2011. augusztus 10., szerda

2011. Augusztus – Lépéseink a Szeretet Útján




A hónap mantrája:
MINDAZ AKI VAGYOK ÖSSZEKAPCSOL ENGEM
A SZERETET ÚTJÁN EGYSÉGBE ISTENNEL!


Ez év augusztusa mozgalmas időszak, mely megpróbálja hitünket és szeretetünket. Olyan próbák sora áll elénk, melyekben bizonyíthatjuk, képesek vagyunk az eddig tanultakat alkalmazni és szeretettel tenni. Lesz ebben a hónapban olyan időszak, mikor kicsit magunkra leszünk utalva és a szellemi világok csak szeretettel figyelik ténykedéseinket. Lesz olyan időszak is, mikor pihenésre és önelemzésre lesz szükségünk, hogy beépülhessenek az eddig tanultak, és bizony lesznek erős, felkészítő napok is, mikor intenzív energetikai beavatások várhatóak. Ekkor önmagunkért kell tennünk.
A hónap végül is megérteti velünk, hol is tartunk most a fejlődésben. A régi dolgok már elkezdtek lebomlani bennünk és körülöttünk, de az újak csak tiszta, szeretetteljes elfogadással léphetnek be az életünkbe. Hitünkre most nagy szükség lesz, hogy mindenben és mindenkiben észrevegyük a nekünk felkínált lehetőségeket és befogadhassuk azokat. Így válik részünkké Új Világunk!
Jézus szerint az Augusztus hitet és szeretetet próbáló időszaka az évnek:
Ebben a hónapban nehéz felismerések várnak azokra, akik még mindig nem tudnak elengedni. A ragaszkodás ugyanis megkötő, lehúzó energia. Ami hozzánk tartozik önmagáért/önmagunkért a részünk. A Minden részeként, a Mindenség minden része a miénk: a Teljességben nincs megosztottság, az csak a ragaszkodásban létezik. Az engedés felismeri minden egységét és összetartozását. Mi értelme lenne bizonygatnod, hogy minden hajszálad hozzád tartozik, hiszen belőled nő ki. Nem a tárgyaink, vagy a környezetünk határoz meg minket, mert mindez általunk létezik és alakul, nélkülünk tárgyaink sem lennének.
Rá kell döbbenjünk és el kell fogadnunk, hogy mindenki és minden addig része az életünknek, míg általa tovább fejlődhetünk és utunkon járhatunk. Ha szeretettel üdvözlünk és engedünk el mindent az élet velejárójaként értelmezve a történteket, a birtoklási vágy nehezékei nem húznak lefelé többé.
Bizonyosságunk: minden a Szeretet útján halad, ha engedem

Ebben a hónapban akkor léphetünk tovább, ha felismerjük Önnön egységünket. Nem másban, vagy másnak élünk, hanem Önmagunk kiteljesedéséért és Lényünk teljességének felismeréséért.

Mi vagyunk életünkben a Közép-pont. Akár hisszük, akár nem, minden belőlünk indul ki. Minden érzés és gondolat. Minden vágy és cselekedet. Minden Fény és Szeretet.
Sokszor szoktam mondani, hogy a legnagyobb gát bennünk a mohó akarat. Mindent azonnal és látványosan akarunk. Ez az akaratosság, azonban épphogy akadály a megvalósulás útján, mert görcsössé tesz bennünket, és nem tud végigáradni rajtunk a beteljesülés.
Ami a megoldás: AKARJON BENNED ISTEN, TE PEDIG CSAK HAGYD, HOGY ÍGY LEGYEN!
Csak engedd, hogy az isteni Akarat vezéreljen. Saját akaratodat helyezd Istenébe és legyen az Ő Akarata a tiéd!
Ez a legcélravezetőbb dolog amit tehetsz, hiszen Isten mindenkinek a legjobbat akarja, azt ami az embernek a legjobb! Akkor miért is akarnál te mást?
Ne keverd össze a szabad akaratot a szabadossággal. A szabad akarat enged, a szabadosság ragaszkodik, bármennyire is az ellenkezőjét hirdeti. Ragaszkodik saját elképzeléseihez.
A szabad akarat átengedi a terepet az isteninek és ezzel a Gondviselésre bízza magát. Saját vágyait és céljait felajánlja a Kegyelemnek és szeretettel hiszi, minden az isteni Akarat szerint alakul. Így is van!
Ez nem azt jelenti, hogy ezután aztán már ne tegyél semmit, csak várd a sült galambot.
Itt a Földön emberként a cselekedeteid által válsz teremtővé. A kérdés csak az, mi mozgatja a cselekedeteidet? Az isteni-, vagy az emberi akarat?
Jó, ha a kettő – EGY! Akaratodat Istenébe helyezve, Ő általad akar. Ekkor cselekedeteidet a Gondviselés vezeti és a Szeretet útján lépdelsz…
Nagyon fontos, hogy ebben a hónapban a Türelem isteni erénye mindig vezéreljen minket. Sok olyan helyzetben lesz részünk, melyet türelem nélkül nem tudunk helyesen értelmezni és megoldani.
A türelem arkangyala Gábriel, aki az édesanyáknak is segít, hogy gyermeküket türelemmel és szeretettel várják, neveljék. Fordulhatunk hozzá útmutatásért.
Szűzanya szintén nagyon sok türelmet tud nekünk adni, ha kérjük őt.
Földanya pedig tulajdonságaink megértésében és változásában segíthet minket. Ő az, aki feladatainkhoz szükséges emberi tulajdonságaink fejlődésében vagy éppen azok elengedésében segíthet minket.
Mikor már egy tulajdonságon keresztül megtanultuk hibáinkat és erényeinket felismerni, akkor kérhetjük Földanyát, vegye el tőlünk a már számunkra nem tanító tulajdonságot, és a helyét pótolja azzal, amire szükségünk van.
Ha türelmetlen vagy, kérd meg Földanyát, hogy vegye el tőled ezt a tulajdonságot, vagy ha még tanulnod kell általa, akkor csökkentse annak intenzitását benned.
Csukd be a szemed és kösd össze szívedet Földanya szívével egy fényszálon keresztül. Küldj Földanyának szeretettel hálát a segítségéért, és kérd meg, segítsen elengedned a türelmetlenséget. Kérd, vegye el tőled, vagy csökkentse benned ezt a tulajdonságot.
Drága Földanya, szeretettel kérlek, segíts megszabadulnom a számomra hátráltató türelmetlenségtől. Visszaadom neked mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésemet, helyét kérlek, töltsd fel azzal az energiával, amire szükségem van. Köszönöm.
Egy rövid kis fohásszal magadba hívhatod a Türelem energiát.
Türelem arkangyala Gábriel és édes Szűzanyám!
Kérlek benneteket, töltsetek fel engem a számomra szükséges fénylő, isteni erénnyel, a Türelem energiával, hogy segítse megértenem mindazt, ami történik velem és útmutató legyen feladataimban.
Köszönöm.
Most pedig csak nyisd meg magad a fénynek és engedd, hogy feltöltsön.
Minden ami történik velünk, okkal van. Ha ismerjük és szeretjük magunkat, hittel és türelemmel képesek vagyunk elfogadni minden lehetőséget és megoldani minden feladatot.
Kívánok elég türelmet, hitet és szeretetet mindannyiunknak!

A hónap fontosabb energianapjai:
Augusztus 1. – A hónap első napján erőteljes tisztító hatás érvényesül. Átmosó energiák érkeznek és a bennünk lévő fenntartásokat hivatottak eltávolítani belőlünk. Csináljunk elengedő gyakorlatokat:
Hunyd be a szemed és lazíts… Csak magadra figyelj… a lélegzésedre, szíved ritmusára. Kezdd el önmagadat figyelni fentről lefelé, vagy lentről felfelé, ahogy neked jobb. Mindig egy testrészre figyelj.
Figyeld meg, milyen érzések vannak azon a részen… és lazítsd el tudatosan. Ha kellemetlen, fájó, szúró, feszülő az a tér, akkor ott blokkok vannak.
Ha ilyent tapasztalsz, kérd meg az angyalokat, jöjjenek most hozzád és hozzanak egy arany zsákot, amibe kirakhatod ezeket a negatív energiákat. Lásd, hogy megérkeznek és eléd tartanak egy aranyszínű zsákot, amit a szájánál szétnyitva fognak.
Most gondolatban a kezeddel nyúlj bele abba a területbe, ahol a blokk van, fogd meg azt és tedd ki eléd a zsákba. Érezni fogod a blokk keménységét, tömörségét, ahogy megfogod.
Majd ha már ezután képes vagy ellazítani azt a testtájat, haladj tovább… Minden területet lazíts el és rakd ki belőlük a blokkokat, negatív energiákat. Ha ezzel készen vagy, kérd meg az angyalokat kössék be a zsákot és vigyék el a rossz energiákat. Köszönd meg a segítségüket.
Ezután hívd magadba az Univerzum isteni Dimenzióiból a Szeretet éltető energiáit és töltekezz fel velük…
Augusztus 3. – 10 milliószoros nap és dimenziókapu aktiválás. A hónap és a nap száma (8+3) kiadja az év utolsó két számát 2011, így a két számerő összekapcsolódva egy energetikai spirált aktivál, ami lehozza a térbe az isteni rezgést, a 11-es mesterszám kódja alapján. Ez az isteni szám az összetartozás isteni érzését erősíti most bennünk. Erőteljes energiák érezhetőek, és ha megfigyeled központi erőtengelyedet, akkor érezheted benne is ezt a spirális mozgást. Koncentrálj ma a testi-lelki-szellemi összetartozásra és az isteni EGYségedre.
Mondogasd a mantrát: Testem-lelkem-szellemem tökéletes harmóniában és Egységben van.
Augusztus 8. – Az Új Föld energiái kaput nyitnak a Krisztus-háló terében, hogy rezgésükkel átjárják azt. Egy új energiafrekvenciát állítanak be a hálón, mely lágyan átrezgi vele az atmoszférát. A levegőben egy nagyon finom, apró hullámvonalakból álló fényenergia áramlik szét. Lejjebb érve ezek a hullámenergiák összekapcsolódnak és egy finom ringató erőt alkotnak. Magadban is érezheted ezt a hintázó mozgást… Ez az energia egyfajta ritmust ad, új időszámításra készít fel… Csak engedd, hogy hangoljon, és kérd szellemed és lelked segítségét az új ritmus felvételére.
Augusztus 10. – Befejeződik egy fejlődési és átalakulási ciklus a Föld és az ember energetikájában. Az aurába és a csakrákba is új energiák kerültek, amik most elkezdenek dolgozni. A próbák időszaka következik, képes vagy-e használni és úrrá lenni ezeken az új képességeken? Sok olyan helyzetet állítanak eléd az elkövetkező időkben, melyek önmagadnak bizonyítják rátermettségedet és felkészültségedet. Ne szomorodj el, ha még beleesel a régi hibákba és automatizmusokba, hiszen minél jobban figyelsz magadra, annál hamarabb észreveszed és szépen el is hagyod őket. Kérj türelmet és tisztánlátást feladataidhoz!
Augusztus 13. – Telihold és beavatás. Az ember 12-es energiarendszerének harmonizálása folyik a szellemi síkok segítségével. Az emberi szellem most olyan erőket és fényeket küld nekünk lelkünkön át, melyek a bekötött új energiákat rendezi el a folyamatosan fejlődő energetikai rendszerben. A Fénytestek kalibrálása folyik… Lehetnek különös testi érzeteid: szédülés, homályos látás, zúgó hangok hallása és olyan, mintha benned valami motoszkálna. Ezek csak ideig-óráig érzékelhetők, míg a harmonizálásuk folyik és utána sokkal energikusabbnak érzed magad. Kérdezd mindig angyalaidtól, mi az, amit most érzel? Hogyan segítheted a beépülést, átíródást? Lehet, hogy csak egy pár percre el kell lazulnod…
Augusztus 17. – 8 bolygó szellemi ereje kapcsolódik a Föld energiarendszerébe. A Földdel a 9 energiája, a teljesség fénye kötődik össze. Együttes erejük áthangoló minőségű és a magasabb dimenzióba emelkedést készíti elő. A bolygóerők olyan energetikai teret hoznak létre, melyeknek középpontja Földünk. Egy Fénykör központi tengelyébe kerülve Földanya és a mennyei Fények ereje kapcsolódik össze, ami a földi dolgok rezgését is megváltoztatja. A rezonanciaszintek elkezdenek újrahangolódni…
Augusztus 20-22. – Ez a 3 nap együtt fejti ki hatását és erőteljes változásokat hoz. Energetikailag egyre erősödő hatás érvényesül, ahogy haladunk napról-napra. Hasonló lesz energetikailag ez a 3 nap, mint egy beavató Szer, ahol az embert megtisztítják, felkészítik és beavatják a tudásba.
Itt ezt most szellemi szintekről kapjuk. Mindenkinek van személyes tanítómestere, aki felkészítette és elindította földi útjára lélekként. Ő most egy újabb beavatásra készít fel bennünket (egyébként a születés és a halál is egyfajta beavatás). Mély és tanító álmaink lesznek éjjel és felismerést, megértést segítő helyzetek nappal. A 3 nap folyamán olyan dolgok játszódnak le bensőnkben lelki és emberi szinteken is, melyek új szemszögből láttatják velünk a létezés dolgait. Újabb szakaszba léphetünk a sorsfejlődés útján: a Szeretet ösvényére. Érzékeink áthangolódnak az érkező energiáknak megfelelően, ezért néha furcsa érzeteink lehetnek, fényeket és formákat láthatunk a térben, amit fizikai szemmel eddig nem vettünk észre. Ezek olyan fényszimbólumok, melyek ezt a hangolást szolgálják. Csak engedd, hogy dolgozzanak a Fényerők, és tudd, minden szükséges dolog benned van, csak fel kell ismerned…
Augusztus 26. – A befelé figyelés és az elemzés időszaka. Most látszólag nem történik semmi, de belül igenis nagyon fontos fejlődés és változás zajlik. A hangolások erőinek be kell épülnie, ezért a mozgalmas időszakokat mindig felváltja egy elemző és beépülő szakasz. Most ennek az ideje jött el. Néhány napig pihenj sokat és türelemmel figyelj minden változást magadban és körülötted. Ez az idő megteremti a lehetőséget a további fejlődésre. Őrangyalod most nagyon sokat munkálkodik energiarendszered harmonizálásán és testi-lelki kapcsolatod tökéletesítésén. Gondolj rá szeretettel és küldj neki hálát és áldást segítségéért.
Augusztus 29-30. – Ez a két nap egy újabb hangolást hoz. A Fény-DNS következő frekvenciája aktiválódik. A test átalakítása és finomhangolása folyamatos és kényes munka, ezért csak egymásra épülve történhetnek a szakaszai. Most a testi érzékszervek hangolása kezdődik a lelkiekhez. Már most is sokan láttak át egyszer-egyszer nyitott szemmel is a dimenziókon és figyeltek meg szellemi lényeket (tündéreket, manókat) közlekedni mellettük. Ez azért lehetséges, mert a szellemi hangolásoknál a fizikai érzékszervek frekvenciái időszakosan a lelki érzékekre állhatnak rá. Ahogy a dimenziók egyre közelebb kerülnek és az őket elválasztó „fény-membrán” vékonyodik, az érzékszervi tapasztalások is finomodnak. Lelki érzékszerveink intuíciónkon keresztül adják le jeleiket az embernek. Ez a hangolás intuitív érzékelésünket fejleszti, de ugyanakkor fizikai érzéseinket is erősíti.
Augusztus 31. – A hónap utolsó napja olyan, mintha álomszerű történések között lebegnénk. Kicsit furcsa, valótlan képek és érzések között. De ezek a valótlannak gondolt dolgok igenis valósak és igaziak. Tudatunk egy eddig nem ismert része kezd bekapcsolódni létezésünk e szakaszán az életünkbe. Hozzá kell szoknunk, meg kell ismernünk ezt a finom, fénnyel teli, magasan rezgő részünket is. Az agyi területek és féltekék összehangolása folyik. Amíg a jobb és bal agyféltekénk nem tud együttműködni és harmonikusan összekapcsolódni, az isteni tudatosság csak egy szintig tud teret nyerni bennünk, mert mindig az elemző felünk akar majd iránytani. Most egy kicsit megmutatkozik előttünk a másik, beleérző oldal is, hogy tapasztaljuk, egyik sem teljes a másik nélkül. Engedd, hogy a tapasztalás részeddé váljon és tanítson téged.
Ez a tapasztalás előkészít szeptember energiáira, melyek képességeidet hívják majd elő.
Szeretetteli lépéseket és csodás tapasztalásokat kívánok!
Áldással
Pusztai Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése