2011. szeptember 14., szerda

Orin: A fény forrásává válás




Ti vagytok a gyógyítók, a tanítók és a vezetők. Azért vagytok itt, hogy új információkat, ideákat, gyógyító eszközöket és szeretetet hozzatok át (a finom szintekről a fizikai síkra) a munkátokra kiválasztott bármelyik területen. Sokféle területen fogtok dolgozni, mivel az új tudatosságot a társadalom minden szegmensében fel kell építeni. Ahogy spirituálisan növekedtek és felébresztitek belső fényeteket, a fény forrásává és a többiek felébresztőivé fogtok válni.
Te, mint Felsőbb Éned, már azelőtt is léteztél a fény magasabb dimenzióiban, mielőtt a (le)születést választottad, hogy ezen a bolygón élhess, Felsőbb Éned először egy spirituális testet hozott létre, és ez vált a modellé, melyre ráépültek csakráid, meridiánjaid és energiarendszered. Aztán a Felsőbb Éned spirituális testedhez vonzotta mentális, érzelmi és fizikai energiatestedet.

Képzeld el, hogy egy nap rengeteg réteg ruhát – ingeket, nadrágokat, zoknikat veszel magadra, aztán ehhez még különböző nehéz mellényeket és kabátokat. Vajon hogyan éreznéd magad? Hasonlóan érzi magát Felsőbb Éned is, amikor a fizikai testbe jön. És még csodálkozol, hogy miért érzed időnként olyan nehéznek magad! Amikor szellemed elhagyja testedet, elhullatod ezeket a héjakat és visszatérsz Felsőbb Éned formátlan esszenciájába.
Mivel a magasabb szellemi és fénydimenziókból jöttetek, sokan közületek nehéznek találják, hogy az anyag földi dimenziójában éljenek. Számosan közületek még nem kapcsolódtak össze teljesen a testükkel, és a fizikai világban való létezés helyett a mentális világot részesítik előnyben. Kívánhatod azt, hogy bár tudnád olyan gyorsan és könnyen megteremteni, a dolgokat, ahogy elképzeled azokat az elmédben – ilyenkor átsejlik a magasabb dimenziók emléke, ahol a dolgokat közvetlenül a rájuk való gondolással teremted meg.

Mint Felsőbb Éned, része vagy egy hálózatnak – melyet hasonló gondolkodású barátaiddal együtt alkottok – és mindannyian együtt dolgoztok egy magasabb cél megvalósításáért. Érezhetitek egymás felismerésének pillanatait, amikor földi életetekben találkoztok – ahogy összetalálkoztok, mint régi barátok, bár eleddig még nem is láttátok egymást. Számosan közületek sok-sok inkarnáció óta dolgoztok már a Földön. Néhányan csak most érkeztek ide. Azért vonzódtál ide, mert a mostani idők óriási lehetőségeket biztosítanak a gyógyításra, tanításra, a fény elhozására – mindezek lehetőséget adnak Felsőbb Éned számára, hogy növekedjen, és még sugárzóbbá váljon.
Felsőbb Éned tudta, milyen nagy bátorságra van szükség, hogy belemerüljön az anyag dimenziójába – a földi síkra jöjjön – ahol sokkal nagyobb a zűrzavar, és maga mögött hagyja a magasabb dimenziók finomabb, tisztább, harmonikusabb energiáit. Felsőbb Éned növekedni akart, azért jött, hogy megtanulja elhozni saját finomabb energiáit a Te földi életedbe és a földi síkra. Felsőbb Éned érezte, hogy a lecke - amit meg kellene tanulnod a földi sík sokkal zavarosabb energiáiban való létezéssel – sokat hozzáadna kisugárzásához, azáltal, hogy megtanulod stabilan megtartani a fényedet a földi energiák között.

Sokan közületek még halványan emlékeztek arra az állandó szeretetre és támogatásra, melyet a magasabb dimenziókban kaptatok. Ennek eredményképp előfordulhat, hogy nehéz gyermekkorotok volt, hogy a megértés és elfogadás hiányát éreztétek magatok körül. Úgy érezhettétek, hogy a világnak sokkal józanabbnak kellene lennie, és az embereknek nincs szükségük arra, hogy fájdalmat és zűrzavart tapasztaljanak. Megpróbáltad, és nehéznek bizonyult, hogy körülötted mindenkinek a kedvére tegyél, hiszen azt akartad, hogy mások jól érezzék magukat. „Érezhetted” mások érzelmeit, és gyakran nem tudtad, kinek az érzelmeiben vesztél el. Magadra vehetted mások fájdalmait és terheit, és próbáltad megoldani az ő problémáikat.

Nehéz gyermekkort választhattál magadnak, mert tudtad, hogy ez erős karaktert épít, amelyre szükséged van, hogy beteljesítsd életcélodat. Amikor mások nem ismerik fel, hogy ki vagy te, lehetőséget kapsz, hogy magadban bízva növekedj – anélkül, hogy szükséged lenne külső megerősítésre. A külső megerősítés hiánya segít téged, hogy önállóbb és függetlenebb legyél, lehetővé téve számodra, hogy rátalálj belső irányításodra, anélkül, hogy másokra támaszkodnál. Ez sokkal tudatosabbá tesz, hogy felismerd, mások mit tapasztalnak, és kifejleszti könyörületességedet.
Gyermekként nem voltál teljesen magányos és volt, aki felismert. Szüleid olyan szinten felismerték, hogy ki voltál Te, amennyire emlékeztek önmagukra. Sok magas lény önként jön, hogy tanítson, vagy gyerekekkel veszi körül magát, hogy így ültesse el a magot bennetek, a jövő gyógyítóiban és tanítóiban. Visszaemlékezhetsz egy tanárra vagy különleges felnőtt barátra, aki jelentős hatást gyakorolt az életedre.
Sok magas lény, mint apa, anya, tanár, vagy gyermekfelügyelő működik, a sok mostanában születő fejlett és idős lélek segítésére. Ezek a különleges emberek - akik azért jöttek, hogy gyermekekkel dolgozzanak – tudják, hogy néhány bátorító szó, a felismerés egy pillanata, vagy az érdeklődés szikrája felébresztheti a most érkező gyermekekben a fényt, felismerhetik céljukat és megnövelhetik egész életük hatékonyságát.

Tudtad, hogy belül milyen erősnek kell lenned, és nem kell törődnöd azokkal a nehéz helyzetekkel, melyekben időnként találod magad, hiszen meg fogod találni a megoldásuk módját. „Az üzlet beindulása” mindannyiótok számára meghozza önmagatok meggyógyulását, bár a legtöbben közületek sokkal zavarosabb energiák közé kerültek, mint korábbi inkarnációikban. Ne hibáztasd magad, ha kétségeket vagy félelmet érzel, vagy vétkesnek, szerencsétlennek érzed magad. Ismerd fel, hogy ezek az érzések a fizikai testben való létezés velejárói az emberiség fejlődésének mostani fázisában.
Választhattad azt, hogy személyedben megtapasztalod az emberlét olyan területeit, melyeket még entitásként nem fejlesztettél ki – mint a kétség vagy a félelem – annak tudatában, hogy megtalálod önmagadban átalakításuk módját, és ezek olyan eszközök lesznek, melyeket másoknak is átadhatsz. Ahogy önmagad minden része számára elhozod a magasabb vibrációkat, könnyebbé teszed mások számára, hogy hasonló részeiket magasabb vibrációs szintre hozzák. Tapasztalataid telepatikusan mások számára is elérhetővé, felhasználhatóvá válnak. Minden pillanat, amikor önmagadat szereted, vagy kifejezed könyörületedet vagy bölcsességedet, hozzájárulás az egész emberiség fejlődéséhez.
Tudatában voltál, hogy mostani inkarnációd idején a Földön sok változás megy végbe; sőt, hogy mostani életetekben több fontos változás megy végbe, mint bármikor a történelem folyamán. Például a népességetek gyorsabban nő, mint bármikor a múltban, társadalmi és kulturális struktúrátok gyorsan fog változni, elérve a változások szükséges mértékét.
Ti vagytok az új építői. Azért vagytok itt, hogy segítsetek az embereknek ebben az átmenetben, és megkezdhetitek kiterjeszteni saját tudatosságotokat, gyógyítani magatokat és életetek munkáját végezni a világ számára.
A zűrzavar ideje, amikor változnak a dolgok, sok lehetőséget kínál a növekedésetekre. Gondolhattok úgy magatokra, mit a repülni próbáló madárra; ha nincs megfelelő légáramlat, nehezebb felszállni. Ahogy a madárnak, nektek is az éppen megfelelő mennyiségű mozgásra, és változásra – zűrzavarra – van szükségetek, hogy növekedjetek. Sokan közületek sokkal aktívabban kezdtek el keresni spirituális növekedésüket a krízis és változás idején. Bár növekedésetekhez nincs szükség válsághelyzetre, sokan közületek csak akkor változtatnak, amikor a dolgok felkavarodtak, vagy a régi módon már nem működnek olyan jól a dolgok, ahogy megszoktátok.
Gyermekkorod óta érezhetted, hogy különleges célod vagy küldetésed van.

Érezhetted úgy, hogy különleges célod van, küldetésed, hogy megvalósíts valamit, bár valószínűleg nem tudtad, mi is az. Értékeddel kapcsolatos kétségeid megnövekedhettek, ahogy kevés külső elismerésre talált személyes értékességed belső érzete. Mégis, a nehézségek és mások támogatása hiányának ellenére, egy hatalmas belső erő húzott előre, hogy keresd, találd meg és teljesítsd be magasabb célodat.
Mivel az anyag sűrűsége gyakran gátol benneteket, hogy visszaemlékezzetek rá, kik is vagytok és mi a magasabb célotok, sokan közületek elvesztek az önkritizálásban és a kétségekben. Többek közületek elveszítették hatékonyságukat magasabb céljaik megvalósításában az önmagukban való kételkedés, vagy a túlzott alázatosság miatt – a többi ok kevesebb szerepet játszott. Fontos, hogy higgyetek álmaitokban; ezek mutatják meg nektek különleges céljaitokat. Ha még nem találtad meg magasabb célodat, bízz benne, hogy minden, amit teszel erre a magasabb ösvényre vezet téged. Egyre jobban tudatára fogsz ébredni annak, mi a különleges célod, ahogy folytatod növekedésedet.
Közületek mindenki egy speciális céllal született, egyéni szerepet játszik, melyet senki más nem tud betölteni. Azt választottátok, hogy az eljövendő változások élharcosai lesztek, közreműködtök az új formák felépítésében, melyek az új, szupertudatos valóságot támogatják. Sokan vonzódnak közületek az önálló vállalkozásokhoz, mert így szabadon megtervezhetitek és megvalósíthatjátok elképzeléseiteket; ha pedig vállalatnál dolgoztok, előnyben részesítitek az olyan pozíciókat, ahol ti mondhatjátok meg, hogyan csináljátok a dolgotokat.
Idő előtt érkeztetek. Annak a látomásnak a hordozói vagytok, hogy mi mindenre lehet képes az emberiség. Csodálkozhattál, miért gondolkodsz másoktól eltérően, vagy miért érzed úgy, hogy kevésbé jól tudsz beilleszkedni, mint mások. Számos gondolatod és ideád még rendkívüli és szokatlan – lesznek gondolatok, melyek csak évek múlva hozzák meg a változásokat. Vonzódhatsz olyan területekhez, mint a környezetvédelem, békemozgalom, tudomány, technológia, pszichológia, metafizika, vagy olyan egyéb ágazatok, melyek segítenek valóra váltani az emberiség új látomását.
Képzeld el, hogy felsétálsz egy hegyre. Sok ember van előtted és sok a hátad mögött. Most pedig képzeld el, hogy az előtted lévő emberek megfordulnak és fényszálakat, szeretetet, energiát küldenek neked, megvilágítva ösvényedet, és könnyebbé téve utadat. Sokkal biztosabbá válnak lépteid. Még gyorsabban leszel képes mászni. Most azt képzeld el, hogy Te fordulsz meg, és kiküldöd fényedet és bölcsességedet azoknak, akik mögötted jönnek, bátorítást sugározva, és információt az ösvény általad épp megtett szakaszáról.
Spirituális utadat nem kell egyedül járnod; számtalan lélek jár előtted a ti valóságotokból és a magasabb dimenziókból, és megvilágítják az ösvényt számodra. Ahogy növekedsz, Te szintén segíteni fogsz másoknak könnyebbé tenni az utat. Amíg csak lehetőséged van a növekedésre, mindig sok fényt és segítséget kaphatsz.
Egy lépés mögötted százezrek számára hoz ébredést. Emlékezz vissza önmagadra, mielőtt rátaláltál volna növekedésed útjára. Sokan vannak, sok ezren a világon, akik a felébredés határán vannak. Lehet, hogy még nem tudják, hová forduljanak, vagy, hogy milyen információt keressenek. Éppen most kezdenek kérdezni, figyelni, figyelni, és hallgatni. Ahogy felemeled a fátylakat és feltárod ösvényedet és igazságodat, már eléred azt a pontot, amikor segítesz nekik, és aztán ők érik el azt a pontot, hogy segítsenek másokat.

Az emberiség egy evolúciós ugrási folyamatban van.

Energiatesteid fejlődnek; ahogy nősz spirituálisan, új energiák jelennek meg aurádban, és eléred a spirituális csillámlást. Mivel az új embernek lesz fényteste, amely magasabb frekvencián képes vibrálni, és fényt sugároz, így Te, gyermekeid és unokáid fogjátok elhozni a tudatosság átalakítását, messze túl azon a szinten, melyet jelenleg el tudsz képzelni.
Amiért most olyan elszántan küzdesz – hogy szeretetteljesebb legyél, hogy higgy magadban, megbocsátó és könyörületes legyél, engedd el a fájdalmakat és a negativitást – sokkal könnyebbé válik a jövőben, ahogy az ember energiarendszere fejlettebbé válik. Minden embernek sokkal jobban kialakul a fényteste és a fény sugárzó forrásává válik.
Sokan közületek azt szeretnék, hogy ez legyen az utolsó inkarnációjuk a Földön, és úgy beszélnek az utolsó inkarnációról, mint végső spirituális célról. Ahogy egyre magasabbra érsz, és egyre magasabb szinteken uralod a földi életet, választhat úgy, hogy visszatérsz a halálod után, és úgy is, hogy nem. A földi sík csodálatos hely; megtapasztalhatod a paradicsomot a Földön, ahogy a magasabb tudatosságban élés mesterévé válsz. Sok magasan fejlett lélek választja a visszatérést, bár élhetnének más dimenziókban, de ők szeretik az emberiséget és magát a Földet. A magasabb tudatosság uralása szintén sok növekedési lehetőséget ad neked – segíthetsz másokat növekedésükben, vagy egyszerűen több lehetőséget kapsz a növekedésre mások szolgálásán keresztül.
Nem azért vagy a Földön, mert túl „kevés” vagy, hogy a magasabb dimenziókban élj. Felsőbb Éned elküldte egy részét – téged – ebbe a dimenzióba, hogy még többet tanuljon saját tudatosságáról, a formák és az anyag világában kifejezve önmagát. Bízz benne, hogy azért vagy most itt, mert ez a legjobb hely számodra, és ez kínálja a legtöbb fejlődési lehetőséget. Ahogy nősz és kiterjedsz, Felsőbb Éned is nő és kiterjed. Szeresd magadban az emberit ugyanúgy, mint az istenit. Amit napi életedben tapasztalsz – a kihívások, az érzelmek, a kapcsolatok – éppen az a dolog, amit megtanulni jöttél.
Gondolataid és érzelmeid – mindaz, ami emberi benned – gazdag és csodálatos növekedési lehetőséget kínál, és a fény forrásává válhatsz mások számára. Ahogy egyre jobban feltöltődsz fénnyel, segítesz az emberiségnek a „kritikus tömeg” elérésében. Amikor elegendő ember képes megtartani és kisugározni nagyobb mennyiségű fényt, mindenki egyszerre teszi meg a „kvantumugrást” és eléri az új evolúciós fázist. Ahogy egyre több ember terjeszti ki tudatosságát, egyre könnyebben válnak Felsőbb Énjükké, és érik el a megvilágosodást. Ahogy egyre több ember megtanulja hogyan tartson meg és sugározzon ki egyre több fényt, sokak számára lehetségessé válik, hogy elérjék legmagasabb lehetőségeiket ebben az inkarnációban.

Forrás: Orin: Spirituális növekedés - A fény forrásává válás, Orin Spirituális növekedés című könyvének 15. fejezete Szigeti Antal fordításában

Kapcsolódó bejegyezés: A lélek kora

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése