2013. június 6., csütörtök

Az igazság barométered



Annak a személynek szemszögéből, aki nem látott, hallott vagy érzett semmi olyat, amitől elhihetné azt, amit mi itt mondunk vagy más forrásokból arról, hogy végtelen fény és szeretetlények vagytok, akik épp felemelkedésben vannak, egyetlen írás, kifejezés vagy tapasztalat sem tudja meggyőzni. Nincs semmilyen titkos formula, amely hatására hozzá tudna valaki hangolódni ezekhez az üzenetekhez.


Így tehát amikor kételyed támad, valami hitelességéről, engedd meg magadnak, hogy megtapasztald a kételyt, vedd észre, engedd, hogy létezzen, nem kell semmit sem elhinned. Azért vagytok itt, hogy tapasztaljatok, a tapasztalatok egy része az is hogy megtapasztaljátok a kételyt és a bizonytalanságot, valamint annak a félelmét, hogy mindez csak egy rakás marhaság, hogy olyan lények vagytok, akiknek az elméje különböző történetet talál ki azért, hogy jobban érezze magát.

Mi nem fogunk olyan történeteket mesélni nektek, amitől jobban érzitek majd magatokat. Mi egyszerűen csak rámutatunk arra, hogy milyen tapasztalataitok vannak az út során, erről az útról szól az életetek, ez a lényeg. Engedjétek hát meg magatoknak, hogy érezzétek azokat a részeket is, amelyek még tartalmaznak kételyt, bizonytalanságot és félelmet, engedjétek meg magatoknak, hogy ítélkezés nélkül tapasztaljátok meg ezeket a részeket.


Mi természetes dolognak tartjuk azt, ha valaki rácsodálkozik, hogy helyes-e (igaz) egy dolog vagy sem, akár származik ez emberi lényektől, földön kívüliektől vagy nem-fizikai lényektől. Nem szükséges, hogy elfogadjatok bármit is, amit valaki állit, lényegtelen milyen erényes vagy fontosnak tűnő, hiszen a saját utatok egyedi. Nektek a saját ösztönötöket kell követni, a saját impulzusaitokat, azt az igazságot, amelyet mélyen belül éreztek, és amit senki más nem tud megérteni. Az, hogy mi szolgál benneteket a jelen pillanatban, egy nagyon személyes dolog, mindig is az lesz, hiszen az önvalótok felé történik az utazás. Így az önvalótokkal kell eldöntenetek mi is igaz számotokra és mi nem.

Magasabb dimenzios csoportok csatornázása Daniel Scrantonon keresztül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése