2012. július 25., szerda

2012. Július 25. - Az időn kívüli nap



Időn Kívüli Nap



Mi is az IKN ?



A 13 holdhónap x 28 napos naptár a tökéletesen harmonikus és a szinkronikus rendet tükrözi. A negyedik dimenzió valóságát, valamint az időciklusokat meghatározó kromatikák és a harmóniák tökélyét a maga tisztaságában közvetíti. Abszolút összhangban áll a magasabb dimenziók valóságával.


A Mayák az újév kezdetét is ennek megfelelően határozták meg július 26-ban. Az előző év utolsó napja azonban július 24. A kettő közötti napot, azaz július 25-ét, téren és időn kívüli napnak, - zöld napnak- mátrix napnak tartják.



Mire jó az IKN ?



Ezen a napon lehetőség van a karmáinktól homályos tükör, helyett tiszta tükörbe nézve akár radikálisabb változásokat teremteni, a múltbéli kötelékeink elengedésével és új irányok, tervek „megálmodásával”egyéni és kollektív szinten is!


Az Időn Kívüli Nap az amikor képesek vagyunk megtisztulni és megtapasztalni a negyedik dimenzió valóságát, sőt a „g-erőt”, az ötödik dimenziós szervezőerőt, ami a feljebb való valóság radiális mátrixával hoz bennünket szinkronba. Az Álomvarázsban az Időn Kívüli Napot Zöldnapként is említjük, mert a zöld az ötödik erő színe. Az Időn Kívüli Nap ugyanakkor a Galaktikus Szabadság Napja is.


"Emelkedjetek a gondolataitok korlátai fölé!”




Idézetek José Argüelles – 2007 –es időn kivüli nap kapcsán írt - elektronikus levelének fordításából. Ld. www.lawoftime.orgPage 2



Írta: Dr. Lenkey Dorottya

Forrás: http://hajnalura.qwqw.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése