2011. augusztus 23., kedd

Csupán választás kérdése?



Mi lenne, ha megengednéd magadnak a felismerést, hogy egy isteni galaktikus küldetésben veszel részt? Mi van akkor, ha ez az utazás eonokkal ezelőtt kezdődött, évezreden keresztül bontakozott ki és most eljött az ideje, hogy hiperszonikus sebességre kapcsoljon? 
Készen állsz arra, hogy teljes mértékben felébredj az álomból? 
Készen állsz, vagy sem,  de felébredsz! Az évezredek óta tartó utazás most végtelen fordulatszámra kapcsol és tetszik, vagy sem, már úton is vagy. Függetlenül attól, hogy mit hiszel ebben a pillanatban, ezt az utat te magad választottad. Ezért vagy ezen a bizonyos bolygón, a történelemnek ebben az adott pillanatában. 
A választási lehetőség egy ajándék és jelenleg a  választás idejében élünk. Lehetőségek egész sorával vagy körülvéve egyszerűen azáltal, hogy élsz. Minden egyes napon számtalan döntést kell meghoznod. Ez az erőteljes energetikai eszköz, melyet választásnak nevezünk, egyenesen a szabad akaratból következik, ami a bolygónk hatalmas előnye. Eljött az ideje, hogy tudatosabbakká váljunk nap mint nap meghozott döntéseinkkel kapcsolatban. Azon képességünk, hogy bölcs döntést hozzunk, hatással van mindenre, amit itt tapasztalunk. Az életet érintő választási lehetőségek mind elhalványulnak azokhoz képest, melyek most, ebben a pillanatban rád várnak. A lelked egy lépést előre lép. Egy halk kis hang a szívedben arra vár, hogy meghallják. Hajlandó vagy hallgatni rá? Készen állsz arra, hogy felismerd a belső igazságod és tudatos döntést hozz? Minden pillanatod egy korábbi döntésed eredménye, aminek a legizgalmasabb része az a tudás, hogy minden döntés tökéletes. Képzeld el, azt a felhőtlen szabadságot, amit annak tudatában tapasztalhatsz meg, hogy minden egyes döntés, amit meghozol, tökéletesen helyes! Vizsgáld meg ezt a nézőpontot: tudatosságodtól függően minden pillanatban a tőled telhető legjobbat teszed. Csak az önmagunk feletti ítélkezés és az idő tévese érzékelése az, ami arra késztet, hogy állandóan felülbíráljuk döntéseinket. Ahogy nyitottá válunk egy mélyebb önbizalom felépítésére, új ismeretekre és a saját belső bölcsességünkre, választásaink minősége megváltozik. Ekkor tudatos és szeretetteljes Társ-teremtőkké válunk. Emlékezz: nem létezik rossz döntés! Ha bármely pillanatban megkérdőjelezed a döntést, melyet meghoztál,  ez pusztán annak a megerősítése, hogy a megfelelő ösvényen haladsz.  Egyszerűen csak elég szeretetet tanúsítasz önmagad felé ahhoz, hogy belső vezetésedtől visszaigazolást kérj. 

Mi lenne, ha úgy döntenél, hogy elhiszed: a világodban minden tökéletes volt - ahogyan az is volt, és most is az? Mi lenne, ha fenntartás nélkül megbíznál saját belső vezetésedben és tudnád, hogy pontosan a megfelelő szavakat adja a szádba és a szükséges cselekedeteket lépi meg az adott helyzetben, amiben éppen akkor vagy? Mi lenne akkor, ha minden pillanatot az vezetne, aki valóban mélyen szeret téged? (Zadkiel arkangyal)

Forrás: Srí Ram Kaa - Kira Raa: 2012 van választásod! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése