2013. július 16., kedd

2013. júliusi energia előrejelzés - Lee Harris




July 2013 Energy Forecast With Lee Harris © 2013 Conscious Life News. All Rights Reserved – by Lee Harris – July 4th, 2013 - leeharrisenergy.com/blog

Forrás: Conscious Life News / leeharrisenergy.com/blog


Helló és üdvözlet a júliusi energia előrejelzésben

[felvétel leirata]

Energetikailag sok minden folyik éppen most. Már hetek óta folyik sok minden, és a megállásnak egyetlen egy jele sem lesz e nyár során végig.

Energiahullámok, melyek mindenkiben lüktetnek, az embereket önmagukban mindenféle területekre lökik. A lehetőség a kiterjeszkedés, azonban néha a történet, mely elkíséri azt, ami a kiterjeszkedéseteket megelőzi, az a nehézség, félelem, és szélsőséges félelem, mely felbukkant az embereknél az elmúlt pár hét során egy egészen új szinten.

Ha elgondolkodtok azon, hogyan működünk energiarendszerként, mi történik, ha szívünkben, vagy elménkben történik egy nyitás, azonnal elkezd hatni az összes más területre. Ez azért van, mert sosem vagyunk egy befejezett festmény [vászon]. A sámánok az életről úgy beszélnek, mint egy útról egy spirális ösvényen, és „Z” is gyakran beszél a mindnyájunkban lévő spirális energiákról.

Így néha nem érzitek úgy, mintha önmagatok csúcsán lennétek, vagy ti lennétek felsőbb énetek, azonban ami történni hajlamos azokban a pillanatokban az, hogy egyszerűen valahová máshová haladtok magatokban, önmagatoknak egy területére, mely talán egy kicsit tömörebb [szorosabb]. És ez gyakran egy nyitásra válaszul történik, melyet épp most éltetek meg, vagy éltek meg. 

Tudatos érdeklődés

Tehát itt van az, ahol az elme „ön-párbeszéde” az ítélkezés, vagy a megbecsülés kapcsán igen-igen kezd nyájassá válni, minél jobban megnyíltok. Ez a nyitás ajándéka, mert segít nektek oly tisztán meglátni az elme által korlátozott gondolatmintákat – melyekről tudom, sokat beszéltünk az elmúlt pár hónapban. Ellenben e nyitó energia miatt az, hogy közületek sokan léptek majd be éppen most egy gondolati összezavarodottságba. Az elme nem képes felfogni ezt az új létezési módot, hiszen nem hasonlít a múlthoz, ahol külső felépítéseket [struktúrákat] használt világunkban a dolgok megtapasztalásának egyik módjaként.

Tehát például, sok ember úgy hiszi, szükséges volt számukra, hogy megházasodjanak, vagy hogy életükben legyen egy társ, hogy megtapasztalják a nagy szerelmet és a bensőséges viszonyt. Ez igaz is, és nem is. Másrészről azt mondhatnátok, hogy a nagyszerű kapcsolat megengedi az embernek a biztonságot és annak megtartását, melyre szükségük van az igaz megnyíláshoz. Ellenben ezzel bírhattok egy taxisofőrrel bármely adott pillanatban, és igazából ez a valóság a jobb igazság a világunkban, melyre mi mind képesek vagyunk megnyílni.

Minket mind arra kényszerítenek, hogy megnyíljunk arra, hogy azt válasszuk, hogy megnyíljunk éppen most, így ami történik: az összes körülöttünk lévő szerkezet, mely valaha az az út volt, amire megnyíltunk, most szó szerint haldoklik, mert többé nem képes fenntartani magát. Ott voltak, hogy segítsenek nekünk megnyílni, és érezni, és most bolygóként egy olyan helyen vagyunk, ahol a megnyílás sebessége ádáz [vad]. Tehát ezek a felépítések kezdenek eltűnni, hiszen többé nem szükségesek.

Így sok ember aggódik azon dolgok miatt, melyeket most veszítenek el életükben, és ragaszkodni akarnak hozzá, hiszen azt hiszik, ha „ez” elmegy, nem lesznek képesek átérezni azt, amit „ez” jelenleg számukra okoz, és természetesen ez az elme egyik áltatása. Ez az az „ön-párbeszéd”, amiről beszélek.

Mivel egyszerűen hogyan tudhatná az elme, mit tartogat a jövő? Az elme mindig a múltra vonatkoztat, ahol a biztonság és terjeszkedés volt érintett. 

Saját élményeim alapján, melyeken az elmúlt pár hónap során mentem keresztül, az energia előrejelzésekből sok téma bukkant felszínre nálam a hónapban (mert rám is hatottak). Ezen idők alatt gyakran emlékeztem: „ó, rendben, ez az, ami folyik”.

Mivel a testetekben, szívetekben és a világgal összefüggő útjaitokon a meghittség [intimitás] kezd felfokozódni, így néhány árnyék és félelem, melyet talán előzőleg nem tapasztaltatok, vagy láttatok, az is kezd felfokozódni. Tehát ezért lesz életbe vágó ebben a pillanatban, hogy napi szinten dolgozzatok testetekkel az egyensúly érdekében.

Így itt vagyok, egy kamera lencséjén át hozzátok beszélve éppen most, ezt az előrejelzést átadva, mely a jelenlegi hivatásom / szerepem része a világban. Azonban amit ennek átadása alatt tenni tudok az, hogy abba tudom hagyni épp a beszédet (hosszú szünet, Lee belenéz a kamerába), és ahogy abbahagyom a beszédet, még könnyebb számomra szívem megnyitása és testem érzékelése.

Nem azt mondom, hogy a szavak problémát jelentenek, vagy hogy nem tudjátok megnyitni szíveteket a szavakon keresztül. Mivel az igazság – társadalmunk oly nagy részében – a szív megnyílásának megtörténte, mert az emberek szavai másoknak engedélyt adnak az érzésre.

Tehát, például, néhány ember egy kapcsolatban mélyebbre fog hatolni a meghittségben [intimitásban], amikor meghallja, ahogy a másik azt mondja „szeretlek”. Ez nem egy rossz dolog, lehet csodálatos dolog is, azonban amit mondok az, hogy vizsgáljátok meg, hol és hogyan adtok engedélyt e hónap átérzéséhez. Vizsgáljátok meg, hol mondjátok „ó, most boldog lehetek, mert dolgozom.” Vizsgáljátok meg a munkát, vajon ugyanazt a boldogságot tudjátok bevonni, melyet éreztek, amikor nem dolgoztok munkahelyeteken.

Két dolog lesz, mely számotokra talán korlát lehet ebben:

1.) Mintáitok, saját viselkedési mintáitok, és az a mód, ahogyan munkátokon átmentek, és amit megtanultatok megtenni, hogy még mindig folytatódjon a show inkább, mint a hiteles / igaz jelenlét.

2.) Más emberek nyitottsági, vagy szembenállási szintjei.

Elmondhatjátok, hol vagytok – hogy így mondjuk – azáltal, hogy valakire túlságosan ráerőltetitek bensőséges viszonyotokat [intimitásotokat], vagy nyitottságotokat. Mivel oly módon fognak reagálni, mely meghökkent, visszarántják őket tőletek, vagy arra lesz szükség, hogy egy kicsit benneteket ellökjön.

Tehát például, ha túl sok vagyok valakinek egy szív szinten, vissza fognak húzódni. Ha találkozom valakivel, akivel azelőtt egyszer találkoztam, boldogan látom ismét (mert emlékszem rá), esetleg átölelem őt, és ennek gyakori megtétele során érezni fogom ennek a személynek a lendületét „ó, hmm” – utána megrázza kezem, vagy átölel, azonban épp egy kicsit megmerevedik. … vagy hátralép, mert ilyen nyitottságot nem várt, vagy nem állt készen rá.

Ez az, amit értek ez alatt, amikor egy bensőséges kapcsolat irányítójáról beszélek (lásd a júniusi előrejelzést). Mivel az igazság az, hogy közülünk mindenki jobban szeretne egy összekapcsolt világot. Mi mind inkább egy összekapcsolt élményt szeretnénk egymással.

Ellenben azt tanították nekünk, hogy osszuk fel ezt társadalmunkban. Mindnyájunknak megtanították bensőséges viszonyunk vázait a család kapcsolatainkkal, legjobb barátainkkal, szerelmünkkel, munkáltatóinkkal és az általunk alkalmazott emberekkel. Noha ez működik számotokra, bármilyen szerkezet / váz is legyen az, amit kezdtek felismerni az, hogy saját személyes vázaitok [kereteitek] kezdenek el eltűnni. Tehát ösztönözzétek magatokat, hogy felülmúljátok a biztonság régi vázait. 

Ez meglehetősen rémisztő. … mert ha elkezditek eltávolítani a vázakat, ahol tudtátok, érezni biztonságos volt, hirtelen el kel mondanotok magatoknak, hogy mindig biztonságos érezni. Ez tud átlökni benneteket a lélek sötét éjszakáin, és ez képes átlökni benneteket egy hihetetlen boldogságba [elragadtatásba].

Ami előzőleg hajlamos volt megtörténni az, hogy szükségünk volt gyógyulási időre, hogy a meghittség e szintjei belépjenek testünkbe. Tehát, a közvetlenség után talán lesz egy pillanat, ahol azt mondjátok magatoknak: „túlságosan felélénkülten érzem magam, csupán arra van szükségem, hogy elidőzzek 10 percet, vagy egy napot odakint magamért”.

Amit javaslok az, hogy most legtöbbünk, különösen azok, kik ezt nézik [olvassák] és érdeklődnek, és az energetikát oly módon tapasztalják, ahogyan beszélek róla, valóban nincs szükség egy napig tartó felépülési folyamatra. Talán még a legutóbb, egy évvel ezelőtt is szükségetek volt erre, azonban amire rátaláltok most, az a saját mintáitok, vagy saját elmétek, ahogy mondja „keményen égettem hat napig, tehát most szükségem van felépülni, máskülönben az agyonhajszolás, vagy a túlhajtottság veszélyeztet.” Az energiahullámokkal kapcsolatos dolog, amit éppen most a bolygón használunk, nem csupán azért van itt, hogy megnyisson bennünket, hanem itt vannak, hogy felerősítsen és támogasson mindent, amit teszünk. Tehát tovább maradhattok nyitottak, mint előtte valaha is.

Igen, körülöttünk minden gyorsabban halad. Azonban azzal is összekapcsolódunk, ami körülöttünk történik energetikailag – nem különülünk el tőle. Így amikor túltesszük magunkat ennek a sebességnek a félelmén, és hozzászokunk ahhoz, ami a felgyorsult szinten folyik, felismerjük, hogy több kitartásunk van, mint amivel valaha is bírunk életünkben. Tehát, amit a körülöttetek lévő energiákra való megnyitás révén tehettek az, hogy elkezditek beengedni őket a testbe.
Alkalomadtán, mint ahogyan az általam épp leírt személy, aki kissé hátrahőkölt a nagy ölelésemtől, egyszer-egyszer mi fogunk visszatorpanni, és megállni. Mi fogjuk úgy érezni ezt a testben, vagy mi fogunk hallani egy történetet az elmében arról, amiért nem biztonságos éppen most megnyílni.

Ha megpróbáljátok és megvizsgáljátok életetek részleteit éppen most, és életetek történetét, valamint ami történik a vázszerkezetben, ígérem, ennek nem lesz semmi értelme. Ez folyik mindenkinél. Ha megpróbáljátok és hozzáfértek ahhoz, ami éppen most folytatódik értetek, csupán az „elmén” keresztül, akár kivált ez némi érzelmet belőletek (mely lehet jó, és lehet hasznos egy bizonyos fokig), akár nem, viszont összezavartak lesztek. Nem fogjátok megfoghatónak érezni. Nem lesz értelme. Ez önmagatok gondolati [mentális] része, mely nagyon-nagyon kicsi a kiterjeszkedésetek eredményeképpen. És ezért mondtam azt, ha éppen abbahagynám, hogy hozzátok szólok, és megállítanám a szavakat, szánnék rá egy pillanatot, hogy meglássam hogyan érzek. (Lee leáll, és belenéz a kamerába.) Ennek megtétele hogyan hat rám? Még mindig középpontosított vagyok a mindnyájatokkal való kölcsönhatásomban – melyet valóban kölcsönhatásként tapasztalok, még akkor is, ha benneteket egy kamera lencséje képvisel, valahogyan érezlek mindnyájatokat – mennyire érzem magam még mindig középpontosítva?

Középpontotok megtalálása egy tánc, és egy művészet egy jobb időszak igénye miatt, ez egy alapelv. Nem szeretem az alapelv szót, amikor az emberek ítélkezést, vagy súlyos jelentést fektetnek rá, azonban van egy igazság az önmagatok fegyelmezése körül, hogy legyen egy ellenőrzési rutin abban, ahogyan teszem. Hogyan teszem? Mit mond az elme erre az elképzelésre? Lehet, hogy „nos, nincs időm leellenőrizni azt, ahogyan teszem, mert oly sok ember van körülöttem nélkülözésben / oly sok dolog van, melyeket meg kell tennem”.
Igen, azonban ezek az emberek és dolgok azok, melyeknek középpontotokra van szüksége, nem káoszotokra. A világ éppen most zűrzavaros, és még egy ideig folytatni fogja, hogy ilyen legyen. Az embereket hirtelen megrázkódtatja [sokkolja], hogy körülöttük minden gyorsabban változik, mint amit elméjük felfoghatna, és gyorsabban, mint amit felfognának, hogy érzelmi testük mit kap majd, és hogy lépést tartson ezzel.

Ez azért van, mert sok éven át az érzelmi testet az „autó hátsó ülésére” rakták, és az elme vezetett. Nos, most az érzelmi [test] van a kormánykeréknél, ami nagyon rémisztő időnként. Mivel közületek azok, akik vezetnek, tudják, hogy nem akartok érzelmi állapotban vezetni. Érzelmeitek viszont tisztábbá válnak, így biztonságosabban vezettek egy érzékekből származó [szenzoros] módon.

Tehát ezért fontos éppen rendszeresen visszatérni magatokba, testetekbe, és lecsendesedni, mert ahogyan említettem, az ellenállás, hogy megnyissátok belsőbb érzéseket kétszeres lesz – legyenek azok akár a saját korlátaitok, akár a közösség korlátai.

Ha itt állnék, próbálva ezt az előrejelzést megtenni e kamera mögött 10 mérges, dühös emberrel, nagyon-nagyon nehéz lenne számomra úgy véghezvinni, ahogyan most. Mivel korlátaik és energiaszintjük nagyon erős lenne. Tehát megértve, hogy ez része energiátok mesteri fokra vitelének. Az önfejlesztés világában vagyunk, beleértve a csoportba jómagam is, mely átment ezen (hozzávetőleg 10-15 évvel ezelőtt saját személyes esetemben), egészen nehézkes és ítélkező nyelvet és szabályokat alkalmaztunk kiterjeszkedésünkhöz.

Tehát dolgokat, mint: 
sérüléseid vannak;
ellenállással bírsz;
ítélkezel.

Ha igazán foglalkozol ezekkel az energiákkal, tudod, ezek nehezek. Tehát, ha utána nekilátsz hozzáadni ezeket a nehéz szavakat és energiákat folyamatodhoz, nagyon hasznos lehet, ha lenyeled az alsóbbrendű hiedelmeket magadról, a súlyosságot, és a durva energiákat. Ha ez rólad szól, a súlyos szavak önmagad irányába lehetnek pontosan azok a dolgok, melyek visszafelé katalizálják az eredeti energiát testedbe.

Azonban itt jön a lényeg, amikor menned kell, „tudod, mit, itt vagyok, egy néha ürült bolygón, ahol mindenféle dolog folyik. A Lélek elmondja nekem, és én a felsőbb énemen keresztül megértem / felfogom, hogy az a dolgom, hogy épp most itt legyek, ezt a tapasztalást átélve, és hogy mindnyájunknak az a dolga, hogy ezt a tapasztalást átélje.”

Engedjétek meg emberi önvalótoknak, hogy jóságos / kedves legyen hozzátok!

Amit fontos megérteni az, hogy élményetek része éppen most az egyesített ember és lélek. Így, lesznek pillanatok, amikor visszaejtenek emberi történetetekbe, és visszanéztek emberi élettörténeteken keresztül, nem azért mert ellenállásban vagytok, vagy gyógyítóként viselkedtek, ahogy néhány szeretnék gondolni, hanem mert mi mindnyájan azért jöttünk a Földre, hogy emberek legyünk, hogy egy földhöz kötött élményünk legyen emberi lényként, és ahogy továbbhaladunk, takarítunk magunk után. A vállatok feletti visszapillantás lehet e folyamat része. Ugyanúgy, mint amikor elhagytok egy lakást, és elköltöztök, ki kell magatok mögött takarítani – ez ugyanaz a folyamat.

Tehát, csupán alkalmazzátok útmutatóként ezt az elképzelést, ha önmagatokban gondolati ítélkezést csíptek nyakon. Folytatom, hogy erről az ítélkezésről beszéljek minden hónapban, mely meglep engem, azonban értem, hogy az ok, amiért erről beszélek, erősen tör fel az emberekben. Arra szintén meg kell próbálni rájönni: a gondolati összezavartság nem fog segíteni nektek. Mivel ahová megyünk, nem bír ugyanazokkal a paraméterekkel, és ugyanazokkal a szerkezetekkel [struktúrákkal], amin áthaladtunk az elmúlt 10-20 évben. Tehát, ha a jövőt elméteket használva próbáljátok meg megoldani, egy nagyon-nagyon korlátozott élményetek lesz arról, mi a jövőtök. Ha visszatértek szívetekhez, menjetek vissza lelketekhez, vissza testetekhez, és képesek lesztek átérezni a kiterjeszkedést. Ez a jövő átérzésének módja. Érdekes, hogy még e sok zűrzavarral [káosszal], melyről azt tapasztaljuk, hogy óriási, roppant nagy a gazdagság-energia éppen most bolygótokon, mely megengedi és katalizálja megnyílásotokat magasabb fokon, mint előtte valaha is.
Az egyik dolog, melyet az emberek hagyományosan tenni akartak, hogy energiájukat a cselekvésbe helyezték. Így tanítottak minket, és így mutatták meg nekünk azt, ahogyan az energia kering. Van valami más a létezésben. (Szünetet tart egy kis ideig, és belenéz a kamerába.) Ez volt a létezés 
(nevetés) és most vissza a munkához.

Van valami az emberek haragjával kapcsolatban is a világ eseményei irányában éppen most, mely gyakran alapul azon, hogy „nem ezt érdemeltük meg, hogy merészelik?”. Ez nem segít abban, amit talán hívhatnátok „derekas küzdelemnek”. Tehát, azok az emberek, akik haragjukat tudatosan használják körös-körül, gyalázva azt, amit folyni látnak a világban, lévén ők a hangok afelé, ami egy nagyszerű dolog. Azonban amikor épp rájuk mutattok ujjatokkal, csupán leterítenek majd.

Amit ezzel a haraggal kapcsolatosan kell tekintenetek, az önmagatok azon része, mely nem volt képes kiterjeszkedni túl azon a leckén, melyen átmentetek. Mindnyájunknak vannak dolgaink életünkben, melyeket hihetetlen fájdalmasnak, vagy valószínűtlenül nehéznek találunk. Ellenben a nap végén még élünk, és igazán nem tudjuk, meddig. Közülünk bárki, bármelyik pillanatban – bumm! – mehetünk. Sokat beszélek erről, mert azért hívtak, hogy sokat beszéljek. Aminek a megértéséhez eljutottam az, hogy az egyik legnagyszerűbb kulcsa ennek: a felébredés / kijózanodás.

Ha képesek vagytok elkezdeni felfogni / megérteni azt, hogy ez az élet pillanatról pillanatra egy ajándék, segít nektek elválasztani magatokat néhány „címkézéstől” és ragaszkodástól, melyre megtanítottak, hogy gondoljátok, és hogy bírnotok kellene magatok körül életetekben, illetve hogy minek kellene megtörténni. Az élet egy kockajáték, egy jobb időszak igénye okán, és ez talán néhányotokat bosszant, hogy ezt mondtam. Mivel értem, hogy hiszitek, hogy van egy mód, mely irányítja életünk energiáját, és én is osztom ezt a véleményt. Azonban ezen irányon belül van egy véletlenszerűség, és lelki [spirituális] szimmetria életünkben, mely út túlmutat bármely emberi ego vágyon, vagy hiten arról, hogy az ember mit tehet meg, és mit nem.

Tehát a végső közlendő dolog, és néhányotoknak, kik haladnak: „nos, ez a lelki [spirituális] elképzelés az életről mind nagyon jól hangzik, azonban ez nem az az önzés időnként, miszerint van ez a kavarodás itt, és meg kell állítanunk, és a világ pusztulásra szánt, stb., stb.” Azok a dolgok, melyeket most láttok a világban, már évek, évek, évek óta folynak. A különbség az, hogy most egy olyan időszakban vagyunk, amikor napfényre kerülnek.

Így ez az, amit értek az alatt, hogy ha egyszer megláttok valami olyan dolgot, amit nem szerettek, ha ez mozgásba hoz [aktivál] benneteket, akkor az nagyszerű – sétáljatok annak irányába, hogy legyetek ott aktivisták – azonban ugyanakkor értsétek meg, hogy ezt nem tudjuk irányítani [kontrollálni], és nem kell emiatt bűnösnek éreznünk magunkat. Ezen alsóbbrendű energiák bármelyikét felhasználták abban, hogy ti legyetek a hangok (a harag, kétségbeesés, kudarcérzet [frusztráció]) megváltoztatásáért, mely nem segít nektek a derekas küzdelem megvívásában. Ez közületek azokra vonatkozik, kiket én szabadságharcosoknak hívnék a dolgok azon területén, mely folyik globálisan és az ökológiában. Ellenben a másik dolog ami igaz: az energetika. Ugyanúgy, ahogy nehéz lenne számomra, ha 10 mérges ember lenne a kamera mögött, és nem érezném őket, mialatt megpróbálnám, hogy kedvem legyen és átérezzem annak érdekében, hogy mindnyájatokkal kommunikáljak – ugyanez van az életben. Itt van az, ahol határaitok fontosak lesznek.

Sok pozitív energiát tudtok létrehozni. És a pozitív energia felnagyítja a sötétebb és sűrűbb energiákat, és arra készteti őket, hogy elkezdjenek felemelkedni. Emiatt az emberek ellenállókká válnak azzal szemben, aki túl sok számukra: ha túlságosan nyíltszívűek vagytok velük, ez nem a ti dolgotok, hogy mérgesek legyetek rájuk amiatt, hogy őszinték hozzátok. Azt mondják nektek (reakcióikon keresztül): „most nem tudok eljutni oda. Életemben nincs támogató rendszer, hogy amikor otthagylak téged, akkor folytatni tudom, hogy egységbe rendezzem ezt szívem megnyitásával. Tehát, épp le foglak szerelni, és egy kicsit még így teszek”. Higgyétek el, és ebben a pillanatban higgyetek nekik tudásuk korlátai miatt. 

Mi mind azért vagyunk itt, hogy megéljük saját élményünket / tapasztalásunkat, azonban az egyik dolog, amiről „Z” mindig beszél, az saját fejlődési [evolúciós] spirálunk tökéletessége. Amikor megszabadultok az általatok személyesen hordozott sűrűségtől és az ítélkezéstől, azáltal hogy testeteket olyannyira igazodva tartjátok, ahogyan tudjátok, akárhogyan is működik ez számotokra, régi érzelmi / gondolati [mentális] ügyeiteket [problémáitokat] kitisztítva, melyek még mindig üldöznek, feloldódtok és megnyíltok. Szintén azáltal, hogy önmagatokat arra nevelitek, hogy ne fordítsatok figyelmet az elmére, és korlátozott gondolatait meglássátok, el kell kezdenetek eloldozni szorítását azzal kapcsolatosan, hogy mi a jövőtök iránya. Ezen a ponton, elérkeztek oda, hogy energiamezőtök és fejlődési [evolúciós] spirálotok ezen részében éljetek. Többé nem vagytok olyanok, mint egy az elme szeszélyeit követő fejetlen baromfi.

Időbe telik elérkezni ebbe a térbe, mert először elszigetelőnek érződik, különösen akkor, ha mások ebben nem találkoznak veletek. Azonban emiatt olyan fontos megválasztani, merre mentek. És választani és egybevetni ezt magatokkal minden pillanatban – „Hogyan érzem magam?” „Ki vagyok most?”

Tehát például, az én kihívásom, mialatt ezt az előrejelzést nyújtom számotokra, az lenne, ha ezt egybevetném magammal, és testem rettenetesen érezné magát, igazából valószínűleg el kellene épp csak sétálnom a kamerától, és azt mondani, „ezt nem teszem többé”. Most, ez nem érződik igaznak számomra épp most, viszont ha így érződne, ez az, amit követnem kell, és bíznom kellene benne anélkül, hogy tudnám, mit tartogat a jövő.

Amikor ennyire meg tudjátok magatokat adni annak, ami folyik, akkor annak a lehetősége, hogy életetek saját élménye nemcsak elkezd átjönni, hanem ez az energiarendszer, mely oly istenadta [intuitív] intelligens, sokkal intelligensebb, mint elmétek, elvisz majd bennünket a helyre, hogy energiánkat adományozza, és hogy adja és kicserélje energiánkat azokon a helyeken, ahol tőlünk elvárják, mely utána felemeli majd a világot, megnövelve a bolygó rezgését.

Nem mindig könnyű ez, és lesznek napok, amikor nem érzitek ezt nagyon kiemelkedőnek. Ellenben a legigazabb és legvalószínűbb magasság az, melyet éppen most érhettek el.

Tehát az oka annak, hogy oly sok omladozik odakinn az, hogy rábírjon benneteket a belsőhöz való igazodásra. Utána viszont amit közületek sokan találtok majd, és amikor a belsőhöz igazodtok, követni fogja a külső. 

Tehát ez minden tőlem erre a hónapra. Szünetet tartok augusztusban az előrejelzésben, és egy pár más dologban, és átadom magam némi „helyrerakó” [reset] időnek, és utazom is.

Így ez az utolsó előrejelzés szeptemberig.

Ha szeretnétek folytatni, hogy belebocsátkoztok abba az útba, melyet tanítok, amit felajánlok, épp most indítottuk el a „Portál”-t [The Portal], mely egy igazán fantasztikus online tagsági csoport. Tartalmaz egy fórumot, havi felvételt tőlem – e hónapban, jelenleg, az „Álmok és Te” [‘Dreams and You’] – illetve videó és hangfelvétel részleteket, úgymint e hónapban Tom Lescher-től, a YouTube asztrológustól, és Wendy Kennedy-től, a csatornától. Egyedül a Portál tagoknak átadott tartalommal mindkettő részéről. … és végül, egy élő „kérdések és válaszok” résszel velem; mely megkapó az elsőnél, melyet az elmúlt hónapban végeztünk. Ez másfél óra velem, megválaszolva bármely kérdéseteket élőben online, valamint egy 45 perces „Z megválaszolja kérdéseiteket” – mely fantasztikus volt.

Tehát, ha csatlakozni akarsz a „Portál”-hoz, az összes részletet megtalálod itt – és itt van az, ahol leszek augusztusban, ha folytatni akarjátok a velem és energiamunkámmal való kapcsolatot, és ha nem, akkor találkozunk szeptemberben.

Angliába megyek egy pár hétre. Alig várom, hogy teljesítsem ezeket az eseményeket, tehát remélem, közületek néhányotokat látlak ott. Természetesen a Facebook oldalon vannak napi idézetek, így bírhattok napi lelkesítéssel [inspirációval]. Csupán keressetek rá a nevemre: „Lee Harris”.

Sok szeretettel mindenkinek, és legyen nagyszerű nyaratok!

Lee Harris
leeharrisenergy.com


Copyright © 2013 Lee Harris. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Lee Harris - leeharrisenergy.com/blog

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése