2012. január 30., hétfő

2012 lehetőségeinek ajándékairól



A Tizenkettek Tanácsa üzenete Selacián keresztül

„Emlékezzetek arra, hogy a reménytelenség másik oldala tele van reménnyel, az igazságtalan másik oldala, pedig tele van igazsággal.”


„2012-ben egy, egyedülálló mega forradalom zajlik a bolygón...


2012-es évetek tele lesz, olyan és annyi kedvező alkalommal és választási lehetőséggel, mint még eddig sohasem volt. Ez a legradikálisabb paradigmaváltás, ami most történik veletek, azok közül, amit életsorozataitokon keresztül a bolygóval megtettetek. Ez azt jelenti, hogy azokat a változás magvakat, melyeket ti és mások is, oly sok idővel ezelőtt vetettek el magatoknak az egyik és a másik után, most kezdenek el szárba szökkenni.

Ezt a születési folyamatot többnyire zavarosnak fogjátok találni, mert az annyira kedvesnek tartott álmaitok keveredni fognak mások haragjaival és különböző rögeszméivel. Így néha kétségbe estek azért, hogy hogyan is tudnátok lépést tartani a változások táncaival, vagy a változásokat másképp élitek meg, mint ahogy azt elképzeltétek, vagy szeretnétek, hogy megjelenjen, mert azt szeretnétek, hogy az Örökkévalóság most nyilvánuljon meg.

Az alábbiakban néhány javaslattal élünk a tekintetben, hogy ebben az évben, 2012-ben, a legjobban tudjátok kiaknázni az elébetek kerülő lehetőségeiteket.


Öt javaslat, hogy minél többet tudjatok élni 2012 lehetőségeivel.


IDŐZÍTÉS: Ha valaha is volt olyan év bármikor, amikor szinkronban, egyidejűségben vagytok az isteni időzítéssel, akkor az most van. Ne legyen kétségetek afelől, hogy most van rá lehetőségetek összekapcsolódni az isteni időzítéssel. Végtére is ez bárkinek is egy természetes képessége, és ti képesek vagytok arra, hogy megtanuljátok azt, mi is az a mesterlét.

A többi ember számára, ti vagytok annak a bizonyítékai életetekkel, hogy a lelketekkel való időzítést ti tudjátok a legjobban véghezvinni. Ebben a szerencsésnek mondható évetekben, a legfőbb hasznotok abban áll majd, hogy meghívhatjátok a magasabb szintű bölcsességeteket, hogy segítse a cselekedeteitek időzítését irányítani, attól függően, hogy melyik dolgotok igényel gyors, gyorsabb intézkedést. Például, tanulságul szolgálhat számotokra egy társasági összejövetel is, egy olyan helyzetben, amikor nagyon fáradtnak találjátok magatokat, hogy részt vegyetek rajta. Ekkor az intuíciótok bökdösni fog bennetek, hogy igen is menjetek el, mégpedig azért, mert így találkozni fogtok valakivel a városotokból. Ez a személy, akivel egyébként másként nem találkoznátok, egy nap a barátotok és üzlettársatok is lehet. Ilyenkor új ajtók a nyílnak meg a számotokra, éppen ezért is minden figyelmet a belsőtökre kell összpontosítanotok, és akkor az időzítés megtörténik, úgy amikor az szükséges.


VÁLTOZÁSOK: Ismerjétek fel, hogy a barátaitok is változni fognak. Gyengébbé váltok, ha féltek a változásoktól, vagy passzívan álltok a változások elé, vagy netán küzdötök azok ellen. Az efféle válaszok a változásokkal szemben, csak késleltetik a fejlődést és megakadályozzák azt, hogy teljes fényetekben ragyogjatok. Fogadjátok el azt, hogy körülöttetek mindenhol változások lesznek, és hatással lesznek rátok és mindenkire nézve, és meg fogjátok ezeket nagyon is szeretni. Az elmúlt években már kaptatok egy kis ízelítőt, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban. Most 2012-ben hatalmas felfordulás zajlik, és végre eldönthetitek, hogy magatokhoz veszítek a hatalmatokat, miközben átestek a változásokon. Az erőtökben már az istenségetek ereje van és az nem ego-alapú erő. Ez biztosítja hozzáféréseteket a hatalmatokhoz, amikor összekapcsolódtok isteni valótokkal és szívetekkel.


KÉRDÉSEK, MELYEKRE VÁLASZOK ÉRKEZNEK

Időbe fog telni az, amíg ráébredtek arra, hogy mások gondolatai ne legyenek olyan hatással rátok nézve, mint a forgószél, arról, hogy mi történik majd ebben az átmeneti évben. Valójában rengeteg elképzelés kerül a felszínre, hogy mi történik most, és olyanok is, hogy kik a felelősek és kik hibáztathatóak ezekért, és miért is kell kétségbe esnetek. Maradjatok éberek, amikor meghalljátok majd ezeket a jóslatokat, megjegyzéseket, hozzászólásokat a világotok helyzetéről, állapotáról, barátaitok véleményeit. Hívjátok meg a belső bölcsességetek, hogy mutassa meg nektek a saját igazságotokat, és hogy ezzel segítsen emlékezni, rákérdezni azokra, amiket hallotok. Most nem engedhetitek meg azt magatoknak, hogy egy automatikus vezettetésre váltsatok. Tegyetek fel kérdéseket rendszeren, és kérdezzetek rá a saját kérdéseitekre is. Menjetek el olyan messze, olyan mélyre, amennyire szükséges ahhoz, hogy felismerjétek saját igazságotokat.


GONDOLATAITOK IRÁNYÍTÁSA: Vizsgáljátok meg a dolgaitokat több szempontból is, mert nem mindegyik szempontból fontosak. Olyan időben életek, amikor a (teremtői)játék során az ellentétek felerősödnek. Ebben mindenkire nézve az az általános, hogy meg fogjátok látni azokat a helyzetek, hogy az emberek rögeszméikkel merre hajlanak és fantáziálnak a jövőjükről, és ti odairányítjátok a figyelmeteket, ahol baj van. Amikor rájöttök arra, hogy hogyan és miért teszik ezt, akkor irányítsátok a figyelmeteket a jelenre, legyetek a lelkiségetekben, és erre rögzítsétek a fókuszotokat. Ne hagyjátok, hogy a félelmeitek és a kételkedéseitek legyenek befolyással a következő döntéseitekben. Emlékezzetek arra, hogy a reménytelenség másik oldala tele van reménnyel, az igazságtalan másik oldala pedig tele van igazsággal. Hívjátok meg lelketek igazságát, hogy fonódjon össze veletek, és hívjátok meg azt a képességeteket, mellyel meg tudtok birkózni a 2012-es év, tudatlanság-oldalával. Döntésetek el most, ma még, hogy bizakodóan tekintetek a 2012-es év elé. Mindent összevetve, ez a mostani évetek, 2012. ragyogásban fog eltelni.


EMLÉKEZNI ARRA, HOGY MIÉRT VAGYTOK ITT: Azért éltek itt és most a Földön, hogy segítsetek egy még szeretőbb világot megteremteni. Emlékezzetek erre, amikor gyűlölettel és előítéletekkel találkoztok. Ezek a válaszok lehetségesek csak a tudatlanságra és a félelem alapú tudatosságra. Az emberiség már oly sokáig aludta álmát, hogy átitatta félelem, és éppen ezért a szeretet áldásába kerülése, még egy kis időt igényel majd. Ti, mint Isteni VáltozástTevők vagytok itt, hogy élen járjatok a változásokban. Ti az első vonalban, az élen járva tudtok segíteni másoknak, hogy meglássák általatok, hogy lehet egy szeretőbb módon is élni.

2012-ben egyedülálló mega forradalom zajlik a bolygón, mert ezekben az időkben az emberiség egyre éberebben áll hozzá a saját átalakulási folyamata elé, és felébredt arra, hogy miért is szükségesek a változások. A ti feladatotok az, hogy jól használjátok fel ennek a forradalomnak a lehetőségeit, mert így tudtok létrehozni egy szeretettel teli világot. Nemcsak azért tegyétek ezt meg, mert erre vagytok kódolva, hanem tegyétek meg mindennapi tevékenységeitekben is.

Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal.


Mi vagyunk a Tizenkettek Tanácsa


Benefit from 2012's Opportunities -Selacia's Message from The Council of 12

Copyright 2012 by Selacia * All Rights Reserved * Selacia Main Website

via www.selacia.com/ thanks to Gilian www.shiftfrequency.com link to article
http://lightworkers.org/channeling/150159/selacia-council-twelve-benefit-2012-s-opportunities-6-january-2012

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Kapcsolódó bejegyzések linkjei:



Pozitív gondolkodás - tudatos valóságteremtés:

Adamus1 - Miért vagytok itt?;

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése