2011. augusztus 7., vasárnap

Szolgáld az erőt alciklus - a maja naptár energiái



"Szolgáld az erőt" alciklus


A Szakrális Erő visszatérésének időszaka, mely a Szellem erősödéséről és az emberekkel való egyesüléséről szól, megteremti az 5. dimenziós létet.
   
A nagy ciklus 2010. október 22-én kezdődött, a vége 2013. július 25-e, ez összesen 1008 nap, ami felosztható 7x144 napra. Minden szakasznak megvan az üzenete, mely segítségével végigjárhatjuk az utat, behívhatjuk és beépíthetjük életünkbe a Szakrális Erőt. Ezalatt az 1008 nap alatt az anyagi világ egyre inkább instabillá válik, elvonódik belőle az energia, miközben felerősödnek a spirituális energiák.

A ciklus időszakaszai és feladatai:


1. „Vonzd be az Erőt” 2010. október 22. – 2011. március 14.
Ezalatt a 144 nap alatt meg kell találnunk önmagunkban és Felettes Lényünkben az Erőt. Meg kell tanulnunk behívni azt életünkbe, hogy feltöltse új energiákkal, és behozza az új lehetőségeket.

2. „Stabilizáld az Erőt” 
2011. március 15. – 2011. augusztus 5.
Az Erő behívása az első lépcső, mert azt meg kell tudnunk tartani a mindennapokban is. Ez az időszak a Szakrális Erő életünkben való stabilizálásáról szól, amikor is lehetőségünk nyílik megtanulni, hogyan lehet ezt az energiát minden pillanatban magunkon átengedni és megélni.


3."Szolgáld az erőt"
2011. augusztus 6. – 2011. december 27.

  Fontos a tiszta szándék, a magasabb rendű céloknak való alárendelődés, az egyéni vágyak helyett egy csoport, közösség érdekeinek kell alárendelődni, miközben megtartjuk tiszta Lényünket. Ez a szolgálat, és az Erő csak szolgálat által tud megnyilvánulni. Az önös érdekeket már nem segíti, a hatalom és a vezetés nem lehet cél többé. Meg kell tanulnunk alárendelődni az Univerzum akaratának, miközben felfedezzük, hogy mi volt születésünkkel a mi akaratunk. A kettőt összhangba hozva lehet ezt a csodálatos, ősi energiát tisztán, alázatosan használni.
A fenti, harmadik alciklus a szél hullám 4. napján kezdődik, a KIN 225 /KAN CHICCHAN/ vörös önálló kígyóval. A Szellem emberekkel való egyesülésének újabb szakaszának elindításra melyik hullám lenne alkalmasabb, mint a szél hullám. A szél pecsét ereje a szellem.
 Az erő behívása, stabilizálása után, ebben a szakaszban fizikai szinten is formát ölt /önálló tónus/ és megnyilvánul, vagyis megvalósíthatod ezt az erőt.
Formát ölthet fizikai tested megújulásával, azzal, hogy a fizikai testedben élve is egyre magasabb szinten tudod használni a spirituális, finom energiákat. A test-lélek-szellem egysége egyre teljesebbé válhat.
Kulcskérdés ehhez az, ami az egész ritmikus varázsló év kulcsa. Tartósan csak úgy lehetsz boldog és úgy válhatnak valóra folyamatosan az álmaid, ha alárendeled magad az Univerzum akaratának /az Isteni tervnek/, annak rád vonatkozó részének. Mert ideig-óráig megvalósulhatnak azok a terveid is, amelyek nincsenek összhangban az Univerzum, a lelked akaratával, de árnyékuk előbb vagy utóbb rád fog vetülni. Ahhoz, hogy a lelkeddel, a rád vonatkozó isteni tervvel összhangban cselekedj, meg kell nyitnod a szívedet, a szívcsakrádat minél teljesebben.
Szintén fontos, hogy ezt a rendelkezésre álló erőt ne csak a magad javára akard felhasználni, hanem tegyél, dolgozz másokért is, szolgáld a kisebb-nagyobb közösségeket.
Ritmikus tónus /rávilágító, kiigazító jellegéből adódóan/ idén nagyon gyorsan és határozottan megmutatja, ha nem a lelked, az Univerzum akaratával összhangban teremtesz. Ugyanis ebben az esetben kibillent az egyensúlyodból /fizikai, lelki, érzelmi, mentális egyensúlyodból/, és borulsz te is.
A konkrét nap energiáit is nézzük, hiszen az első nap Kin-je és kapcsolati hálója az egész időszak lehetőségeit és kihívásait is jól mutatja.
 A Kin225-ös, vörös önálló kígyóban benne van a vörös indító energiája. Az önálló formaadó késztetése. A test szellem összeköttetése.

Kapcsolati háló

  Vezető energia a vörös sárkány. A női teremtő erő és az ősbizalom témáját képviseli, azt, hogy ami megfogant bennünk, azt tudjuk megfelelően táplálni és tudjuk, merjük világra hozni. Tudjuk, hogy az Univerzum rólunk is gondoskodik, mi sem vagyunk mostoha gyerekek. Az igényeinket jelezzük, merjünk kérni és kérjünk is. Az ősbizalom legmagasabb szintű kifejeződése, ha teljesen rábízzuk magunkat Istenre, az Univerzumra. Csak azt kérjük, hogy segítsen nekünk. Nem mondjuk meg, hogy miben, hogyan. Az elménk sosem látja a nagy egészet s azt, hogy mi a legjobb nekünk az adott helyzetben, időszakban.
Okkult partner a sárga harcos (lunáris vagy planetáris tónusú), valamint a vörös kígyó (önálló vagy kristályos tónusú). Az egész időszak kihívásainak megoldásban segít, ha a megszerzett tudásunkat, a magasabb tudatosságunkat használjuk ahhoz, hogy az ocsút el tudjuk választani a búzától, és merjünk az így kialakult meggyőződésünknek megfelelően cselekedni.
Analóg partner a fehér önálló varázsló. Vagyis annyira jól, sikeresen éled meg ezt az időszakot, amennyire a lelked, isteni önvalód álmait öntöd formába.
Antipodiális pecsét a kék önálló sas. Annyira oldod meg könnyedén a ciklus feladatait, élsz a lehetőségekkel, amennyire sikerül tartósan magasabb tudatossági szinten benne maradnod a mindennapokban.
A nap mantráját, a napra vonatkozó részletes információt a napi KIN infó rovatban találsz.

Számmisztika szerint
A 225 szám nagyon erősen hozza a szolgálat, alázat témáját /kettesek/. 22-esként nagyon segítő tud abban lenni, hogy az intuíciónk, a finom érzékelésünk segítségével ráérezzünk, megtudjuk, hogy mi a helyes út, mi a helyes cél, és azt hogyan valósítsuk meg.
A 25/7–es szerencsés kombináció lehet. Benne van az 5-ös dinamizmusa, hite, ön-bizalma, rugalmassága. A szellemi és az anyagi találkozása, a 7-es által képviselt céltudatosság és szellemi tudás.
Az egész szám összesen kilencet ad ki. A kilences kihívása az, hogy rendet tegyük egy szakasz lezárása előtt. Elengedjük ami felesleges, pótoljuk a még hiányzó részeket, dolgokat.

Dr Lenkey Dorottya, Kin 33
http://hajnalura.qwqw.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése