2012. január 13., péntek

Mihály családja - A Fény körei




A 20. század utolsó üzenete Steve-től:

Az információáramlás kezdetének kezdetétől a Csoport hallgatott származásáról. Mikor először kezdtem „csatornázni”, az emberek figyelmeztettek, hogy mindig bizonyosodjak meg arról, hogy ki küldi az információt. Azt mondták, ha a forrás nem hajlandó megnevezni magát az annak a jele, hogy a sötét oldalról származik. Ezért aztán azonnal feltettem három kérdést: „Kik vagytok? Hogy hívnak benneteket? És honnan jöttök?”

Azonnali választ kaptam tőlük a következő formában: „Három kérdést tettél fel, három válaszunk van rá: Semmi közöd hozzá, semmi közöd hozzá és semmi közöd hozzá.” Aztán meghallottam azt a gyengéd, szeretetteljes nevetést, amit azóta annyira megszerettem. Akkor nagyon meghökkentem és eszembe jutott a tanács, amit kaptam, így tájékoztattam az entitásokat, hogy nem csatornázhatom őket, ha nem azonosítják magukat. Olyan választ kaptam, amit sosem fogok elfelejteni. Azt mondták, „Tiszteletben tartjuk a döntéseidet” és ezzel eltűntek. Azután két napig csupán egy lyukat éreztem a szívem helyén, így hát visszatértem hozzájuk, és arra kértem őket, hogy folytassuk a párbeszédet. Kérésem pillanatában rögtön ott voltak, már vártak rám és én ismét egésznek éreztem magam. Még mindig haboztam, de végül megkérdeztem, hogy miért nem árulják el kik ők. Azt válaszolták: „Szeretnénk, ha az üzenetet szeretet tartalmáról ismernéd fel és különböztetnéd meg, nem pedig a rajta lévő bármilyen címkéről. Ez megkülönböztetés, az új energia első eszköze.” Aztán megmutatták, hogyan használhatom ezt az eszközt. Azt mondták: „Ha megpendíti a szíved húrjait, fogadd el sajátodként. Ha bármi mást, ennél kevesebbet érzel, akkor engedd el ítélkezés nélkül, mert egyszerűen csak másnak szól.” Aztán tovább léptek és rákérdeztek, hogy ha azt hittem, hogy ők a „rossz fiúk”, akkor miből gondoltam, hogy azt fogják mondani, hogy ők a „jó fiúk”. Nevettem és a kapcsolat erősödni kezdett közöttünk.

Szükségtelen említenem, hogy bizonytalanságom csillapítására rengeteg kérdésem volt a származásukat illetően, és néha sikerült ezt-azt elcsípnem. Elmondták, hogy soha nem inkarnálódtak a Földön, ám ha többet szerettem volna megtudni, az általános válasz a csend volt. Már hónapok óta jöttek az üzenetek, mikor először belefoglaltam egy pillanat ihlette utalást „a vállam feletti entitáscsoportba”. Akkor neveztem őket először „a Csoportnak”. Legnagyobb meglepetésemre, tetszett nekik, mivel nem itatta át túl sok titokzatosság. Ennek ellenére bármikor rákérdeztem, nem kaptam választ származásukat illetően.

Körülbelül egy múlva aztán jól megleptek. Miközben épp az üzenetek egyikét írtam, a Csoport majdhogynem a kontextustól teljesen függetlenül megjegyezte: „Most pedig olyasmiről beszélünk, amit már tudsz. Abból a családból származunk, amit te Mihálynak neveznél.” Nem voltam benne biztos mire gondolnak, de azt bátran állíthatom, hogy abban a pillanatban, amikor mondták, tudtam hogy igaz.

További magyarázattal szolgáltak származásukról egy, a Nyugat Virginia állambeli Charlestonban tartott élő chanelling során. Akkor nyíltan megmondták, hogy az általunk Angyali Birodalomként ismert helyről származnak. Még kaptunk egy kevés információt erről a témakörről mielőtt Bécsben találtuk magunkat, az ENSZ-ben tartott élő chanellingen. Ekkor számos alkalommal tettek utalást Mihály családjára. Elárulhatom, hogy azok a szavak a fejemben nagyon mély rezonanciát keltettek bennem. Néhány nappal később egy másik élő csatornázás alkalmával arról beszéltek, hogy Mihály családjának van egy konkrét fizikai helyszínen létező, a Földre nyíló portálja. Bár sokkal többet nem árultak el, ezt azonban sokszor említették a chanelling folyamán. Később, még abban az évben élő chanellinget tartottunk a mexikói Cancunban. Ezalatt a csatornázás alatt említették meg, hogy ez a helyszín, Mihály családjának portálja az óceánban van.

Rengeteg e-mailt kapok különböző emberektől, mivel a Csoport sok emberhez szól ugyanazokkal a szavakkal különböző szinteken. Néhányan nagyon izgatottak közöttük, mivel úgy érzik, tudják ki a Csoport. Hallottam már különböző emberektől, hogy Szíriusziak, Arktúriaiak, vagy hogy éppen a Plejádokról származnak, vagy a Szürkék közül és néhány olyan fajt is említenek, akiknek a nevét ki sem tudom ejteni. Az az érdekes, hogy én ezt kérdést már egyáltalán nem feszegetem a Csoportnál. A szívem mélyéből szólnak hozzám, és ez nekem megfelelő azonosítás. Most úgy tűnik, hogy készen állnak arra, hogy befoltozzanak néhány lyukat.

A Csoporttól: 1999. december 19.

Üdvözlet Otthonról!

A lelkek eme különleges csoportjával való összejövetelünk ideje minden egyes pillanattal egyre kedvesebbé válik számunkra. A Szabad Akarat Játékasztalán hozott döntéseitek a Teremtő energiájának végső kifejezései véges formában. A játékotok játszása során hozott döntéseitek lehetővé tették, hogy ismét abba az irányba induljatok, ami az Egységbe vezet. Szándékotokat, hogy így játsszátok a játékot egy fátyol mögött, ami elrejti valódi természeteteket, jobban becsüljük, mint gondolnátok. Szeretünk benneteket azon szándékotok miatt, hogy még akkor is a felsőbb igazságok után nyúltok, amikor még önmagatokban is kételkedtek.

Tudjatok róla, hogy sok szem követi az Univerzumban minden egyes döntéseteket. Még amikor nagyon magányosnak és kétségbeesettnek érzitek magatokat, még akkor is sokan vannak körülöttetek, akik erősen próbálnak osztozni fájdalmatokban. Így ők is részesei lehetnek a Játéknak, ami megváltoztatja a Minden Létező valóságát. A körülöttetek lévők száma meghaladja képzelőerőtöket. Ha láthatnátok milyen előkészületeket igényel ilyen óriási számú entitás összehangolása, könnyedén megérthetnétek milyen fontosak vagytok valójában. Ezért biztatunk benneteket olyan gyakran, hogy bánjatok egymással tisztelettel; mert mindannyian fontosabbak vagytok a Játékasztalon, mint azt látni vagytok képesek.

Az időzítés nagy varázslója most leengedi ujját azt jelezve, hogy ideje többet felfednünk valódi természetetekről. Ezen az összejövetelen a családról szeretnénk nektek beszélni, akit Mihálynak [Michael] neveztek. Mi ennek a nagyszerű családnak vagyunk - ti úgy mondanátok - a képviselői. Már az is mély rezgéseket kelt a testetekben, ha kiejtitek a szót. Ez az a családi vibráció, amihez nagyon kötődtök.

Látjuk a sok zavart, ami akkor támad, mikor spirituális dolgokat emberi jellemzőkkel próbáltok felruházni, úgyhogy bővebb magyarázattal szolgálunk, hogy segítsünk emlékezni arra, amit már tudtok. Amit/akit Mihálynak hívtok nem csupán egyetlen entitás, hanem energiák összessége, amik egységes vibrációt alkotnak. Ezért írjuk le családként. Habár a szám folyamatosan változik, a családot, amit Mihálynak neveztek, valójában 144,000 lélek kollektív rezgése alkotja a fátyolnak ezen az oldalán. A rendkívüli vibráció azért jött létre, hogy rendkívüli célt szolgáljon, és minden, ami ehhez a rezgéshez vonzódik, kapcsolatban áll ezzel a céllal.

Kicsoda Mihály?

Ő, aki „Istenhez hasonlatos”, a rendkívüli arkangyal, akit Mihályként ismertek. A legnagyszerűbb harcosok álladóan annak jogáért harcoltak, hogy minden háborúnak véget vessenek. Küszöbön áll a végső csata, mivel az emberiség úgy döntött, kardot ragad egy magasabb cél érdekében. Az eredeti csata olyan harc volt, amiben az angyalok kezdték azt hinni, hogy magasabb rendűek az embereknél, akikre vigyáztak. Ez tévút volt az energiában és Mihály volt az, aki szilárdan hitt benne és megértette, hogy ahhoz, hogy igazán erősek legyünk, szükségszerűen nyitottá és sebezhetővé kell válnunk. Mihály volt az, aki kardját kihúzva szilárdan kitartott saját igazsága mellett, és ezért elkötelezte magát a Fény mellett. Ezzel létrejött a családi vibráció, melyet sokan követtek. Ez a belső erő a domináns még ma is, mikor egyre többen kezdik magukhoz venni saját hatalmukat és állnak ki saját igazságuk mellett. Ebben rejlik a „Fény Harcosának” igazi ereje, akit Mihály arkangyalként ismertek. Ma Mihály családja ott áll vibrációs változásotok frontvonalán, amint a fejlődésetek következő lépcsőjére léptek.

Kavicsok a tóban

Vegyél egy kis kavicsot és dobd egy tóba. Rezgéshullámok köreit látod majd, amik a középpontból kifelé haladnak. Tulajdonképpen nem tettél mást, mint a kavics rezgését mozgásba hoztad a víz rezgésében. A kifelé haladó, kör alakú rezgés a kavics mozgó rezgése, amit a tó asszimilál. Ez jól példázza az energia univerzális folyamát, amint az összevegyülésen keresztül keresi az egyensúlyt.

Értsétek meg, hogy a kavics eredeti rezgése változatlan marad, amint a tó alján csücsül. Az igazság az, hogy ennek az egyetlen kavicsnak a bedobása örökre megváltoztatta a tó egészének rezgését.

És most figyeljétek meg a vízre gyakorolt hatást, ha egyszerre számos kavicsot dobtok bele, hogy magába foglalja azokat. Most számos kört láthattok a sebesen terjedni a víz felszínén, ezek pedig keresztezik egymást, egymásba fonódnak mialatt azt kutatják, hogyan válhatnának a tó egészének részévé. Mindegyik egyedi utat jár be az összeolvadás felé, de láthatjátok hogyan keresztezik más, azonos célú energiák útját. Az egymásba fonódó köröknek ezzel a képével kezdjük leírni nektek a családot, akit Mihályként ismertek.

Mihály családjának öröksége

Ez a választás családja. Talán beleszületsz ebbe a családba, talán a Játszma folyamán ezt választod, mindazonáltal ennek a családi energiának megtartása és őrzése mindig választás kérdése. Ennek a nagyszerű családnak a tagjai sosem hátrálnak meg a fény és sötétség konfliktusa elől. Úgy döntöttek, hogy minden területen a változások élvonalában járnak. Amint valaki egyetlen lépést tesz annak érdekében, hogy Fénymunkásként elfoglalja helyét a világban, azonnal kapcsolatba kerül saját belső erejével. Ez után a kapcsolatfelvétel után már igen ritkán lehetséges visszafordulni. A Játékasztalon mindent a szabad akarat irányít, ezért aztán lehetséges másik irányba löknötök magatokat. Ennek azonban meg van az ára. Ha hátat fordítasz magasabb célodnak, az tévútra visz az energiában, ez pedig energiáid gyors megcsappanását eredményezi. Ha megtagadod szíved sugallatát, hogy a legmagasabb célod érdekében cselekedj, az negatív hatással lesz biológiádra és felsőbb énedre. Csak akkor lehetséges elhagyni a családot és ezzel együtt annak célját, ha másik családot és ezzel együtt másik célt választ valaki. Ez lehetséges, mivel a legtöbben egyszerre több családhoz is tartoznak, mindazonáltal ilyesmi nagyon ritkán történik. Ennek a családnak az a dolga, hogy saját munkáját végezze és B-terves szerződéseket hozzon létre, legtöbben erre fogtok törekedni.

Hírnökök Otthonról

Még egyszer elismételjük, hogy léteznek az arkangyalokhoz közvetlenül, különleges szolgálattal rendelt lények. Ezek a közvetítők közvetlenül Otthonról érkezett útmutatások szerint hoznak létre kölcsönhatásokat a Játékasztalon. Ők az angyalok, akik néha ellátogatnak Játszmátokba. Csak olyan formában jelennek meg, amit hiedelemrendszeretek szerint el tudtok fogadni. Ezért van az, hogy sokan egyáltalán nem látjátok őket. Különleges lények ők, akik a mennyei létra felezőpontján tevékenykednek. Sokféle néven ismeritek őket. Nagyszerű lények ők, és ha megteremtitek számukra a teret, akkor ott lesznek, mikor a legnagyobb szükségetek lesz rájuk.

Az Otthon hierarchiája

Képzelj el egy hatalmas kört, amely a Mennyek közepén székel. Most lásd a kissé kisebbeket is, amik átfedik ezt és az egészet támogatják. Ezek azok, akiket a többi arkangyalként ismertek. Sokkal többen vannak, mint amennyit írásaitokban jelenleg szerepeltettek. Lássátok most a sok kisebb kört, ami kissé eltérő célokat kínál és támogat, mint a patronáló nagyobb kör. Ez egy egyszerű módja annak, hogy megértsétek az Otthon hierarchiáját. Így támogatja egymást számos család az egyesített cél érdekében. Ezen körök legnagyobbika Mihály családja. Ez a család hordozza minden nagyobb mennyei cél energiáját. Ezt a mindent átfogó célt osztottuk meg veletek számos alkalommal, ám a fátyol jellemzői nem teszik lehetővé, hogy tökéletesen megértsétek jelentését. Az egész angyali birodalom célja, hogy tisztelje és támogassa azt a részünket, ami ti vagyok. Ez volt a Lucifer kísérlet alapja, mivel itt a fejlődés ingáját jól kilendítették az egyik oldalra, ami lehetővé tette, hogy tisztán és egyértelműen meghatározzuk célunkat és szándékunkat.

Amint az energiakörök beleolvadnak a mozgásban lévő tó egészébe, képzeljétek el, hogy számos kör átfedi egymást. Az angyali családok ahhoz hasonlatosak, amit ti a Játékasztalon tágabb családként ismertek. Senkinek nem kell kizárólag egy családhoz tartoznia. Teljesen általános, hogy egy lélek több családnak is része egyidejűleg. A körök egymást átfedő részében minden magát azon a területen képviseltető család tagjai vagytok. Ilyen esetben természetes késztetést fogsz érezni az összes családi cél irányában. Ez kicsit zavarba ejtő volt számotokra, mivel a Játékasztalon szerettek egyszerre egyetlen célhoz kapcsolódni csupán. Mi azt mondjuk, hogy könnyen alkalmazkodtok majd az új utakhoz.

Angyali cél - a családi ügy

Sokszor kértek már minket arra, hogy írjuk le az angyali családok természetét. Az emberiség mostanra elég magas rezgésszintet ért el ahhoz, hogy elfogadjon néhány ezzel kapcsolatos alapvető igazságot. Számos család van az Angyali Birodalom belül. Akiket angyalokként ismertek, hírnökök, akik az ember által megkülönböztethető legmagasabb rezgést hordozzák. Olyan módon mutatkoztak meg nektek, amit könnyen megérthettek. Játszmátokba hívásotokra érkeznek, és csak Otthonról hoznak útbaigazítást. Nagyon szorosan együttműködnek segítőitekkel annak érdekében, hogy kapcsolatba léphessetek felsőbb énetekkel. Amit arkangyalokként ismertek valójában családok megjelölései. Minden arkangyalnak, vagy családnak van egy átfogó rezgése, ami egy különleges célt szolgál. Nem véletlenül hívjuk emberi társunkat [Steve-et, a közvetítőt] a Kard Őrzőjének. Eónok óta őrzi ezt a szerepet, és most ismét eljátssza. Azt is eláruljuk, hogy az sem véletlen, hogy Mihály arkangyalt mindig karddal ábrázolják. Játékasztalotok ugyanis a kard mindig az igazságot és a hatalommal való felruházást jelképezte.

A Mihályként ismert energia fontos szerepet játszott a Játszma kezdetén, és elnyerte az arkangyali státuszt és azon angyalok vezetőjévé vált, akik hűek maradtak a Fényhez a Lucifer kísérlet során. Mihály egész családja a „Fény Harcosa” címet viselte a Játszma első napjainak eredményeként. Most a forgatókönyv lassan véget ér, a Játszma utolsó napjait éljük, és ismét döntéseket kell hoznunk. Ez hívta ilyen erőteljesen cselekvésre Mihály családját. Most jött el az idő, mikor a Játékasztalon igazságod kinyilvánítása és kardod magasra tartása az emberiség felemelkedéséhez vezet a kipusztulás helyett. Ezek Mihály családjának jellemzői és legfelsőbb céljai.

A hatalommal felruházás attribútuma szükséges volt, hogy a szabad akarat Játékasztala ráébredjen a felsőbb igazságokra. Ezért van Mihály családja az ébredési folyamat élvonalában. Ebben a családban sok gyógyító mestert találsz. Az emberiség felébredése a Gyógyítók ébredésével kezdődik, akik újraegyesítik az egészet. Az ébredés következő szintjén számos gyógyító új szintre lép és megkezdi tanítói munkásságát. Vannak olyan Gyógyító Mesterek is, akik nem ennek a családnak a tagjai, de többségük energiája együtt rezonál a Mihály rezgéssel. Játszmátokban ezt neveznétek úgy mond „családi ügynek”. Először tanuljátok meg hogyan gyógyíthatjátok meg magatokat, hogy megtarthassátok a magasabb rezgéseket, ezzel fokozatosan magatokhoz ragadjátok saját hatalmatokat és megőrizhetitek azt, amíg a biológia korlátaiban vagytok. Ez már folyamatban van a bolygót most elöntő Második Felhatalmazási hullám révén. Nagy kihívás ez az emberek számára, mivel nagyon sokáig játszottatok e nélkül. Erőd megőrzése visszavisz téged majd teremtő erőid igazságába. Az egyesülés evvel az erővel hatással lesz majd a földi Mennyország megteremtésére.

Kapcsolat a Fény Köreivel

Mihály [-energia] olyan hatalmas kiterjedésű kristálytiszta rezgés, ami sokakat magához vonz. A Mihályként ismert család az energia, ami a Fény számos körét összeköti. Ez, mint minden más is, épp úgy áll a Mennyekre, mint a Földre. Már üzeneteink kezdete óta hangoztatjuk a spirituális családotokkal való újraegyesülés fontosságát ébredési folyamatotokban. Ez az a tett, ami hihetetlenül gyorsan emeli vibrációtokat, amint a felsőbb szintek felé haladtok. Ez is folyamatban van már a fátyolnak ezen a felén. A Fény sok köre ismét a kapcsolatfelvétel lehetőségét keresi. Az emberiség most ezt - az egységes tudatosság felé irányuló elmozdulást tapasztalja. Ahhoz, hogy a körök kapcsolódhassanak a Mennyekben, szükséges hogy a körök a Játékasztalon is összekapcsolódjanak. Ezt elősegíti, mikor ennek a nagyszerű családnak a tagjai azzal a szándékkal gyűlnek össze a Játékasztalon, hogy előre lépjenek.

Fény központok - egy közös álom

Az Otthon hív most, hogy a Fény e körei számos szinten kezdjenek összekapcsolódni. A család tagjaiként sokan halljátok ezt a hívást és megtaláljátok saját emberi értelmezéseteket rá. Van egy álmotok a Fény Központokról, amiket Gyógyító Központoknak is neveztek. Az álom, vagy inkább ahogy értelmezitek, arról szól, hogy olyan helyeket hozzatok létre, ahol mindannyian összegyűlhettek, hogy osztozzatok a tanulásban, a gyógyításban és a Fényben. Azt mondjuk, hogy ez az álom az Otthon felsőbb hívásának értelmezése arra, hogy kapcsolódjatok a Fény köreihez. Sokan próbáltatok Fény Központokat létrehozni, aztán úgy találtátok, hogy senki sem támogatja azokat. Sokan csalódtatok, mikor megpróbáltátok megteremteni, amit igaznak éreztetek a szívetekben. Hiányzik egy dolog ennek az eszmének néhány emberi értelmezéséből. Ez pedig a Fény Köreinek újra összehívása. Kérjük, emlékezzetek, hogy az eredeti hívás a Fény Köreivel való összekapcsolódásra vonatkozott, és arra hogy ezek ismét egymást átfedő kapcsolatba lépjenek egymással. Nem számít, mennyire volt tiszta a szándékotok, mikor ezeket a központokat építeni kezdtétek, ha a megvalósításban nem szerepel, hogy kapcsolatba lépjetek olyanokkal, akik ugyanazt az álmot látják, akkor az erőfeszítésetek nem talált támogatásra. Gyakran látjuk, hogy ezt az álmot fizikai helyszínekhez kapcsoljátok. Egy fizikai helyszín lekorlátozza a kör terjedését és gyakran az álom rövidre zárását szolgálja. Először értsétek meg, hogy az álom az általunk angyali célok családjaiként ismert Fény Köreihez való csatlakozás. Ha magatokévá teszitek ez eredeti hívásnak ezt a felsőbb aspektusát, az megteremti a szükséges támogatást. Értsétek meg, hogy habár lehet, hogy van fizikai helyszíne, az nem az igazi központ. Azok körül, akik őrzik ezt az álmot, ott kering a Fény Köre. Teremtsetek helyet a sokaknak, akiknek ugyanez az álmuk, hogy megoszthassátok a forrásokat, az eszméket és az információt. Teremtsétek meg a teret a számos eredeti spirituális családnak az újraegyesüléshez és egymás megtalálásához. Elsődleges célotok a Fény Körének létrehozása legyen, ami segíti az egységre törekvés folyamatát a Játékasztalon, ne csak az legyen, hogy másokat is összekapcsoljatok a fénnyel, hanem hogy a sok Kör is kapcsolatba lépjen egymással. Ez előmozdítja majd az eredeti hívás ügyét és teljes támogatást nyer a megvalósítása. És ez egyben teljessé teszi a kört a fátyolnak a felénk eső oldalán. Amint lent, úgy fent.

Itt az idő

Mindannyian türelmesen vártuk, hogy az Idő Nagy Mágusa jelt adjon. A jel megérkezett, azt jelezve, hogy itt az ideje, hogy magasabb munkáddal foglalkozz. Arra kérünk benneteket, hogy ne nagyon keressétek felsőbb célotokat a távolban, mivel legtöbbször olyasmiről van szó, ami a lábaid előtt hever. Ne aggodalmaskodj, ha nem vagy biztos benne melyik a te utad. Figyeld az utadon a kristályokat, amik elvezetnek emberi alakba bújt szellemed legmagasabb kifejezési módjához. Ezeket a kristályokat magatok helyeztétek ide még a tervezés folyamán. Ezek a kristályok az Otthon rezgését hordozzák és azt a cél szolgálják, hogy emlékezzetek az Otthon igazi boldogságára. Legyetek tudatában, hogy jó helyre tettétek őket és megjelennek előttetek, mikor megteszitek az első lépést saját boldogságotok felé. Merjétek álmodni az álmok legcsodálatosabbikát és lépjetek be ebbe az álomba. Most itt az idő.

Mihály ajándéka - Mihály kristályod



Ennek a családnak az energiája, bátorsága és ereje mindig veled van. Hamarosan megteszitek a magasabb vibrációba vezető lépést. Erről a különleges lépésről elkövetkező összejöveteleinken többet is hallhattok majd. Most elég annyit tudnotok, hogy ez a „Rávilágítás” felé tett lépés. Akkor veszi majd kezdetét, mikor ennek a családnak az összes portálja megnyílik és belép a kapcsolatba. Ennek előkészítése érdekében arra kérünk benneteket, hogy mindig tudatosan hordozzátok a család rezgését. Mihály ajándéka egy apró kristály, ami ezt a szent rezgést hordozza, és bárhová magaddal viheted. Ez a kristály hamarosan megérkezik hozzád, ha ugyan már nincs veled. Ajándék lesz egy szerettedtől, vagy talán egy tanítódtól. Úgy találhatod, hogy mindig is volt egy különleges kristály a tulajdonodban, de nem voltál tisztában a jelentésével. Talán leugrik egy polcról egy boltban, mikor elmész mellette. Nyílj meg és engedd, hogy megtaláljon. Mikor kapcsolatba kerülsz vele, kérlek szánj rá egy percet és szándékoddal töltsd fel Mihály családjának rezgésével egy szertartás keretében. Ez a szellem összeolvadása Mihály rezgéseiben a Föld kristályával. Ez a kezdete a folyamatnak, ami fizikailag elhozza a Mennyországot a Földre. Viseld ezt a kristályt büszkén, mivel „Mihály kristályod” segít majd egyensúlyba hozni energiáid és kiállni igazságod mellett. Ha kétségbeesel, eltévedsz, vagy egyszerűen csak útmutatásra van szükséged, vedd elő Mihály kristályod és fogadd a választ szíved mélyéből. Mindig legyen veled és használd szándékod segítségével, mivel ez elhozza az Otthont a fátyol felétek eső oldalára. Ez a kristály rács befejezésének fizikai ábrázolása, és a jelzés a Kristály Rezgésű Gyermekek számára, hogy megkezdhetik felemelkedésüket a Játékasztalra.

A megbízás másik fele

Kristályod elfogadása és viselése csupán az egyik fele megbízatásodnak. Mikor megkaptad Mihály kristályodat, arra kérünk, hogy te is ajándékozz meg három másik személyt Mihály kristályukkal. Vedd Mihály kristályodat és tedd tengervízbe az elajándékozandó kristályokkal együtt. Hagyd ott őket egész éjszakára, aztán egy szertartás keretében távolítsd el őket a sós vízből, aminek során a kristályokba töltöd a Mihály család rezgését. Add ezeket az ajándékokat spirituális családod különleges családtagjainak. Magyarázd el a Menny és Föld ezen ajándékainak használatát és szándékát. Add tovább nekik is a megbízást, hogy így terjesszétek az Otthon rezgését a Mihály kristályok egymásnak ajándékozásával. Hamarosan eléritek a kritikus tömeget, amint a Földön hordott családi kristályok száma eléri az itt a Mennyben hordott kristályok számát. Amint fent, úgy lent. Ezzel kezdetét veszi az Otthon a fátyol felétek eső részén való megteremtése, a Menny összeolvadása a Földdel.

A Kilencek eme csoportja

Az üzenetek kezdetétől tartózkodtunk attól, hogy teljes részletességgel beszéljünk ennek a kilenc tagú Csoportnak az eredetéről. A nagyon magas eszményképek emberi értelmezése gyakran torz. A játékasztalon van egy képzelt spirituális verseny, ami a valóságban nem létezik. Ez az emberi jellemvonás jelentősen csökkenti az információból magából szerezhető értéket. Most kicsit többet szándékozunk felfedni abból, kik vagyunk mi. Mi adjuk az útmutatást a közvetítő angyalok kezébe, akik köztetek sétálnak. Ez a Csoport kilenc egymással kapcsolatban álló kör sorozata, a Mihályként ismert legnagyobb kör kellős közepén. Ezt nem azért mondjuk most el, mert azt szeretnénk, ha valami képzeletbeli fontossági ranglétrán elhelyeznétek bennünket, hanem sokkal inkább azért, mert azt szeretnénk, ha tisztán hallanátok következő szavainkat. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy szolgálatotokra lehetünk abban, hogy emlékezzetek saját nagyszerűségetekre. Győztök a Játékban és mi büszkék vagyunk rá, hogy a családtagjaitok vagyunk. A legnagyobb tisztelettel és szeretettel arra kérünk benneteket, hogy bánjatok egymással és magatokkal tisztelettel és becsülettel, gondoskodjatok egymásról és játsszatok együtt egy jót. 

És ez így van

- A Csoport
Forrás: 

Fordította: Mácz Annamária; [kommentárok]: Szigeti Antal
Különleges kérés

Copyright 2002 Steve Rother
Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a www.Lightworker.com/beacons/címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.lightworker.com/ címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837 . Köszönet a fény terjesztéséért!



OM TAT SAT
Fénymunkás
25
Energiád, amikor lehorgonyozva/földelve vagy a fényedbe
Te egy Fénymunkás vagy. Feladatod van.
Fordítsd figyelmed az erősségeidre. Fordítsd figyelmed az erőre, amelyet magadban hordozol. Teljesítsd be a feladatod!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése