2011. augusztus 9., kedd

Mit jelent a mesteri tudás?


Már mondtuk nektek, hogy a Föld és az emberek most ún. mesteri éveket élik. Ez a mostani időre vonatkozik 2012-ig, a ti idősíkotokon. A mesteri tudás azt jelenti, hogy spirituális és tudati erőtök és hatalmatok lesz! Ezt így terveztétek, mert nagyon sok ember, aki veletek együtt ezen az idősíkon van, be szeretné fejezni inkarnációs ciklusát - és be is fogja fejezni! Ehhez kellenek a mesterré válás évei. Ez azt jelenti, hogy saját erőtökből, a felsőbbrendű én támogatása nélkül megtanuljátok, hogy hogyan működik a valóságnak ez a síkja, hogy nem csak  az van, amit fizikai érzékszerveitekkel érzékeltek, és hogy elkezditek felismerni az élet törvényeit. 

Megtanuljátok, hogy gondolataitok, meggyőződéseitek és kisugárzástok teremti meg azt a valóságot, amit személyesen megéltek. Továbbá megtanuljátok, hogy hogyan válasszátok meg tudatosan gondolataitokat és mindazt, amit szeretnétek megteremteni az életetekben. Ez a mesteri tudás!

Mielőtt eléritek a célt, vizsgáztok, ami hosszabb ideig tart. Abból vizsgáztok, hogy mennyire tudatosan választjátok meg gondolataitokat, hogy tudatosan tesztek-e az ellen, ha rájöttök, hogy éppen negatívan gondolkodtok, hogy érzelmi állapototokat meg tudjátok-e változtatni akaratotokkal, és hogy tudjátok-e szeretni magatokat. A mester tudás ezeket a képességeket tartalmazza. Ha a fizikai életetekben bebizonyítjátok, hogy mindenre képesek vagytok, akkor érettek lesztek az alkímiai menyegzőre, és arra, hogy újra összeolvadjatok lélekrészeitekkel, szellemi testvéreitekkel. Ha az alkímiai menyegző megtörtént, akkor letettétek a mesteri vizsgát! És ez garancia az inkarnációs ciklusotok befejezéséhez!
Ez azonban nem azt jelenti, hogy ezután "hátra dőlhettek a székbe". Ez a vizsga nem azt követeli meg tőletek, hogy teljesen tökéletesek legyetek. Azt kell elérnetek, hogy akaratotokkal ki tudjatok emelkedni a nehéz helyzetekből! Ez nem azt jelenti, hogy a nap 24 órájában folyamatosan pozitívan kell gondolkodnotok, és soha nem törhettek le érzelmileg. A vizsga lényege, hogy megtanuljátok akarattal megváltoztatni az ilyen állapotokat! Minél többet gyakoroljátok, annál jobban fog sikerülni! 

Konfucius
Ute Kretzschmar közvetítésével
2012 - A Föld felemelkedése az ötödik dimenzióba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése