2013. június 21., péntek

Csillagleső 2013 -ból június 21-re




"Kedves Olvasó Barátom, most ismét meg kell, hogy szólítsalak e könyv lapjain keresztül, túl téren és időn, engedd... hát meg, hogy találkozzunk egy pillanat erejéig. Ez a Napforduló maga a csoda, a lehető legnagyobb energiájú Fényerő beáramlás, amit csak el tudsz képzelni! Kérlek, egy pillanatra állj meg az olvasásban, lélegezz, tágulj, és próbálj meg kinyílni. Arra is kérlek, hogy ne a szavaimra figyelj, hanem inkább azokra a rezgésekre, amelyeket a betűkön túl közvetítek számodra, és így csatlakozz saját magad Isteni Lényéhez. Köszönöm!

A Nyári Napforduló (egzakt reggel 7 óra 4 perckor, budapesti helyi idő szerint) maga a Fény kiteljesedésének ideje. Ilyenkor a leghosszabbak a nappalok, azaz legnagyobb a világban lévő tudatosság. Ez a dátum mindig is különleges volt az emberiség történelmében. Minden természeti nép külön szertartásokkal ünnepelte, éppen azért, mert valahogyan meg kellett pecsételni a Földre beáradó magas tudatosságot. Ezt a különleges alkalmat most a Nap–Jupiter–Tejút hármasa tovább fokozza, erősíti: a Fény-tudás, Fény-bölcsesség árad most le a Földre, azaz a polaritáson és a szétválasztottságon túli erők szétáradnak, s mindenkibe egyre jobban beköltözik a szeretet bölcsessége.

Ám ezzel még nincs vége, mert a csoda folytatódik, mégpedig a Hold helyzetéből adódóan. A Hold az éjszaka folyamán beúszik az Antares csillag elé, amely a Skorpió csillagkép szíve, az Isteni Szeretet szimbóluma! Tehát a TELJES, SZÉTVÁLASZTÁS nélküli SZERETETÉ! Ebben a stációban a Teremtő tökéletes elfogadással tekint minden gyermekére, Rád is. Hibáiddal, balgaságaiddal, csúfságaiddal együtt, Tökéletesen ért és szeret – s mivel Te Isten képére teremtettél, Te magad is képes vagy így tekinteni mindenre.

A Napforduló tehát a SZERETET TELJES EGYSÉGÉNEK megérkezését hozza el! Gyakorold tehát ezt az élményt, hogy mindenre és mindenkire teljes elfogadással tekintesz.
S ami már a képzeletünk határát súrolja, és a csodák teljes sorát hozza el, hogy a Jupiter éppen ma áll együtt a Betelgeuse csillaggal, ami a Nimród csillagkép válla: maga az Isteni Törvényt kiárasztó csillag! A Betelgeuse tulajdonképpen a mi Galaxisunkban lévő Rendet és Törvényeket leíró energia színhelye – tehát az, hogy a Napforduló során a Jupiter együtt áll ezzel a csillaggal azt jelenti, hogy a Tejút–Galaxis teljes bölcsessége megjelenik a Földön és lehorgonyzásra kerül! Érdemes ezt tudatosítanod és a belső csönd megteremtésének segítségével átérezned. Szavakkal igazán kifejezni sem lehet, csak hangolódj rá és érezd!"



Kiss Balázs Kunó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése