 héten csak egyszer fogod érezni, hogy meghallgatnád. Aztán 3 napig minden nap és 2 hét szünet...

Szóval figyelj a megérzéseidre. Ha úgy gondolod, hogy meghallgatnád, de a lejátszó nem indul el, vedd jelnek! :) Akkor próbáld meg, majd később újra. Lehet, hogy a segítőid jelzik, hogy ne most hallgasd meg.

Figyelj majd az álmaidra, mert sok üzenetet hordozhatnak számodra. Az érzelmi oldásaid nagy részre álomban fog bekövetkezni a hanganyag hatására.Nagyon erős energetikai változásokat idéz elő, minden szinten.Ezért kérlek, kezeljétek óvatosan ezt a hanganyagot!Az általam készített hanganyagok, közvetítések közt eddig ezt tartom a legerősebb, legtranszformatívabb isteni eszköznek, amit a felemelkedésünkre tudunk használni.Ui:


Ha lesznek tapasztalataitok a hanganyaggal, majd osszátok meg velem, légyszi! :)Mélységes Szeretettel!
Alonee
Szándék kinyilatkoztatásra javaslatok, Kryon és a Teremtő segítségével:Amit most kijelentek olyan hangosan zengjen, hogy betöltse az egész Univerzumot, minden alternatív-, párhuzamos dimenziót és világot! Jusson el mindenhova, ahol létezem és írjon felül mindent, minden érintettben, ami ellentétes ezen kijelentéseimmel úgy, hogy az minden résztvevő legjavát szolgálja!


Magamba fogadom önnön hatalmamat és együtt teremtek az Univerzummal (Istennel, a Mindenséggel, a Teremtővel…). Isten-emberré válok. Élek az új energia által felkínált lehetőséggel. Kérem és elfogadom a semleges gondolatmintát! A karma nélküli létet, életet választom.


Multidimenzionális létezőként kitörlöm most régi szerződéseim minden elemét és kijelentem, hogy elengedek minden belém ültetett hitrendszert.

Kijelentem, hogy feloldok minden esküt és fogadalmat, amit a múltban bárhol, bármikor tettem, különösképpen azokat, amik a szegénységgel, betegséggel, fájdalommal, nyomorúsággal, szenvedéssel, önfeláldozással, magánnyal és egzisztenciális ürességgel kapcsolatosak és megszüntetem ezek hatásait, következményeit minden létező helyről, minden érintettből, minden szituációból.

Kitörlök most minden szerződést és kijelentem, hogy felszabadítom magam alóluk, meggyógyítom és megtisztítom evolúciós fejlődésem minden karmikus feljegyzését.


Megbocsátok, meggyógyítok és elengedek minden olyan tudatos vagy tudatalatti dolgot, ami késleltetheti vagy akadályozhatja teljes evolúciós fejlődésemet lényem bármelyik multidimenzionális szintjén.

Ennek következtében változást teremtek a vibrációmban, ami folyamatosan emelkedik mind finomabb és interdimenzionálisabb szintekre.

Társteremtem fizikai egészségemet és felébresztem sejtemlékezetemet.


Ennek megfelelően tiszteletteljes és szent módon megszólítlak téged, drága Testem:

Együtt vagyunk ebben a létidőben és együtt meg tudjuk gyógyítani magunkat. Együtt megvan az erőnk, hogy legyőzzünk mindent, ami veszélyeztetheti fizikai rendszerünket.

Együtt képesek vagyunk regenerálódni és megfiatalodni, és együtt feltartóztatjuk a kémiai hormonok hatását, melyek megöregítik a testet. A halál - hormon termelését leállítom. Együtt hatástalanítjuk az időt, mely irányítja a sejtjeink, szöveteink, szerveink öregedését és funkcióit.


Harmonikus és kiegyensúlyozott módon visszakapcsoljuk magunkat valódi Lényünkhöz és DNS-ünk 12 szálához, hogy általuk elérhessük a szellemi, érzelmi, fizikai és mentális tudás 12 felső szintjét.

Együtt most aktiváljuk tobozmirigyünk növekedését és azon funkcióját, hogy a gondolatok és a tudás magasabb frekvenciáit legyünk képesek befogadni és elindítsuk, segítsük a felemelkedés és az Isten- Emberré válás folyamatát, amit a DNS-ünkbe kódoltunk.


A testemet behálózó energia vezetékek, energia csatornák, csakrák egymással harmóniában, egységben tökéletesen és csúcsformában működnek.

A kundalini energia szabadon, tisztán áramlik bennem, ami minden szinten harmóniában van jelenlegi állapotommal, fejlődési fázisommal.


Most testünk minden sejtje magáévá teszi ezt a szándékot és ennek megfelelően törekszik a legoptimálisabb és állandó egészségi állapot fenntartására és szervezetünk fizikai, mentális, érzelmi és szellemi megfiatalítására.


Multidimenzionális létezőként én itt és most kérem, hogy borítson be engem a Teremtés Fehér Arany Fénye, hogy felülemelkedve minden hitrendszeremen és korlátomon teljes egészében az Isteni Jelenlétben létezzem, hogy állandó kapcsolatban lehessek a felsőbb, isteni nézőponttal és azzal, aki valójában vagyok.

Minden szinten állandó kapcsolatban vagyok multidimenzionális, határtalan, halhatatlan Énemmel. Cselekedeteim, érzelmeim, gondolaim, minden megnyilvánulási formám a bennem élő Istent tükrözi.


Nyitott vagyok és elfogadom, hogy megérdemlek minden bőséget, ami kielégíti a szükségleteimet, vágyaimat és megértem, hogy a Szellem célja, hogy szeretetet, beteljesült szerelmet, békét, egyensúlyt, egészséget és jólétet adjon nekem.


Minden emberi kapcsolatomban Isten ( Szellem ) szeretete tükröződik vissza rám. Csak jó dolgok áramlanak hozzám.


Megengedem, hogy minden átlényegülés, változás bennem, az életemben az öröm, a vidámság, a szeretet frekvenciái által történjen meg.

Tudom, hogy a változás jó és értem van, élvezem minden fázisát. Bátran, nyitottan várom és befogadom az újat. Elfogadom és mélyen átérzem az elengedés, átlényegülés, újjászületés természetes isteni mivoltát és szükségszerűségét, és a szeretetet, ami mélyen áthatja az egész folyamatot.


Szeretettel kérem az egóm minden megnyilvánulását, hogy támogasson engem ebben a folyamatban.

Felszabadítom és isteni szintre emelem egóm minden megnyilvánulási formáját, így egyesült erővel töretlenül egymást segítve haladunk a teljesség felé.


Bátran, eltökélten, eltántoríthatatlanul haladok előre a legjobb valóságom felé vezető úton.

Része vagyok a Mindennek, és a Szellem szemében tökéletes vagyok, képes vagyok magamat Isten szemével látni.


Multidimenzionális létezőként én azt választom, hogy használom a Szellem új ajándékait, amelyek segítenek egyensúlyban maradnom és erejüknél fogva hatástalanítnak minden negatív hatást, melyek utam során akadályozni próbálnak.


Leválok és elhatárolódok a kollektív tudattól, az emberiség fájdalom testéről és minden olyan rendszerről, ami szembehelyezkedik a legjobb valóságommal és elválaszt a bennem lévő határtalan, halhatatlan igaz önvalómtól. A kapcsolatom folyamatosan erősödik és mélyül az emberiséget segítő fényháló rendszerekkel.


Minden hamis énazonosulásom, énképem, szerepszemélyiségem könnyedén megszűnik, felolvad.

Semmilyen emberi szó, tett, gondolat vagy felém irányított energiaminőség nem változtathatja meg azt, Aki Vagyok, mert az Vagyok, Aki Vagyok. Az immunrendszerem minden szinten (fizikai, mentális, érzelmi, energetikai spirituális…szinteken) tökéletesen működik, minden körülmény között. Ezáltal minden külső hatástól teljesen védett vagyok, semmilyen negatív dolog nem hat rám.


Engedélyezem és kérem, hogy a maximumot profitáljam a hanganyag meghallgatásából.

Felülírom és módosítom minden olyan születési megállapodásom, élettervem, ami meggátolhatná, hogy mindez, amit a szándékommal kifejeztem, könnyedén megnyilvánulhasson bennem és az életemben egyaránt.


Az elhangzottakkal kapcsolatos összes hárításom, tiltakozásom megszűnik, felolvad. Engedélyt adok arra, hogy megváltozzon a DNS-em ennek megfelelően. Mindezt megérdemlem, elfogadom, beépítem! A folyamat időbeni korlátai megszűnnek!

És ez így van!
Mélységes szeretettel!
Alone

szeretetegysege.hu kryon.shp.hu magyarokvilaga.shp.hu* Mellékletek: 


Istenre hangolás,DNS aktiválás frekvenciák:Solfeggiok:

528 - Változások, szerelem és csodák DNA gyógyítás

852 - Feltétel nélküli szeretet

147 - Szublimáció, átlényegülés segítése

936 - Mester és tobozmirigy aktiváló frekvencia

1122 - Mester frekvenciaAgyhullámok:

1 Hz - Jól-lét érzése, agyalapi mirigy stimuláció, harmónia, egyensúly

0,9 Hz - Eufória

2,5 Hz - Nyugtató hatás, fájdalom csillapítás

3,5 Hz - Egység mindennel,depresszió, szorongás oldása, DNS-stimuláció

4,9 Hz - Elősegíti a mély belső békét, "misztikus igazságok", tudattalanul korlátozó hiedelmek átalakítása, fizikai és lelki gyógyulás, az élet céljának feltárása, belső bölcsesség,

5,5 Hz – Intuíció, kapcsolat segítése a belső vezetővel

7,83 Hz - Shumman rezonancia: Ez a mágneses tér hangolja össze szervezetünk egész kémiai folyamatát, ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének, harmóniájának fenntartásáról is.

22Hz – Segíti a lelki gyógyulást, a relaxaciót, meditatív állapot elérését

Gamma hullámok - 40 Hz+ Megérzés, magas szintu tanulás, tiszta felfogóképesség.A gamma agyhullám a legmagasabb frekvenciájú, a tiszta felfogóképességhez és az öntudat állapotához kapcsolódik. Mostanában került a kutatók figyelmének középpontjában, régebben nem is volt külön kategória rá, hanem a béta agyhullámokhoz sorolták. Miért olyan különleges? A gamma hullámok felébredéskor és alvás közben a REM (gyors szemmozgás - rapid eye movement) állapotában vannak jelen. Ilyenkor magas szintu észlelés és információ feldolgozás történik, ezért a gamma hullámokat tartalmazó hanganyagok kiválóan használhatók az agyteljesítményünk, valamint fizikai eronlétünk fokozására.Végig hallható frekvenciák:

0,9Hz, 1Hz, 2,5Hz, 3,5HzElső blokk:

Az első kb.10 perc-ben elmetisztító frekvenciák vannak,

majd 147-es Solfeggio (kb.7 perc). Ez alatt a kb.17 perc alatt van a felkészítés. Tisztítás, előkészítés az aktíválásra, a rezgésemelésre.Második blokk:

Az aktíválás, Istenire hangolás szakasza.

A DNS aktíválások alatt végig megy az 528-as Solfeggio, 4,09-es és 5,5 Hz-es agyhullámmal.Az 1-7. DNS rétegig ment a 936-os Solfeggio

Az 1-8. DNS rétegig ment a 852-es Solfeggio

A 8-12. DNS rétegig ment a 1122-es Solfeggio és a Shumman rezonancia.(A DNS aktíválós rész alatt, a DNS aktíválós szöveggel együtt, 9 külöböző hangsávban, különböző frekvenciák, hangok hallatszanak.)Záró blokk:

22Hz és Gamma frekvenciák

A tudatosság visszahozását, az elért rezgésemelés beépítését, rögzítését segíti.

Agyhullámok

Béta

12-40 Hz Éberség, figyelem, koncentráció. Éber vagy és élénk. Az agyad éles és fókuszált. Könnyedén, gyorsan reagálsz és teljes figyelemmel tudsz dolgozni.

Alfa

6-12 Hz Relaxáció, ébrenléti ellazultság.Ellazult vagy, lelassul az agytevékenység. A tudatod kitágul. Friss, kreatív energia kezd el áramolni. Eltunik a félelem. Felszabadító békét és jólétet érzel. Stressz kezelésére kiváló.Az alfa hullámot használó programok javítják a problémamegoldó képességed, új ötletekhez juttatnak.

Théta

4-7 Hz Meditáció, intuíció, memória, kreativitás, vizualizáció.Ahogy mélyebbre jutunk a relaxációban elérjük a megfoghatatlan és misztikus Théta állapotot, ahol az agytevékenység lelassul és már majdnem az alvás szintjére érünk, de még nem alszunk. A théta állapotban csodálatos dolgok történnek. A théta állapot gazdag képeket, inspirációt, és rég elfelejtett emlékeket hoz elo és megnöveli a fogékonyságot. Ez már a mély meditáció állapota. Az "áramlás" érzése, amikor az az érzésed támad, hogy a tested kiterjed a borödön kívülre. Théta a tudatalatti küszöbe. Fontos része a viselkedés megváltoztató programoknak. Használják drog és alkoholszenvedély kezelésére is. Ideális szuper-tanuláshoz, az elme átprogramozásához, álomra való emlékezésre és önhipnózishoz.

Delta

1-4 Hz Alvás, gyógyulás, passzív jelenlét. Mély, lassú, hullámzó. Ez a leglassúbb agyhullám. A mély alváshoz társítható. A Delta hullámok bizonyos frekvenciái elősegítik a növekedési hormon előállítását, amely hormon felelős a gyógyulásért és regenerációért. Ezért van az, hogy az alvás, különösen a mély alvás, elősegíti a gyógyulási folyamatokat.

A delta agyhullám a tudatalatti jele, a hely ahonnan a megérzés érkezik. Ez azt jelent, hogy nemcsak alváshoz és regenerációhoz ideális, hanem a tudatalatti eléréséhez is, amely segít információkhoz jutni és feltölteni az agyat.Gamma

40 Hz+ Megérzés, magas szintu tanulás, tiszta felfogóképesség.A gamma agyhullám a legmagasabb frekvenciájú, a tiszta felfogóképességhez és az öntudat állapotához kapcsolódik. Mostanában került a kutatók figyelmének középpontjában, régebben nem is volt külön kategória rá, hanem a béta agyhullámokhoz sorolták. Miért olyan különleges? A gamma hullámok felébredéskor és alvás közben a REM (gyors szemmozgás - rapid eye movement) állapotában vannak jelen. Ilyenkor magas szintu észlelés és információ feldolgozás történik, ezért a gamma hullámokat tartalmazó hanganyagok kiválóan használhatók az agyteljesítményünk, valamint fizikai eronlétünk fokozására.1 megjegyzés:

 1. Szia!

  Igaz még nem hallgattam meg, tehát véleményt sem akarok/tudok mondani...

  Csupán pár műszaki, hangtani alapra hívnám fel a figyelmeteket:
  1: az ember legjobb esetben is 16-20 000 Hz-ig képes hallani (a 16 Hz alattiakat inkább csak érzi a testén keresztül.
  De ezt is inkább a a nagy hangnyomás miatt, mert ugye az alsó és felső tartományban is már esik a fül átvitele (nem véletlenül szól olyan hangosan egy multiplex mozi :-) )
  És a fejhallgató meg ugye...nemigen fogja a májunkat megremegtetni!:-)

  2: a fejhallgató átvitele meg ugye a másik dolog...
  Még egy aránylag jó minőségű is "csak" ezt tudja:
  http://www.argep.hu/product_320806.html
  (10-39 000-ig)

  Ellehet gondolkodni ezeken...

  Üdvözlettel: Tibor

  VálaszTörlés