2012. március 22., csütörtök

Solara - 2012. március - Kezünkben tartva a Jövőt



2012 eleje óta a fokozódó Ho’o Pono élmények* egy egészen új szintjét tapasztaljuk. Ahogyan a dolgokat új szintekre emeljük, bezárjuk az ajtót régi életeink mögött. Hogy képesek legyünk erre, most mindannyian pontosan azt kapjuk, amely felkészít minket Igaz Életeinkre. Akármi is legyen, amit jelenleg tapasztalunk, az a legmélyebb igényeinkre van szabva – mindenkinek, személy szerint. Ez az igaz, még akkor is, ha sok helyzetet vagy kihívást, amellyel most épp szembe kell néznünk – nem kedvelünk.

Ezen idők alatt a Múlt és Jelen összegöngyölődik a Jelen pillanatba. A Múlt óriás szelvényei foszlanak szét nem csupán fizikálisan, de energetikai szinten is. Ez segít minket megszabadítani a Múlttól, és így végre elengedhetjük a kapaszkodást, korábbi viselkedésmintákhoz. A jelen helyzetekhez Igaz Egyekként közelítünk, amely mindent megváltoztat. A Múlt darabajai vagy új szintekre emelődnek, eloszlanak, vagy elengedésre kerülnek. Az Új és Igaz hullámai elmossák a fáradt, öreg Lábnyomokat a Homokban.

A legfontosabb ezen időkben, hogy ne lássuk a világot az ellenségünknek vagy rosszakarónknak. Ez nem segít, hiszen az Igazak nem élnek rosszindulatú környezetben. Ők, a Megfelelő Időben – a Megfelelő Helyen állapotában tartózkodnak. Bármi, amit tesznek, támogatva van. Ők nem drámáznak, vagy nem veszik személyesnek mások bántásait. Ők nem akarnak meggyőzni senkit az igazukról és nem fojtják el a dühüket. Amint valami zavarja őket, őszintén kikommunikálják érzéseik és azonnal cselekszenek, hogy Rendbe Hozzák a Dolgokat. De mindenekelőtt, ők nem a reakció, hanem a tiszta, határozott akció világában élnek.

Ez, a Magok elültetésének hava. A nagy kérdés tehát: milyen magokat fogunk elszórni? Továbbra is a fáradt, öreg magvainkat ültetgetjük, mint az elmúlt hosszú évek során, hogy aztán ugyanazon régi növények bújjanak elő újra és újra? Vagy ezúttal valami újat, az Igaz Életeink magjait ültetjük majd el? A Legvadabb Álmaink magjait? Netán a Dinnye Magokat, amelyek egy ideje érkeznek hozzánk?

Késő áprilisban minden sebesen fog előre haladni és a magvaink gyorsan fognak kicsírázni, hogy új életbe fakadjanak. Elégedettek leszünk a régi, fáradt növényeink előbukkanásával? Vagy készen állunk, hogy kiugorjunk az Ismertből valami teljesen újba? A döntések, amelyeket ebben a hónapban hozunk, erősen meghatározzák majd a jövőnk.

Március egy másik komoly hónap egy komoly évben. Sok minden még éppen csak hogy elfogadható. Ez a Kvantum Szörf hava, amikor közelebbről is szemügyre vesszük, mit is akarunk az élettől. Számos dolog kerül revízióra, amint az legigazabb prioritásaink újravizsgáljuk. Amint ezt tisztán látjuk, kiigazítjuk magunk Igaz Koordinátáinkhoz. Ekkor aztán, ráugrunk a legnagyobb szörfdeszkánkra (a Szívünk Tudásába) és akcióba lendülünk, hogy manifesztáljuk Legvadabb Álmaink.

A hónap elején a frissesség és izgatottság érzete leng körül mindent, mintha a változás óriás cunamija készülődne előttünk. Az egész hónap során, Dinnyék hullanak majd kezeinkbe, amennyiben készen állunk, hogy elkapjuk őket. „Készen lenni” annyit jelent, hogy a Megfelelő Időben – Megfelelő Helyen állapotában maradunk, szívünket mindvégig kitárva. Ezen dinnyék mindegyike ad majd nekünk valamit, amire adott pillanatban, igazán szükségünk lesz. Néhány közülük, Igaz Életeink egy-egy darabjai lesznek, amelyek váratlanul vagy teljesen új formát öltve érnek el minket. Amikor jönnek, nem kapunk majd elég időt, hogy végiggondoljuk a következményeket, egyszerűen el kell fogadnunk azokat azonnal, teljes lényünkkel. Egy pillanatnyi kétely, és a Dinnyék tovább állnak…

Sokunknak igen messzire nyúló, fontos döntéseket kell hoznia Március és Április havaiban. Ezen, életet megváltoztató döntések kapcsolatosak Legvadabb Álmainkkal – vagyis, hogy Igaz Életeink, Igaz Otthonainkban éljük. Amikor megtörténnek, a döntéseket gyorsan kell majd meghozni, hezitálás nélkül. Ezek mélyre ható választások. Nem csupán „Ezt tegyem vagy azt?”, hanem sokkal inkább „Milyen alapokra építem a jövő életem?”. „A biztonság a fő tényező?”. Vagy inkább „Érzem a Szívem Tudásával, hogy ezt akarom tenni és ez a helyes döntés számomra. Tudom, hogy a Szívem Tudását akarom követni, és akkor MINDEN RENDBEN LESZ.”

Noha, ezen döntések mind-mind életet meghatározóak, már nem kergetnek minket a pánik állapotába, ahogyan tették azt korábban. Éppenséggel, meglepően könnyű lesz majd meghozni őket. Ez azért van, mert többé már nem a régi módokon közelítünk dolgokhoz, vagy nem a régi kritérium alapján látjuk azokat. Ezen fontos döntések azért kerülnek most az utunkba, mert végre készen állunk rájuk! Nyugodtan figyelhetjük, hogy mi zajlik, anélkül, hogy fáradtnak vagy szétszakadva éreznénk magunk miattuk. Ehelyett kíváncsian és izgatottan állunk elébük.

Március során sok teendőnk lesz. Ez az Előkészület utolsó hónapja. A Ho’o Pono Pono intenzív folyamata végre közelít a beteljesedéséhez. Kigyomláljuk kertjeink és ültetgetjük az Új és Igaz magjait. Számos kreatív, belső ösztönzés segít majd minket. A Vad Kártyák érkezőben. A Jövőt, most kezeinkben tartjuk….


*Megjegyzés: Ho’Pono – vagy visszatérünk életeink korábbi színtereire, hogy megtapasztaljuk, mennyit változtunk az idők során. Esetleg, amennyiben nem változtattunk helyet, akkor életünk jelenlegi színterén végzünk mindent egészen új módokon.


Eredeti szöveg: Solara hivatalos honlapja / Holding the future in our hands

(c) All rights reserved by Pavalany 2008-2012. Do not copy and reproduce text or images without permission. Minden jog fenntartva.


Pávalány engedélyével, beleegyezésével! Mélységes hálám és köszönetem neki!
Elérhetőség: pavalany.hu

Kapcsolódó bejegyzések:

Kapcsolódó külső hivatkozások:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése