2012. január 2., hétfő

Kryon - David Brown - A nagy emberi ébredés


„Egy új világ jön kedveseim…a szeretet az egyetlen út…a válasz mindenre…. Nincs más válaszra lehetőség már a bolygón, csak az, hogy visszakerüljetek a szeretet állapotába, és az hogy teljesen összekapcsolódjatok az Univerzummal és a Földanyával”


(2012. december 21.)



Üdvözlet Kedveseim Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól!!!


Csodálatos, hogy itt lehetek veletek Satiagoban, Chilében, 11-11-11-ben és ez a közvetítés egybeesik ezzel az eseménnyel is. Mindenki, aki ebben a teremben van, ugyanabból a lélekcsaládból származik, és az utazásotok gyógyítóiként vagytok mindannyian itt jelen, amely körülvisz bennetek 2012. december 21-ig, az új energiákon.


Rengeteg változás történik most az életetekben, egy új világ érkezik és az emberiség ébredőben, van. Mi már nem engedhetjük meg azt, hogy a bolygó tudatossága visszakerüljön egy alacsonyabb rezgésre, mint ahogy már most van. Ne keverjétek össze a tudatosságot a technikával, a technológia nem térítheti el az útjából a tudatosságot, amely annyi, de annyi éven keresztül gondot okozott nektek.


A Szeretet az egyetlen út. Minél több szeretetet testesítetek meg, annál kevésbé van szükségetek technológiára. Testeitek megújulás alatt vannak, mint amikor a számítógépet frissítitek, olyan ez a folyamat, és ti el fogtok tolódni egy új tudatossági szint felé.


Egy új világ jön kedveseim, egy rendkívüli alkalom. Ez az időszak, amikor el fogtok búcsúzni a régi Földtől, és egy olyan új világot üdvözöltök majd, melyet tudatos férfiak és nők fognak vezetni, akik megtalálták a szeretet útját, és azon is járnak.


2012. egy poláris változást fog hozni, személyes szinteken, amikor a polaritás negativitása, pozitívvá változik, és azzal a rengeteg munkával, amit megtettetek eddig, még több változást és egyensúlyt fog hozni számotokra, és ez lesz az amely megkönnyebbülést hoz majd a testeteknek, hogy el tudja viselni a változásokat.


Semmi sem történik véletlenül, amint azt már mondtuk a szeretet az egyetlen válasz erre.

Nincs más válaszra lehetőség már a bolygón, csak az, hogy visszakerüljetek a szeretet állapotába, és az hogy teljesen összekapcsolódjatok az Univerzummal és a Földanyával.



Sok évvel, 3600 évvel ezelőtt, amikor a bolygón lecsökkent lassan a tudatossági szintetek, akkor ti lekapcsolódtatok az Istentől, az Univerzumtól, de most az újrakapcsolódás felé tartotok.

Ti lesztek majd ennek az Isteni Világegyetemnek a mágikus lényei, és járjátok majd ennek a mágikus útjait.


Egy új világ jön, de eltart még egy pár évig, amikor minden kifejeződik benne, és 2012. december 21-én érezni fogtok testetekben egy nagyon magas világos elmozdulást, egy tiszta változást az energiákban, ahogy elhagynak majd bennetek a negatív érzelmek és akkor elkezdtek a szeretet világába kerülni. Mert, ahogy ebben a szobában is, úgy mindenhol világos lesz, és minden meg fog változni ettől a naptól kezdve. De ez a folyamat eltarthat még egy kis ideig, amíg minden rendben lesz, de nem kell már majd erőfeszítéseket megtenni ahhoz, hogy hozzákapcsolódjatok, mert ez a szeretet alapú energia hozza létre az új valóságotokat.

Azt már megtanultátok nagyon is, hogy a negatív érzelmek és gondolatok negatív valóságot hoznak létre. És még lesz a szeretetekhez kapcsolódva egy-két negatív kapcsoló, de lassan és biztosan azok alól is fel fogtok már szabadulni. Néhány régi kapcsolót már kidobtatok, de csakráitokat az óramutató járásának megfelelően kell majd forgatnotok, és lassan de biztosan meg fogjátok teremteni a szeretetet az életetekben.


Chile egy nagy ország, még az is lehet, hogy a leghosszabb a világon, az északi-déli irányt nézve. Ez az ország elég sok különböző energiát tart magában, és épp ezért nemzeteknek nem lesz könnyű ez a változás, azért mert a különböző energiák más-más utakon kell, hogy áramoljanak. Így a szárazabb országrészből az északibb a hidegebb éghajlatra, és majd a nedvesebb, csapadékosabb déli területekre. De ez nem az éghajlat függvénye miatt van így, hanem azért mert más és más az energia áramlás útja, és így eléggé megpróbálja majd a chileieket. Azokat fogjuk hívni majd, akik ebben a teremben vannak, hogy segítsenek ebben az embereknek, akik nem olyan szerencsések, mint akik vagytok, hogy tartsák fenn ezt az energiát, mert ez az energia lenyomat a gyógyulásukért van.


Többen is vannak ebben a teremben, akik úgy gondolják, hogy ők nem gyógyítók, de ti mind, akik itt vagytok, (és akik olvassák ezt) akik ide jöttetek, egy lélekcsoportból származtok, akiknek ez volt a vállalt feladatuk, hogy meggyógyítsák ezt a bolygót, és az, hogy mások rajtatok keresztül lássák azt, hogy zökkenőmentes lehet a váltás. Az átlagemberek többsége úgy fogja majd a váltást látni, hogy az, nagyon-nagyon nehéz. Mert ez a váltás azt fogja, jelenti, hogy a forrásokat (a bolygó forrásait), sokkal kiegyensúlyozottan és egyformán kell megosztani.

Sokkal nagyobb örömöt fogtok majd érezni, amikor az utatokon a szeretet folyamatosan fog majd áradni az energetikai rendszereteken keresztül, mint most. Jelenleg amikor a szeretet átáramlik az energetikai rendszereteken, lekapcsolódik a negatív energiákon keresztül. 2012. december 21. után már azonban a szeretet szabadon fog áramlani a testetekben, és ez egy szeretet alapú valóságot fog majd létrehozni. Lehet, hogy még akkor és azután is egy kis ideig, sok fájdalom és szenvedés vesz körül bennetek, de azt ti már nem fogjátok érezni és megtapasztalni, mert a ti tapasztalásotok átköltözik akkorra már a 3. dimenzióból a 4.-be és szinte automatikussá válik majd az, hogy elérkezzetek a krisztusi tudatosságotokba.


Így most arra kérünk bennetek, csukjátok be a szemeteket, és talpatokon keresztül csatlakozzatok a Földanyához a gyökércsakrátokon keresztül és az ÉgAtyához a koronacsakrátokon keresztül és engedjétek meg ezt a szeretet áramlást át magatokon, úgy hogy közben érzitek, azt hogy testben vagytok. Érezzétek, érezzétek azt, amit éreztek, figyeljétek az érzéseiteket, hagyjátok, hogy az érzéseitek jöjjenek, menjenek...és érezzétek ezeket mind-mind a testetekben...

Kedveseim azért vagyunk itt együtt, hogy fenntartsuk ezt az energiát. És hogy engedjük érezni, mert ez az energia, hasonló ahhoz, ami majd 2012. december 21-én megérkezik. Biztonsággal tartunk benneteket az új valóságotokban, érezzétek ezt, és hagyjátok a testetekben áramolni, cseppenként, le mélyebbre és mélyebbre egyre mélyebben a testetekbe.

A szellemi vezetőtök ott térdelnek a lábaitoknál, és a szeretet terében tartanak bennetek. Kryon védőernyője ez, amit most fenntartanak ezek a különleges angyalok, hogy korlátozás mentesen foglaljátok el helyetek a Földön, és ez a terem egy energiatároló kehellyé változik ekkor, és így meg tud tartanai bennetek, ebben az energiában.


Hagyjátok az energiáitoknak, hogy egyre magasabban emelkedjenek, mert ez teszi lehetővé azt, hogy a szíveteket még jobban ki tudjátok nyitni majd, mint még most, küldjetek szeretetet mindenki szivcsakrájába, és ebben a szobában engedjétek meg, hogy a szeretet áramoljon. Ti ezt már tudjátok hogyan, más annyiszor megtettétek, de sohasem a Föld síkján, mi pedig elviszünk bennetek a tudatosságotok magasabb oktávjaiba, attól függően, hogy kik vagytok, és milyen tudatossági szinten álltok.


Hagyjátok érezni ezt az energiaáramlást, az energiákat jönni és menni, hagyjátok hogy Kryon energiája a 3. szemetekbe áramoljon, a tobozmirigyen keresztül, aztán át az orrotok hegyén....be a torok csakrátokba...a szívetekbe....a napfonat csakrába, aztán a 2. csakrába és hogy a gyökércsakrátokon keresztül összekapcsolódhasson a FöldAnya szívével, engedjétek azt, hogy a FöldAnya szeretete átáradjon a gyökércsakrátokon, majd a 2. csakrátokon, majd a napfonaton, ezután a szíveteken át a torkotokon, a harmadik szemeteken, és a koronacsakrátokon, és kapcsolódjatok össze ezzel a szeretet energia áramláson keresztül a Nagy Központi Nap szívével.

Engedjétek a szeretete áradni, olyan ez, mint egy utazás a szeretet világába, melyet még itt így sohasem tapasztaltok meg azelőtt.


Lehet ez egy meditációs tapasztalat, ami átvezet a 4. dimenzióba, de a 4. dimenziót nem lehet felfogni, megérteni egy 3. dimenziós testtel, a mostani testetekkel és érzéseitekkel, ezért tartunk bennetek meg egy biztonságos térben. Hagyjátok a szeretet áradását és engedjétek, hogy az érzések jöjjenek, menjenek, hagyjátok elmenni őket. Legyetek a testetekben és érezzétek meg a negativitást is a testetekben..és tartsátok meg ezt a negativitást, legyetek vele, és érezzétek ezt és adjátok át ezeket a negativ érzéseket Kryonnak.


Új világ jön kedveseim, és ezek nagyon izgalmas idők lesznek. Érezzétek a szeretetet ebben a szobában , hogy mennyire kezd kiterjedni, és érezzétek magatokat úgy, mint a szivacs, amely egyre és egyre szívja magába ezt a szeretetet, és ez a szeretet megtisztít bennetek, hagyjátok hogy a szeretet feloldja és kioldja mindazon energiákat a testetekben, azokat amit az országotokban harcosként, katonaként tettek, követtek el, mint a népirtást, gyilkosságokat, amihez közötök volt, vagy amit ellenetek és az őshonos lakosok ellen követtek el, azt amit a krisztusi tudatosságú emberek ellen követtek el. Amit katonaként követtek el, nemi erőszakot, fosztogatást, gyilkosságot, vagy bármely családtagotok akik hasonlóan ilyet követtek el katonaként szolgálva, menjetek vissza 3 generáción keresztül és engedjétek meg, ezeket az energiákat a testetekben feloldódni és elengedni, hadd jöjjenek, hadd menjenek, engedjétek hogy rezgésetek egyre magasabban és még magasabban emelkedjen, és engedjétek meg szellemi vezetőiteknek és az angyalaitoknak, azt, hogy megtartsanak bennetek (ezekben a magasabb rezgésekben), engedjétek meg nekik, hogy megjelenjenek számotokra. Lehet, hogy megcsikizik az arcotokat, vagy nózitokat, és az is lehet, hogy megráncigálják füleiteket, hogy tudjátok azt, hogy veletek vannak. Érezzétek az ő szeretetüket, kedveseink, érezzétek azt, hogy mindegyikőtöket átölelnek szeretetükkel, minden ok és feltétel nélkül.


Az új világotokban, mindannyian szeretni fogjátok egymást, és a szeretet áramolni fog (szabadon) az új világotokban. Tehát engedjétek a szeretet áramlást, hagyjátok, hogy a Földanya szeretete áramoljon a testetekben. A Földanya is fel fog emelkedni a 4. dimenzióba, majd ezt követően az 5.-be. Ez a fejlődés időt fog igénybe venni, és ahogy egyre többen lesztek képesek megtestesíteni (ezt a szeretet), az emberiség kiegyensúlyozódik, és szeretni fogja ezt. Ezért is vagyunk itt és tesszük most ezt Santiagoban, Chilében, hogy érezhessétek 2012 energiáját, és azért, hogy DNS-eteket és az energiákat aktiváljuk, hogy megtapasztalhassátok ezt a szeretet energiát, az új energiát.


A bolygók már mind a kijelölt, új helyükre mozdultak el, és testetek érzi ezt, azt, hogy újrakapcsolódtok a világegyetemmel.

Engedjétek a lábatok alatt lévő Földanyát felemelkedni, és érezzétek energiátokat tisztulni és megtisztulni, és azt, hogy sejtjeitek és a DNS-etek aktívvá válnak erre. Ma 11-11-11 napja van, és ez az a nap, amikor a férfi és a nő elkezdi igazi egyesülését, amikor az apa igazán meg tudja tartani az anyát, engedjétek meg, hogy ez megtörténjen a testetekben, engedjetek el bármilyen gátlást, korlátozást, ellenállást, ezzel kapcsolatban, mert ezeknek fel kell oldódniuk és meg kell gyógyulniuk. Hagyjátok, hogy mindez lehetővé tegye az energiaváltást, és ez az ami majd lehetővé teszi az egyensúlyt magatokon belül, mert magatok egy tükröződése a világegyetemnek, ti vagytok a mikrokozmosza a világegyetemnek.


Sok dolgot oldottunk meg ezen az éjszakán, kedveseim, hagyjátok az érzéseitek, jönni, menni a testetekben. Ezen az éjszakán az energiáitok aktiválva lettek, mindannyiótok tudatossági szintje az ahol ezek megtörténtek. Engedjétek és érezzétek ezeket az energiákat a testetekben, és érezzétek az energiaváltást és energiaváltozást. Több dolgot is fel fog szabadítani, míg mások még energetizálásra várnak, de bizonyos energiák egyre közelebb fognak hozzátok kerülni, olyanok, amelyek hozzátok tartoznak. Úgy fog ez végigmenni bennetek, mint az univerzumban, ahol harmónia van, a belső energiátok harmóniába fog kerülni és ezzel egyidőben egy új vibrációba fogtok emelkedni, és ti most (11-11-11-ben) a 2012. decemberi energiák 85%-ában vagytok.


Hagyjátok azt, hogy testetek megpihenjen, fordítsatok figyelmet lélegzésetekre, és engedjétek meg magatoknak, hogy ez energiák megtartsanak bennetek, és hogy lehetővé tegyék az összes militáris/harci energiát és karmát teljesen kiszabadulni, és azt hogy ezekkel az energiákkal elmenjenek most, magasabbra és egyre magasabbra, magasabbra szálljanak, mielőtt még majd megszűnnének. Ebben a pillanatban minden energiátokkal, a szexuális visszaélés, vagy vérfertőzés, és a prostitúció, amelyet a múlt tartalmazott, ahonnan származik és minden karma ezzel kapcsolatban, elmegy. Mindenki, aki ezen a Földön él, akár egy kicsit is érintett ebben, nemcsak ebben az életidőben, de a leélt eddigi életidőtökben is, és ezek az energiák még nem kerültek feloldásra. Így hagyjatok nekik egy kis időt, hogy jöjjenek, menjenek, és érezzétek aztán elmenni ezeket, engedjétek meg, hogy ezek az energiák magasabbra egyre magasabbra kerüljenek.



És most lehetőségetek lesz már megtapasztalni a 4. dimenziós tapasztalás kezdetét...ti már a 2012. decemberi energiák 90%-ával rendelkeztek. Még mindig vannak olyan negatív energiák, melyek visszahúznak, visszatartanak a testetekben, de hagyjátok hogy az érzések jöjjenek, menjenek....és ezek lehetővé teszik majd a 11-11-11 energiáinak keresztül áramolni rajtatok és aktiválódni bennetek és a DNS-eteket is, cseppenként és egyre mélyebben cseppenként a testetekben...érezzétek jönni és menni ezeket az energiákat. És hagyjátok elmenni azokat.


Bennetek már 2012 energiáiból 95%-ot tartatok meg most...legyetek a testetekben....tartsátok vissza a lélegzeteteket...hagyjátok az érzéseket jönni, menni és elengedni azokat...hagyjátok, hogy a 11-11-11 energiái átjárjanak rajtatok, a testeteken és aktiválják a sejtjeiteket és a DNS-eteket. Ez a nagy emberiség ébredése, egy visszautazás az isteni természetetekbe, visszautazás az világegyetem egyensúlyába, a harmóniájába. Ha van bennetek olyan energiák, amik szabotálják, akadályozzák ezt a változást, akkor azokat adjátok át Kryonnak és a Kryoni energiáknak....hagyjátok, hogy az érzések jöjjenek, menjenek és hagyjátok elmenni őket ...és engedjétek meg, hogy az új világ megérkezzen hozzátok.

Az energiák ebben a szobában, már 99%-osak 2012-nek és mindannyian meg tudjátok tartani már ezt a tudatosságszintet érezzétek és vizsgáljátok meg ennek az új világ érzését és azt hogy milyennek tetszik...hagyjátok az érzéseiteket jönni és menni, mi itt vagyunk és tartjuk nektek ezt az energiát...és még egyszer újra engedjétek meg magatoknak érezni a férfi és női energiákat egyesülni magatokban...ami az álmotok. Hagyjátok, hogy álmodjátok az álmaitokat.

Folytassátok ezt az aktiválást, hogy az energiáitok lehetővé tegyék a gerinceteken le és felfelé áramlani, tisztítanak, kitakarítanak gerincetekben, majd az elmétekbe áramlanak, engedjétek meg az elmétekben, hogy kioldódjon a szeretetbe...engedjétek meg a gondolataitokat, hogy a szíveitekbe mozogjanak, hogy átvegye a szív az irányítást az elme felett, amin eddig az elme uralkodott.

A szívetek lesz az új korotok új elméje...és ez lehetővé teszi majd az új korotok új csakráját megnyitni....és ez a szív és a torokcsakra között található, amely lehetővé teszi a csecsemőmirigyet mozgásba lendülni, feltöltődni az energiával és felébredni és lássátok meg amint ez az új csakra gyönyörű türkizkék fényben fürdik.

Ahogy ez az új év megérkezik, új energiaiközpontok nyílnak meg majd a testetekben…hagyjátok jönni, menni ezeket az érzéseket és hagyjátok, hogy elmenjenek, hagyjátok a szeretetet áramlását és hagyjátok magatokba áramlani ezt a szeretetet, mindannyiótokkal, akik itt vagytok ezen az éjszakán, a türkízkék csakráitok beszélni kívánnak veletek, hallgassátok hát a türkízkék csakráitok szavait.



És amikor úgy érzitek, mindezt megéreztetek, akkor finoman, lassan gyertek vissza ebbe a szobába. Drága emberek: Kryon van itt a Mágneses Szolgálattól. Azért vagyunk itt, hogy megtartsunk szeretetünkben és egész éjjel dolgozni fogunk veletek. Azért vagyunk itt veletek, hogy emelkedhessen a tudatosságotok és hogy kellemes lehessen az utazásotok az új világotokba.


Búcsúzunk Isten Áldásával és ezen Kryon aláírását is megtalálhatjátok !!!

Mindannyiótoknak köszönjük.


A cikket közreadta: www.foldicsillagok.huForrás: The Great Human Awakening a message from Kryon channeled by David Brown. Kryon in Santiago de Chile, Copyright © David Brown. Website:http://kryon.org.za

A kapcsolódó bejegyzések linkjei: Metatron - 2012; 2012 - Ajtó az új kezdetre; 2012 - Önmagunk felfedezése; Hiranus - 2012; A maja vének tisztázzák a maja naptár kérdését; Üzenet 2012-ről; Énok kulcsai; Névtelen Szellem szózata 1940--ből az átalakulás időszakáról; Kryon - Ezek a végső idők; Magyarázat arról, amit 11:11:11 energiája képvisel; Üzenet az órán; 11:11; Kryon: Ezek a végső idők;11:11:11;11:11:11 kvantumugrás; Mihály arkangyal: 11:11-12:12; Angyali számok; Számokba rejtett üzenetek; Mesterszámok;12 szálú DNS; Mit jelent a mesteri tudás?; A felemelkedés tudat ösvényének ajándéka; Metatron szeptemberi üzenete a felemelkedésről;Orin az átváltozás ideje; Spirituális fejlődés; Az emelkedés hét világa; Orin - A fény forrásává válás; Változások korunkban ; Ébredés - A külső valóban megváltozik; Tarts igényt a mesterlétre!;Kirael: Mikor történik meg a nagy váltás? ; A terhek könnyítése: belépés a személyes valóságunkba;

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése