2013. július 25., csütörtök

Július 25. - Az időn kívüli nap








Július 25. - Az időn kívüli nap



Mi is az IKN ?


A 13 holdhónap x 28 napos naptár a tökéletesen harmonikus és a szinkronikus rendet tükrözi. A negyedik dimenzió valóságát, valamint az időciklusokat meghatározó kromatikák és a harmóniák tökélyét a maga tisztaságában közvetíti. Abszolút összhangban áll a magasabb dimenziók valóságával.

...
A Mayák az újév kezdetét is ennek megfelelően határozták meg július 26-ban. Az előző év utolsó napja azonban július 24. A kettő közötti napot, azaz július 25-ét, téren és időn kívüli napnak, - zöld napnak- mátrix napnak tartják.





Mire jó az IKN ?




Ezen a napon lehetőség van a karmáinktól homályos tükör, helyett tiszta tükörbe nézve akár radikálisabb változásokat teremteni, a múltbéli kötelékeink elengedésével és új irányok, tervek „megálmodásával”egyéni és kollektív szinten is!



Az Időn Kívüli Nap az amikor képesek vagyunk megtisztulni és megtapasztalni a negyedik dimenzió valóságát, sőt a „g-erőt”, az ötödik dimenziós szervezőerőt, ami a feljebb való valóság radiális mátrixával hoz bennünket szinkronba. Az Álomvarázsban az Időn Kívüli Napot Zöldnapként is említjük, mert a zöld az ötödik erő színe. Az Időn Kívüli Nap ugyanakkor a Galaktikus Szabadság Napja is.



"Emelkedjetek a gondolataitok korlátai fölé!” - Dr. Lenkey Dorottya



"Ma az átlagosnál érzékenyebben reagálhatunk dolgokra – mind pozitív, mind negatív irányban. A mai napon programozzuk a következő évünket, így különösen fontos, hogy ma milyen tevékenységeket végzünk, mivel szembesülünk.

Mivel a Rezonáns Éjszaka a kozmikus bőséget szimbolizálja, ezért ma mindannyian azt programozzunk, hogy hogyan, mennyire leszünk képesek ehhez a bőséghez hozzáférni. A hetedik misztikus hold meditációja segít ehhez az energiához hozzáférni, ezért érdemes az év folyamán ezt többször is megcsinálni.

Bárki hozzáférhet a hanganyaghoz és letöltheti a gmail-es fiókból (felhaszn.név: majameditacio@gmail.com, jelszó: majameditacio13)

A mai energiák azt is jelzik, hogy a következő évben felszínre fog jönni minden olyan dolog az életünkben, melyeket azért nem tudunk megvalósítani, mert nem teszünk érte eleget, helyette inkább csak „agyalunk” rajta. Megmutatkozik az év folyamán az is, hogy mennyire ítélkezünk, mennyire vagyunk képesek elfogadni a másként gondolkodást, mennyire vagyunk toleránsak.

Természetesen ez az egész bolygónkat érinti, így igaz lesz ez a különféle vállalkozásokra, egyéb szerveződésekre is.
A mai nap mantráját érdemes egész évben mondogatni, magunknál tartani!

Figyeljünk fel a sok-sok „együttállásra”. Ma érkezünk el az új szíriuszi ciklus feléhez, mely a próféciák alapján elindítja azt az időszakot, amikor az erről a Csillagról érkező pozitív energiák nagyon hangsúlyosan megérkeznek. Ezáltal a régi minták már kevésbe tudnak érvényesülni.

Ha megnézitek, akkor jól látható, hogy a mai napon fokozatosan jelen van a maják két szent száma, a 7-es és a 13-as. A napi kódunk kin megfelelője egy 13-as Égenjáró, így ebben duplázódik a 13, hiszen az Égenjáró a 13. pecsét a sorban. Ha ezt behelyettesítjük a pecsét helyére, akkor ez úgy is felírhatjuk, hogy 13.13 – ami nem más, mint 44 és már meg is kaptuk a mai napon induló szíriuszi kromatika számát (lásd egészen fent), ezzel egy gyönyörű fraktális mintát rajzolva.

Ha pedig megvizsgáljuk a Tzolkint, akkor láthatjuk, hogy a 13. hullámban vagyunk és annak éppen a 7. pozícióján – azaz itt is megjelenik a két szent szám.

Mindebből talán érzékelhető, hogy egy Új Kor hajnalán vagyunk!

Végre kibontakoztathatjuk képességeinket! …de erről majd holnap, az év első napján írok " - Keresztesi Mária




Mantra:

Közvetítek, hogy álmodjak
Ösztönözve az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon.Továbbiak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése