2012. január 12., csütörtök

Öt ok, amiért az átalakulási folyamat felerősödik





Átalakulások 2012-ben és azon túl 

A 2012-es év egyedülálló, különleges energiákat fog hozni és elültetni bennetek. Ha most azon töprengtek, hogy mit is fogtok ezekből elraktározni magatoknak, akkor később úgy fogtok ezekre tekinteni, hogy ezek voltak azok az energiák, melyek olyan rendkívüli hatással voltak rátok, melyek segítettek nektek a kibontakozásotokban.

Változásokat érzetek, mindenhol a levegőben és ez egyértelmű számotokra, és 2012-ben még jobban fogjátok érezni ezek lendületét, mint ahogy a mostani évetek véget ér.

Ahogy az új évetek elé tekintetek, az nagyon is normális, hogy azon morfondíroztok, hogy mit is és hogyan szeretnétek változtatni magatokon és világotokon. Ha egy listát készítenétek erről, az jobban segít nektek egy átfogó képet látni azokról a sajátosságokról, hogy mit is és hogyan kellene megváltoztatni. Mint egy tudós a laboratóriumban, amint a mikroszkópja fölé görnyed, úgy szeretnétek jobban láthatóvá tenni ezt az átfogó képet tapasztalatotok szerint, megvizsgálva az okokat, mi is az ami nem működik és mi okoz boldogtalanságot. Végtére is csak akkor tudjátok megváltoztatni a dolgokat, ha tisztába vagytok velük.

Tehát, ahogy közelebb kerültök 2012 kezdetéhez, már tudni fogtok számos dologról, hogy miken kell változtatnotok. Ha, mint a legtöbb ember, hasonló módon, mint ti észreveszik azt, hogy mi nem működik a világotokban, akkor egy felgyorsított módon fogják észrevenni a saját egyéni kihívásaikat ebben. Ezt már nem meglepő, hiszen a legtöbb média már figyelmet fordít a bolygón végigsöprő planetáris forradalomra és a globális tiltakozásokra, melyek az állampolgárok 99%-át képviseli. Ti valószínűleg éppúgy éreztek elégedetlenséget és vágyat arra, hogy a változások bekövetkezzenek, még ha a média figyelmét is kívül hagyva magatokon, bennetek folyamatosan szól az ébredésre figyelmeztető folyamatosan ismétlődő emlékeztető.

Arra ébredtetek fel valójában, hogy az emberiség zsákutcába került, és ebben az ébredésben egyre inkább tudatosul saját helyzetetek. Rengeteg belső változás szükséges ahhoz, hogy megérezzétek a teljes állapototok átalakítását, így a nem egyensúlyban lévő kapcsolatokat, és azt, hogy hogyan szeretnétek kapcsolatba lépni a szellemetekkel. Nem lehet csak úgy megvilágosodottá válni, ha eltoljátok magatoktól a nektek szóló szükséges változtatásokat, függetlenül attól, hogy gondolkodásotokban tudatosak vagytok, vagy sem. Ha már egy picit ráléptetek a spiritualitásotok útjára, akkor már folyamatosan szükséges ezeken dolgoznotok. Azt már megtanultátok, hogy a változások egyre másra jönnek és nincsenek meghatározott végső pontjaik. Ti elfogadtátok ezt a gondolatot, mert a belső életetek katalizálja a vágyaitokat arra nézve, hogy megtegyetek minden tőletek telhetőt ezekkel kapcsolatban.

A jelenlegi körülményektől függetlenül, a fejlődésetek érdekében folytatnotok szükséges a spirituális átalakulásotokat, és ez a folyamat nagyon, nagyon fel fog erősödni, még akkor is ha minden időtőtöket igénybe fogja venni, még akkor is, ha már befejeztétek az összes életidőtök részeinek meggyógyítását. Szükséges lesz mindezeket folytatnotok, mind ébrenléti, mind alvásállapotban. És ezt akkor is tovább kellene vinnetek, ha olyan helyre kerültök, ahol nincs tudatosság az átalakulási folyamatra nézve, és miért ne tennétek meg itt is.



Öt ok, amiért fel fog erősödni az átalakulási folyamat

Néhány érv, melyeket magatokhoz ölelhettek 2012-ben 

1, 2012-ben nem egyszerű, szokványos időkeretben lesztek, mert a Föld és a rajta lévő élet amint tudjátok szakadékba került és nagyon rövid idő alatt minden drámai módon megváltozik. Egy energetikai fordulóponthoz érkeztek el, és az embereknek muszáj felfedezniük azt, hogy fajuk túlélésének érdekében, jobban és szerető módon kell majd egymáshoz viszonyulniuk. Egy mega paradigmaváltás zajlik (nemcsak személyes, társadalmi, bolygószintű, hanem galaktikus, kozmikus és egyetemes-univerziális is) és olyan dolgokat kavar fel, amely olyan általános elégedetlenséget fog okozni, hogy tudatosan fog megkérdőjelezni olyan eddig szilárdnak hitt alapvető dolgokat, amiket eddig még soha. És az ezekre adott válaszok fellobbantják az átalakulási folyamatot.

2, Az idő gyorsulása nyomasztóan fog hatni, ez azért lesz így, mert az idő valójában felgyorsítja az emberiség evolúciós folyamatát és ez nem egy fantazmagória. Az emberek egyre inkább, még jobban, saját tudatosságukba fogna kerülni, és tudatosabbak lesznek életfolyamataikban. Amikor ez megtörténik, akkor annál inkább tudatába kerülnek, többdimenziós létezésüknek, és akkor szabadon kerülhetnek és eshetnek át a saját szükséges változásaikon, mértékeik szerint, a hatalmas életvásznuk szövetén.

3, A változások nem egyszerre, hanem különböző, eltérő időpontban érkeznek meg és így mindegyik különleges körültekintést igényelnek. Más-más időszakban az emberiségnek eltérő változásokkal kell majd gyorsan szembenézniük, hogy így gyakoroljanak hatást az élet minden területére, hogy megérintsen, hatással lehessen mindenkire, a világ minden egyes részére. A személyes változtatásokat rendszeresen fel kell frissíteni, mert az tükrözi majd a változás lendületét. A régi módszerek már nem elégségesek. A múlt ciklusai meglehet hogy csak egy-egy kulcsa volt az éltetetek felfedezésének, egy-egy kihívást tálalva. Az eddigi emberi történelem viszont eddig csak néhány életleckével foglalkozott az elmúlt életidőtök folyamán. Az elődeitek, őseitek például, mint a legfőbb problémának a pénz előteremtésének küzdelmét vették alapul. Így most ugyannak az embernek hatalmasabb mennyiségű kérdésfelvetésre kellene válaszolnia, melyek a múlt kondíciójából fakadnak, amikkel egykor nem foglalkoztak, a múlt olyan mintáival, amelyek most újra elő fognak bukkanni látószögükbe. Ezeket a mintákat a DNS-ben rendezni kell, mielőtt felszabadítanátok azokat. Ha egyszerre nem is tudjátok ezeket, de az életeseményeitekkel katalizálni tudjátok majd őket.

4, Nincs egyedüli átalakulás, nem egyedül fogtok átalakulni, hanem mindenki meg fogja tapasztalni az őt körülvevő káoszt, bizonytalanságot és katalizálni fogjátok így a tömegtudatosságot a belső változásaitokkal. Ne feledjétek, a bolygón minden egyes ember össze van kötve egymással. Minden egyes alkalommal, amikor egy személy elveszti vagy elhagyja a nem működő mintáit, az jótékony hatással van a tömegtudatosságra. Végtére is az emberek együtt, egy azon idő alatt teremtik meg a tömegtudatosságot és ez egy folyamatos munka. Néha ez azt is jelentheti, hogy majd szembe kell néznetek személyes kihívásokkal, melyek elterelhetik a figyelmeteket. Máskor meg azt fogjátok majd látni, hogy a kivezető utatok kulcsa az, hogy nem jár személyes jellegű kihívásokkal, így bizalommal lendülhettek a következő probléma megoldásához.


5, A természeti világ mindennap és állandóan emlékeztetni fog arra bennetek, hogy változtatnotok kell. Az embereknek meg kell ismerniük, és számolniuk kell a természet igazságával. Régóta már az emberek úgy mérték meg maguk fejlődését, hogy mennyire tudták meghódítani a természetet, mennyire tudták ellenőrzésük alá vonni és mennyi hasznuk, pénzük származik mindezekből. A természet világát benne az állat és növényvilágot, a termőföldeket, vizeket mind-mind megbecstelenítették, tiszteletlenül bántak velük.


Felismerve azt, hogy minden, de minden életforma összekapcsolódik egymással, akkor tudomásul kell venni azt, hogy a természet által tapasztalt válságok az emberiség válságai, és most ezért van válságban az emberiség. Amikor a tudatosság megmozdul bennetek, akkor egy belső vágy keletkezik a radikális személyes átalakulásra. Ez fellobbantja bennetek azt a vágyat, hogy meggyógyítsátok azt, ami hibásan működik az életetekben, legyen az belső szinttéren, vagy akár a külső világban. Ez beindít egy folyamatot majd arra nézve, hogy felismeritek a válsággal kapcsolatban, hogy ez valójában egy egymáshoz összekapcsolódó kényszerhelyzet.

A világotok egy röpke idő alatt fog megváltozni, de akként, ahogy ti változtattok. Ne várjatok, most fogjatok hozzá a gyógyulásotokhoz. Ne várjátok azt, hogy fájdalmakkal szólítson meg bennetek. A ti fájdalmatok a világ fájdalmai is. Nem vagytok elkülönülve.


Továbbra is folytassátok isteni természetetek útjának felfedezését. Körülölelünk titeket szeretettel és áldásunkkal!!!

Mi a Tizenkettek


A TIZENKETTEK TANÁCSÁTÓL SELACIÁN keresztül
Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: Transforming Yourself in 2012 and Beyond a message from The Council of 12 channeled by Selacia 
Copyright 2011 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * http://www.selacia.com/

A kapcsolódó bejegyzések linkjei: Metatron - 2012; 2012 - Ajtó az új kezdetre; 2012 - Önmagunk felfedezése; Hiranus - 2012; A maja vének tisztázzák a maja naptár kérdését; Üzenet 2012-ről; Énok kulcsai; Névtelen Szellem szózata 1940--ből az átalakulás időszakáról; Kryon - Ezek a végső idők;  Kirael: Nyissátok fel szemeteket a változó Földre vonatkozóanKryon: Ezek a végső idők; 12 szálú DNS; Mit jelent a mesteri tudás?; A felemelkedés tudat ösvényének ajándéka; Metatron szeptemberi üzenete a felemelkedésről;Orin az átváltozás ideje; Spirituális fejlődés; Az emelkedés hét világa; Orin - A fény forrásává válás; Változások korunkban ;Ébredés - A külső valóban megváltozik; Tarts igényt a mesterlétre!;Kirael: Mikor történik meg a nagy váltás? ; A terhek könnyítése: belépés a személyes valóságunkba;Mennyei prófécia; Adama - Gondolatok a tudatosságról; KristályFényMagok aktiválása; Felemelkedési tünetek; Mihály arkangyal - Az arany Út; A Fénymunkás napi emlékeztetője; Feltétel nélküli szeretetA Fényszövetség alkotmánya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése