2012. január 22., vasárnap

Átalakulás




Ez évben elértünk a 4. dimenzió azon oktávjára, ahol mindenki még egyszer szembekerül saját árnyoldalaival. Mintha egy fekete lyukba lépne be, és tükörként látná maga előtt saját félelmeit, korlátait, s mindehhez nem lát segítséget. Nem lát, pedig rájöhetne, hogy egész eddigi élete mindehhez szolgált megtapasztalásokat. Önmaga választja szét önmagában a búzát és az ocsút. Addig nem engedi ki a fekete lyuk, amíg nehézség ül a testében, amely sárba húzza.

Ez a fekete lyuk a 4. dimenzió egy magasabb oktávjának tere, s minőségében megfelel a halál utáni lélekvizsgálatnak. Ezzel kiválasztja magának azt a fejlődési fokozatot, amelyet át kíván élni az elkövetkezendő időszakban. Ugyanakkor eldönti, hogy milyen munkát végez a továbbiakban. A mostani időszak szorosan kapcsolódik egy 1992-es döntési időszakhoz, ahol egy gyors változási folyamat indult el azoknál, akik most a fekete lyuk tükör termeiben fedik fel és mérik meg erejüket. 1992-ben kiválasztásra kerültek emberek, akiknek a teste és a lelke gyors és hirtelen változásoknak volt kitéve, 5. dimenziós impulzusok érték a fénytesteiket, és fizikai testüket és általuk lett felmérve, hogy milyen fejlődési ritmust bír el az emberiség.

Ez akkoriban igen nagy fájdalmakkal járt, sokuk kilépett önként adva életét, mert nem bírta az idegrendszerük a próbatételeket. Akik állták a sarat, őrajtuk kezdődött el a felemelkedési hullámok ritmusának ki kísérletezése is. Ők már kiléphettek a fekete lyukból, hogy elmondhassák az őket követőknek, hogy minden élethelyzeti nehézség megoldása egy-egy lépcsőfok. Nem jár megvilágosodás élménnyel, hatalmas látványos képességgel. Minden fizikai fájdalom egy egy blokk feloldása, egy-egy fal lebomlását jelöli.

A hatalmas fejfájások a jobb agyfélteke emlékezetének ébredését jelöli, és az áradás érzet beindítását. A gyomorfájdalmak azt jelölik, hogy a test kiveti a negatív energiákat. A tüdő problémái azt jelölik, hogy a lélek már nem elégszik meg a beszűkült léttel, alkotni vágyik. Megváltozott étkezési szokások, kialvatlanság mind mind a „nem szeretett” test reakciója, és azoknál jelenik meg, akik belépnek a felemelkedési hullámba. Megnőtt a telepátia, így a hazug gondolatokat és szavakat meghallják az érintettek. Az ítélkezést nem lehet már büntetlenül megtenni, mert mindenki értesül az ítélkező kicsinyességéről.

A manifesztáció felgyorsult, a negatív gondolat látható formát ölt pillanatok alatt. Ez már a 4. dimenzió alkotó tere, amely más gondolkodást igényel, és a szabad alkotás erejét. A fejlődést most leginkább a „mindennek és mindenkinek a pozitív oldalát meglátni és érteni” gondolkodás segítheti elő. A kritika, a megosztottság, a gyűlölködés beragasztja a fekete lyukba az elkövetőt, és addig nem enged, amíg át nem formálja a gondolatait. A Békének mindenre van egyszerű megoldása.

Sokan még játszanak a megosztottság tereiben, mert őket még nem érte el az indító hullám, így alszanak a tükör terem valótlan világaiban. Sokan már döntöttek, és nem hagyják el hatalmi tereiket, mert félnek, hogy nincs saját magukból fakadó hitelességük. Vannak, akik keresik önmaguk helyét az átrendeződő színpadon, és vannak, akik már átlátják a játéktér egy részét.

Mozgalmas év kezdődik, rengeteg lehetőséggel és cselekvési motivációval. Először fel kell ismerni, mi rejlik bennünk, és mivel tudunk változtatni a világunkon, és ha a döntés megszületett, a lehetőségek akkor jönnek el. Nem kapjuk készen, biztosra. Magunkban kell bíznunk, ismernünk kell önmagunkat, hogy a kapuk megnyíljanak. Nem fog érdek fűződni hozzá, csak felismerés.

Koszitch Évi - hála és köszönet érte!!!


tunderkert.eoldal.hu
2012. január 


Kép: Harmavison




2012 éves előrejelzések témakörben: 


Változások a Földön:


Felemelkedési tünetek:




Pozitív gondolkodás - tudatos valóságteremtés:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése