2011. november 20., vasárnap

Tarts igényt a mesterlétre!



Az idők tagadhatatlanul megváltoztak. Ez valóban az átalakulás és átváltozás időszaka. Beléptünk a két világ közötti résbe. A 2000-2012-ig tartó időszak a gyors kiterjedés és az energiák újjászervezésének az időszaka. A rezgésszinted emelkedik, mint mindenki másé itt a Földön.
A megemelkedett rezgésszint bizonyítékát a Földön könnyen felismerhetjük a növekvő ellentétek által. A régi társadalmi struktúrák már nem működnek, a politikai rendszerek már nem képesek kiszolgálni mindenki érdekeit. Az egészséggel kapcsolatos problémák is növekednek, hiszen testünk nem kapja meg a megfelelő támogatást, amire szüksége van ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon a magasabb rezgésszinthez. Az emberek több gyógyszert fogyasztanak, mert a hagyományos orvostudomány nem tud egyértelmű választ adni tüneteikre. A felemelkedést nem tudod diagnosztizálni. A felemelkedés a bizalom gyakorlata. Ez az egyetlen módja a szeretetben való kiteljesedésnek, amely te magad vagy. Nem tudod végiggondolni az utadat, ami a rezgésszint-változáson át vezet. A gondolat segíteni tud, hogy megértsd azt a folyamatot, amikor mégis elmész a kapuig. A bizalom az az energia, amely az ismeretek korlátai fölé emel, a valódi létezés korlátlan kiterjedésben. 

Tarts igényt a Mesterlétre! Van választásod! Sok döntést kell az ösvényen meghoznunk. A földi élet számtalan lehetőséget fog neked nyújtani arra, hogy eltávolodj önvalódtól, így minden alkalommal, amikor ez történik, ismét döntést kell hoznod! A mesterlét magába foglalja annak felismerését, mikor távolodtál el, a felismerés háláját, az ítélkezés feloldását és ismételt önfeladásodat a Szellemnek. Az önfeladás a bizalom aktív formája. Ha úgy döntesz, tudatos életet szeretnél élni, tudnod kell, hogy ez egy teljes embert kívánó feladat. Többet jelent heti találkozók iránti elkötelezettségnél. Ez mindennapos önfeladás, óránként meghozott döntés és pillanatról pillanatra történő felismerés. Könnyebbé válik a folyamat, amint ezt elfogadod. Sokan a fájdalom felett érzett fájdalmuk rögzülését gyakorolják. Az anyagi tudatosság bizonyos adagjának elfogyasztása után ez elkerülhetetlen. Nem elég, hogy a tömeges illúzió és félelem világában élsz, amikor végre felébredsz belőle, akkor elítéled magad azért, amiért eddig az illúzió fogságában éltél. Ezzel azonban további elkülönülést és fájdalmat teremtesz magadnak. Ne ítélkezz önmagad felett. Hányszor érezted úgy, hogy hiányolsz valamit az életedből? Hányszor érezted azt, hogy valamit rosszul tettél, ezért szükséged van segítségre vagy legalább megbocsátásra? Hányszor érezted magad alkalmatlan egy helyzetben? Hányszor érezted magad összezavarodottnak, depressziósnak vagy magányosnak? Ezek a tapasztalatok mind annak az eredményei, hogy a fájdalom fájdalmának rögzülésében élsz. Ezek szokásokra épülnek, amik önmagunk elítélésével tovább mélyülnek, Amint felmented magad a szokások ereje alól, az energiameződ kiterjed és egyre több szeretetteljes tapasztalatot fogsz magadhoz vonzani.
Amint az energia emelkedése - ami elvezet bennünket a 2012-es évhez - egyre nagyobb mérteket ölt, az anyagi világ tudatszintjén egyre nagyobb kapcsolatvesztettséget és fájdalmat eredményez. Emlékeztesd magadat, hogy pusztán szokás, amely megpróbálja  magára vonni   figyelmedet! Ha szokásod, hogy személyiségedet az egódba helyezed a lelked helyett, akkor annak a szokásnak a rabja vagy, hogy külső hatalmaktól és befolyásoktól függj. Ha ezzel egyidejűleg az Egyesülést is vágyod, akkor két irányba húzol egyszerre, ami nagyon kényelmetlen helyzet. 
Hozd meg a döntésedet bármely irányba és elkötelezettséged feloldja a fájdalmadat! Mindegy milyen döntést hozol meg addig, amíg valóban összhangban vagy vele. Minden döntés megoldást hoz. 
Minden év kibontakozó Mesterléted támogatja. Használhatod az energiádat arra, hogy szélsőségessé válj és mélyen beleásd magad egy nézetbe, de ugyanezt az energiát a felemelkedésre is használhatod, hogy a világban légy, de ne légy a világé. Mindkét döntés elfogadható. Tudd, hogy ez nem egy olyan döntés, amit túl sokáig halogathatsz; a döntésképtelenség az anyagi lét energiája. Ha nem vagy képes elkötelezni magad amellett, hogy minden nap gyakorold a mestertudásodat, akkor ennek hiányában magával ragad az anyagi világ tudatszintje és ezzel már meg is hoztad a döntést.

Sri Ram Kaa - Kira Raa: 2012

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése