2013. június 28., péntek

Kozmikus Teknős Hónap a Tiszta szín és a lezárás időszaka



"Elérkeztünk a Kék Rezonáns Vihar év utolsó hónapjához. Eléggé sűrű, erőteljes energiát megmozgató időszak áll mögöttünk. Nemcsak bennünk, hanem a világban is felkavarodtak az energiák, az érzelmek, a gondolatok, a belső és a külső világ egyaránt.

Egy Maja év utolsó hónapja az év lezárásának feladatát és lehetőségét hozza el. A letisztulás időszaka ez, amikor végigvesszük a múlt eseményeit, és elengedjük azokat. A 13-as szám a Tarot-ban a Halál lapjának megjelenítője. Ez a hónap pedig a 13-as szám, és így a szimbolikus halál minőségének hordozója. Ezáltal ez a 28 nap az elengedés, a múlt elfogadásának lehetősége. Elérkezik az idő, hogy szimbolikus halált haljunk, amikor is megtisztulunk, megválunk a múlt sérüléseitől, nem hordozzuk azokat tovább magunkban. A régi sebek, minták átdolgozása rengeteg energiát szabadíthat fel bennünk, amely által újjászülethetünk.

A Kozmikus Teknős Hold hónapja az ünneplésről, a sikerek és fejlődés számbavételéről szól. Most a Kék Sas energiái színezik majd ezt a négy hetet, így támogatást kapunk a belső képeink, céljaink, látomásaink kijelölésére. Nézzünk vissza az elmúlt hónapokban megtett utunkra, vonjuk le a tanulságot, lássuk meg a leckéket, amelyeket a Vihar elénk sodort. Vegyük végig, mit értünk el, és fogalmazzuk meg magunknak erre építkezve azokat a jövőképeket, amelyeket a következő évben meg szeretnénk valósítani. Lássuk meg, honnan indultunk, és hová érkeztünk az év energiái által. Intsünk búcsút mindannak, ami már nem szolgál minket, és engedjük, hogy az új minőségek, tulajdonságok és lehetőségek belépjenek életünkbe.

Továbbra is erőteljes dinamikák mozgatják majd napjainkat, hiszen a hónap első 6 napjában a MAG napok utolsó részét tapasztalhatjuk meg, majd egy kis szünet után a 10 napos Galaktikus Aktiváló Portálnapok köszöntenek ránk. Ezzel rengeteg energiát és fényt kapunk, amellyel feltölthetjük önmagunkat, a begyógyult sebek után maradt űrt, és azokat a projekteket, amelyeket szeretnénk kiteljesíteni a jövőben.

Az elengedést, letisztulást és búcsút két erőteljes hullám támogatja majd: a Sárga Mag és a Vörös Föld. Ezek összekapcsolódnak a Sas energiáival, és segítenek, hogy előhívjuk a bennünk rejlő magokat, felerősítve a jövőbe kivetített képeinket, céljainkat. Adjunk rengeteg energiát ennek a folyamatnak ebben a 13 napban, és hagyjuk, hogy a Vörös Föld elhozza életünkbe azokat a szinkron eseményeket, útmutatásokat, amelyeket felhasználhatunk majd a következő évben céljaink megvalósítására.

A hónap végén elérkezünk majd a Kék Éjszaka energiáiban fürdő Időn Kívüli Naphoz, mely az év teljes lezárására, és a következő év megnyitására ad majd lehetőséget. Ezen a napon mélyüljünk el önmagunkba, és lássuk meg árnyainkat, amelyek még visszahúzó erővel hathatnak ránk. Kapcsolódjunk össze Lelkünkkel, és belső fényoszlopunkon keresztül a Mindenséggel, és adjunk teret önmagunknak a feltöltődésre. Ezzel megalapozhatjuk a sikert, amelyet a Sárga Mag elhozhat majd számunkra a következő évben.

A Tiszta szín hónapja

Elérkeztünk a Maya év utolsó hónapjához, ami azt jelenti, hogy magunk mögött hagytunk 12 szín minőséget az elmúlt hónapokban. Számtalan lehetőségünk volt, és számtalan kihívással találkoztunk szembe…most eljött az idő, hogy tudatosan hátra nézzünk és számot vessünk. Nézzük és lássuk meg, hogy a helyzeteket, hogy tudtuk használni, kihasználni, magunk javára formálni. Vessünk számot mindazzal amit megtettünk és azzal is amit elmulasztottunk megtenni vagy tudatosan döntöttünk esetleg úgy, hogy most azt a dolgot nem tesszük meg.

A Tiszta olyan mintha áttetsző lenne. Áttetsző és mégis 12 szín bújik meg benne. Tartalmazza mind a 12 szín minőséget, így bár áttetsző, mégis hatalmas erő bújik meg benne. A 12 szín letisztult minősége, egy olyan minőség, amiben a 12 szín csak a legmagasabb szintjén lehet jelen. Nincsenek már benne blokkok, akadályok, amikor a színek eggyé válnak a tisztában, nagyon magas Szellemi minőséget képviselnek.

A 12 szín megad egy fejlődési kört, utat, lehetőséget és amikor bejártad ezt, ott a 13. a Tiszta. Vele csak a kör bejárása után találkozhatsz. El kell jutnod oda…meg kell érkezni, vissza kell nézni, számot kell vetni, meg kell halni egy szinten, hogy innen továbblépve megszülethess egy új körre.

Most lehetőségünk van rá, hogy 28 napig a Tiszta üzeneteivel foglalkozzunk, hogy aztán letisztulva, megtisztulva kezdhessünk egy új kört, új évet. Minden szín több szinten is megszólít minket. Annak az energiának amiket a színek képviselnek hatása van érzelmeinkre, gondolatainkra, fizikai világunkra, de spirituális fejlődésünkre is.

Nézzük, hogy konkrétan mire is hívja fel figyelmünket ez a Tiszta eszenciája:
* Lehetőségünk lesz rá, hogy karmikus energiáktól tisztuljunk meg. Mindenre fény, tisztaság fog vetülni, meg fogja világítani a most még árnyékban lévő területeinket Szellemi, Lelki és személyiség szinten.

* Egyszerűen csak álljunk meg egy pillanatra és tudatosítsuk, hogy nem mi, a személyiség irányítjuk életünket. Nézzünk szembe a ténnyel, hogy van valami ami több nálunk, ami meghatározott Rend szerint működik. Adjuk most meg magunkat ennek az erőnek és hagyjuk, hogy elvégezze dolgát, engedjük, hogy vezessen minket. Ez a tisztulás, letisztulás egy egyszerű dolog, csak az elme az ami komplikálja, bonyolítja.

* Érzelmileg megtapasztalhatod, hogy minden érzelmed felerősödik, szinte elviselhetetlenné válik. Intenzív szenvedés is előfordulhat. Tudatosítsd, hogy annak ami most történik meg kell történnie ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Ha hagyod, hogy megtörténjen, akkor csak egy pillanatig tart, ha megkötöd a gondolataiddal, érzéseiddel, akár 28 napig is kitarthat. Mit választasz?Ideje, ráébredned, hogy igazából nincs vesztenivalónk, mert az álarc amit hordunk „átlátszó”. Mindenki látja, hogy az egy álarc és várja, hogy felfedjük mögötte a lényeget.

* Mentálisan segíthetjük belső folyamatainkat ha átmenetileg feladjuk maximalizmusunkat, megengedjük magunknak, hogy hibázzunk, tökéletlenek legyünk. Minden segít ami szimbolikusan az ürességet, tágasságot, világosságot jelenti. Nem most van az ideje annak, hogy elbújj, hogy behúzódj…most ki kell lépni a fényre és engedni, hogy letisztítson.

* Itt az ideje, hogy feladd azt az elképzelést, hogy szeretnél rejtve maradni! Vállald fel azt aki vagy, és lépj ki a Fényre! 

Állj ki egy világos, tágas térbe, két kezedet emeld fel az ég felé és engedd, hogy a teremtő Tiszta energiái átjárjanak, megtisztítsanak! Vizualizáld minden nap ezt a tisztulást, add át magad ennek a folyamatnak. Adj időt és teret az elengedésnek!

Ezzel a megtisztulással adunk teret az újnak, annak, hogy a következő vörös hónapban megújulva, megtisztulva kezdjünk egy új évet, amiben képesek leszünk valóra váltani álmainkat, megvalósítani önmagunkat! Ne feledd, hogy az életben mindennek ára van: Az új év sikerének ára, a régi év minőségi lezárása! Készüljünk együtt az új évre!" - Domokos Erzsébet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése