2011. november 30., szerda

~ A terhek könnyítése ~




Üdvözlet Otthonról.

Kedveseink, fontos előrelépés volt, amikor beléptetek személyes valóságotokba, és egy csomó nagyon nehéz helyzeten mentetek keresztül - de most mégis itt vagytok. Itt vagytok, körülnéztek, próbálva kitalálni merre visz a következő lépés, próbálva kitalálni, mi történik, mit fog tenni az energiátok legközelebb. Azt mondjuk nektek, hogy el sem tudjátok képzelni a tetszésnyilvánítást a fátyol felénk eső oldalán, amiért még mindig itt, a Földön vagytok. Sokszor volt lehetőségetek Haza térni. Sokszor volt lehetőségetek kilépni. És, ha ezt tennétek, azt mondjuk nektek, hogy tárt karokkal fogadunk benneteket. De azt kérdezitek most: "Mit tehetnék legközelebb? Hogyan segíthetnék? Hogyan találhatom meg a szenvedélyemet?" Sokan közületek még mindig azt gondolják, hogy nagyon önös dolog a szenvedélyetekkel foglalkozni, de mi azt mondjuk, hogy így válsz az Univerzum energiáinak lehető legmagasabb felhasználójává. Találd meg ezt a szenvedélyt. Találj bármilyen utat, amelyen elérheted ezt, és megteremtheted e szenvedélyedet még ezen a napon.

Kedveseink, a polaritás integrálása az, ami történik mostantól minden nap, hiszen ez fog elvezetni benneteket fejlődésetekben a következő lépéshez. Fontos ez, túl a megértéseteken, ezért ez az, amiről a mai napon beszélni kívánunk: hogyan integrálhatjátok a polaritást. A polaritás az illúzió, melyben az életeteket éltétek. Mindig értettétek, hogy van fekete és fehér, fel és le, szeretet és félelem, jó és rossz. Mégis azt mondjuk nektek, hogy ez egyszerűen a polaritás illúziója, hiszen ez nem valóságos. Az egyetlen valóságos dolog mindezek integrációja. Nincs sem fekete, sem fehér. Ezek mind a szürke árnyalatai. Nincs sem szeretet, sem félelem. Csak az energia van - az alapenergia, melyet szeretetnek neveztek.

A személyes drámák hullámvasútja

Amikor kiegyensúlyozzátok önmagatok férfi és női részét, sokkal gyorsabban igazodhattok ehhez az energiához. De eközben dúl az érzelmek küzdelme, sokan éreztek közületek érzelmi stresszt az elmúlt négy-hat hétben. Ez nagyon intenzív volt. Úgy érzitek, mintha hullámvasúton utaznátok. Az mondjuk nektek, hogy igen, így van. De van egy titka a hullámvasúton való utazásnak – ha nem szorítjátok egy kicsit jobban a kapaszkodót, mint ahogy elegendő, akkor megtanulhatjátok élvezni az utazást. Ahogy megtanuljátok az izgalmat, amikor a következő zökkenő felé mentek, ugyanúgy megtanulhatjátok elfogadni az összes lehetőséget. Az előttetek álló hetekben és hónapokban, a hullámvasúton való utazáshoz alkalmazkodás bármi másnál könnyebb módja a terheken való könnyítés.

Beszéltünk róla a múlt alkalommal, mondtuk most is, és kérünk benneteket, hogy körültekintően figyeljétek személyes drámáitokat, hiszen ezek tartalmazzák a megoldó kulcsokat az általatok hordozott terhekhez. Saját személyes drámáitok a ti részeitek, melyeket szerettek játszani. Most mi másként használjuk a dráma szót, mint ahogy a legtöbben értitek. Legtöbben közületek a drámákra, mint szörnyű dolgokra gondolnak, mondván: „Nincs szükség drámákra az életünkben.” De mi azt mondjuk, hogy az emberek nagyon vonzódnak a drámákhoz. És miért ne vonzódnátok a drámákhoz, miután mindannyian bújócskát játszotok a fátyol mögött. Egy nagy színpadon vagytok. Mindannyian arra kérünk benneteket, értsétek meg, hogy a drámák megváltozhatnak, és hogy ti változtatjátok meg a drámáitokat a saját választásotok szerint – hiszen ez a legfontosabb része a dolognak. És most, ezekben az időkben, vannak lehetőségek, hogy könnyítsetek a terheiteken. Mialatt végigmentek az általatok életnek nevezett hullámvasút kanyarain, mialatt keresztülmentek a hegy- és lejtmeneteken, meg fogjátok érteni, hogy valójában a fizikai tömeg, illetve a testben létezés az, ami létrehozza az izgalmat, amely hatással van érzelmeitekre. Így, ha van mód könnyíteni terheiteken, az utazás kényelmesebbé válik. Ezért arra kérünk most benneteket, hogy rendületlenül figyeljétek drámáitokat. Figyeljétek mindazokat a dolgokat, melyek újra és újra lejátszódnak az életetekben, és lássátok, hogyan szolgálnak benneteket, és lássátok, hogy mit vesznek el tőletek. Hiszen olyan lehetőség van most terhetek könnyítésére, mint korábban soha. Alkalmatok lehet most teremtőként felelősséget vállalni – nemcsak saját valóságotokért, hanem mert ti feleltek azokért az energiákért is, melyek segítségével mások teremtik meg saját valóságukat. Nem vagytok egyedül. Részei vagytok a nagyobb egésznek. Részei vagytok az Egység-tudatosságnak, és ahogy mindenki kapcsolódik mindenki máshoz, minden egyes gondolatotokat mindenki más is érzékel ezen a bolygón egy bizonyos pontig, hiszen mindez belehullik az Univerzális Tudatalatti Elmébe, és a maga módján együtt dolgozik az Univerzális Energiával. Így, amikor érzelmi stresszt tapasztaltok, ez azért lép fel, mert túl szorosan rákapcsolódtok időnként erre az energiára. Túl erősen kapaszkodtok a hullámvasúton, és ez nehézségeket okoz. Nem kell ilyen nehéznek lennie, kedveseink.


A magasabb vibrációkat támogató magasabb igazságok


Sokszor mondjuk nektek, hogy miközben az egyik szintről a másikra léptek, eközben vannak alkalmak, amikor fájdalmat fogtok tapasztalni. Tudatában vagytok ennek. De kérjük, hogy tudjátok kedveseink, hogy a szenvedés választható tapasztalat. Nem szükséges beleragadnotok a drámába, ami a fájdalom újra- és újra- és újraismétlődését idézi elő. Drámátok e részének elengedése válik az egyik legfontosabb dologgá ahhoz, hogy képesek legyetek integrálni a polaritást. Ez a férfi és női energiák egyensúlya, ami oly hasznos, miközben átléptek életetek következő szakaszába. Ez mindenekelőtt az egyik olyan dolog, amit megtehettek, hogy kényelmesebbé tehessétek az életeteket, és lehetővé tegyétek, hogy szabadabban éljétek meg szenvedélyeteket. Tudjátok, hogy vannak olyan hiedelemrendszerek, melyek vissza fognak tartani benneteket attól, hogy belépjetek az új teremtésekbe, de ti már nagyon jók lettetek a hiedelemrendszerek átértékelésében. Különböző dolgok történnek, miközben emelitek vibrációitokat, és ezek egyike az, hogy elkezditek elérni a magasabb igazságokat, hogy azok támogassák magasabb vibrációitokat. Ha ezt teszitek, választotok. Megteremtitek valóságotokat, épp, mielőtt lábatok elérné a járdát, mielőtt lábatok megtenné a következő lépést, ti teremtitek meg a járdát magatok előtt. Mágikus dolog megfigyelni ezt a fátyol felénk eső oldaláról. Ha csak azt tudnátok, milyen nagy felelősséget vállaltok, megváltoztatnátok mindannak módját, ahogy cselekedtek. De a célból, hogy kényelmesen játszhassátok a Játékot, szükségszerű, hogy időbeli eltolódás késedelem legyen a teremtő szándék és az eredménye között. Szükségszerű, hogy ne lássátok saját teremtéseiteket minden pillanatban. Ahhoz, hogy ez meg történjen, nagyon általánosan és szokásosan teljesen csak a személyes drámáitoknak éltek. Ez az, amit újra és újra és újra megteremtetek. Az egész dologban az a kihívás, hogy nem hiszitek el, hogy ez a ti teremtésetek. Nem látjátok, hogy ti vagytok az egyedüliek, akik megteremtik valóságotokat. Nem értitek, és ennek következtében azt gondoljátok, hogy valami történik veletek, és felhívjátok a barátaitokat, a szomszédaitokat, mondván: „Miért olyan nehezek ezek a mostani energiák?” Aah, valóban nehezek? Valóban igaz, hogy a dráma-teremtő vágyatok valóságot teremt? Aah, igen. Könnyű azt mondani, hogy nem teremtünk drámákat, de nehéz megtenni. Amit most ajánlunk, az nem az, hogy megpróbáljuk és apró darabokra szedjük a drámákat, és ezáltal megértsük – hiszen ez nem fontos. Ami fontos, hogy tudd a felelősségedet, és bármelyik pillanatban, amikor boldogtalan vagy a valóságodban, tudd, hogy ismét választhatsz. Ez a szellem integrálása mindegyikőtökben, ami segít integrálni bennetek a polaritást – és ez az, ami most történik. Ez nagyon gyorsan változik.

A fantom-halál jóra fordul

Az emberi természet szerint, amíg ránéztek az életetekben a saját mintázatotokra, és próbáljátok kitalálni a változtatás módját, közben keresitek 180 fokban fordítottját. Azt mondjátok: „Hogyan változtathatnám meg ezt? Hogyan tolhatnám el az energiát? Hogyan fordíthatnám meg, és változtathatnék meg mindent az életemben?” Sokan keresztülmentek közületek a fantom-halál tapasztalásán. Ezek lehetőségek, amikor volt esélyed elhagyni a bolygót. Ezek kilépési pontok számodra. És miközben visszatekintesz ezekre a tapasztalatokra, azt fogod látni, hogy ezek tágas lehetőségeket kínáltak, hogy 90 fokban elfordulj, és nagyon gyorsan megváltoztasd a valóságodat. Igen, kedveseink, megvan ez a lehetőségetek. Visszanézel, és látod, milyen könnyű, és milyen kényelmes volt ez, de idővel milyen nehéznek látszott. Idővel nagyon stresszesnek látszott. Mindenki azt gondolta, hogy megőrültél. Minden barátod csodálkozott, hogy mi történt azzal az emberrel, akit ők ismertek és szerettek. Az a vicces a dologban, hogy miután jó irányba fordultál, sokan azok közül az emberek közül már nem a barátaid többé. Ők egyszerűen egy másik valóságba sodródtak, ami nagyon közel van a tiédhez, de többé szabályszerűen már nem metszik egymást valóságaitok. Megváltozott ember lettél. Más vagy.

Teljes energiád eltolódott, miközben egyik vibrációs szintről a másikra ugrottál. Aah, de nem is csak ez van, hiszen egyszerre már nem egy szintet ugrasz, hanem nyolcat (egy oktávot) – és pontosan ez az, amit éppen most tettél. Megteremtetted annak lehetőségét, hogy nyolc szintet ugorj egyetlen vad rohammal. Ez történt. És most megpróbálsz körülnézni, felállni és működni ugyanabban a világban, ahogy korábban is tetted. De nem vagy már ugyanaz, és ez az, amiért már nem ugyanúgy látod magad, és nem ugyanúgy érzed magad, és amiért ez érzelmileg ilyen mély hatással van rád.

Kérjük, hogy emlékezz, te kérted, hogy itt legyél ebben az időszakban. Sokan született gyógyítók közületek, akik ragaszkodtak hozzá, hogy az első sorban üljenek az osztályban. Ti vagytok azok, akik ragaszkodtak hozzá, hogy az elsők között menjetek keresztül az ajtón, és így nyitva tarthassátok az ajtót mindenki másnak. Ti vagytok a legnagyobb gyógyítók, hiszen ti teremtettétek meg saját odaszentelődésetekkel és fókuszált szándékotokkal a Föld bolygó számára a lehetőséget, hogy megtegye ezt a lépést. És mi megtapsolunk benneteket, kedveseink. Fogalmatok sincs, hogy mit tettetek. De a lehetőség megteremtésével, hogy ti legyetek az elsők, akik átmennek az ajtón, tartva azt mindenki más számára, e lehetőséggel újabb utazást is teremtettetek magatoknak a hullámvasúton. Ezért tudjatok róla, hogy az egész folyamat kulcsa, annak megtanulása, hogyan élvezzétek ezt az utazást. Ez az, amit mi a „csoda leföldelésének” fogunk hívni.

Az Angyal érintése

Korábban sokszor beszéltünk a földelésről, de hadd beszéljünk róla e napon is. Van egy cső, amelyik keresztülmegy a testeteken. A fejetek legtetejétől indul, éppen a gerincoszlopotok előtt haladva, és magában a Földben végződik. E cső legfontosabb felhasználása, a legfontosabb célotok a Földön, hogy megragadjátok az „éterekben” a dolgokat, és keresztülhozzátok ezeket a csövön, lehozva azokat a Földbe. Ez a teremtési folyamat - emberi perspektívából. Most képzeljétek el, hogy az éteri birodalmakban létező dolgoknak nincs "anyaguk".  Amikor lehozod ezen a csövön keresztül a dolgokat a Földre, Te adsz nekik anyagot. Így talán képes vagy megérteni, hogy a „csoda leföldelése” valójában az anyagtalan dolgok megragadása, és anyaggal felruházása.

Végtelen lények vagytok, véges fizikai formában. Szellemetek végtelen, és ti tudjátok ezt, de kérjük, értsétek meg ennek valódi ajándékát, és annak valódi szépségét, hogy véges a testetek. Fizikai a testetek, van kezdete és vége, van anyaga. Ugyan közületek már sokan eredményesen könnyítettek terheiken a fizikai test területén, azt mondjuk nektek, hogy a fizikai test leírhatatlanul szép. Ez a szellem manifesztációja fizikai formában, ami megtehet olyan dolgokat, melyeket maga a szellem képtelen. Ezért kérjük, értsétek meg, hogy olyan ajándékaitok vannak, melyek még nekünk sincsenek az angyali birodalomban. Mindössze annyit kérünk, hogy legmagasabb céljaitoknak megfelelően használjátok ezeket az ajándékokat, hogy megtaláljátok a szenvedélyeteket, és kitaláljátok az energiával végzett munka módjait.

A polaritás integrálása az, melynek révén magasabbra léptek az angyali birodalmakban. Ez az, ahogyan felemelkedtek. Nem, ez nem arról szól, hogy magatok mögött hagyjátok a testeteket. Nem a fizikai forma elhagyásáról szól, és arról hogy egyenesen beléptek abba, amit fénytestnek neveztek. Tudatában vagytok annak, hogy ez az irány, amerre haladtok, de ha ebbe holnap beleugranátok, a Játszma megszakadna. Nem lennétek képesek elérni a definíció [az emberi meghatározottság] következő szintjeit, melyeken most dolgoztok. Vannak tehát ajándékaitok, emberek. Tiétek annak leggyönyörűbb lehetősége, hogy megérintsétek egymást, nemcsak szavaitokon keresztül, nemcsak szereteteteken keresztül, de a fizikai érintésen keresztül is. Az emberi kommunikáció fontos része, hogy képesek vagytok kinyúlni, és megfogni valakinek a kezét. Nagyon mágikus hátul, a szívcsakránál megérinteni valakit az „Angyal Érintésével”, és nektek megvan ez a lehetőségetek. Nekünk nincs.

Az energiacső érzelmeitek székhelye

Értsétek meg, hogy az éterek itt vannak felettetek. Nincs tömegük, és nincs sem anyaguk, sem fizikai formájuk. Lehozni a dolgokat az éteri birodalomból ezen a csövön keresztül, és formát adni neki – ez az, ahogyan teremtetek. Az éteri elemek lehozása az energiacsövön anyagot integrál beléjük. Érdekes feladata van most ennek a csőnek, hiszen ez hidalja át a rést a végtelen spirituális én és a véges fizikai én között. Ennek kell áthidalnia az űrt, amely szimultán létezik mind az éteri, mind a fizikai birodalomban. Egyetlen módja van ennek – az energián keresztül. Fenntart egy energetikai helyet a lényetekben, hiszen itt van a kapcsolódás. Csak egy pillanatra hadd említsük meg, hogy ez az éteri rész a felsőbb éned, és az alsó rész a te alsó, vagy fizikai éned. Könnyű belátni, hogy itt kell lennie a kapcsolódási pontnak felsőbb és alsó éned között. Lennie kell valaminek, ami áthidalja a rést e kettő között. Ez maga az energiavezeték, és ez a vezeték az érzelmeid székhelye is. Az a valóság, hogy a cső az érzelmi kifejeződésetek az emberi formában. Ebből kifolyólag, bármely változás akár alsó, akár felsőbb éned vibrációiban érzelmek felszabadítását fogja kiváltani. Az utóbbi néhány hónapban megváltoztattátok az egész struktúrát. Fontos volt számotokra, hogy megtegyétek ezt. De azt mondjuk most, hogy a jelenlegi változások messze túl mennek megértéseteken. Sokan tudtátok már, hogy keresztülhozzátok a dolgokat ezen a csövön, és megteremtitek azokat a valóságotokban. Úgy könnyű leírni ezt – hogy egyszerűen megérthessétek – hogy minden, az ember által készített dolog először gondolatformaként létezik. A gondolatforma az éteri birodalomban van, és nincs anyaga. Amikor keresztülhozod a csövön, teremtesz valamit, aminek anyaga és tömege van.

Azt kérjük most tőletek, értsétek meg, hogy az energialenyomatok (stresszek, érzelmi sérülések) emberi tapasztalásotok részei, ahogy az energia rajtatok keresztül „nyomódik le”, vagyis jut le az anyagba. Ezek a tapasztalások valójában átpréselődtek rajtatok, és keresztüljöttek az életen, az energiacső külső részén. Oly sok alkalom volt, amikor olyan élettapasztalataitok voltak, melyek elősegítették elsődleges életleckéiteket, és amelyek az energiacső külsején nyomódtak le. Amikor egyik fontos szerződésedet játszod le – amelyet életed első szakaszában kötöttél, vagy a tervezési fázisban – ez segít neked előrevinni elsődleges életleckédet. Ez időnként tényleges tapasztalásodon keresztül történik, és különösen akkor, ha természete szerint negatív a tapasztalatod, akkor keresztülhozod ezt az életen, mint egy energialenyomatot e cső külső részén. Kérjük, hogy tudjatok róla, hogy minden nap minden egyes másodpercében mozgatjátok az energiát ezen a csövön keresztül. Képzeld csak el most, hogy van egy energia lenyomatod, amelyik lenyomódott a csöved külső szélén, lecsökkentve keresztmetszetét, átbocsátóképességét. Majdnem olyan ez, mint amikor rálépsz az öntözőcsőre, ami korlátozza az energia áramlását a csövön keresztül. És minden alkalommal, amikor keresztülnyomod az energiát, az megsérül egy kicsit. És természetesen, mivel az energiacső az érzelmi test székhelye, megérzed ezt érzelmeiden keresztül.

Óóh, sok módja van annak, ahogy foglalkoztál ezzel a múltban. Sokan közületek egyszerűen megtagadták ezt, és más utak után néztek. Dönthetsz úgy, hogy nem áramoltatod az energiát ezen a csövön keresztül, vagy további kis mágikus csövecskéket teremtesz kívül, és elágaztatva azokon járatod az energiát – így hát nem muszáj ezzel foglalkoznod. Jó néhányan közületek belépnek ide, és a gyógyításhoz szükséges valamilyen munkát végeznek. Ez egy ajándék. Ez a legnagyobb teremtők szerepe. Ezt olyan jól csináljátok. Értitek-e, hogy kik vagytok, és mit tettetek? Amikor magányosan sírva találod magad a szobádban, arra gondolva, hogy magad vagy és senki sem gondoskodik rólad – érted-e közben, hogy az egész angyali birodalom lenéz rád, és szárnyaikat összeütve tapsolnak? Tudod-e, hogy ők mindannyian megérintik hátulról a szívcsakrádat az Angyali Érintéssel? Általában nem ezen a módon látod ezt. Sokkal bonyolultabb a fátyolon túlra nézni, amikor ez személyes tapasztalatodként jelenik meg. De ha megérted, hogy a magában a csőben zajló folyamat érzelmek felszabadulásával jár – üdvözlünk körünkben. Keresd annak lehetőségeit, hogy biztonságosan megtehesd ezt. Oszd meg másokkal, hogyan mentél keresztül ezen, így ők már kényelmesebben mehetnek majd keresztül ezen. Ebben van a mágia. Ez az, amikor megtalálod a szenvedélyedet. Ez az amikor megtalálod a dolgokat, amiért jöttél, és szereted csinálni azokat. Ez most a feladatod.

A csoda leföldelése

A közvetlenül előttetek álló időszak lehetőséget fog teremteni számotokra, hogy a polaritást az életetekbe integráljátok. Dolgok fognak felbukkanni előttetek, és csodálkozni fogtok, hogy ez miért történt. Ha egyszerűen meg fogod nézni mindkét oldalát, és megkérdezed „Hol vagyok én a dualitásban? Hol vagyok én a polaritás-tudatosságban? És hol integrálhatom e két oldal eggyé?”, akkor ez az alkalom mágikus lesz, és nagyon erőteljes. Az energia mozgásba jött, hiszen a Föld és kozmosz változásai már elkezdődtek. Most ti, mindezeket a változásokat magatokba integráljátok. Mindezek a dolgok leföldelik a most történő csodát. Ha megtörtént a csoda a kozmoszban, és te ismét keresztülmentél a teljes Harmonikus Konkordancián, és senki nem zavart az energia leföldelésében, akkor már áthoztad az energiáját. Ti vagytok a varázslók, kedveseink. Ti vagytok az egyedüliek, akik megteremtették az Otthont, ott, ahol most vagytok. Most közületek mindenkinek megvan rá a lehetősége, hogy megtegye ezt, és leföldelje magának ezt az információt, és a csövön keresztül behozza a saját életébe ezt a csodálatos energiát.

Óh, igen, ez fel fogja zaklatni az érzelmeiteket – ezt fogjuk most mondani nektek. Néhányan közületek nagyon rémültek lesznek. Néhányan közületek nagyon nyugtalanok lesznek. Néhányan támasz nélkül fogják érezni magukat. És mi egyszerűen azt mondjuk, hogy tegyétek meg, amit tudtok, figyeljétek meg őszintén az életetekben végbemenő összes drámát. Figyeljétek őszintén, és találjatok rá módot, hogy könnyítsétek érzelmi és fizikai terheiteket, hiszen ezek a lehetőségek egyre gyorsabban fognak most érkezni. Ami történt az annyi, hogy miközben keresztülmentél az életeden, [eközben] megtaláltad annak módját, hogy fájdalmak és érzelmi nehézségek nélkül mozgasd az energiát a csövön keresztül. Így meggyógyítottad energia lenyomataidat. Az az érdekes ezekkel az energia lenyomatokkal kapcsolatban, hogy miközben meggyógyítottad azokat, ez hat az idővonaladon előre és hátra is. Nemcsak magadat gyógyítod meg, de gyógyítod apádat és az ő apját is; gyógyítod ugyanígy fiaidat és lányaidat is. De a legszebb az ebben a folyamatban, hogy ezután [a gyógyulás után] keresztülhozod energiáidat a csövön, az már nem sebez meg. Nincs tovább korlátozás ezen a helyen. Mindig lesz ott egy kis „jelzés”, mert amikor meggyógyítasz valamit magadban, mindig ott marad a félelem fátylának kicsiny darabja. Kérjük, ne tekintsd ezt a félelem-fátylat nehézségnek. Értsd meg, hogy maga ez a félelem-fátyol az emlékeztetőd a tapasztalatra, és annak ajándéka, amit megtartani kaptál.


A vibrációs ugrás kiterjeszti az energia-csövet

De most valami mágikus történik, hiszen sok vibrációs szintet ugrasz egyszerre. És miközben átugrod ezeket a vibrációs szinteket, miközben sok szinten mész keresztül egyidejűleg, az energia-cső elkezdi szállítani a korábbinál sokkal nagyobb többlet-energiát. A cső számára szükségszerű, hogy ténylegesen kitáguljon, és miközben ez megtörténik, elkezded érezni a félelem-fátylat, mert ez a félelem-fátyol nem olyan tempóban tágul, mint a normál struktúra. Sok régi dolgod elkezd feljönni, amikor úgy gondolod, hogy már végeztél az egésszel. „Igen, elköteleztem magam, hogy Fénymunkás leszek. Igen, belerobbantam ebbe az energiába…de miért is jön elő az összes régi szemetem? Hogy-hogy megint ezzel kell foglalkoznom?” Óh, kedveseink tudjátok-e kik vagytok? Tudjátok-e, hogy mágia az, ami történik?


A spirituális csatorna megnyílása


Azt mondjuk, hogy nem fog az elvégzendő terápia még éveket igénybe venni. Nem ugyanazt az energiát fogja használni, amit már egyszer felhasznált, hogy simán áramoljon keresztül saját lényeden az energia. Most ez más. Ti vagytok most az egyedüliek, akiknek lehetőségük van megteremteni és integrálni ezt a poláris tudatosságot, hiszen ez az, ami meg fogja változtatni magát az energia-csövet. Felgyorsul a kapcsolat a felsőbb és az alsó én között. Közületek még többen kezdenek el csatornázni, hozzákapcsolódni saját felsőbb énjükhöz, információkat áthozni saját intuíciójukon keresztül. És ez folytatódni fog az energia-cső kitágulása miatt. Így amikor feljönnek bennetek a régi dolgok, amikor feljön az egész „rakat”, amiről úgy gondoltátok, hogy le van zárva, nem kell már foglalkoznotok vele, és amikor lehetőségetek nyílik, hogy visszamenjetek, és újra foglalkozzatok ezzel a félelem-fátyollal, akkor kérjük, hogy tárt karokkal üdvözöljétek. Kérjük, hogy tekintsétek ezt lehetőségnek, ami mindannyiótokat a következő szintre visz. Fizikai formában vagytok itt. Ti vagytok a leggyönyörűbb lények, akik spirituális családként e sűrűségben képesek táncolni. Fogjátok meg egymás kezét. Segítsétek egymást, egyik a másikat. Találjátok meg a módját, hogy a következő embernek könnyebb legyen, és segítsétek magatokat önmagatokat az első helyre helyezve, és nagyon gyorsan el fogjátok kezdeni a polaritás integrálását.

Az előttetek álló periódus során sokan fognak rá lehetőséget találni, hogy megváltoztassák életmódjukat, életstílusukat. Sokan fogják megváltoztatni ennek fizikális aspektusát (pl. táplálkozás, testedzés területén). Jó néhányan meg fogják változtatni magához a Földhöz fűződő kapcsolatukat, a Föld mágneses struktúrájához, vagy éppen a gravitációhoz fűződő kapcsolatuk megváltoztatásával. Kérjük, értsétek meg kedveseink, hogy miközben ezeket a dolgokat tapasztaljátok, elsőre ezek nagyon földinek, nagyon közönségesnek tűnhetnek. De ezek fogják kiváltani érzelmeitek egész halmazát, és ti tárt karokkal fogjátok fogadni ezeket az érzelmeket, és megértitek, hogy ez nem visszaesés – mindez könnyebbé fogja tenni, hogy előre lépjetek. Lehetőség ez, hogy sokkal előbbre lépjetek, mint korábban lehetett. Öleljétek magatokhoz. Aah, igen tudjuk, vannak nehézségek ebben a folyamatban. Ha könnyű lenne embernek lenni, mindenki ezt választaná. Tudjatok róla, hogy sok ezek közül a felszínre jövő érzelmek közül csak azokra fognak irányulni, akik biztonságban vannak körülöttetek – habár nem ez volt a szándékotok. Fokozott kommunikációval tisztázzátok, hogy mi is történik. Hallgassátok meg saját éneteket, értsétek meg üzenetét, így sokat meg fogtok látni az előttetek álló lehetőségek közül.


Kozmikus ADSL 
(széles sávú internet-kapcsolat)

A létezés mágiája ma erősebben képes kapcsolódni a felsőbb énedhez, mint valaha is. Események kiváltódását fogod most látni, amelyek jobban megnyitják az ajtót, mint korábban. A kapcsolat felsőbb és alsó éned között most közvetlen kapcsolatba fog hozni az Univerzális Energiával. Egy számodra jól elképzelhető számítógépes analógiát említünk – melyet az Őrző hasonló gondolata nyomán fogunk használni – hiszen közületek sokaknak van számítógépe, és sok örömötök van benne. Aztán eljön a nap, amikor rájössz, hogy nagyobb sebességű kapcsolatot is lehet használni az interneten. Tehát éppen most váltottál egy telefonos modemről a nagy sebességű DSL-re széles sávú kapcsolatra. És most rajtad áll, hogyan használod fel.

A saját felsőbb éneden keresztül van kozmikus kapcsolódásod, és az első dolog, ami meg fog történni, hogy az érzelmi energiák ki fogják tágítani a megnyíló energia-csövet. Érezni fogod ezt az előtted álló hetekben, hónapokban – jóval erősebben, mint korábban. Stabilan állsz középen, de a dolog jó része még hátra van. Óh, igen kedveseink, a hullámvasút legtetején vagytok. Ne szorítsátok erősebben a kapaszkodót, csak dőljetek hátra, és élvezzétek az utazást, mert veletek vagyunk. Ha megpróbálod, akkor sem eshetsz le. Igen, és sokan közületek még keményen próbálkoznak. De tudjatok róla, hogy ami itt történik, nem egyedül veletek történik, nem csak ti mentek keresztül rajta. Kitártátok az ajtót mindazoknak, akik követnek benneteket, és miközben mindegyikőtök tudatosan dolgozik felsőbb énje integrálásán, hogy ezt a részt magába integrálja, hogy integrálja férfi és női jelenlétét, eközben áramoltatni fogjátok az energiát. Minden dolog nagyon gyors összekapcsolódását fogjátok látni, hiszen a cső kiterjedtebbé válik. Rövidebb is lesz, a felsőbb én és az alsó én közötti távolság most lecsökken. Ez nagyon gyorsan történik. Találjatok módokat ennek felhasználására. Földeljétek le a csodát, hiszen még ha itt is van a csoda fölöttetek az éteri birodalomban, ha azt nem hozzátok le szándékosan a földelő csöveteken keresztül, hogy anyagot adjatok neki, akkor ott fog maradni az éteri birodalomban.

Óh, igen. Sokan hallgatják közületek a közvetítéseket – ahogy az Őrző nevezi ezeket – sokan olvassák a könyveket, és mondják ’Bárcsak itt lenne a Csoport a vállamon. Szeretnék így beszélgetni a vezetőimmel”. És fogalmatok sincs, valójában milyen közel vagytok ehhez. Fogalmatok sincs róla, hogy ott állunk a jobb oldalatokon. Mindannyiótoknak van kapcsolódása, bár még a legtöbben nem fogjátok csatornázni a Csoportot – ahogy az Őrző bennünket nevez – mindegyikőtöknek külön-külön megvan a kapcsolata az Univerzális Energiához. Ez az Univerzálsi Energia az a mátrix, mely keresztülmegy minden dolgon, és amikor megcsapolod ezt, különleges fajta mágiával rukkolsz elő. Mindannyian az igazság eltérő árnyalatait fogjátok lehozni, miközben megcsapoljátok ezt az energiát. Ha még nem csapoltad meg ezt az energiát, akkor is itt ül, rád várva, és végül is el fog enyészni. Tudjatok róla, hogy ti vagytok a varázslók, kedveseink, ti vagytok az egyedüliek, akiknek megvan a lehetőségük kinyúlni felfelé, és megragadni ezt az energiát, és megteremteni azt a saját életetekben. De ha nem nyúltok ki érte, és nem ragadjátok meg, ez végül is el fog halványulni. Találjatok rá módot, hogy keresztülhozzátok a csövön. Találjatok rá módot, még ha ez korlátozást okozhat is nektek, még ha érzelmi változásokat vagy váltásokat hozhat is létre, mégis tegyétek meg szándékosan. Tegyétek merészen. És engedjétek meg magatoknak, hogy a következő szintre lépjetek, mert itt vagyunk, rátok várva az általatok elképzelhető leghatalmasabb ölelésekkel.

Bennetek van a mágia. Itt van a csoda, az éteri birodalomban várakozik, éppen elérhetően feletted. És most úgy találod, hogy megvan a létrád, éppen ott, előtted. Nyúlj fel. Húzd le az éteri birodalomból. Hozd keresztül. Merd megteremteni legmagasabb valóságodat, és bízd rá magad. Merd megteremteni azokat a dolgokat az életedben, melyek jobb valóságod adnak neked, és magasabb létezést a bolygódon, hiszen csak amikor magadat helyezed az első helyre, akkor integrálódik teljesen a polaritásod. Ebbe az energiába helyezve magadat lehetővé válik minden dolgot kényelmesen és mágikusan kiegyensúlyozni. Az előttetek álló hetek kulcsfontosságúak lesznek, kedveseink. Igen, ezek stresszesek lehetnek, de legjobb elképzeléseiteket meghaladóan örömteliek is lehetnek. Beléptek az ünneplés periódusába. Azt kérjük, hogy húzzátok ki magatokat drámáitokból, figyeljetek saját életetek magasabb perspektívájára, körültekintően válasszátok ki, melyik drámát engeditek lejátszani, és melyiket engeditek el. Könnyítsétek a terheiteket, ahogy elindultok lefelé a hullámvasút lejtőjén. Ahelyett, hogy előkészülnétek életetek legrázósabb utazására, és belekapaszkodnátok, inkább találjátok ki, hogyan fogjátok élvezni; hogyan fogjátok elmondani a barátaitoknak, szomszédaitoknak és a gyermekeiteknek, hogy ez életetek valaha tapasztalt legörömtelibb utazása. Ti vagytok a Játékasztal mágusai. Ti vagytok a legjelesebb angyalok, akik valaha is éltek, és éppen most növelitek a szeretet sebességét. Hadd legyen. Oszd meg ezt önmagaddal és másokkal. Nyisd ki az ajtót, csak menj át rajta először, aztán tarts az ajtót másoknak, hiszen ebben van a mágia.

Kedveseink, ha csak egy rövid időre is lehetséges félrehúzni a fátylat, hogy megmutassuk annak mágiáját, akik vagytok – akkor megtesszük. Az ebben a kihívás, hogy ha megtennénk a fátyol elhúzását, akkor ti mind Haza térnétek, de nem ez az, amire magatokat terveztétek. Így ehelyett inkább meg fogunk érinteni benneteket a szívcsakrátoknál az angyal érintésével, időről-időre megérintünk benneteket, hogy emlékeztessünk benneteket, és át fogjuk adni ezeket az emlékeztetőket Otthonról. Ne kövessetek minden szót automatikusan, csak azokat, melyek arra emlékeztetnek, hogy honnan jöttök, és hová tartotok. Megteremtitek az Otthont a fátyol felétek eső oldalán. Ez csak azok mágiája révén lehetséges, akik vagytok, és az általatok hordozott csövek révén – így üdvözöljétek ezt. Hozzátok át. Rátok bízzuk, hogy megtaláljátok a szenvedélyeteket – még ha csak egy rövid pillanatra is – hiszen ez az, ahol átváltozásotok a legkönnyebben meg fog kezdődni. Mágiátok megértéseteken jóval túl van, és amikor Itthon fogadunk benneteket, a leghosszabb ideig fogunk ölelni, és visszavezetünk benneteket a családhoz.

A legnagyobb megtiszteltetés, hogy szólhattunk ma hozzátok. Összegyűltetek előttünk, hogy meghallgassátok a szavakat, amelyek segítenek visszaemlékezni az Otthon energiájára, és segítenek visszaemlékezni, hogy kik vagytok, de azt nem értitek, hogy mi is összegyűlünk. Összegyűlünk, hogy meglássuk a Játékasztal mágusait. Nem pusztán a saját valóságotokat változtatjátok meg, de megváltoztatjátok egyidejűleg az összes dimenzió minden valóságát is. Ragadjátok magatokhoz az erőtöket, és használjátok. Ne féljetek attól, hogy hibát követtek el. Vétsetek sok hibát, és tegyetek jó dolgokat, hiszen csak aztán fogjátok megérteni, hogy nincsenek hibák. Lépjetek előre. Ragadjátok meg hatalmatokat, és teremtsétek meg ezt a napot. A legnagyobb megbecsüléssel csak arra kérünk benneteket, hogy kezeljétek egymást tisztelettel, tápláljátok egymást, és játsszatok együtt jól.

Espavo.
A Csoport
2003. december 15.


Copyright figyelmeztetés

Copyright 2003. Lightworker. Ezt az információt arra szánjuk, hogy minél többekhez eljusson és ingyenesen terjeszthető részben vagy egészben. A felhasználó egyetért azzal, hogy ezt a copyright figyelmeztetést is tartalmazza. És elfogadja azt, hogy minden jog, beleértve a fordított anyagok szerzői jogát is a Lightwoker tulajdonában marad. További információt találhatsz a csoportról ahttp://www.Lightworker.com weboldalon.
Köszönjük, hogy segítesz a Fény terjesztésében!

fordította: Szigeti Antal 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése