2011. november 3., csütörtök

Atlantiszi Kozmikus kristályok


ARTEE
*Az Arkturus csoport legöregebbje
Az Elder csoport az Arcturusról.
Az Arcturusiak nagyon szeretetteljes, magasan fejlett lények és szors összeköttetésben vannak az emberekkel,élőlényekkel. Az Ashtar (anyahajó) flottával együtt a Felsőbb Fény Seregéből származnak. Mikor idegenbolygóra utazol, hívd Artee-t. Ő mutatja majd az utat és vezet téged.
------


ASHTAR
* Az Univerzumok őrzője: Ashtar
** A fényparancsnok energiája


Adonai Ashtar Sheran, az Ashtar Sereg parancsnoka felelős azért, hogy rend és béke legyen az univerzumokban. Ha kéred Őt, elkísér majd minden utadra a Csillagkapunk túl és meghív fényhajójába.
------


ATOROS
Fényhajó
Atoros a Fényhajó. Érezd Atoros energiáját. Ő felvesz a hajójára a Csillagkapun túl és közlekedésed eszközéül szolgál utazásaid során.
-----


DANAS
Lélekcsillag
Sanat Kumara energiája
15
Danas a Lélekcsillagod. Benne létezve egységes vagy lélekrészeiddel.
Küld Őt és a vele kapcsolatban lévő lélekrészeket, Elexiert, Osamot, Pradnat és kérd őket, hogy olvadjanak össze. Küld időn és téren át, kérj energianövelést olyan mértékben, ahogy ez szükséges és hasznos minden lélekrész számára.
------




EL'AMARA
Csillagkapu
El Moyra energiája
12
Menj keresztül a Csillagkapun, hogy bejuss Isten Valóságába az Illúzióból. Minden, amit a Csillagkapun túl érzel és érzékelsz, az az Isteni Valóság, az a valóság és megtapasztalod ezt. Tapasztald meg a különbséget a 'valóságod' illúziója - mely csak gondolati struktúrákat tartalmaz -, és a Csillagkapun túli Isteni Valóság között. Mindig tartsd észben: ami valós, nem pusztítható el. A valótlan viszont nem lehet állandó, örök.
-----


EXOLARIS
Utazás Asthar Sheranhoz
48
Szólítottak, hogy utazz Adonai Ashtar Sheranhoz, az univerzumok őrzőjéhez. Vizualizáld e Kristályt és kezd meg az utazásod. Szabadulj meg minden eszmédtől és ítéletedtől. Légy tudatában, hogy értelmeddel nem tudod megmagyarázni, amit a Csillagkapun túl látsz és tapasztalsz.
-----


GESHA 
Vénusz bolygó
A szeretet Angyalának energiája
44
A Vénusz a szeretet és az érzelmek bolygója. Egy utazás a Vénusz bolygóra egy nagyon fontos megtapasztalás, ahol betekintést nyerhetsz, milyen gyönyörű az ítélkezés-mentes élet. Az univerzum számos élőlénye ellátogat a Vénuszra különleges szépsége miatt.
-----


KRYON ENERGIE
Kryon energiája
11
Kryon a Mágneses Szolgálat tagja. Ez az angyalok egy csoportja, akik felállították a bolygó hálózatát. Nagyban hozzájárul az Anya Föld felemelkedéséhez. 
Vizualizáld a Kryon Energia Kristályt, és fogadd be a mágneses hullámokat.
-----


MARANA
Kozmikus utazás
Ashtar Sheran energiája
48
Utazz a Csillagkapun keresztül és tapasztald meg az Isteni Valóságot. Utazás közben szabadulj meg elvárásaidtól és eszméidtől. Fogadj be mindent, amit látsz és érzel. Ne ítéld, és ne próbáld meg értelmeddel, ésszel megmagyarázni.


-------

MERA
Csillag-társ
Tekintet nélkül arra, amit látsz vagy érzel, a Csillagkapun keresztül történő utazásaid során valaki mindig ott van, mindig egy energia vesz körül. Küldj An'anasha-t és Elexier-t a 'lénynek', hogy a társad legyen, aki szemmel tart téged és oltalmaz.
------




SHERIN
*A Vénusz bolygó bölcse
** A Napisten energiája 41
Sherin a Vénuszon él. Talán egyszer majd találkozol vele utazásid során. Ő (nő nemű) bölcs, gyengéd és kedves. Megengedheted, hogy egyszer megmutassa neked a Vénusz bolygót.


------


SIRIUS
A Sziriusz csillag


A Szirius lakói magasan fejlettek, technikailag és spirituálisan is. Talán teszel majd egy csillagutazást a Siriusra, az ott lévő egyetemeken képzésben részesülhetsz.


-----






Kapcsolódó cikk: Atlantiszi számmisztika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése