2011. augusztus 4., csütörtök

Hogyan hatnak egymásra a számok?



1 Az előző evolúciós ciklus (9) során elért eredményeken felbátorodva az új ciklusban is elindítod a kutatást identitásod és céljaid megismerésére (1). Hogy megtalálhasd önmagad és célodat, érintkezni és együttműködni kezdesz (2) azokkal, akik ugyanazon az úton járnak, mint te.

2 Ahhoz, hogy a többiekkel való együttműködésben (2) megtaláld a valódi egyensúlyt, határozott képpel kell rendelkezned saját magadról (1), és összhangban kell lenned valódi érzéseiddel (3). 

3 A 3-as szám kiegyensúlyozásához eltökélten és határozottan (4) kell követned saját érzéseidet, nehogy ingadozásra késztessenek a társadalom és a környezetedben élők elvárásai (2)

4 A fegyelem (4) abból származik, hogy valódi érzéseidnek megfelelő viselkedést alakítottál ki (3), és ez lehetővé teszi számodra, hogy életed minden változása közepette is szilárd életutat vázolj fel magadnak (5).

5 Élettapasztalataid integrálására (5) akkor kerülhet sor, ha cselekedeteidben fegyelmezetté (4) válsz, és megtanulod felvállalni a felelősséget (6) azért, amit teszel.

6 Miután tapasztalásaidat egészséges és következetes módon megéled (5), elmélkedni kezdesz önmagadon (7). Az önmagaddal való egészséges kapcsolatot megteremtve másokkal is egészséges kapcsolatba kerülhetsz (6).

7 Mivel külső kötelezettségeidnek jól megfeleltél (6), már jut időd az isteni éneddel való belső kapcsolat ápolására is (7), ezáltal pedig sokkal közvetlenebbül kapcsolódsz valódi erőforrásodhoz  (8). 

8 Azzal, hogy belső bölcsességedre és fényedre fókuszálsz (7) átveszed sorsod irányítását (8), és ettől kezdve  kezded lehetségesnek érezni életed álmának megvalósítását (9).

9 Ahogy önmagadért felelősséget vállalsz, megnő benned a vágy a mások kiteljesedésének segítésére (8).  Megszületik benned a felismerés: álmod megvalósítása az egész emberiség javát szolgálná (9). A közjó szolgálata révén felfedezheted saját páratlan egyéniségedet (1).


Lynn Buess

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése