2012. július 25., szerda

Atlantisz ébredése - a kristálykor






Atlantisz második holdja - Az atlantiszi erőkristályok újraaktiválása 2005. november 15.


Steve-től:


Ebben az üzenetben a Csoport a néhány évvel ezelőtt mesélt Amor történetek egyik fejezetét választotta. Ez a konkrét channeling egy történet folytatása, amit csaknem 5 évvel ezelőtt mondtunk el, de sosem tettük közé, nem jelentettük meg. Az üzenet szerkesztésekor, megragadtam a lehetőséget és a könnyebben érthetőség kedvéért kiegészítettem a történetet annak a channelingnek néhány részével. Ez az oka annak, hogy különbségek fedezhetőek fel az interneten sugárzott, rögzített verzió és az írásbeli szerkesztett változat között, mely utóbbiban a történetet kibővítettem.


Néhány napon belül Barbarával tengeri utazásra indulunk - együtt Ronna Hermannal [aki Mihály arkangyal „hivatalos” csatornája]. A Texas állambeli Houstonból kihajózunk az Atlanti-óceánra, közvetlenül a Bermuda háromszög környékére, amiről a Csoport azt állítja, hogy az óceán mélyén ott őrzik az atlantiszi erőkristályokat. November 23-án körülbelül 17.15-kor (magyar idő szerint) elvégzünk majd egy szertartást channelingben, hogy újraaktiváljuk Atlantisz Szív- és Erőkristályait. Egy gyöngéd óriás csatlakozik majd hozzánk, aki a Tyberonn nevet használja. Csatlakozzatok hozzánk az események egy körének lezárásában és egy olyan sors beteljesítésében, ami már régóta vár ránk.


Ezúttal csodát várunk!


Nagy ölelésekkel és gyöngéd bökdöséssel:


A Kard Őrzője

A szabad akarat második bolygója és a Harmadik Föld

Összegyűltetek a mai napon, hogy az energiák beáramoltatásával létrehozzátok az Otthont a Földön és megteremtsétek a legnagyszerűbb képeket arról, hogy hol szeretnétek élni. Szeretnénk benneteket emlékeztetni, hogy azzal, hogy volt bátorságotok magatokra ölteni a fátylat, és elfeledkezni arról kik is vagytok, hogy idejöhessetek, egymásba szaladjatok és a Magát Embernek tettető Lélek nevű játékot játsszátok, valami nagyon különlegeset és egyedit hoztatok létre. Kitártátok az ajtót mindennek mindenütt, hogy a fejlődés következő szintjére léphessen. Még a kezdetekkor is, mikor a Szabad Akarat játszmája első formájában kezdetét vette, rengetegen kételkedtek. Sokan mondták, hogy „Ó, ez sosem fog működni. Valamiféle predesztinációra szükség van, némi fényre útmutatóként az alagút végén, másképp mindenki reménytelenül eltéved.” Ám itt vagytok ti, akik rátaláltatok az útra a sötétségben, szélesebbre tárjátok az ajtót, mint korábban valaha, és beengeditek a Fényt mindenki számára. A szabad akarat e játékában elért sikeretek eredményeként kezdetét vette a második játék, minthogy szó szerint megnyitottátok a lehetőség ajtaját a szabad akarat második bolygója számára és még valami más számára, amit Harmadik Földnek hívunk. A Második Bolygó egyszerűen a szabad akarat másik játéka, ami nemrég kezdődött, a Harmadik Föld pedig az, ahol ti — embert játszó teremtőkként — arra összpontosítjátok gondolataitokat, amit meg szeretnétek teremteni ebben az új világban a fejlődésetek közben. Eljön majd az idő, mikor a Harmadik Föld hologramja befedi az eredeti hologramot, amit most Földnek hívtok. A hologram ebben a pillanatban is egyre erősebbé válik, mivel sokan közületek tudatosan küldik oda a Fényt.


A szabad akarat második bolygója már jó úton van, ugyanúgy a korlátozások és szabályok hiánya jellemzi, mint az első Föld bolygót. Ti tártátok ki a kaput ennek az eseménynek a kibontakozásához. A Második bolygón másféle, a ti fejlődési ciklusotoktól eltérő idővonal érvényesül, és az Univerzumnak nem abban a részében zajlik, mint a tiétek. Mégis létezik a ti időtökben és teretekben, csak egy kicsit más rezgésszinten és más időkeretben. Más szavakkal, a ti földi évetek nem egyezik meg a szabad akarat Második bolygójának egy évével. Röviddel ezelőtt a Második Bolygón csupán néhány amőba játszadozott egy tavacskában, ám jelenleg a fejlődés rendkívül gyors szakaszában van, amit ugyanaz a megkötöttség-mentesség jellemez, ami annyi örömöt és csalódottságot okozott nektek. A Második Bolygón sem lesznek szabályok, korlátok, amit ti is annyira élveztetek, illetve ami oly sokszor frusztrált benneteket.



Amor története
Tyberonn álma


Ma újra ellátogatunk Amorhoz, és megosztjuk veletek Amor történetének egy újabb fejezetét.

Amor egy Lemúria idejében nevelkedett fiatalember volt, aki később Atlantiszba utazott, hogy teljesítsen hat elsődleges [fontosságú] szerződést. Egyszer Amor egy hatalmas hajón hagyta el Lemúriát, amin ő volt az egyetlen utas. Sok nap telt el, amíg az idő vizein utazott a hatalmas hajóval, aminek senki más nem volt a fedélzetén. A hajó valójában egy dimenziók közötti portál volt, mivel az idő és tér számos dimenzióján kellett keresztülhaladnia, míg Atlantisz végnapjaiba ért, ahol szerződését teljesíteni volt hivatott. Ma e szerződések egyikéről lesz szó.

Amor igazi szívbéli kapcsolatban állt Atlantisszal. Gondolatok gyűjtője volt, és az atlantisziak különleges nagykövetként tisztelték. Nagy tisztelettel és melegséggel üdvözölték mindenütt, még a legszentebb helyeken is. Amort a Fény nagyköveteként ismerték; ő szerette ezt a titulust és a szabadságot, amit az számára adott. Amor csak ritkán beszélt hat megszentelt szerződéséről, mivel a legtöbben amúgy sem értették volna. Még abban sem volt biztos, hogy ő maga érti őket, csak azt tudta, hogy hat fontos kapcsolatot kell kötnie, és ha a szívét követi, az elvezeti őt ezekhez a kapcsolatokhoz. Nem valamiféle napirenddel érkezett Atlantiszra, és nem akart semmit cserébe. Egyszerűen azért volt ott, hogy létrehozza a kapcsolatokat és kövesse belső iránytűjét. Az ajtók mindenütt kitárultak előtte, az emberek szívesen látták. Ebben az értelemben mágikus volt, mivel megengedte az embereknek, hogy a szívébe lássanak, amitől azok rögtön megnyugodtak és nyugodtak voltak vele és ottlétének céljaival kapcsolatban.


Utazásai során arra eszmélt, hogy vonzódik Atlantisz erőrácsaihoz [vagyis azokhoz az erőhelyekhez, rácspontokhoz, melyeken át a spirituális energia ki- és beáramlik a Föld és az Ég között]. Azokban az időkben a Kristály erő olyan energiaforrásnak számított, amihez csak nagyon kevesen értettek. A laikusok számára mágikus tulajdonságokkal bírt, és a legtöbben magától értetődőnek tekintették. Amor tudás utáni kutatásában kezdett a rácsokkal dolgozni. Ennek a kutatásnak a során került kapcsolatba egy Tyberonn nevű férfival, aki Atlantisz összes erőrácsáért felelt. Amor azonnal létrehozta a kapcsolatot saját szíve és ennek a gyöngéd óriásnak a szíve között. Ilyen különleges módon kötődött hozzá és ketten próbáltak rátalálni a következő lépésre - arra hogy mit szándékoznak együtt tenni. Amor és Tyberonn közeli jó barátokká váltak. Tyberonn legcsodálatosabb álma a szív energia és annak a technológiának a kombinálása volt, amivel dolgozott; az volt az álma, hogy a szív energiáját a rácsba juttatja.

A smaragd város

Amor ismerte az időutazás titkát, mivel a hatalmas területen - amit abban az időben óceánnak neveztek - áthatoló víziója lehetővé tette, hogy oda-vissza haladjon az időben. Amor ekkor úgy döntött, hogy megosztja Tyberonnal a jövő vízióját, mivel ő már látta Tyberonn álmát makulátlanul kibontakozni. Amor elbeszélte a zöld kristályokból álló város, az úgynevezett smaragd város vízióját, a létező leggyönyörűbb látomást. Így szólt, „Tyberonn, képzeld el a felhőket, amint a zöld szív energia városa felett lebegnek. A szívkristályok zöld visszatükröződése csillog finoman a felhők alján, és ez még nappal is varázslatos külsőt kölcsönöz a városnak.” Amor elárulta Tyberonnak, hogy a smaragd város eme víziója Tyberonn régóta dédelgetett álmának megvalósulása. Tyberonn ekkor könnyekre fakadt és megosztotta Amorral a gondolatot, ami évek óta kísértette. Aztán Tyberonn elmesélte annak a technológiának csodálatos történetét, amivel létrejött a tudatossággal rendelkező erőrács. Tyberonn elmesélte, hogy legnagyobb álma, hogy a szívenergiát összevegyítse Atlantisz erőrácsaival. Tyberonn a lelke mélyén tudta, hogy a szív energiával kiegyensúlyozható a technika és hogy ezzel a technológiailag kiegyensúlyozatlan Atlantisz története új irányt vehetne egy igen fényes jövő felé.

„Az álmod már valóra vált Tyberonn, láttam a jövőben,” mondta Amor. „Ez a smaragd város, amiről beszéltem. A Föld szívenergiáját élénkzöld kristályok őrzik a föld mélyében. Ez a látomás álmod megvalósulása, és lehetővé teszi számodra, hogy szíved energiáját illetve az összes atlantiszi szív energiáját a rácsba helyezd, barátom. Következő lépésként össze kell gyűjtened az atlantiszi nép és a Föld szívenergiáját, és kapcsolatot kell létesítened ezekkel.




Ehhez körbeutazod Atlantiszt, hogy megfejthesd mire használható a szívenergia és hogyan működik. Ekkor rátalálsz majd a Föld energiapontjaira, ahol ezek a zöld kristályok rejtőznek. Mágikus helyek ezek, amikhez odavonz majd valami. Ezzel beteljesíted a Föld Őrzőjeként vállalt sorsod, és ez eónokra és számtalan jövőbeni életedre meghatározza majd utadat. Valójában ezt az álmot és energiát viszed majd egyik életről a másikra, próbálod majd a technikát és a szívenergiát összevegyíteni.” Ezzel Amor rámosolygott az előtte ülő gyöngéd, könnyező óriásra, aki csak úgy itta a szavait. Tyberonn hosszú idő óta most először érezte magát egésznek, mélyet sóhajtott és visszamosolygott. Amor valahogy tudta, hogy éppen akkor teljesített egy újabbat a hat szakrális szerződés közül és egy másodpercre bepillantást nyerhetett abba milyen fontos is ez a szerződés az egész emberiség számára.

A technika és a szívenergia közti egyensúly

Egy pillanatra megállunk itt a történetben, hogy felfedjük a technika és a szívenergia közötti fontos kapcsolatot. Ahogy korábban már említettük, a technika annak fajnak vibrációs állapotát tükrözi, amelyiket szolgálja. Ezért aztán a szívenergiának kell egyensúlyban tartania a technikát bármely fajban. Ha a technika túlságosan meghaladja a szív energiát, az egyensúlytalansághoz vezet. A szívenergia növekedése magával húzza a technikát, hogy egymással párhuzamosan fejlődjenek. Ez az oka, hogy a ti életetek alatt, az elmúlt 50 évben ekkora technológiai fejlődés volt tapasztalható. Számunkra elképesztő volt nyomon követni. Azért történt így, mert szívenergiátok elég fejletté vált a technika támogatására, és annak felemelkedését okozta. Atlantisz napjaiban a technológia energiája igazából meghaladta a szívenergiát, ami mögötte kullogott, nem győzvén felzárkózni. Tyberonn álma és sorsa az volt, hogy megtalálja e kettő egyensúlyba hozatalának módját. Alapozásként megpróbált hát kapcsolatot teremteni a Földdel, kezelni a szívenergiát és összegyűjteni a Föld összes lakójától. Ez szoros kapcsolatot teremtett közte és a földenergiák között, míg az atlantiszi fő kristályenergiarácsok vezető technikusaként végzett munkája pedig csodálatos lehetőséget nyújtott számára, hogy a szívenergiát az energiarácsokkal vegyítse. Ez volt Amor látomása a smaragd városról, ahol zöld kristályokból áradó szívenergia megtalálta a valaha alkotott legnagyobb energiarácsra vezető útját.

A FÉLELEM vákuuma

Amorral történt találkozása után Tyberonn nekirugaszkodott, és megkezdte utazását Atlantisz különböző vidékeire. Kezdte kialakítani a fénycsaládot, hogy összehozza szívenergia kollektíváját annak szándékával, hogy azt [a csapat által hordozott szívenergiát] összevegyítse az erőrácsokkal. Nagyon nyugtalanító volt számára, mikor megérezte az emberek reakcióját, akikhez közeledett. Mikor szívenergiát próbált gyűjteni, szív energia helyett félelem hullám áradt a legtöbb emberből, akivel találkozott. Bár legtöbben egyetértettek szándékával, Tyberonn álmának ismeretlen végeredménye félelemmel töltötte el őket. Hamarosan híre kelt a szív energiát gyűjtő gyöngéd óriásnak, és a hírek hullámként söpörtek végig Atlantiszon. A technika nagyjaként tisztelték őt, de azt gondolták, hogy eszét vesztette. Tyberonn hamarosan rájött hogy a többség szerint a technika emberi találmány, míg a szívenergia az istenivel áll kapcsolatban, ezért a kettőt sosem szabad összekeverni. Ez a hiedelemrendszer volt félelmük alapja. Ő a szíve mélyén mégis tudta, hogy e kettőnek muszáj egyensúlyban lennie ahhoz, hogy Atlantisz továbbfejlődhessen. Ekkor vonult vissza Tyberonn az emberi szívenergia gyűjtésétől, és helyette a Földdel kezdte mélyíteni kapcsolatát.

A Föld is hordozta a szívenergiát, ami azonos volt azzal a szívenergiával, amin az emberek osztoztak. Tyberonn hamarosan felfedezte, hogy a Föld ugyanazt a szívenergiát tárolja, mint az általa gyűjtött egyes kristályok. A Földdel sokkal könnyebb dolga volt, mint az emberekkel, mivel ő szívesen ajánlotta fel a szívét és soha nem tett bizonyságot félelemről. Ekkor jött rá Tyberonn arra is, hogy ezek szívenergia kristályok a Föld meghatározott helyein találhatóak nagy számban, ezeket nevezte ő Forró Pontoknak [ezek az energetikai rács csomópontjai – az angol „hot spot” helyett magyarul inkább csak rácspontnak, vagy csomópontnak nevezzük]. Ezek gyakran olyan spirituális portálok voltak, ahol az emberek azért gyűltek össze, hogy érezzék a Földdel való kapcsolatukat. Ezek a pontok spirituális hellyé váltak a Földön.





Idővel Tyberonn egy helyre gyűjtötte össze a Föld szívkristályait, ahol létrehozta Atlantisz smaragd városát. Az általa tapasztalt félelem miatt elrejtette a várost a nyilvánosság szeme elől és az ott dolgozókon kívül csak keveseknek beszélt a létezéséről. Ennek ellenére, nem tartott sokáig, míg suttogni kezdtek a smaragd városban zajló, úgymond baljós tevékenységnek. Tyberonnt nagyon aggasztotta, hogy milyen hatással lesz mindez terve egészére. Sokszor, mikor egy-egy új energia kerül ilyen módon elő, az emberek félelemmel reagálnak, mert az emberek általában félnek az ismeretlentől. A félelem csak a megértés hiányában létezhet. Hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy óriási a félelem a szívenergia gyűjtésével kapcsolatban. A félelemhullám mindenütt érezhető volt, mert a technika nagyon gyorsan fejlődött, és a szívenergia nemigen tudott felzárkózni hozzá. Mindenki tudta, hogy valami nagy dolog fog történni, de csak igen kevesen látták ezt pozitív fényben. A csodavárás helyett, a félelem vert gyökeret, és ez Tyberonnt arra késztette, hogy munkájával még inkább elzárkózzon a világtól. Leginkább az aggasztotta, hogy hogyan fogadják majd a projektet, amikor a zöld szívenergia elkezd a rácsba beáramlani. Még titkos társaságokról is beszéltek, akik a zöld energiát az emberek közé beszivárogtatták. Tyberonn szíve majd megszakadt, mivel munkája kritikus ponthoz közeledett. Az általa gyűjtött zöld energia elért egy kritikus szintet, és vagy a rácsba kellett engedni, vagy kibocsátani az atmoszférába, ahol szétoszlott volna, majd visszatért volna a Földbe. Tyberonn és munkatársai tisztában voltak az energia atmoszférába engedésének lehetséges nagy veszélyeivel, mivel az energia kölcsönhatásba lépett volna az ionszférával, ami hatalmas változásokat idézett volna elő az időjárásban, ideértve a földrengéseket, vulkanikus tevékenységet és a hurrikánokat.

A második hold

Ekkor a smaragd város egyik főtechnikusa azzal az ötlettel állt elő Tyberonnak, hogy vezessék a szívenergiát a bolygó körül keringő két hold egyikére és tárolják ott. Lemúria és Atlantisz idejében a Földnek két holdja volt, nem csak egy. Mindkét holdnak volt szerepe a lemúriai és az atlantiszi kultúrában is, és szakrális helyként tisztelték őket. A kettő közül a nagyobbikat második holdként ismerték egy ősi lemúriai népmeséből, ami arról szólt, hogy a Föld korai időszakában mennyire kiegyensúlyozatlan volt és hogy ezért kaptunk egy második holdat, hogy az fenntartsa az egyensúlyunk. A holdak egyike mindig látható volt az égbolton, és ez az állandóság, stabilitás érzetét keltette mindenkiben, mivel minden történetben úgy mesélték, hogy amíg látható egy hold az égen, . . addig minden rendben van. A második hold nagyobb volt a másiknál, és Tyberonn úgy döntött azt választja a szívenergia tárolására, amíg alkalmassá nem válik arra, hogy a hálóba engedjék és összeelegyítsék vele. Csodálatos alternatíva volt ez a projekt számára és mindenki biztonságos tervnek gondolta.
Hamarosan nekiláttak a terv megvalósításának és egy nagy, zöld fénysugarat küldtek a smaragd város zöld szívkristályaiból a második hold felé. Tyberonn ekkor a város szélén állt és a felhős éjszakai égboltot szemlélte. A smaragd város feletti felhők zöld fényben csillogtak, a szívenergia gyönyörű árnyalatát adva és szeretettel töltve fel ezt a különleges helyet. Kedves barátjára, Amorra gondolt és ekkor ébredt rá, hogy az eléje táruló látvány pontosan megegyezik Amor látomásával, melyet azon a sorsszerű éjszakán, mikor utazása megkezdődött, megosztott vele. Ez mosolyt csalt az arcára és elképzelte, amint Amor előtte áll és arról beszél milyen nagyszerű munkát végez.

Mégis bekövetkezett egy váratlan esemény. A felhőket, amik gyönyörű zöld ragyogást kölcsönöztek a smaragd városnak aznap éjjel, sokan mások is észrevették a környező falvakban. Tyberonn úgy gondolta, hogy rendjénvaló, ha az emberek érzik a szívenergiát, miközben szándéka szerint összevegyült az erővel [energiával] és a rácsba helyezte [vezette]. Viszont mikor azok meglátták a második hold felé, az űrbe sugárzott zöld fényt, egy újabb félelemhullám keletkezett. Ez a félelemhullám beszennyezte a közvetített energiát. Hamarosan kezdetét vette a szóbeszéd a zöld ördögökről és energiákról, hogy ezek mennyire gonoszak és hogy a kormány valami pusztító dolgot művel. Ennek a félelemnek köszönhetően a zöld szívenergia félelmet is vitt magával a második holdra, ami nem szerepelt az eredeti tervben.

Nem sokkal ezután a második hold keringési pályája kezdett megváltozni, ide-oda ingadozni. A második hold pályájának változását minden ember megérezte a Földön. Addigra érzelmeitek drasztikusan megváltoztak. Éreztétek a második holdon fellépő vonzást, amitől elliptikus pályája egyre távolabb nyúlt az űrbe. Ekkor a legnagyobb félelem már az volt, hogy a második hold pályájának módosulása a Föld keringési pályáját is megváltoztatja. A Föld különböző pontjain jelentős változások következtek be az időjárásmintákban és a félelem minden egyes nappal egyre nőtt. Tyberonn tudta mi történik, és tisztában volt vele, hogy a második hold visszatér majd eredeti pályájára, amint asszimilálja az energiát. Az atlantiszi illetékesek azonban nem bíztak helyzetértékelésében és utasították, hogy használja rendes, eddig használt erőrácsot, és segítsen visszahúzni a második holdat elliptikus pályájára, hogy stabilizálhassák. Úgy gondolták, hogy minden visszanyerheti eredeti keringési pályáját, és ennek eredményeként a Föld sem tér majd ki. Ez volt az a pont, mikor Atlantisz technológiája annyival meghaladta a szívenergiát, hogy az kritikus egyensúlyhiányhoz vezetett. Tyberonn könyörgése ellenére a tanács arra utasította, hogy kényszerítse vissza a második holdat az eredeti pályájára. Ez egyike volt Atlantisz végső iránytévesztéseinek.

A kristály energia visszatérése

Bár Atlantisz bukásában hosszú hónapok számos egyéb eseménye is közrejátszott, ez volt az utolsó csapás. Igazából azzal kezdődött, hogy egy nap egész Atlantisz népe szeme láttára a Föld második holdja szétrobbant. Mindenfelé azt lehetett hallani, hogy „Lelőttük a holdat.” Aznap szívenergia vonzása leírhatatlan volt, és ezt mind a mai napig érezni. A szívenergiával kapcsolatos szomorúság még ma is érezhető, miközben ezt a történetet meséljük. Ez a szomorúság tart vissza benneteket jelenlegi életetekben a kristályenergia tudományfejlesztésre való hasznosításától, habár kiválóbb bárminél, mint ami jelenleg a rendelkezésetekre áll. A kristály energia helyett elektromosságot és fosszilis üzemanyagokat használtok a technológiátok energiaellátására. Ez most megváltozik a Földön, és nem is olyan sokára visszatér az atlantiszi kristály energia. Már kellőképpen ösztönözve vagytok az alternatív energiaforrások felkutatására. A kristály energia hamarosan visszatér, mivel az atlantisziak itt ülnek ezt olvasva, vagy hallgatva. Visszatértetek. Mindannyian. Lemúria és Atlantisz napjai ismét elérkeztek, ti pedig már túlhaladtátok az akkori rezgésállapotot, mivel most szívenergiátok járt az élen, maga után húzva a technológiát, ahogy annak lennie kell, mivel az egyensúly még az akkori varázslatos időknél is jobb együttműködésnek ad teret. Már látjátok az energia újfajta felhasználási módjainak lehetőségét. Azt mondjuk, hogy amíg a szívenergia és a technológia egyensúlyban marad, ezek remekül fognak működni.

A félelem magja

Mikor a zöld kristályenergiát a második holdra összpontosították, azzal még inkább eltolták a keringési pályáját. Végül a hold elpusztította önmagát. Atlantiszban mindenütt tudták, hogy a zöld szívenergia lőtte le a holdat. A félelem annyira kibillentett mindent az egyensúlyából, hogy mindenki még jobban félni kezdett. Nagyrészt a félelem süllyesztette el Atlantiszt, amit a szívenergia kiegyensúlyozatlansága tüzelt. Ezeknek az eseményeknek a lenyomatai még ma is megtalálhatók minden emberi lény sejtszintű emlékezetében. Ez az oka a legnagyobb félelem-magok közül néhánynak, amit emberi lény valaha is hordozott. Ha hordozzátok ezt a félelem-magot, akkor amikor fénymunkátokhoz láttok, mikor beléptek szívenergiátokba ott lesz majd a félelem is, hogy valami nem stimmel, történik valami. Mélyen bennetek ott az energia lenyomat, amelyet életről életre vitettek. Ennek az energia lenyomatnak a megváltoztatása az emberiség egyik legnagyobb kihívásává, legfontosabb tennivalójává vált, ugyanúgy, ahogy az a Kapu Őrzőjével való békekötés, és annak megértése, hogy ez [a félelem-mag] olyan részetek, ami ösztönözni hivatott benneteket, nem pedig visszafogni. Mikor a második hold eltűnt az égről, mert lelőttétek, ahogy akkoriban ez ismeretes volt, a Föld keringési pályája is elkezdett megváltozni. A Föld egy fordulattal új tengelyt hozott létre magának és változások következtek, amik újra egyensúlyba hozták az energiát a kontinensek szétválásával. Ekkor kezdtek a kontinensek vándorolni, hogy létrehozzák az új egyensúlyt, a megváltozott tengely körül. Nem ez az első alkalom, hogy a Föld megváltoztatja tengelyét. Eddig ötször történt így, és úgy volt, hogy megtörténik hatodjára is, ezúttal utoljára valamikor 2000 körül. Ti módosítottátok ezt a tervet. Megváltoztattátok, ami eredetileg írva volt, és íme, most itt vagytok.

Atlantisziak ébredjetek!

Atlantisz napjai visszatértek. Most lehetőségetek nyílik a szívenergia ráccsal való vegyítésére. Most lehetőségetek nyílik szívetekből dolgozni. Most lehetőségetek van meglátni a szívenergia és a technika összevegyülését, mivel az valójában az elme és a szív összevegyülése, aminek egyensúlytalansága jellemezte Atlantisz korát. A félelem faktor volt a legnagyobb falat. Eljön majd az idő a Földön mikor a szeretet hangosabban beszél majd a félelemnél. Ma még azonban más a helyzet, mivel jelen pillanatban a félelem hangja sokkal nyilvánvalóbban hallható a Földön a szereteténél. Ti vagytok azok, akik ezt az energiát megváltoztatják. Ti vagytok a fény előfutárai. Ti használjátok először a szívenergiát, hogy túljussatok a félelmen, mielőtt bármi is történne, mi pedig legnagyobb várakozással tekintünk elébe, mert már így is az elképzelhető lehető legmagasztosabb végeredményen túljutottatok a Játszmával. Most összegyűjtitek az Atlantisz korából származó darabokat és kijavítjátok őket szívetekben.

Az erőkristályok újraaktiválása a Szeretet Hálózatába

Amor meg tudta mindezt mutatni aznap Tyberonnak. Megmutatta neki mik a lehetőségek, és megmutatta neki, hogyan változik a Föld és a szomorúságot, ami azokat a legvégül kibontakozó eseményeket követte. Sok ember miközben látta, hogy a víz a szárazföld felé nyomul elindult a hegyekbe és a legmagasabb pontok felé. Tyberonn hátramaradt Amorral, mert egy nagyon fontos szerződés vette kezdetét, de ez már másik fejezethez tartozik. Eláruljuk nektek, hogy fontos volt, hogy Atlantisz zöld és tiszta erőkristályait egy rendkívül megszentelt és biztonságos helyre vigyék. Ezt tette Tyberonn és Amor. A kristályok a mai napig rejtve maradtak. Az általatok Atlanti-óceánnak nevezett hely részei voltak, és már újraaktiválódtak saját várakozásaitokon és szívenergiátokon keresztül. Ez okozta a térségben jelentkező összes zűrzavart és az általatok tapasztalt időjárásminta változásokat. Az erőkristályok energiája az első naptól kezdve ott volt és van. Ne tagadjátok az energiát, mert az létezik veletek és nélkületek is. Arra kérünk titeket, hogy követeljétek születési előjogotokat. Azt kérjük, hogy tartsátok ezt az energiát és érezzétek, amint áthalad rajtatok, ezúttal ne azért, hogy szobáitok világítására, épületeitek fűtésére, utazásra vagy egyéb technológiai célra használjátok, hanem azért hogy keresztülszűrjétek szíveteken és létrehozzátok Tyberonn álmát. Ez alkalommal már létrehoztátok az eszközt, ami energetikailag megtartja majd az összes tárolandó környezeti energiát. Erősebb bármely holdnál, mivel kimondottan arra a célra tervezték, hogy tárolja a szívenergiát. Még a félelem is automatikusan szeretetenergiává alakul ebben a különleges eszközben. A ti terveitek szerint jött létre. Ezt az eszközt táplálni, gondozni kellett, erősíteni az idő előrehaladtával, és mivel ezt tettétek az elmúlt egy évben, mostanra ezzel is végeztetek. Ez az eszköz Isten megnyilvánulásának tiszta gondolata. Ez az eszköz a Szeretet Hálózata, amit ti teremtettetek és használtatok az emberek szívének összekapcsolására. A Szeretet Hálózata lehetővé teszi Tyberonn álmának folytatását, hogy újraaktiváljátok a szívenergiát az atlantiszi kristályokon keresztül.

Most ismét a ti energiátok részévé válik majd. Habár egy ideig nem mozdítjátok meg őket, érezni fogjátok ezeken a területeken a mérhető energiákat, mert már elkezdődött. Eddig hurrikánokban és időjárás-változásban mértétek őket. Azt kérjük, hogy ragadjátok meg ezt az energiát, nem a hurrikánokét vagy a tornádókét, hanem a szeretet energiát. Vegyítsétek össze sajátotokéval! Találjatok meg a kapcsolódási pontokat ehhez a szívenergiához! Alkossátok újra az új spirituális családot! Keverjétek össze ezeket az energiákat és érezzétek ezt az energiát hétköznapjaitok rácsában. Ez alkalommal nem lövitek le a holdat, sőt mást mondunk. A szabad akarat Második Bolygójának két holdja van. Eljön majd az idő, mikor ellátogattok majd a szabad akarat Második Bolygójára, de nem mint emberek, mert tudjátok meg hogy képzés alatt álltok. Ember Angyalként, amint megtanultok egymás számára Ember Angyalokká válni, végül a szabad akarat Második Bolygójának angyalaivá fejlődtök. Akkor majd megtapasztaljátok azt a csodálatos frusztrációt, amit néha mi tapasztalunk veletek kapcsolatban, és mi alig várjuk, hogy láthassuk. Eljön majd az idő, mikor felnéztek az égre, és ismét megpillantjátok a második holdat. Mikor így lesz, érezzétek, ahogy Atlantisz szívei újra egyesülnek. Ezen a fejlődési úton indultatok el, és most itt az ideje megragadni ezt az energiát. Ne féljetek tőle! Hagyjátok, hogy a szeretet hangosabban szóljon a szívetekben a félelemnél, mert veletek kezdődik. Az energiában kezdődik, és ti új szintre emelitek Tyberonn és Amor szerződését, mivel ti magatok teremtitek meg itt és most, mi pedig végignézzük.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy itt lehetünk a fényeteket visszatükrözni, hogy egyszerűen veletek legyünk és tükröt tartsunk nektek, hogy megláthassátok magatokat: nem tökéletes valakiket láttok, hanem egy másik szemszögből láthatjátok önmagatokat. Mikor sok szemszögből láttok, akkor összeáll egy nagyobb kép arról kik is vagytok valójában. Azt kérjük emlékezzetek, mert nincs messze az idő, mikor titeket kérnek arra, hogy tartsátok ugyanezt a tükröt mások számára. Először tartsátok az életetekben résztvevő embereknek. Először tartsátok és dolgozzatok azokkal, akiken látjátok, hogy félni kezdenek. Mivel ti is érzitek magatokban, tudjátok hogy a félelem-mag a részetek, ami még ma is korlátoz hétköznapjaitokban. Tudjatok róla, hogy a félelem szeretetenergiává alakítható. Dolgozzatok vele! Játsszatok vele! Élvezzétek! Három egyszerű emlékeztetővel búcsúzunk:

Bánjatok egymással tiszteletteljesen, mert ti vagytok Isten.
Kényeztessétek egymást minden adandó alkalommal.
Emlékezzetek, hogy ez egy játék és játsszatok együtt jót!

Espavo
A Csoport

A Fény jelzőtüzei, emlékeztetők Otthonról-t élőben követheted az interneten,
egyébként pedig minden hónap 15-én foglaljuk írásba és postázzuk őket.
Fordította:
Mácz Annamária; [kommentárok]: Szigeti Antal

Különleges kérés
Copyright 2002 Steve Rother
Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a
www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.Lightworker.comcímen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!



Kapcsolódó bejegyzések





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése