2013. június 28., péntek

Legyetek azok a rezgések, amelyet meg szeretnétek tapasztalni




Nem kell semmit sem keresnetek. Amikor összhangba kerültök azzal a rezgéssel amelyet kerestek, akkor azonnal a megfelelő helyen találjátok magatokat, és a megfelelő emberek is fognak körbe venni. Megkapjátok a tökéletes lehetőséget, hogy cselekedjetek, beszéljetek, és részt vegyetek abban amiben szeretnétek.

Így amikor abban a helyzetben találjátok magatokat amikor valamit kerestek, kérdezzétek meg magatoktól, hogy milyen is a rezgése annak amit kerestek, valamint milyen rezgést képviseltek/ajánlatok fel most ebben a pillanatban, összeegyeztethető/kompatibilis-e a kettő?! Megegyezik a rezgésük? Általában nem azzal a rezgéssel keresitek azt amire vágytok, így nem is találjátok amit kerestek. Egyre többet találtok abból a rezgésből amelyet épp képviseltek.

Figyeljetek hát nagyon oda, milyen rezgésben is vagytok amikor egy új munkát kerestek, új társat, új életteret, új fizikai állapotot vagy bármit amit kerestek. Legyetek a keresett rezgés, és tegyetek amit tenni akartok.
Már akkor is megélhetitek azt a légkört, társaságot, munkahelyet, házat amelyet kerestem, amikor nincs jelen.

Mindeközben felfedezhetitek, hogy amit igazából kerestek az az énetek, amely a teljesség, az öröm és a szeretet rezgését sugározza. Mindig is ezt keresitek. Valahol mindig azt gondoljátok, hogy ezt fogjátok kapni attól az új helyzettől (társtól, munkától stb. -tom)
Az, hogy már abban a rezgésben vagytok amelyet kerestek, az életetek legvégsőbb tapasztalása. Ez a Forrás Energia nézőpontja és a Minden Ami Van rezgése. Az, hogy tudjátok, hogy a Minden Ami Van vagytok, az hogy tudjátok, hogy bármi amit valaha is megtalálhattok már most bennetek van, hiszen csupán egy rezgés, ti pedig bármilyen rezgésben tudtok létezni azáltal, hogy egyszerűen ráhangolódtok.

Hogyan teszitek ezt? Elég a szándék és utána a relaxáció, csupán megengedni, hogy ez a rezgés/frekvencia állapot megmutassa magát nektek.
Nem kell görcsösen próbálgatni és akarni. Nincsenek előre lefektetett lépéssorozatok. Ez arról szól, hogy ismeritek a valódi természeteteket, elfogadjátok, hogy kik is vagytok valójában és elengeditek az egészet, hogy megjelenhessen az amit kerestek, amire vágytok, amik szeretnétek lenni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése