2011. augusztus 6., szombat

A lélek fejlődése - hetedik szakasz



Asszimiláció
Az élettapasztalatok beolvasztása a személyiség lényegébe

Földelés

A teljes átmenetben, miután magunk mögött hagytuk a testünket, rendszerint meglátogatjuk egy - két szerettünket a földön. Frissen elhagyva testünket, könnyen összezavarodhatunk, és nem ismerjük fel, mi történt velünk. Első gondolataink általában a szeretett személyekhez kötődnek. Ez szinte azonnal visszahelyez bennünket a mezejükbe. Sok esetben mindössze annyit kívánunk, hogy elköszönjünk tőlük, mielőtt végleg távozunk. Olykor vizuálisan is megjelenünk a szeretett személy előtt, máskor pedig álmában-

Visszaemlékezés az életre
Ez a végső szint magába foglalja minden élettapasztalatunk és döntésünk áttekintését, valamint tetteink hatásait. Ezt a szakaszt gyakran "az élet áttekintéseként", "tisztítótűzként", számos egyéb módon emlegetjük. Amikor hazatérünk, kezdetben egy alkalmazkodási folyamaton megyünk keresztül. Amint alkalmazkodtunk az ott lévő energiához, megismerkedünk azokkal a lelkekkel, akikkel közös tapasztalatokat gyűjtöttünk fizikai formában. Megbeszéljük mi történt, és hogyan valósult meg a megállapodásunk. Mivel a másik oldalon nincs polaritás, minden élettapasztalatra -  még a fájdalmasra is - örömtelien gondolunk.

Az élettapasztalatok beolvasztása a személyiség lényegébe

Ahogy felidézünk és áttekintünk minden tapasztalatot, eldöntjük, melyeket olvasztjuk be személyiségünk mélyébe, és melyeket engedjük el. Előfordulhat, hogy egy negatív tapasztalatot tartunk meg, és egy jövőben életben újra felhasználjuk. Ezeket a tapasztalatokat energiabélyegeknek nevezzük. Mivel a legtöbb energiabélyeget arra használjuk, hogy segítsen irányításunk alá vonni egy elsődleges életfeladatot, ha ez sikerül, rendszerint elengedjük őket. Ha mégis van irányítandó életfeladatunk, új energiabélyegeket rajzolunk meg a következő inkarnációkban.


Steve Rother

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése