2012. január 3., kedd

KristályFényMagok aktiválása





Ez a Karácsony sokatok számára Áldást hozott, és az Élő Fény születését. Ez a test fájdalmával járhatott, amelyet sok ember nem tudott hálával fogadni, hisz nem ismerte fel a lényegiségét.

A fej égető, hasogató fájdalma, a tarkó lüktetése, a szem égése, és elhomályosodása, a fül hasogató fájdalma a tarkóban és a homlokban lévő KristályFényMagok aktiválását jelezte. Ahogy beindult a pulzálásuk, és felvették a kapcsolatot az információs központjaikkal, ez hatalmas fájdalommal járhatott, hiszen utat kellett törni e fénynek maga előtt.

A torok csakra KristályFényMagja a kezek, a tüdő, a váll bemerevedésével kezdődhetett el, amit felválthatott a torok, orr váladék elindulása, náthás, influenzás tünetek.

A szív csakra FényMagja már sokatoknál beindult az év folyamán. Szívritmus zavarok, idegrendszeri és gerincproblémák kísérhették.

Az erőközpontotok FényMagjának az aktiválása a gyomorra és az emésztőrendszerre gyakorolt erőteljes hatást.

A teremtő csakra FényMagja pedig a női és férfi nemi szerveket gyötörte meg elsősorban.

A lélek 7 pecsétje töretett fel az év folyamán, aminek a végén a gyökér és a korona csakra harmonizálásának eredményeképpen sokak belső hallása és látása felerősödik. Ezért szólunk most nektek arról, hogy a belső hallás azt jelöli meg az emberben, hogy olyan gondolatok jelennek meg benne, és olyan dolgokról szól, amelyet az emberi agya elötte sosem gondolt, és nem tapasztalt. A hallás nem azt jelenti a kezdeti állapotban, hogy ugyanúgy hallotok mint a társaitok hangját. A FényMagok fogják a frekvenciákat és közvetítik az agyatok felé, ti pedig átalakítjátok cselekedetté, vagy hanggá.


Szólnunk kell még a teremtő álmokról. Ebben az évben sokatoknál az álmok nagyon felerősödtek és tartalmassá váltak. A belső világátokból feltörő kép és érzésminták kivetültek a külső világotokba, és megteremtették nektek azokat a körülményeket, amelyek álmaitokból feltörtek. Így váltak valósággá a félelmeitek, vagy a sikereitek. Erre azért volt szükség, hogy a belső világotokban felnyílt és felszínre emelt elfojtások és sok ezer éven keresztül cipelt és elzárt emlékezetek végre a felszínre jöjjenek és tapasztalássá , megoldássá tudjátok őket fordítani, ezáltal egyre több és több erőhöz jussatok.

Más álmaitok, főleg azok, amikre emlékeztek jósló álmok voltak. Bevetítettük a helyes megoldásaitokat, vagy pedig figyelmeztettünk benneteket a téves döntésekre.

Sokszor kaptatok lehetősége a javításra, a helyesbítésre. Minden helyes döntésetek valamelyik KristályFényMagon lefejtett egy megkövült réteget.

Most Karácsonykor azoknak a lelkeknek, akiknek a jövő évben komoly munkájuk lesz a többiek megsegítésében, a világ átrendezésében, felpattant Isten Kegyelméből a munkájukhoz legfontosabb fénymag teljesen. A többin is már hatalmas rések vannak, de a szív a torok és a homlok csakrának tökéletes fényben és csillagkötésben kell dolgozni a januári holdújévre. Ez az emberiség számára elhoz még egy hatalmas ajándékot. A SárkányRend, amely a csillaglét egyik legnagyobb védőmechanizmusa visszanyeri szabadságát, és Kegyelmet kap, mert bejárta a hadak útját, és végre leteheti több évezredes karmáját, amelyet a csillagtérben való bukásokkal hoztak létre. Ez szorosan összefügg a Szíriusz csillag fényének felerősödésével, és így az Isteni Rend és Igazság újra érvényesülni kezd az Emberek szívében és világában.

Csodás és nehéz időszak áll mögöttetek, és előttetek. Az a mély és tehetetlen fájdalom , amely több ezer évig gyötörte a lelketek, most végre gyógyulást kap. Ne várjátok azt, hogy ez fájdalom nélkül való, és nem kell tennetek semmit sem. Istenbe vetett hitetek nagyon meggyöngült a sötétség ideje alatt, és már nem is értitek ennek a hitnek a lényegiségét. Ezt kell életre hívni magatokban, és felfedni az elzárt emlékezeteket, amelyben ott az Igazság.

Akarjatok emlékezni a fájdalmak ellenére is, mert ezáltal tudtok ellentmondani minden ellenetek szóló hamis ígéretnek. Azok, akik ezt tették veletek hosszú, hosszú ideje már, akiknek sokan eladtátok lelketek egy részét, hogy megkönnyebbedjen a létezésetek, nem adják könnyen a hatalmukat. De az Isteni Igazságszolgáltatás fölöttük is érvényesül, mert mára képes volt annyi emberi testben létező felébreszteni a FényMagját, hogy a csillakötések újraépültek, hogy elértétek saját erőtökből az Istenhez vezető csillagösvényt.

Adjatok hálát azon társaitoknak, akik sokszor erőiken felül dolgoztak azért, hogy le ne késsétek a csatlakozás időpontját, akik képesek voltak mások helyett is gondolkodni és cselekedni minden szinten.

Áldás és Kegyelem kíséri utatok a holdújévig. Éljetek vele.

Szólunk még a magyar lélekmintáról, amelyet oly sokan félreértelmeztetek.

A magyar eredendően egy lélekminőséget jelöl, amelynek az eredendő csillagfénye a Szíriusz 4. dimenziós létezéséhez kapcsolódik. A magyar lélek hord egy olyan erőteljes Isteni Rend szerinti életmódot, ahol nincs helye hatalomnak, hazugságnak, birtoklásnak. Őbennük csak a csillagösvényt járó szabad lélek életre hívó törekvése van jelen. Nem az országhatár jelöli meg a magyar lelket, hanem ez a fényminőség, éljen a világ bármely pontján. Őbenne a KristályFényMagok egy olyan központi információs bázishoz kapcsolódnak, amely a KristályMagok kialakulásakor még 16 szellemicsaláddal tartotta fent a kapcsolatot, majd a korszakok váltakozása folyamán 12, 9 és 7 szellemcsaláddal maradt kapcsolatban. Ennek a korszaknak az elején pedig levált a csillagösvényről, csak az emlékezet maradt fent, amely mára már eltorzult. 


A KristályFényMagok uralásáért nagyon sok vér folyt a világotokban. A vérvonalak azonban mára összekeveredtek , a KristályFényMagok pedig teljesen bezárultak. Ahogy közeledtetek a lineáris időtökben az Idők lejártához, úgy kezdtek megszületni egyre tisztább és tisztább FényMaggal rendelkező lelkek, akiknek ÉlőFénye volt még, bárha zártan is. Őáltaluk születtek meg olyan sarjak, akik egyre több és több karmát voltak képesek letudni egyre rövidebb idő alatt, és így a Magok zárt burka egyre inkább repedezett. A KristályFényMagok központi helye, amelyhez csatlakoznak, és amely a csillagösvények fényét gyűjti magába, az információs központ magja, a Korona, már aktiválódni kezdett a 2000.-ik évetekben, és ez gyors ébredésre késztette a lelkeket, akik késésben voltak önmagukhoz képest. Minden évben újabb és újabb csillagnemzetséggel tudta felvenni a kapcsolatot, és információt hozni vinni az emberek és csillagvilág közt. 

Ez az üzenet sok háttér információval is szolgál az értő füleknek. Az értelem és az emlékezet tágulása már képessé tesz benneteket a sokszintű értésére a szavaknak. Gyakoroljátok ezt tudásotok.

Írta: Kosztich Évi 2011.12.26.
tunderkert.eoldal.hu





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése