2013. március 25., hétfő

Aisha North - 290. rész
2013. március 25.


A bennetek szóló hang megváltoztatta a hangzását. Ezt még nehéz lehet észrevenni mindabban a hatalmas felfordulásban amit az új energiák teremtettek. De ettől még ott van, és állandó. Ne essetek abba a csapdába, hogy azt hiszitek az utóbbi napok letereltek az útról, egyáltalán nem. Mint mondtuk is, több gombot megnyomtak rajtatok a beérkező energiák. Volt akinek hirtelen át is tört valami. Áttörések történnek, melyek oly mélyrehatóak, hogy megváltoztatják a körülöttetek lévő tájat. Olyan mintha ködös területen lépkednétek, majd egyszer csak egy kristálytiszta területre értek, ahol minden élesen látszik. Az utóbbi napok nagyon nehezek voltak, de ez az utazás senkinek sem könnyű. Lesz akinél ez a folyamat még tovább is eltart mielőtt lenyugodna. Mindezek után már ti is sokkal tisztábban tudjátok megkülönböztetni a körülöttetek lévő részleteket.

Hívhatjuk a sivatag utolsó szakaszának is amikor valami csillogót kezdtek meglátni a horizonton. Ezúttal nem délibáb lesz, hanem a végső állomásotok első jele.

Mi az a végső állomás? Nem aranyból és kincsekből álló város, mezítlábas szüzekkel és jóképű harcosokkal. Nem, amiről mi beszélünk az az aranyváros belül van. Az amelyik mindig is itt volt, de amelyet évek óta elhanyagoltatok. Nem szándékosan hiszen nem is tudtatok róla. A legutóbbi hét heves szeretet (be)zúdulása mindent elmosott. Legalábbis a törmelék legnagyobb részét, mely a mesevárost fedte és így már nincs többé elrejtve sem előletek, sem mások elől. A város fényei kigyulladnak, és akár tetszik akár nem, egyenként magukra kezdik vonni a figyelmet. Van aki már boldog egységben táncol önmagával és ezzel az aranyvárossal az utcán, míg mások az odavezető utat tapossák még mindig. Mindenki valamilyen módon tudatába került ennek a mesés helynek. Úgy érzitek mint egy ellenállhatatlan erő, mely hívogat benneteket.

Mindenki a maga módján jut el ebbe a városba. Van aki traumatikus és fájdalmas folyamaton keresztül, lesz aki úgy mintha puszta szerencsével jutna el, és még folytathatnánk a listát. Ismét elmondjuk, ne kövessétek senkinek a lábnyomát, ha szeretnétek felfedezni ezt a mesés várost. Hisz ha másokat próbáltok követni, hamarosan elfogy az út és egyedül találjátok magatokat a sivatagban. Legyetek biztosak abban, hogy jelen vagytok önmagatokban és keressétek annak a módját ami elősegíti ezt. Csak ti tudjátok hova nézzetek, ha még nem érkeztetek meg. Minden jól halad, lényegtelen melyik szakaszában is vagytok az utolsó lépéseknek. Pontosan ott vagytok ahol lennetek kell.

Lélegezzetek mélyen és ünnepeljetek. Amennyiben megérkeztetek akkor azért, ha pedig még az utolsó hegy megmászása előtt álltok akkor azért. Ismét egyesülni fogtok magatokkal és a valódi énetek is itt rejlik. Minden jót kívánunk ezekhez az utolsó lökésekhez befelé. Amint megérkeztetek tudni fogtok róla, hiszen még a színek is változtatni fognak az árnyalatukon. A fény fényesebb lesz és ti is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése