2011. szeptember 1., csütörtök

Átalakulás




"Békesség legyen a ti szívetekben! Ezzel tudatok mind magasabbra emelkedni, és azzal az áhítattal, ami a szíveteket tölti el. Látjuk bennetek az áhított célt, és azért jöttünk hozzátok, hogy segítsünk ezt elérni. Látjuk az erőteljes törekvést bennetek, és ez örömmel tölt el bennünket. Ma egy tanítást szeretnénk átadni nektek az ember életének mélységes indítékairól, olyan okokról, amelyek tudattalanotok mélyében szunnyadnak. Emberi életetek legmélyebb értelme, hogy megtapasztaljátok és kibontakoztassátok magatokban a fényes szellemet. Isten leghőbb vágya, hogy rajtatok keresztül világítson, de hagyja, hogy szabadon válasszatok fény és árnyék között, és amíg kedvetek telik benne, megismerjétek a hideget és a sötétséget. Várja, hogy önként forduljatok hozzá, és segít. Ti magatok érzitek magatokban a visszafordulás vágyát. Ahogy a vágy növekszik bennetek, a mindenség fénye átitat benneteket, átizzít, és magához hasonlóvá tesz. Ebben az átizzásban megőrzitek egyéni tudatotokat, de úgy, hogy átitatódtok fénnyel. Nem lesztek tudattalan tömegmassza. Az ember vágya, hogy a porból, amiből a teste áll, ragyogó csillaggá váljon. Ez az átalakulás vár minden emberre, aki valaha a Földön inkarnálódott. Kérdezhetitek, hogy akkor mire az a sok szenvedés? Miért engedi Isten az emberi szenvedést? A szenvedés a szellemi élet ébresztője, ami segít megkülönböztetni önmagatokat a környezettől. A tudatra ébredés legbiztosabb eszköze. És amikor visszatértek a ragyogó tündöklésbe, nem fogjátok megbánni, érzitek majd, hogy nem volt hiába. Erre gondoljatok minden percben! Erre gondoljatok, hogy mindig megéri. Minél tudatosabban akartok visszafordulni, annál rövidebb ez az út. Isten számon tart minden keresőt, mindenkinek nyújt kezet, és észreveszed azt a kezet, nem kell keresned. Mindannyiatokról gondoskodva van. Előbb-utóbb megérkeztek hozzánk, a mi nagy örömünkre. Soha nem feledjétek, hogy nem emberek vagytok, hanem anyagi burokban élő ragyogó csillagok! A fény lebontja  a burkot, ami az isteni magot eddig magába zárta. "
"Kérditek, milyen korban is éltek? A fényes átalakulás korában! Kevésszer és kevés embernek adatik meg ez a lehetőség. Éljetek vele bátran, akkor is, ha most szemetek némileg be van kötve félelemmel és aggódással. A szellemi vezetőtök mutatja nektek az utat a végcél felé. Kérdezitek, hol is van ez a végcél. Egy tisztább, emelkedettebb dimenzió, ahogy ti nevezitek. Egy spirituális lépcsőfok, ahogyan mi nevezzük. Sokan vannak közvetlenül a lépcső aljában. Rövid időre fel tudnak ugrani, majd visszapottyannak, aztán újra felkapaszkodnak rá. Mind többen és többen maradnak azon a lépcsőfokon. Amikor elegen állnak ott fenn, nyújtják a kezüket a barátoknak, a társaknak. Kérjétek szellemi vezetőtöket. Ebben a lépésben segít nektek lelkileg, szellemileg, fizikailag is. Össze kell szednetek az erőtöket, hogy ezt a lépést meg tudjátok tenni. 
Tehát ezek az idők azok, melyekben ti éltek, és szenveditek a nehéz törvények nyomását. Ezeknek az elmúlását várjátok reménykedve és kétségeskedve, mert a lélek elfárad a teher alatt. De nem türelmetlenkedjetek, és ne sajnáljátok az idő múlását, mert minden sajgó fájdalom, új örömök megszületésének az előhírnökeként kopogtatja meg az ismeretlen jövő ajtaját...Ne felejtsétek el azt, hogy ti nem jártok sötétében, mert előre elmondtam, mire kell készülnötök! Egy új világ előestéjének a sötétjébe születtetek bele. Azért jött a figyelmeztetés, hogy lássátok meg azt, hogy az anyagba süppedt hit és tudomány ideje már lejárt, mert a szellemben, a szellemi élet bizonyosságán lesz a hangsúly  a jövőben. 
Nagyon fontos mindannyiatok számára, hogy felkészüljetek erre az átalakulásra, nem szabad megengedni, hogy a félelem lehúzzon benneteket. Szemeteket a célra függesszétek! Sokat segít az, ha látjátok, hogy a folyamatoknak mi a végcélja, amint mondtátok, az anyagból való megszabadulás. amely számotokra megváltás és megszabadulás egy nehéz körből! Közelebb vagytok a célhoz, mint gondolnátok! A hétköznapok viharában csak a gondokat látjátok, és nem veszitek észre, mennyit haladtatok előre, pedig közben haladtatok minden nap egy lépéssel előbbre. Nem kell aggódnotok azok miatt sem, akik még haboznak. A mi oldalunkról a segítők ott állnak mellettük, hogy abban a pillanatban, amint felébredtek, megfoghassák a kezüket. A Teremtő gondoskodik mindenkiről, azokról is, akik még tovább akarnak aludni Megengedik neki, hogy tovább aludjanak - amit ők választottak. Ez az időszak azoknak szól, akik ébredni akarnak és felemelkedni. Nekik van most rengeteg tanulnivalójuk, és teszik is, ahogyan terveztük, ahogyan számítottunk is rá. Ez igen sűrű program, de képesek vagytok megcsinálni! Képesek vagytok rá, még akkor is, ha egy kicsit összeszorítjátok a fogatokat. "


Szellemi tanítók üzenetei
Részlet Szabó Judit -  2012 A felemelkedés útja című könyvéből

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése