2013. július 26., péntek

Maja új év





A mai napon elkezdjük az új évünket, melyet a Galaktikus Mag kódol. Egy új 26 éves periódus is kezdetét veszi, ami azt célozza, hogy végre kibontakoztathassuk magunkat, mint ahogyan egy növény is szárba szökken a magjából.

A maja próféciák – mint mindig – pontos fraktális törvényszerűségeket fednek fel, így a mai naptól egy új elem jelölése került be rendszerükbe. Írásaik azt mondják, hogy DNS ettől a naptól kezdve indul el egy intenzív átalakuláson – szimbólumában az eddigi „abszolút kodonok”, melyek hordozzák a karmikus mintákat, mostantól összekapcsolódnak a „sugaras kodonokkal”, melyek egy új szerveződést hoznak létre. 

Természetesen ez az új szerveződés nem pillanatok alatt alakul ki, de a folyamat immár végérvényesen elkezdődött.

A mai naptól a Föld csatornái erőteljesen megnyílnak a Szíriusz, a Canopus, az Arcturus, az Antares, a Vega és a Plejádok felé – ezek energetikája lesz a segítségünkre a DNS változásában, és egyben segítenek bennünket abban is, hogy a Noosferaban (Psi Bank) kollektíven oldódjanak a karmikus minták. Mindez magára a bolygónkra is erőteljes hatással lesz! 

Új információk, felfedezések, humánus megoldások veszik kezdetüket, azaz lehetőségünk lesz a „pénz az úr” formából kilépnünk. Természetesen azok, akiknek mindez nem áll érdekükben, mert ezáltal csökkenne hatalmuk most még egy utolsó, kétségbeesett támadásba lendülhetnek.
Egyéni szinten is elindulnak ezek a folyamatok, így tehát aki tiszta szándékkal áll másokhoz, azok most rengeteg segítséget kaphatnak ezeken az új csatornákon. 

Ne legyen elvárásaink, ne akarjuk tudni mi, hogyan fog történni…álljunk olyan nyitottan mindenhez, ahogyan egy kicsi gyermek szokott… - Keresztesi Mária 



Napi mantra: 

Kin 164 – Sárga Galaktikus Mag

Harmonizálok, hogy célozzak
Formálva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése