2012. március 21., szerda

A márciusi napéjegyenlőség, mint az Egyensúly központja - Mihály arkangyal




A márciusi napéjegyenlőség, mint az Egyensúly központja

részlet Celia Fenn Mihály Arkangyal márciusi közvetítéséből*



A márciusi napéjegyenlőség a folyamatban lévő változásokat összekapcsolja (a kozmikus áramlással) és új energia beállításokkal érkezik meg (a Föld és az emberiség számára). Ezek az energiahullámok különböző dimenziókból érkeznek meg és hatásaikat, jó néhányan érezni fogjátok. Szeretteim először meglehet az, hogy egy magányosság vagy lekapcsolódás érzésének fogjátok tekinteni, és mintha arra tanítana bennetek, hogy ami az életetekben előzőleg fontos volt, már nem jelentősek azok. Vagy amit elterveztetek, hogy megvalósítsatok olybá fog tűnni, ami eddig simán ment, működött az megakadt. Ugyanezt érezhetitek a kapcsolatrendszeretekben, a baráti kapcsolataitokban szintén, amely egy hiányérzettel is jár. Ezek egyszerűen a hatalmas változások egyik eleme, melyek most vezetődnek be. Biztosak lehettek abban, hogy néhány héten belül újra simán fognak menni a dolgaitok.

A márciusi Napéjegyenlőség, mind a saját, mind az élethelyzeteitek Egyensúlyának középpontja lesz. Ez egy olyan pillanatot képvisel, amikor képesek lehettek megtalálni a belső egyensúlyotokat, békességeteket mindennel és újrakapcsolódhatjátok az életeteket az új energiaáramlásokkal. Sokan közületek új módokat, új utakat fogtok találni magatoknak, ahogy beléptek új szerepetekbe, főleg azok, akik majd a Föld Őrzőinek és a Vének Tanácsaival fognak dolgozni.

Ami a fizikai testeteket illeti, ott is a változások jóegynehány tünetét fogjátok megtapasztalni. A múltban ezeknek a változásokkal járó tüneteknek az eredményeit a Solar Plexusban (a gyomorcsakrában) és a Szívetekben egyensúlyoztátok ki. Most, ahogy beléptek majd egy új szakaszban azt tapasztalhatjátok meg majd, hogy a fizikai testetek egyre könnyebbé válik, áttetszőbbé, ahogy feltöltődik fénnyel, és egyre könnyebb lesz a súlyotok is. Ebben az átalakulási időszakaszban, úgy fogjátok majd érezni, hogy nagyon nehéz már megmaradni a testetekben, kimerültek lehettek és alvászavarokkal is küszködhettek. Gondjaitok lesznek a táplálkozással, azzal, hogy milyen ételt vegyetek magatokhoz, hogy összhangba hozzátok a fizikai testeteket az új érzékeléssel. De ezek el fognak múlni szeretteim, ahogy egyre inkább megtudjátok azt, hogy egy multidimenzionális testbe alakultok át.

Hamarosan érezni fogjátok azt, hogy tele vagytok energiával és készen álltok arra, hogy éljetek az új lehetőségeitekkel és szembe nézzetek az új kihívásokkal, melyek az év közepéig folyamatosan kerülnek majd elétek, ahogy haladtok az Oroszlán Kapu felé (július 23-augusztus 8)

Sok örömet és szeretetet kívánunk nektek, az elkövetkező hetekben és hónapokban, és veletek ünnepeljük az Új Föld megnyilvánulását.

közreadja: www.foldicsillagok.hu


Forrás: The New Earth Energies March 2012 - The Multi-Dimensional New Earth takes Shape - a message from Archangel Michael channeled by Celia Fenn Tuesday, 13 March,
© 2006-12 Celia Fenn és Starchild Global http://www.starchildglobal.com
*A teljes közvetítés március 22.-én jelenik meg


Kapcsolódó bejegyzések:

Felemelkedési tünetek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése