2012. február 14., kedd

Meghatalmasodás



~E-FAKTOR (Empowerment = meghatalmasodás)~

2000. május 15.

Ezt az üzenetet Denverben, (Colorado) élőben adták át 2000, március 12-én.

Különleges kérés

Copyright 2002. Steve Rother. Ez az információ egészben vagy részben, ingyenesen terjeszthető, azzal a feltétellel, hogy semmilyen díjat nem számítanak fel a terjesztéskor és ezt a figyelmeztetést csatolják az üzenethez. Mikor ennek az anyagnak csak egy része kerül felhasználásra, kérjük tüntessék fel, hogy ez egy rövidített változat és az olvasó megtalálja az eredeti és teljes változatot a www.Lightworker.com/beacons/ címen. Támogatjuk a nyilvánosságra hozatalt, az újranyomtatáshoz engedély nem szükséges, de kérjük értesítsen róla bennünket a következő címen: Email Lightworker A Csoportról további információ a http://www.Lightworker.com címen található vagy a Fénymunkáson keresztül a következő telefonszámon: (858) 748 5837. Köszönet a fény terjesztéséért!


*OverLight

A Csoporttól: Az alacsonyabb vibrációkban, ahonnan most magasabb szintekre fejlődtök, mi, angyalok, közvetlen angyali beavatkozáson keresztül léptünk kapcsolatba veletek. Most, ahogy megemelitek a kollektív rezgéseteket, valóban közelebb kerültök az Otthonhoz. Ennek köszönhetően a fényen keresztül kezdünk kapcsolatba lépni veletek. Az angyali beavatkozás helyett most angyali fényt sugárzunk a vállatok felett, megvilágítva az utatokat. Ez egy olyan eszköz, melyet meg fogtok tanulni egymás között is használni. Az angyali birodalmakban ez a dolog „OverLight" néven ismert.

EMLÉKEZTETŐK OTTHONRÓL

Már nagyon zsenge koromtól azt hittem, hogyha két ellenséget bezárunk együtt egy szobába, barátokká fognak válni. Ugyanakkor azt is hiszem, hogy az életben elért sikereket az határozza meg, ahogyan a nehéz személyekkel boldogulni tudsz. Oly gyakran elmenekülünk a nehéznek bizonyuló kapcsolatokból, mivel könnyebb nekünk előlről kezdeni, mint az, hogy az általunk útunkba helyezett leckékkel dolgozzunk. Újból és újból ezt tesszük, csak azért, hogy megtudjuk állandóan ugyanazokat a jellemzőket hordozó embereket vonzuk magunkhoz, melyeket elhagytunk. Azt hiszem mindannyiunknak vannak bezáruló kapcsolataink. Tehát, hogyan fejezzünk be egy kapcsolatot anélkül, hogy újra meg ne kellene tapasztalnunk azt? Itt, 2000 március 12-én, Denverben, Coloradoban elhangzott direkt üzenetükben megadtak nekünk erre egy speciális eszközt. Itt, a Csoport, beszélt nekünk arról, hogyan teremtsünk könnyedén stabil kapcsolatokat életünkben, nemcsak azokkal akikkel nehéz kapcsolatink vannak, hanem a mezőnkben jelen lévő minden emberrel. Ha tudatosítjuk, hogy minden személy, aki mezőnkbe belép, valamilyen módon kölcsönhatásba lép velünk, akkor majd gondosan meg szeretnénk válogatni azokat, akiket közel engedünk magunkhoz. Azt mondták nekünk, hogy másokat nem tudunk megváltoztatni és igaznak hiszem ezt.

Ugyanakkor azt is hiszem, hogy ha megváltoztatod magatartásodat valakivel szemben, akkor megváltoztathatod annak a személynek a viselkedését egy bizonyos fokig. A Csoport azt is elmondotta, hogy megválaszthatjuk azt, hogy ki legyen az életünkben vagy segíthetünk azoknak, akik már részei az életünknek, belépni saját erőjükbe. Olyan személyekkel körülvéve magatokat, akik már beléptek saját erőjükbe, egy támogató légkört teremtetek saját életetekhez.

Amint magasabb vibrációkba lépünk, egyre inkább olyanná válunk, mint a felettünk őrködő Angyalok. Tehát, hogyan teremtik meg az Angyalok saját valóságukat? Jó kérdés… hadd kérdezzük meg őket:


ÜDVÖZLET OTTHONRÓL

Ezek a szavak rezonálnak ezzel a gyülekezettel, mivel közületek oly sokan ismerik az Otthon vibrációit. Közületek oly sokan nagyon sok időt töltöttetek különböző szerepekben a spirituális családotokkal. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy veletek lehetünk ebben a pillanatban és segíthetünk nektek, abban a visszaemlékezési folyamatban, hogy kik is vagytok ti valójában. Annyira tisztelünk titeket, hogy volt bátorságotok a felejtés fátyola mögé lépni, mely visszatart titeket attól, hogy meglássátok kik vagytok. Ugyanez a fátyol tart vissza gyakran titeket erőtök teljes átvételétől. Megtiszteltetés számunkra az, hogy itt lehetünk, bár csupán egy pillanatig is, hogy segítsünk nektek félre húzni a fátyolt, hogy megláthassátok azt, hogy kik vagytok. A lényetekben lévő fenség, mások szemével látható. Elmondjuk nektek, hogy irántatok érzett szeretetünk meghaladja a ti partotokon illendő szavakat. Gyakran tartjuk számotokra az energiát, mégis vannak olyan esetek, amikor csupán felállítjuk karjaitokon a szőrt, engedve, hogy érezzétek jelenlétünket.

Számunkra az, hogy megöleljünk titeket, megértésünket meghaladja és mégis gyakran ezt tesszük. Gyakran széttárjuk szárnyainkat, hogy tükrözzük fenségeteket. Gyakran állunk előttetek akkor, amikor nagy kétségbeesésben vagytok és fenntartjuk az energiát számotokra akkor, amikor úgy érzitek, hogy ti képtelenek vagytok erre. És szeretünk titeket akkor, amikor ti képtelenek vagytok szeretni önmagatokat és emlékeztetünk arra, hogy mesterek vagytok. Ti egyeztetek bele abba, hogy ide jöttök és eljátszátok ezt a Játékot. Nemcsak a Játék kedvéért, hanem a Minden létező javára.

Egy Új Valóság Megteremtése

Nem vagytok biztosak e Játék eredményét illető munka tekintetében. Mi azt mondjuk nektek, hogy oly sokan vannak, akik minden mozdulatotokat nézik. Tulajdonképpen, a terem megtelik miközben beszélünk és egyre nagyobb zsúfoltság van itt. Mi helyet adunk minden lénynek, bármelyik dimenzióból is jön, aki asszisztálni kíván e fenséges események kibontakozásában. Az ők perspektívájukból ez egy lehetőség arra, hogy lássák a mestereket, miközben visszaemlékeznek arra, hogy kik ők. A Játék beteljesülése éppen a stílusok fenségéből adódik, mivel senki nem képzelte el az előttetek most kibontakozó eredményt. Senki nem képzelte el azt, hogy saját kezeitekbe fogjátok venni a tollat és tudatosan meg fogjátok írni saját szerződéseteket, és mégis most abban a helyzetben vagytok, hogy pontosan ezt teszitek. Minden embernek lehetősége van arra, hogy megírja saját szerződéseit. Ti mindig is rendelkeztetek ezzel a képességgel és közületek nagyon kevesen éltek ezzel a jogukkal. Most itt vagytok, és saját kezeitekkel írjátok meg a Játék következő szintjét. Nagyszerűen boldogultatok, hogy eljutottatok erre a pontra. Egy saját választásoknak megfelelő valóság megteremtése, a bennetek, mindannyiótokban létező Egyetemes energia legmagasabb kifejeződése.

Az Felhatalmazás Második Hulláma

Ti megváltoztattátok a paradigmát. Megváltoztattátok azt akik voltatok. Megnyitottátok a kaput saját Felső Énetekkel való kapcsolatotoknak, miközben még biológiai állapototokban vagytok. És ezt részlegesen, a saját fájdalmatok árán tettétek. 1945-ben vettek végső fordulatot a Játék eseményei, mert ekkor nyílt ki a kapu azoknak a lépéseknek, melyeket most tesztek. Ez, egy nagy fájdalmakat hordozó pillanat volt a Játékasztalon. Létezett valaki a bolygón abban a pillanatban, aki rendkívüli szerepet játszott az Egyetemes energiák összefonódásában. Abban a pillanatban ti, a vezetőnek való alárendelés Játékát játszátok. Nincs fogalmatok a fenséges öröm ujjongás hangjairól, melyek felerősödtek amint ti átvettétek az erőt/hatalmat, azokként a lényekként akik vagytok. Abban a pillanatban meghatároztátok önmagatokat, a végtelen teremtő véges kifejeződéseiként. Ezt cselekedvén, magasra tartottátok a kardot, Isten kollektív kifejeződéseként. Kinyilatkoztátok, hogy kik vagytok és örökre megváltoztattátok a Játékot. Ez volt a Hatalom Átvétel Második Hullámának kezdete, mely megjelölte azt a pillanatot, amikor Isten emberi része elkezdett önmagára visszaemlékezni. A Nagy Játék természete az volt, hogy Isten véges formában meghatározza Önmagát. Mivel ti választottátok meg szándékosan valóságotokat, megnyilvánítjátok a teremtés ama erejét, mely születési jogotokból a tiétek. Az előttetek lévő idő most nagyon fontos. Pontosan ebben a pillanatban, elnyertétek azt a jogot, hogy itt legyetek és ez nehéz számotokra, mivel ezelőtt soha nem tettetek ilyet. Nem léteznek könyvek útmutatónak, mivel még nem írtátok meg azokat. Azt mondjuk nektek, hogy van három személy e teremben, akik e könyvek megírásában segíteni fognak, útmutatást nyújtva azoknak, akik követni fogják őket.

A Vibráció Megtisztulása

Az Otthon megteremtésének folyamata valóságotokban áll most előttetek.

Mi annak szenteljük e napot, hogy pontosan erről a folyamatról beszéljünk nektek. Sokszor elmondtuk már nektek, mennyire erősek vagytok és minden gondolatotokkal, saját valóságotokat teremtitek meg. Minden lényetekből feltörő gondolattal változik a vibrációtok. E vibráció fogja megelőzni az összes dolgokat. A lényetekből kisugárzó vibráció, megelőz minden beszélgetést, minden kapcsolatot és minden kölcsönhatást, mindannyiótoknál. A vibráció megtisztulása lehetővé teszi számotokra, hogy megkapjátok a Világegyetemtől azt, ami a leghatékonyabb módon teremt valóságot. A vibráció megtisztulása az első és legfontosabb lépés az Otthon megteremtésében, a fátyol felétek lévő oldalán.

A Kristály Szándék Éve

A fátyol tulajdonságai okozzák a kételkedést önmagatokban. Mi mégis azt mondjuk nektek, hogy az energia infúzió hamarosan engedélyezni fogja nektek, hogy meglássátok azt, hogy a megfelelő helyen vagytok a megfelelő pillanatban.

Ti, a 2000-es évbe helyeztétek magatokat. Ezt az évet mi, a Kristály Szándék Évének neveztük. Ez azért van így, mert nálatok, mindannyiótoknál, most kristályozódik ki annak oka amiért ide jöttetek és mit szeretnétek tenni, jelentős mértékben előkészítve az energiát a bolygó és az egész emberiség számára az elkövetkező 12 évre. A következő 12 év fogja előkészíteni a következő évezred energiáját. A szavaink közötti másodpercekben, gondolatok törnek elő fejetekből. El tudjátok képzelni ezeknek a gondolatoknak a lehetőségeit, az új évezred céljának és irányának megteremtésében? Mi azt mondjuk nektek, hogy ez egy igaz történet. Elmondjuk nektek azt, hogy halvány fogalmatok sincs arról, mennyire erősek vagytok, azonban hamarosan meg fogjátok tudni ezt.

Az elkövetkező időkben, sokan elveszettnek fogják érezni magukat. Az elkövetkező időkben látszólag még a legnagyobb tanítók is tévelyegni fognak útjukon. Megkérünk, ne ítéljétek el őket, mivel becsülettel teljesítették kötelességüket. Segítsetek nekik meglátni az általuk létrehozott kapcsolat fenségét. Eme időszak folyamán sokan el fognak menni közületek. A bolygó egyensúlya, fontos része fog lenni az energiának.

Válasszátok az Akciót, a Reakció helyett

Ugyancsak el szeretnénk mondani nektek, hogy létezik egy nagyon fontos energia, amit saját valóságotok részeként képesek vagytok megteremteni.

Azt mondják, hogy egy másik emberi lényt nem tudsz megváltoztatni. És ez sokféleképpen helyes is, mivel ti csupán önmagatok számára tudtok társ-teremteni. Ti, kizárólag saját energiátok összpontosításáért vagytok felelősek, és azért, hogy ezen összpontosított energiának megfelelően cselekedjetek. Mégis azt mondjuk nektek, hogy vannak lehetőségek más személyek megváltoztatására is. Mivel ti megváltoztathatjátok reakcióitok módját, az ők magatartásukra. Amint megteszitek ezt a könnyed magatartás-váltást, ugyanilyen könnyedén és örökre megváltoztatjátok észleléseteket is. Ez megváltoztatja valóságotokat és éppen ezért, azt a magatartási módot is, ahogyan az emberek bánnak veletek és reagálnak a veletek való viszonyukban. Ily módon megváltoztathattok más embereket, saját valóságot teremtve magatoknak.

Az Ember Angyalok Teremtése

Most, valami olyat fogunk mondani, aminek nagy jelentősége van számotokra, mivel most lehetőségetek van saját szárnyakra szert tenni. Lehetőségetek van előrehaladni azok a vibrációk irányába, melyeket ti az Angyalok vibrációjaként ismertek. Földön élő Angyalok lehettek. Legnagyobb örömünk a ti energiátok tükrözése és a mi tükrözésünk a ti fenségetekben található. A ti fenségetekben tükröződünk mi. Most, azt mondjuk nektek, hogy ugyanez rátok is érvényes. Azok az emberek, akikkel választásotok szerint magatokat körülveszitek a ti direkt tükröződéseitek. Megkérünk, ne ítéljétek el őket vagy önmagatokat, mivel mindezek a kölcsönhatások az észlelés legkisebb megváltoztatásával módosíthatóak.

Energia Mezőtök Megteremtése

Megkérünk, értsétek meg, hogy a mezőtökben lévő emberek, titeket tükröznek és teremtenek meg. Mindenik személy, akivel találkoztok, vibráció cserét hoz létre. Ez a vibráció csere állandóan módosítja saját vibrációtokat. Még egy kézfogás is, melynek akkor örültök, amikor megismerkedtek valakivel, egy vibráció-csere, mely örökre megváltoztatja azt a személyt, aki vagytok. Mindegyik személy akivel találkoztok, megváltoztat titeket. Tehát, könnyen előrelátható az, hogy egy saját választásotoknak megfelelő valóság teremtés hatékony módja, a mezőtökben lévő személyek gondos megválogatása. Ezt azonosítottuk mi a józan ész eszközeként és ez az első élethez szükséges eszköz, magasabb vibrációs szinteken. Most, nemcsak arra kérünk titeket, hogy gondosan válasszátok meg ezeket a személyeket, hanem teremtsétek meg a legmagasabb potenciált, a már mezőtökben lévő emberekkel együtt. Itt be fogjuk mutatni nektek az E–Faktort - Felhatalmazás. (Ford megj: Az eredeti angol szövegben E–Faktorként jelenik meg Empowerment = Meghatalmasodás)

E–Faktor – Meghatalmasodás

Mindennapi tevékenységetekben, ti választjátok meg azt, ki legyen közeletekben. Mindig választhatjátok azt, hogy elhagyjátok a titeket akadályozó kapcsolatokat és titeket segítő embereket vonzotok magatokhoz. Ez csupán az egyik módja, saját valóságotok megteremtésének. Azt mondjuk nektek, hogy alkalmatok van arra, hogy a már mezőtökben lévő személyeket felhatalmazásra késztessétek és ezáltal, magasabb valóságot teremtsetek önmagatok számára. Azt is elmondjuk nektek, hogy ez a Felhatalmazás Faktor az, mely gyorsan meg fogja változtatni a Menny, Földre teremtésének egyenletét. Ha a körülöttetek lévők segíthetnek nektek megváltoztatni vibrációtokat, akkor miért ne hoznátok be mezőtökbe olyan embereket, akik saját kezükbe vették Felhatalmazásukat? A legkönnyebb mód ennek megvalósítására az, hogy segítsetek a már a mezőtökben lévő személyeknek Hatalmuk Átvételében/Meghatalmasodásukban.

Tulajdonképpen a Játékban résztvevők mindannyian a ti saját részeitek. Ti oly módon kapcsolódtok energetikailag egymáshoz, amit nem láthattok. Találjátok meg ezt a kapcsolatot és mindannyian át fogjátok venni hatalmatokat. Találjatok egy tulajdonságot amit szerettek vagy tiszteltek egy személyben és építkezzetek erre a jellemzőre. Találjatok egy területet, melyen képesek vagytok növelni őket. Nem számít az, ha harcban álltok velük, nem számít mennyire fogyaszthatják ők energiátokat, ha meg akarjátok változtatni energiátokat – segítsetek nekik abban, hogy saját kezükbe vegyék a Hatalmat. 

Ne úgy tegyétek ezt, hogy saját hatalmatokból adtok át nekik, hanem segítsetek nekik meglátni saját igazi Hatalmukat. Gyakoroljatok, utakat keresve arra, hogyan segítsetek másoknak átvenni saját Hatalmukat és vegyétek be ezt a tevékenységet mindennapi tevékenységeitek közé. Váratlanul rá fogtok jönni arra, hogy Mesterek társaságában éltek. Bátorítsátok és segítsétek ezeket az embereket, hogy azzá váljanak akik ők lenni akarnak és így ti saját szenvedélyetekben fogtok lenni.

Segítsetek nekik átvenni Hatalmukat, hogy ily módon megismerjék saját szenvedélyüket, hogy azt a dolgot cselekedhessék, amiért ide jöttek. Ezt cselekedve, nem lesz szükségük többé arra, hogy energia szálakkal hozzák közzénk magukat vagy ellopják energiátokat és manipulálják azt. Találjatok egy dolgot, amit önként nekik adtok, feltételek vagy elvárások nélkül részükről.

Ezután megkérünk, hogy engedjétek meg azt, hogy vállalják az ajándék elfogadásának felelősségét és ne próbáljatok ti teremteni számukra valóságot. Ellenben, segítsetek nekik a ti szemeiteken keresztül látni és segítsétek őket, hogy meglássák valójában mily erős személyek ők. Koncentráljátok figyelmeteket egy személy pozitív jellemzőire és nézzétek amint kivirágoznak ezek a jellemzők. Ez az Angyalok dolga. 

Abban a pillanatban, amikor másoknak felajánljátok annak lehetőségét, hogy ők maguk átvegyék Felhatalmazásukat, megváltoztattátok a Játékot. Ha ők azt választják, hogy nem fogadják el és fenntartják saját régi ellentmondásos energiáikat, magukra maradnak, mivel ti nem lesztek ott többé, hogy oly módon reagáljatok amint eddig tettétek. Még akkor is, ha nem léptek ki a kapcsolatból, az energia örökre megváltozott. Ez az a pillanat, amikor megválaszthatjátok ki legyen a ti mezőtökben. Azonban, elsősorban adjátok át nekik saját Felhatalmazásotok ajándékát. Adjátok meg nekik a szárnyaitokon át való tükröződés ajándékát. Legyetek nekik az Angyali jelenlét, akit oly nagyon kerestek. Halvány fogalmatok sincsen a köztetek lévő Angyali Jelenlétről. Bánjatok úgy magatokkal mint azzal az Angyallal, akivé átalakultok és akkor az Angyali Vibráció gyorsan egyesülni fog veletek. Ti magatok Ember Angyallá Váltok.

Az E-Faktor alkalmazása

Ez nagyban segíteni fog titeket bárkivel való kapcsolatotokban, aki mezőtökbe belép. Főképp azokkal szemben alkalmazzátok, akikkel nehéz a viszonyotok, mivel ők sok energiát vesznek el tőletek. Majd használjátok ezt a tehnikát bárkire, akivel találkoztok. El tudjátok képzelni, milyen lenne ha egy gyermek olyan környezetben nőne fel, ahol minden lépésében bátorítják őt? El tudtok képzelni egy olyan munkahelyet, ahol mindenki arra törekedne, hogy minél magasabbra jusson és minél tökéletesebben végezzen el minden munkát? Mi gyakran terjesztettük fölétek szárnyainkat, hogy emlékeztessünk titeket fenségetekre és most azt mondjuk, hogy rajtatok a sor ahhoz, hogy másoknak segítsetek visszaemlékezni az Otthon vibrációira. 
Mi, az Otthon ragyogását hozzuk nektek minden alkalommal, amikor összekapcsolódtok velünk. Ez a mi legmagasabb célunk, küldetésünk és örömünk. Éppen ezért, minden alkalommal, amikor találkoztok valakivel, aki segít nektek visszaemlékeznetek az Otthonra, minden alkalommal amikor elolvastok egy könyvet, minden alkalommal amikor egy Otthonról jövő üzenetet meghallgattok, minden alkalommal, amikor meghallgattok valakit aki az Otthonra emlékeztet, ez megváltoztat titeket. Ezekben a pillanatokban, többé váltok mint mi. Megkérünk, emlékezzetek vissza, hogy saját szárnyaitok vannak és kérjétek ezeket. Mivel mi azt szeretnénk, hogy minden alkalommal tárjátok szét ezeket a szárnyaitokat. 

A körülöttetek lévőknek halvány fogalmuk sincs arról, hogy kik ők ti segíthettek nekik meglátni valódi potenciáljukat. És ebben az akcióban ti, a legmagasabb küldetést fogjátok végrehajtani. Ebben az akcióban, a bennetek, mindannyiotokban lévő Isten legmagasabb kifejeződésévé fogtok válni. Arra kérünk legyen méltóságotok és érezzetek tiszteletet önmagatok iránt, hogy hordozhassátok ezt az energiát. Tudjuk, hogy nehéz mivel a fátyol megakadályoz abban, hogy lásátok kik vagytok. Mégis, arra kérünk titeket, hogy nézzetek tükörbe és lássátok saját fenségeteket, mert ezt cselekedve másokra is átvihetitek a Felhatalmazás – E- Faktorát.

Kiveszőfélben lévő fajok – Az Emberi Egók

Amint mindenki átveszi Meghatalmasodását, amint mindenki elkezdi saját fenségét kérni, az Egó, lassan- lassan el fog bukni. Ez meglep titeket? Meglep titeket, hogy látjátok amint egyre több ember tudatosítja saját hatalmát, nem kell arra gondolnotok, hogy ti vagytok az egyedüli Felhatalmazottak? A mi küldetésünk az, hogy széttárjuk szárnyainkat számotokra, hogy megláthassátok saját fenségeteket. De, azt mondjuk nektek, hogy mi, csak azért vagyunk itt, hogy fentartsuk az energiát addig, amig ti magatok közt is boldogultok ezzel. Mivel ez a Mennyország valódi megteremtése a Földön. A Mennyország megteremtésének első része az Angyalok elhozatala. Ti vagytok azok az angyalok, akikre utalunk és meghallottátok a hívást, különben nem hallottátok volna ezeket a szavakat. Ez az oka annak, hogy érzitek a hívást a cselekvésre, bár lehet, hogy nem vagytok tudatában annak, milyen irányt kell kövessetek. Az útatokon vagytok, különben nem lennétek jelen ebben a pillanatban. Sokat és nehezen kínlódtatok azért, hogy ide eljussatok és mi megtapsoljuk utazásotokat. Most arra kérünk, lépjetek szerepbe és váljatok Angyali jelenlétté az Otthon megteremtésében, mely most bontakozik ki előttetek.

Szárnyaitok kiterjesztése

A mezőtökben lévő azon emberek, akik szenvedést okoztak nektek, akik ellopták energiátokat, akik iránt vádat éreztek, ők azok, akik alkalmat adtak számotokra szárnyaitok kirejesztésére. Azzal bízunk meg titeket, hogy találjatok módot arra, hogy tudatosítsátok bennük saját hatalmukat és még ma cselekedjetek. Ez a Felhatalmazás Faktora, mely energia matrixotokat meg fogja változtatni. Ez a Felhatalmazás Faktor, mely számotokra lehetővé fogja tenni, hogy megváltoztassátok azt a személyt, aki vagytok és teljesen jelen legyetek az örömben. Mivel szenvedélyetekből és örömötökből származik a szeretet, aki vagytok. Ebben a szeretetben ott van az Otthon vibrációja. Így teremtitek meg a Mennyet a Földön. Isten hozott Otthon.

[Itt elfogtak a könnyek és egy kis szünetre volt szükségem, hogy magamhoz térjek.]

Bocsánatot kérünk az Őrzőtől. Jól tettük, hogy nem öleltük magunkhoz túlságosan szorosan őt.

A Bensőtökben lévő Mágia

Szónoklatunk ez alkalommal, a végéhez közeledik. Magatokkal fogjátok vinni ezt a vibrációt. Magatokkal fogjátok vinni ezt az üzenetet. De, fontosabb az, hogy ezek csak szavak, melyeket az Őrző hangszálainak segítségével küldtünk a levegőbe. Ezek a szavak megtaláljak az utat hozzátok és csupán azért észlelitek az Otthon vibrációit, mivel kértétek ezt a dolgot. Készen álltok a következő lépésre, különben nem vonzódnátok ezekhez a szavakhoz. Csodálatos érezni az Otthon vibrációit és nagyszerű játszani ebben az energiában és mégis, semmi sem történik addig, amíg nem veszitek át ezeket az információkat és nem alkalmazzátok saját életetekben ezeket. Ez az a mágia, amivel rendelkeztek. Ez a puzzle ama darabja, amit mi nem helyezhetünk oda. Ez az a fenség, amit elnyertetek ama vágyatok által, hogy eljátszátok a Játékot. Ezt a fenséget hordozzátok és ezért helyeztétek magatokat a dualitás világába. Ahhoz, hogy megtapasztalhassátok a végtelen kifejeződését véges formában, szükséges volt az, hogy a dualitás világába helyezzétek magatokat. Ti, önmagatokat küldtétek ide, hogy véghez vihessétek ezt a dolgot. És nehéz kifejeznünk köszönetünket nektek, mivel az általatok érzett érzéseink messze meghaladják azokat a szavakat, amiket megérhetnétek. Ezért, engedjétek meg nekünk, hogy elküdjük nektek szeretet energiánkat, mivel ezt gyorsan megérzitek és nincs szükség magyarázatokra az elkövetkezőkben.

Mi mellettetek vagyunk

Tudjátok, hogy mi gyakran állunk szárnyainakt kiterjesztve előttetek. Tudjátok meg, hogy energiával tápláltunk titeket azokban a pillanatokban, amikor úgy éreztétek, hogy egyetlen előre lépést sem tudtok tenni. Tudjátok, hogy mi ott vagyunk akkor, amikor a legnehezebb helyzetekben vagytok. Tudjátok, hogy mi ott vagyunk azokban a pillanatokban, amikor képtelenek vagytok visszaemlékezni arra, hogy kik vagytok. Tudjátok, hogy mi mindig mellettetek vagyunk és ebben együtt vagyunk. Csupán arra kérünk titeket, hogy vegyetek részt a lélegzésben és engedélyezzétek nekünk, energiátok tükrözését és a Felhatalmazás Faktor nektek ajándékozását. Megosztottuk veletek, hogy a Felhatalmazás egy erős eszköz, a legmagasabb valóság megteremtéséhez. Most, elmondjuk nektek, hogy mi szintén ugyanezt az eszközt használtuk és ily módon teremtettük meg azt, amit ti Mennyországnak neveztek. Először arra kérünk titeket, hogy fogadjátok el, majd fordítsátok vissza, tükrözzétek azonos módon ezt az energiát, mert ez a legnagyobb ajándék amit önmagatoknak adhattok. A Felhatalmazás Faktora pókhálóként fog kiterjedni és ti meg fogjátok érinteni valakinek az életét és ő egy másikét és innen, újabb kettőt fog megérinteni, ami már négyet képez. És hamarosan ti magatokat fogunk látni e csodálatos energia hálózat közepében, mely az egész Világegyetemre kiterjed. Mivel ti sok mindent befolyásoltok az Otthon megteremtésével a fátyol felétek eső oldalán, mi megköszönjük nektek, hogy saját személyes hatalmatokba kívántok lépni.

Sokan közületek, nem pihennek túl sokat az inkarnációk között pihenve. Egyesek közületek már szinte elmentek. Ketten közületek már szinte elmentek az utóbbi öt napban. Arra kérünk titeket, legyen bátorságotok még egyszer magatokra tekinteni, mielőtt választást hoznátok arra, hogy elmentek vagy maradtok. És, ha azt választjátok, hogy Haza jöttök, szívesen fogadunk titeket. Meg fogunk becsülni titeket azokért a színeitekért, melyeket a Szabad Választás Játékasztalán való játékotok eredményeként mely túlmutat leírásaitokon és melyeket soha nem fogtok elveszíteni. Mindenki látni fogja ezeket a színeket és tudni fogják kik vagytok ti és tisztelni fognak munkátokért. Azt is elmondjuk még nektek, hogy sokan lesznek akiknek küldetést kell beteljesíteniük a fátyol felénk eső részén. De, mielőtt elmennétek, hyújtsátok ki szárnyaitokat és tapasztaljátok meg a bensőtökben lévő Angyali Vibrációt. Engedjétek meg, hogy a körülöttetek lévők meglássák önmagukat Felhatalmazott lényekként és akiket csak ti segíthettek abban, hogy meglássák ezt. Először, segítsetek nekik megtalálni saját hatalmukat. És csak ezután válasszatok, hogy maradtok vagy Haza jöttök. Mi, örökké ebben az energiában maradhatnánk, mivel betölt bennünket. És valahányszor alkalmunk adódik játszani a teremben lévő fényekkel, libabőrössé tesszük bőrötöket. Mi szeretjük a dolgokat, amiket csinálunk és mégis emlékeztetünk arra titeket, hogy ti birtokoljátok a hatalmat. Ne engedjétek, hogy a misztikum átvegye az ellenőrzést, mivel hatalmatok nem misztikus. Becsülünk titeket létezésetekért és azért, hogy eljátszátok a Játékot, melyet játszotok. 

Ebben a pillanatban várjuk kérdéseiteket.

(A kérdések után)

Mi mindannyiotokkal megosztjuk ezt. Mivel, fenségetek hamarosan felszínre fog kerülni, önmagától is. Hát nem aranyos balhé lenne ez? [nevetés].

És már alig várjuk, hogyan fog lezajlani ez. Ez egy nagyon érdekes időszak, amit önmagatoknak teremtettetek. Mivel ti, meghosszabítjátok szerződéseteket. Ti, megváltoztatjátok a játékot. Kiegyensúlyozzátok a bolygó energiáját, miközben saját energiátokat kiegyensúlyozzátok. Lábaitoknál heverünk és megtisztelve érezzük magunkat, hogy láthatjuk hogyan viszitek véghez ezt a Játékot és most még szándékosan kezeitekbe veszitek és megírjátok saját szerződéseteket is. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy megkértetek minket, hogy elkisérjünk titeket még ezekben a kis közjátékokban is. Mivel mi annyira szeretünk titeket és ti annyira részeink vagytok és mi is részeitek vagyunk nektek. Köszönet ezért nektek. Szeretnénk megadni nektek a legnagyobb visszaemlékezést, hogy bánjatok tisztelettel egymással és emlékezzetek vissza Felhatalmazásotok Faktorára. Vigyázzatok egymásra mindenben amit tesztek és játsszatok szépen együtt. Teljesek vagyunk…

- A Csoport

Amióta megkaptam ezt az üzenetet, esélyt kaptam arra, hogy gyakorlatba ültessek néhány dolgot innen. Mindannyiunknak vannak nehéz emberek az életében. Érdekes látni a változást ebben a tükörben, akkor amikor igy vagy úgy segítetek nekik Hatalmukat Átvenni. Mi, megválaszthatjuk a valóságot, melyben élünk. Merjétek megteremteni saját legmagasabb valóságotokat, mivel ily módon szolgálhatjátok legjobban a bolygót. Az Angyalok ismerik az utat. Ők csupán azt teremtik meg, ami valóságuknak a legjobb és mi sem érdemlünk semmivel kevesebbet ennél. Isten hozott Otthon.

Erős ölelésekkel és barátságos bökdösésekkel:
Steve Rother 
A Kard Őrzője


Kapcsolódó bejegyzések:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése