2012. január 18., szerda

Michael családja - A lélek önbizalma



Különleges kérés

Copyright 2002. Steve Rother
Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a www.Lightworker.com/beacons/címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.lightworker.com/ címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért.


ÜDVÖZLET OTTHONRÓL

A számok ereje

Tudtátok, hogy minden megtett lépésetek, energetikai nyomot hagy? Ösvénynek vagy energetikai lenyomatnak is nevezhetitek, mely jelzi annak tényét, hogy ott voltatok. Amikor utatokat keresitek, ti magatok építitek fel azt.

Ez az emberi tapasztalatnak egy nagy kozmikus tréfája. Minden személy, akivel valaha is kapcsolatba kerültetek és akivel energetikai cserébe léptetek, módosította életeteket azzal, hogy kapcsolatba került veletek. Minden alkalommal megváltoztok egy kicsit, amikor egy emberi lényt megérintetek és energiát cseréltek vele. Egy közösséghez (ha akarjátok szervezethez) tartoztok, mely nagyon diszkrét módon energiát és hátszelet ad nektek. Bizalmat kölcsönöz nektek. Ez a ti valódi lélek családotok. Ma, erről a családról akarunk beszélni nektek.

A játék természetéből adódóan, nagyon lényeges volt, hogy megfeledkezzetek erről a lélekcsaládotokról, és egyeseknek közületek egy nagyon jól sikerült. Nagyon fontos volt számotokra, hogy megtegyétek, hogy saját belső bizalmatok megtalálására motiváljon ez titeket. Most, megpróbáljátok elképzelni, milyen lenne, ha kitörölnétek az álmot szemeitekből és egy igazi teremtő erejére ébrednétek! Ma, királyi örökségetekről szeretnénk nektek beszélni, hogy ily módon segítsünk nektek lelki önbizalmatok elnyerésében.

Amikor Otthon vagytok, nincsenek problémáitok a bizalommal, mivel állandóan családotok energiája vesz körül titeket.

Amikor az Egésztől vehetsz energiát, mindig emelkedett a bizalmad. Mivel a szétválás játékát játszátok, úgy érzitek, hogy mindent egyedül kell megtennetek. Nagyon nehéz ezekkel a megértésekkel átkelnetek a fátylon, bár ezt próbáljuk megtenni most, ebben a pillanatban. Ma, szeretnénk nektek egy drágakövet adni (amit szívetekben hordozhattok), mely darab segít nektek visszaemlékezni. Létezik a fátyol felénk eső oldalán egy angyal család, melyhez ti is tartoztok, egy család, mely a ti eredeti spirituális családotok. Ezt a családot, Mihály családjának nevezik. Sokkal grandiózusabb annál, amint valaha is elképzeltétek.

Hogyan látják az angyalok az Otthont (az angyalok víziója az Otthonról)

Ahhoz, hogy teljes mértékben leírjuk nektek ezt, vissza kell vonulnunk, hogy leírhassuk nektek az angyali partokat és azt, hogyan néz ki ez a fátyol felénk eső oldalán. Tudatában vagyunk annak, hogy sok víziótok van az angyalokkal. Ti azt hiszitek, hogy ezeknek a kis, fiatal angyaloknak, kicsi testük és aranyos kicsi szárnyaik vannak. Még nem tudnak repülni ők, de talán, egy napon...

Kedveseim, sajnálom, hogy kiábrándítunk titeket, de nincs szükségünk szárnyakra ahhoz, hogy repülhessünk. Még csak repülnünk sem kell nekünk, amikor Otthon vagyunk, mert csupán rá kell gondolnunk egy helyre és máris ott vagyunk. A szárnyak, melyeket ti láttok, nem toll szárnyak, melyeket aerodinamikus módon, a repüléshez építettek. Tulajdonképpen, ezek eszközök, melyek bizonyos célt szolgálnak: kiterjesszük szárnyainkat, hogy az emberek nagyságát tükrözzük. Az angyali part azért létezik, hogy segítsen nektek visszaemlékezni arra, akik valójában vagytok. Szeretnénk ezt sokkal komplexebben elmagyarázni számotokra, de tulajdonképpen nem kell... annyira egyszerű!

Legnagyobb célunk az, hogy megérintsük szíveiteket, az Otthon igazi szeretetével. Ha sikerül megtennünk ezt, akkor meg fogjátok találni a bizalmat akkor, amikor nagy szükségetek lesz rá ... amikor magányosnak érzitek magatokat. Érdekes dolog történik akkor, amikor bizalmat nyújtunk egy rejtőzködő teremtőnek. Elkezdi tágítani korlátait, hogy új dolgokat teremtsen. Elkezd felébredni álmából. Ez a mindenkori angyalok fő célja. Ne feledjétek, hogy a Föld nem az egyetlen játék. A Minden Létezőben több játék van, mint amennyit el tudnátok képzelni.

Célunk a dolgok egyetemes vázlatában az, hogy megérintsük szíveteket az Otthon szeretetével és önbizalmat adjunk számotokra.

Mihály családja

Mihály Arkangyalt sokféle módon látják. Ma, nektek a kollektív energia látásának energetikai módjáról fogunk beszélni - egy nagy lélek együttesről, akik egy bizonyos cél eléréséért sok evolúciós eont töltöttek együtt. E dolgot, ANGYALI SZÁNDÉK - néven ismerjük. Ebbe az irányba kölcsönöztük mindannyian az energiánkat. Nem annyira lényeges megértenetek ezt a dolgot, mint amennyire éreznetek kell ezt.

Nem lehetséges számotokra a fátyol túlsó oldalának teljes megértése, mivel saját kapcsolataitok nem engedélyezik ennek nagyságának meglátását. A mi küldetésünk az, hogy kiterjesszük szárnyainkat és segítsünk nektek visszaemlékezni arra, akik valójában vagytok.

Szárnyaink abból a célból léteznek csupán, hogy megmutassuk nektek az emberek fenségét... segítve titeket teretek fenntartásában... segítve elnyerni önbizalmatokat olyan lélekként, aki Embert játszik. Annyi kell csupán, hogy pár sikeretek legyen épületetek alapkövéhez, mivel nagyon jól csináljátok ezt a dolgot. Amikor rendelkeztek a sikernek, a lelki bizalomnak eme vibrációjával, nagyon könnyű számotokra hozzátenni azt, ami növekedéseteket és tovább haladásotokat elősegíti. Ma megadjuk nektek ezt az ajándékot. Segítünk nektek ezzel az elemmel: tudjátok meg, hogy az angyali partokhoz tartoztok.

Mihály Arkangyal angyali célja, az Igazság. Abban áll, hogy segít nektek megtudni saját igazságotokat. Amikor kimondjuk az Igazság - szót, az emberek azonnal véges természetű teremtényként azt hiszik, hogy csak Egyetlen egy létezhet. Nem, sok igazság aroma létezik. Nem azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek megtalálni az Igazságot, hanem azért, hogy segítsünk nektek megtalálni, saját igazságotokat. Nem azért vagyunk itt, hogy megadjuk nektek igazságotokat, sem azért, hogy megmondjuk nektek melyik az, vagy valamilyen módon felé vezessünk titeket. E dolog nem történik meg a Szabad Választás Bolygóján. Mi, angyalokként, engedjük, hogy mindent szabadon csináljatok és megpróbáljuk megtalálni azt a siker darabkát amiben már részesültetek és amely valahányszor rágondoltok, hogy milyen szép volt, mindig mosolyra késztet titeket. Mi, foghatjuk ezt a darabkát és tovább építhetünk rá a siker és önbizalom energiájával.

Nagyon sok eszme és történet van az angyali partokról és a mennyben lévő angyalokról és annak módjáról ahogyan eljövünk és közbeavatkozunk a ti világotokban akkor, amikor szükséges. Az angyali beavatkozás megszokott dolog volt a játék kezdetén, azonban idővel, már nem volt olyan nagy szükség erre. Belépünk életetekbe és néha, különféle területeken dolgoztunk veletek. Mégis el kell mondanunk nektek, hogy a mi tapasztalatunk nagyon különbözik attól, ahogyan ti felfogjátok. Tulajdonképpen most, kevesebb angyali beavatkozás létezik, mint eddig valamikor a bolygó történetében bármikor, mivel most közeledtek az Otthonhoz. Nincs már szükségetek az olyan típusú figyelmességekre, amilyeneket a múltban tőlünk kaptatok. Meg kellett tanítanunk nektek, hogy másféle módokon tükrözzétek fenségeteket. Már nem mondjuk meg nektek milyen irányba tartsatok, mit tegyetek vagy mit ne tegyetek. A legjobb tükrözési mód most az, hogy segítsünk nektek saját sikereitekre építeni. Ezt tesszük mi és még ezzel az üzenettel is megterhelünk. Ez megajándékozza a lelket azzal a bizalommal, mely segít helytállni nektek az eljövendő változásokban.

Lépések az ember-angyallá váláshoz

Most rajtatok a sor. Ti váltok ember-angyalokká. Ez a következő lépés az evolúciótokban. Találjatok módokat arra, hogy egymással megtegyétek ezt és olyan felhatalmazást fogtok találni, mely oly módon átfogja bolygótokat mint eddig még soha. Beszéltünk az újraszerveződésről és annak módjáról ahogyan fizikai struktúráitok újrarendeződnek, a Föld bolygó új energiáinak fenntartásáért. Az emberi állat fejlődik, hogy egyre többet befogadhasson az Otthon energiájából. E dolog sikeréhez, sok változásnak kell megtörténnie. Megkérünk titeket gondoljátok át újból és találjátok meg azt a dolgot, ami a legfontosabbnak tűnik az életben. Ezt úgy tehetitek meg, ha először is saját bizalmatokat találjátok meg.

Megértjük, hogy ez nagyon megtévesztő, soknak közületek. Tudjuk, hogy nehéz embernek lenni. Ha nagyon könnyű volna, mindenki ember akarna lenni, ugye? Mivel embernek lenni nagyon nehéz feladat, csupán a legambiciózusabb lelkek jöttek ide, a Földre, hogy hozzáadják áramlatukat és embernek tettessék magukat. Nagyszerűen boldogultok még akkor is, ha nem látjátok kik vagytok és mit kellene tegyetek. A bizalom mindig ott van, csak hagynotok kell megjönni. Így emlékezhettek vissza arra, akik valójában vagytok. Ha engedélyezitek nekünk és azoknak az angyaloknak akik e célból dolgoznak, felerősíthetjük e kis sikert számotokra. Segíthetünk nektek megtapasztalni e kis siker darabkát, hogy egyre több bizalmat és sikert építhessetek rá, miközben mi lendületet adunk nektek. Ezért vagyunk itt, ha engeditek nekünk, hogy segítsünk nektek. Angyalként, ez a mi legnagyobb célunk.

A Lucifer kísérlet

Igen, számos téves fogalom létezik az angyali partokról. Most ezek egyikéről fogunk beszélni nektek, mely őrülten tetszik nekünk, mivel az embereknek olyan nagyszerű felfogásaik vannak! Érdekes, amint a ti szemeitekkel nézünk magunkra. Reméljük, meg fogjátok tanulni ugyanezt a dolgot és majd a mi szemeinkkel tekintetek magatokra. Ez a folyamat által, együtt fejlődhetünk és növekedhetünk. Amikor a ti szemeitekkel tekintünk magunkra, megtanulunk jobbá válni abban amit teszünk és azt, hogyan jussunk el a legjobb módon az Új Emberiséghez. Olyan gyorsan mozogtok ebben a pillanatban, hogy olyan mintha egy mozgó célpontot próbálnánk elérni! A téves felfogás melyről beszélünk, a "Lucifer kísérlethez" kapcsolódik. Engedjétek meg nekünk, hogy egy teljesen más nézőpontból magyarázzuk el nektek.

Az emberiség egy nagyon erős polaritásban él. Azért jöttetek ide, hogy a polaritás tudatával dolgozhassatok. Azért jöttetek ide, hogy dolgozzatok a fent és lent, a jó és rossz, szeretet és félelem fogalmával és mindazzal aminek ellentéte van. Ti, csak akkor látjátok a dolgokat amikor teljesen ellentétesek egymással és hajlamosak vagytok ezekbe az irányokba haladni. Mindenképp, túl sok ideig nem lesztek már ebben a zónában, mivel áttértek a dualitás mezejéről - a hármasság/trialitás mezejére. A trialitásban, mindezek a víziók kiegyensúlyozódnak majd, mivel sokkal erősebben fogtok kapcsolódni egymáshoz és felsőbb énetekhez. Ily módon képződik ez a trialitás és mágikus látni amint az egész Emberiség megváltoztatja mindennapi életmódját. Nagyon érdekes követni titeket, ám ti néha nagyon féltek áthaladni ezen a szakaszon, bár nagyon jól boldogultok. Ti fogjátok segíteni a többieket.

Kezdetben nagyon fontos, hogy az emberek megértsék és a Mennyországot és az Otthont, a Föld tükröződésének lássák, e törekvések miatt, amikor emberi jelzőket helyeztek a fátyol túlsó oldalára. Ezért van nevük az Arkangyaloknak. Hát nem érdekes az, hogy mindannyiuknak földi nevük van? Csak azokon a partokon van földi nevük, melyek a Földdel foglalkoznak. A többi neveiket nem értenétek meg, kérünk higgyetek nekünk!

Kezdetben, hogy ezt az illúziót nyújtsuk nektek (polaritás mezőtökben), szükséges volt az, hogy a Mennyországban is eljátsszuk a polaritás játékát. Az egyik legnagyobb angyal előlépett és ezt mondta: "Én fogom eljátszani majd annak szerepét, aki látszólag az ellentétet képviseli". Talán soha nem fogjátok megtudni, mennyire nehéznek bizonyult az illető szerep. Talán soha nem fogjátok megtudni, mekkora igaz szeretetet fektettek bele ebbe a részbe. Ő volt Lucifer. Ő volt az, aki eljátszotta a Mennyországban a rossz fiú hihetetlen szerepét. Milyen csodálatos kísérlet... mivel olyas valamit adott nektek, amit összekapcsolhattatok az Otthon gondolataival! Nagyon fontos, hogy megértettétek a Mennyország fogalmát akkor, mivel polaritás teremtődött. Láthattátok a polaritást... és először értettétek meg az Otthont. Ez volt a Lucifernek nevezett angyal ajándéka. Kedveseim, Lucifer Otthon van.

Lucifer beteljesítette küldetését és oda ment ahová tartozik, az egyik valaha élt legnagyobb angyalként. Ő most Otthon van, mivel az embereknek nincs többé szükségük a polaritás tudat drámájára. Az embereknek nincs már szükségük egy gonosz entitásra, aki a fény fele vezeti őket. Most már sokkal fejlettebbek vagytok. Kérünk értsétek meg, hogy még mindig létezik polaritás. Minden nap boldogulnotok kell ebben. Soknak közületek vannak klienseik, akik blokkolódtak a polaritás helyzeteiben, poláris hitrendszerekben, melyekből nem tudnak kilépni.

Azt mondjuk nektek, hogy ezek a dolgok, a lélek önbizalmára alapozódnak. Ez felhatalmazást jelent. Ez jelenti azt az ajándékot amit Lucifer adott nektek. Annak lehetőségével hogy eljátssza ezt a szerepet, hogy ezután majd visszatérjetek családotokhoz és újból az egész részeivé váljatok, olyan ajándékokat kaptatok, melyeket semmilyen más módon nem kaphattatok volna meg. Itt léptek elő azzal a kis résszel, mely hiányzik belőletek. Benéztek a tükörbe és ilyen kérdéseket tesztek fel magatoknak: "Ki ez? Mit csinálok? Hová megyek? Mivé kellene válnom?"

Azért teszitek fel ezeket a kérdéseket, hogy megismerjétek küldetésetek célját. Először az utazást értsétek meg, mert ez az igazi út. A küldetés célja csupán az utazás következménye. Nem éritek el küldetésetek célját addig, amíg nem jöttök Haza. Nem kérjük tőletek, hogy egész életeteket a Haza érkezés előrevetítésével éljétek meg. Milyen szomorú utazás volna, mivel annyi szépség van utatokban! Nagyon sok dolog van amit kezdtek megérteni, amilyen az a hely ahol vagytok és amit megtehettek. Érdekes, amint nézzük, hogyan léptek a meghatalmazás felé. Oly sok mindent meg fogtok érteni a fényről, a sötét oldal felől! Sötétségetek mindig is hiányzott. Sötétségetek mindig is titok volt, egy porszívó, mely magához vonz minden körülöttetek lebegő kétes energiát és bedugja egy olyan lyukba, amit félelemből teremtettetek. Most elkezdtek a trialitás mezeje felé mozogni, főképp ti, akik ezt az üzenetet megkapjátok. Azért, mert kevesen vannak, akik a Fény fele vezetik az emberiség többi részét.

A játék megváltozik

Először arra kérünk titeket, hogy találjátok meg egyedi részeteket, amit majd megoszthattok másokkal is, mivel e dolog önbizalmat ad nektek. Ez segít majd kiteljesítenetek a folyamatot. Eddig sikeresek voltatok, kedveseim. Átmentetek egy egész játékon, amit ti építettetek fel magatoknak. Ti csináltátok a szabályokat, ti mértétek fel a lehetőségeket, ti mértétek fel az irányt amerre tartotok. És most látjátok, hogy az egész játék veletek együtt, mindenestől megváltozik! Ideje is volt: egész jók lettetek már ebben a játékban! Ti hoztátok mozgásba mindezt. Ti vagytok azok, akik a következő lépést megteszitek. Ezt a dolgot, az újrarendezési folyamattal és gondolataitok, eszméitek által teszitek. Emberek, most lehetőségetek van olyan gondolatokra, víziókra, eszmékre és fogalmakra, amilyeneket ezelőtt néhány évvel elképzelni sem tudtatok! Nagyon gyorsan mozogtak és néha arra kérünk titeket, hogy menjetek a lassúbb mozgólépcsőn, mivel ez segít nektek az energia asszimilálás folyamatában. Ám ti, természetesen az expressz felvonóba kell ugorjatok, hogy egyszerre a 600-ik emeletre érjetek és még járni is próbáltok ezek után, amikor kiléptek a felvonóból... és nem jösztök rá arra, miért annyira nehéz, embernek lenni!

Nagyon ambiciózus ember-angyalok vagytok, ezért szeretünk annyira titeket! Értitek, hogy egy evolúciós folyamatban vagytok? Megvalósítjátok azt, hogy amikor fejlődni fogtok, át fogjátok venni majd munkánkat/feladatainkat? Arra tartotok és eddig még soha nem történt meg ily módon. Ti lesztek majd, a második Szabad Választás bolygójának angyalai és örömöket és frusztrációkat fogtok megtapasztalni és ráadásul mindazokat a mókás dolgokat, melyeket mi veletek megtapasztaltunk. Ne várjatok! Most lépjetek, e dolog felé! Tegyetek ígéretet magatoknak és tartsátok szorosan azt a kis darab önbizalmatokat, mellyel rendelkeztek, függetlenül attól mennyire kicsi ez! Ez a kis darab összekapcsol titeket az Otthonnal és Mihály családjával, valamint az összes többi angyali családdal. Értsétek meg, hogy lehetséges az, hogy az emberek egy időben több családhoz is tartozzanak, a fátyol felénk eső részében. Nincsenek versengések, sem elbocsátások. A lényeg az, hogy ott legyetek a legnagyobb szolgálatért, amit csak adhattok, legyetek ott, hogy segítsetek és széttárhassátok szárnyaitokat, hogy tükrözzétek saját nagyságotokat, mely segít visszaemlékezni arra, hogy kik vagytok.

Vannak pillanatok, amikor benéztek a tükörbe és nem jöttök rá, hogy kik vagytok és ekkor jönnek a könnyek, mivel nagyon magányosnak érzitek magatokat. Ezeken a napokon, vastag a fátyol. Időnként mosolyt észleltek ajkaitok sarkában és kezdtek átlátni a fátylon. Bizonyos szinten visszaemlékeztek arra, hogy ez egy játék, amit játszotok és az élet könnyedén áramlik. Vannak pillanatok amikor széttárjuk szárnyainkat, hogy megtiszteljünk és irányítsunk titeket. Ez a mi személyes ajándékunk számotokra. Lehetőségetek van a legmagasabban használni az elkövetkező napokban. Ha azt választjátok, hogy a jövőbe léptek, segítünk nektek álmotokból felébredni. Ti lehettek azok, akik nagy változást hoztok majd ezen a bolygón. Megígérjük nektek.

Már befejeztétek a szabad választás játékát és mégis ezt kérdezitek magatoktól: "Mit tehetek? Hogyan tegyem meg a következő lépést? Hogyan segíthetem a körülöttem lévőket a következő lépés megtételében?" Olyan büszkén tekintünk rátok ezekben a pillanatokban, tudva, hogy követitek a mi munkánkat! Örömmel megadjuk nektek. Örüljetek az utazásnak! Ne feledjetek nevetni, ahányszor csak tudtok! Ez kiegyensúlyoz minden energiát és Haza hoz titeket. Értsétek meg, hogy Mihály családjához tartoztok. Ez születési jogotok. Ezt már sokszor megtettétek mostanig. A folyamat része ez. Onnan jösztök.

Amikor megtaláljátok ezeket a kis emlékeket, használjátok azokat ahogyan csak tudjátok! Hozzátok az Otthonba ezeket, fejezzétek ki életetekben és nyerjetek egy kis önbizalmat, mely növekedhet és építkezzetek erre a sikerre! Így léptek az ember-angyal lét felé; így teszitek meg a következő lépést, a szabad választás bolygóján. A Felemelkedés folyamata nem Haza érkezést jelent, hanem vibrációs szintetek felemelését, amíg ezen a bolygón vagytok. Milyen volna angyalnak lennetek és rendelkeznetek az angyalok minden ajándékával, egyedülálló erejével és képességével, ám fizikai testben? Szándékosan tettem fel nektek ezt a kérdést, mivel ti fogtok válaszolni rá! Erre haladtok.

Örüljetek az Utazásnak! Három biztatással búcsúzunk tőletek: bánjatok a legnagyobb tisztelettel egymással! Segítsetek egymásnak, ahányszor esélyetek adódik erre! Játsszatok szépen együtt!

Espavo

- A Csoport

2007. június 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése